![]() |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... evet saat 11 de olursa çok iyi olur aynı anda başlamanın çok büyük yararı var..enerjimizi toplu halde ulaştırmaya çalışıyoruz ..ilgin için çok teşekkürler..bayramdan sonra pazartesi geniş bir katılımla başlıyoruz tabi sen ne zaman istersen ayrıca okuyabilirsin..sevgiler.. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Ecrin'in sağlığının günden güne daha iyi olacağına inanıyorum... Tüm kalbimle ve sevgimle kucaklıyorum.. malesef haftanın ilk 3 günü msn grubuna dahil olamıycam şehir dışında oluyorum ama dua metninin çıktısını alıp sizinle birlikte aynı saatte okumak istiyorum saat 11 derken akşam sanıyorum değil mi? |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Evet 23:00 |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... 23 kasımda bir ihalem var bir terslik çıkmadan almak istiyorumm,,,bende pozitif düşüncelerinizle bana destek olmanızı rica ediyorum |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... minik melek dualarım seninle |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... ben evde pc olmadığı için msne giremesem de meleğimiz için her akşam 11 de şifa metnini okuyup dua ediyorum eşimle beraber yasin okuyoruz şifa metnini kardeşlerime de verdim onlarda okuyorlar iyileşicek ve çok sağlıklı bi bebek olacak hissediyorum.. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Arkadaşlar Ecrin için yarın 23:00'da toplanıyoruz bir aksilik yok değil mi? hatırlatmak istedim msnde olamıycam ama metni alıp sizinle aynı saatte okuyor olucm sevgiler.... |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Alıntı:
|
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Minik Ecrin'e geçmiş olsun, msn grubuna katılmak ve çalışmaya yarın başlayabilmek için msn hesabı açmaya çalışıyorum, e-postayı onay için mesaj gönderin diyor 5 kez gönderdim hala msn kendi içinde onay mesajını gönderemedi, açarım inşallah bu akşam. Yarın tüm kalbimle çalışmaya katılacağım büyük bir aksilik olmazsa |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun. Birkaç gündür yazdıklarınızı okuma fırsatım olmamıştı. Şimdi dualarