Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dularınıza ihtiyacım var... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/616255-dulariniza-ihtiyacim-var.html)

blbck 11-11-2010 10:50 PM

dularınıza ihtiyacım var...

dün 11 aylık yeğenime akut lösemi teşhisi konuldu.zorlu bir tedavi süreci bizi bekliyor. hepinizin dularını bekliyorum...

searching for confidence 11-11-2010 10:56 PM

Cevap: dularınıza ihtiyacım var...

Acil şifalar diliyorum,en kısa zamanda bunu yenerek neşeyle,coşkuyla dolu uzun bir hayatı olur inşallah.

Işıldayan Safir 11-11-2010 10:59 PM

Merhabalar,

Acil şifalar diliyorum. Zaman belirleyip uzaktan pozitif enerji çalışması yapabiliriz. Dualarım minik yeğeninize...

Sevgilerimle.

blbck 11-11-2010 11:02 PM

sağolun.şuan umuda ve desteğe o kadar çok ihtiyacımız varki anlatamam. bazen söylenen tek bir söz ya da içtenlikle edilen dualar bize güç veriyor.insan çaresizken derdini herkesle paylaşmak ve teselli olmak istiyor.

Işıldayan Safir 11-11-2010 11:08 PM

Bebekler küçük, korunmaya muhtaç ve savunmasız oldukları için güçsüz görüyoruz ancak bu tür hastalıklarda yetişkinlerden daha dirençli oluyorlar ve iyileşme oranları da yüksek bildiğim kadarıyla. Bu sürede sıkıntılar yaşanacak elbette. Ancak ben küçüğünüzün atlatacağına inanıyorum.

vitamin61 11-11-2010 11:21 PM

Lösemiyi atlatacağına inanın. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Genç olması nedeniyle atlatacağına güveniyorum ben. Allah yardımcınız olsun. Her daim sakinliğinizi korumaya çalışın.

raina 11-11-2010 11:26 PM

umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve mutlu bir hayat sürer sizlerle birlikte...dualarım yiğeniniz ve tüm şifa bekleyen hastalara..

Parlayan 11-11-2010 11:53 PM

Allah acil şifalar versin.En kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğiniz inşallah..

nazendem 12-11-2010 12:06 AM

Allah yardımcınız olsun.Acil şifalar.

bluegirlx 12-11-2010 12:55 AM

ihtiyacınız olan şifa evrende boll..İnşallah sizde o şifadan nimetleneceksinizdirr..sevgiler..

blbck 12-11-2010 08:32 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778385)
ihtiyacınız olan şifa evrende boll..İnşallah sizde o şifadan nimetleneceksinizdirr..sevgiler..

bende buna inanmak istiyorum..evrendeki şifanın benim prensesimin en küçük hücresine kadar nüfuz etmesi için dua ediyorum..

Işıldayan Safir 12-11-2010 10:14 PM

Arkadaşlar pozitif enerji çalışması yapılacak minik bebeğimiz için. Katılmak isteyenler bu başlık altında katıldıklarını belirtirlerse tarih ve saat belirleyip msn grupta toplanacağız.

Sevgilerimle. actionsmile

huzurun kokusu 12-11-2010 10:21 PM

masum meleğinizin en kısa sürede iyileşmesi yönünde inancınızı yitirmeyin dualarımız sizinle

blbck 12-11-2010 10:25 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778524)
Arkadaşlar pozitif enerji çalışması yapılacak minik bebeğimiz için. Katılmak isteyenler bu başlık altında katıldıklarını belirtirlerse tarih ve saat belirleyip msn grupta toplanacağız.

çok teşekkürler sizler sayesinde içim umutla doluyor. daha dün akşama kadar tükenmiş gibi hissediyordum ama hergün biraz daha toparlanıp güçleniyorum.

blbck 12-11-2010 11:13 PM

teşekkürler ezel_i nur...dilerim en kısa zamanda kalabalık bir şekilde bunu gerçekleştiririz.

aşk kırıntısı 13-11-2010 09:52 AM

Alıntı:

blbck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778366)
dün 11 aylık yeğenime akut lösemi teşhisi konuldu.zorlu bir tedavi süreci bizi bekliyor. hepinizin dularını bekliyorum...

merhaba arkadaşım...
zor bir süreç hele küçük bir yavrunun acısını kabullenmek daha da zor....
Allah yar ve yardımcınız olsun....
meleğimiz iyileşecek siz emin olun.
dualarım sizinle.

Akut lösemi için nasıl bir ilaç tedavisi uygulanır? - UZMANTV

blbck 13-11-2010 11:01 AM

Alıntı:

aşk kırıntısı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778548)
merhaba arkadaşım...
zor bir süreç hele küçük bir yavrunun acısını kabullenmek daha da zor....
Allah yar ve yardımcınız olsun....
meleğimiz iyileşecek siz emin olun.
dualarım sizinle.

Akut lösemi için nasıl bir ilaç tedavisi uygulanır? - UZMANTV

katkınız için sağolun... lütfen her aklınıza geldiğinde dua edin. yalnızca benim prensesim için değil bu hastalıkla savaşan tüm çocuklar ve aileleri için şifa dileyin.

blbck 14-11-2010 08:33 AM

arkadaşlar topluca pozitif enerji göndermek için katılımlarınızı bekliyorum.

Işıldayan Safir 14-11-2010 05:23 PM

Akşam çalışma yaparsak kimler katılabilir?

smyrna1 14-11-2010 06:42 PM

Allah şifasını verecektir, o bir melek sonuçta bence hiç üzülmenize gerek yok biz günahkar kullar olrak kendimize üzülmeliyiz, Allah Kendi Suretinde yarattığı bu enerji boşluğunda yavrunuzu mahrum bırakmayacaktır İşallah.

Edit:şimdi msn gruba girdim 1 kişi bile yok malesef..

tnuhlar 14-11-2010 08:35 PM

acil şifalar,dualarımız sizinle...

yeşşil 14-11-2010 09:42 PM

acil şifalar diliyorum.inanıyorum ki o minik beden vücudunu en iyi şekilde koruyacak ve sağlığına en kısa zamanda kavuşacaktır ...

RenaC 14-11-2010 09:49 PM

Alıntı:

blbck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778366)

Allah Büyük ve acil şifalar versin.Canım benim ya inşallah o küçük bedeni bununla baş edecek.Allah yardım etsin.Dua edeceğim.

yeni bir hayat 14-11-2010 11:01 PM

Minik yeğeniniz için ben de acil şifalar diliyorum..
Yarın önemli bir gün,gecesi de öyle..Onun için dilenen şifa dilekleri yerine ulaşacaktır..Kuşkunuz olmasın..
Toplu çalışma saatiniz ne zaman başlayıp bitiyor ?..

Işıldayan Safir 14-11-2010 11:10 PM

yeni bir hayat'cım son durumu kısaca özetleyeyim ben dilerseniz.

Yarın saat 23:00'de toplanıyoruz. bluegirlx şifa metni hazırlıyor. Katılacak arkadaşlarımıza metin gönderilecektir. Çalışma bir günlük bir çalışma olmayacak. Katılımda herhangi bir sınırlama yok. Katılmak isteyen herkes uygun olduğunda katılırsa sevinirim.

Bu tür çalışmalar çok uzun süren çalışmalar değildir zaten. Vakit ayırırsanız çok memnun oluruz.

bluegirlx 14-11-2010 11:11 PM

yarın 11 gibi düşünüyoruz..bir metin hazırlamaya çalışıyorum ..elinde hazır metin olan varsa veya metin desteği vermek için msn grupdan yardımlarınızı bekliyorum..

bluegirlx 15-11-2010 12:40 AM

metin hazırr.......şimdi hayatım değişti ne kadar kalabalık bir site görmek istiyoruz..okuyan herkese bir küçük kızla birlikte şifa gelecekkk..metni yarın sabah paylaşacağızz..katılmak isteyenler katılacaklarını buradan bildirsinler lütfen..

blbck 15-11-2010 01:03 AM

çok teşekkürler süpersiniz. bu benim asla düşünemeyeceğim kadar büyük bir fikirdi.

Işıldayan Safir 15-11-2010 01:23 AM

Arkadaşlar, bebeğimiz için şifa metnimiz hazırlandı. Yarın akşam çalışmaya başlıyoruz. Metni herkesin görmesi için burada paylaşıyorum. Metin üzerinde değişiklik olursa burada belirteceğiz. Metni hazırlayan bluegirlx'e ve yardımlarından dolayı yeni bir hayat'a teşekkürler...

Lütfen! Ecrin Beyza Kesgin,

Sağlığına kavuşsun. Vücudunun bütün işlevleri yeniden normal olsun. Vücudunun her kısmı doğanın iyileştirici güçleri tarafından yıkansın ve rahatlığına kavuşturulsun. Bizler şimdi tüm farkındalığımızla tüm dikkatimizi onun küçük bedenine yoğunlaştırıyoruz. O, bir sıcaklık hissederek tepki vermekte gecikmeyecek. Ecrin’in bedeninin en derinlerine iniyoruz. Doğrudan doğruya hayati iç merkezlerle konuşuyoruz, onlara yeniden güçlü olmaları buyruğunu veriyoruz. Tüm düşüncelerimizi, tüm duygularımızı ve tüm zihin enerjimizi bu parti üzerinde yoğunlaştırıyoruz.

Aldığı her nefeste ciğerlerine dolan hava ve Tanrı’nın sıcak soluğu, bedenini güçlendiren ve arıtan etkisiyle Ecrin’in bütün hücrelerine kadar etkisini göstersin. Ecrin, verdiği her nefeste arınıyor, temizleniyor, hastalıklı hücrelerin bedenini terk etmesine izin veriyor ve aldığı her nefeste hastalıklı hücrelerin boşaldığı en küçük bir yer bile sağlığına kavuşuyor, sevgiyle iyileşiyor.

Bu enerji artışıyla hasta kısmın neye ihtiyacı varsa büyük ölçüde geri geliyor. Kan, toksit atıkları götürmek, doğal bir şekilde tohumları ve virüsleri yemek ve boşaltmak için dengeli ve sağlıklı antikor getiriyor. Çok zengin olan bu kan, çok daha fazla miktarda oksijen, demir, kalsiyum, vitamin, mineral, enzim ve yaşayan hücrelerle, bu vücudu beslemek ve korumak için ihtiyaç duyulan diğer elementleri getiriyor. Doğada bunların hepsi mevcut… Vücut kendini tamir ediyor ve ilahi güç ve diğer gerekli iradeler buna yardım ediyor.

Her türlü acı ve rahatsızlık mucizevi bir şekilde yavaş yavaş kaybolsun ve Ecrin’in daha sağlıklı bir ifadesi olsun. Kendini hiçbir zaman olmadığı kadar iyi hatta yaşamlarının ilkbaharındaki birçok insandan daha iyi hissetsin. Çok geçmeden her bir kasının, organının ve bezlerinin sağlığına yeniden kavuştuğunu hissetsin. Ve Ecrin yalnızca sağlam bir fiziğin sağlayacağı tüm derin güveni yeniden bularak gençliğini ve güzelliğini tekrar kazanmaktan mutluluk duyacaktır.

Ecrin geçmişin tüm kısıtlamalarını aşıp şimdinin, şu anın özgürlüğünü yaşasın. Kendisi olmaktan hoşnut olsun. Bu hastalığa neden olan her neyse artık onun için bir blokaj oluşturmayacak. Geçmişteki tüm yanlış inançlarını iptal edip yepyeni bir hayata başlıyor. Bu hastalığa sebep olan yanlış inancı her neyse artık o inancını iptal edip yerine kendi deneyimlerini yaşayacağı hayatta kalmayı seçiyor. Bu sevgi ve güven içinde oluyor.

Her türlü acısının ve vücudundaki aksaklığın yok olduğunu bildiğimiz için şükür ediyoruz ve Ecrin fiziksel sağlığının yanında mutlu bir hayata adım atıyor ve biz buna sevgiyle tanıklık yapıyoruz.

Yaratıcı enerjinin gücüyle bu böyle olsun.

Teşekkür ederiz.

blbck 15-11-2010 09:40 AM

Ecrin Allahın izni, bizlerinde sonsuz inancımız ile yaptığımız dular ve pozitif enerjimiz sayesinde mükemmel ve sonsuz şifaya adım adım yaklaşıyor.

bluegirlx 15-11-2010 12:38 PM

lütfen katılacaklar katılacaklarını burdan belirtebilirler mi.

delimanyak 15-11-2010 03:56 PM

ben katılmak istiyorum..

ve umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve buradan hayırlı haberlerinizi okumak nasip olur..

sibel70 15-11-2010 05:49 PM

ne yapılması gerektiği konusunda bilgi verirseniz elimden geldiğince katılmaya gayret ederim.. Ecrine acil şifalar diliyorum.. İnanıyorumki tüm bu çabaların karşılığı vardır.. Ve bir yerlerde gerçekten ihtiyacı olana ulaşacaktır.

Işıldayan Safir 15-11-2010 05:58 PM

Bu akşam saat 23:00 gibi msn grupta toplanarak çalışma yapacağız. Yukarıda paylaştığım metin okunacak. Msn grupta toplanacak olmamızın sebebi herkesin çalışmaya aynı anda başlamasını sağlamak içindir. Zorunlu değil ancak böyle daha iyi oluyor. En fazla 10 dk sürebilir. Yani vakit alan bir çalışma olarak düşünülmesin.

Anlık sohbet grubunun adresi: group1159186@groupsim.com

Dilerseniz ekleyebilirsiniz.

blbck 15-11-2010 11:04 PM

msn deyiz katılmak steyen arkadaşları bekliyoruz

yeni bir hayat 16-11-2010 12:53 AM

Bu akşam ben de yanınızdaydım arkadaşlar..Yarın akşam yine saat 11:00 de yürek birliği ile buluşalım..actionsmile

bluegirlx 16-11-2010 01:04 AM

çalışmalarımızı biraz ertelemek zorunda kalıyoruz..bayram dolayısıyla..ama seni ve tüm isteyenleri yanımızda hissettik ..mükemmeldi..

yeni bir hayat 16-11-2010 01:08 AM

Arkadaşlar Zerynthia ve ben bu çalışmaya devam edeceğiz..Bayram dolayısıyle müsait olamayanlar sonrasında bize katılabilirler..

bluegirlx 16-11-2010 01:30 AM

bende devam edebilirim..nete giremesmde devam edeceğim..

bilgendilo 16-11-2010 08:55 AM

arkadaşlar ben yeni gördüm, minik meleğimiz Ecrin'in çok sağlıllı olmasını diliyorum ve pozitif enerji çalışmasına ben de katılmak istiyorum, akşamları msn' e giremem ama o saatte katılmaya hazırım yapmamız gereken sevgili bluegılxün hazırladığı metinle du etmek değil mi..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 PM.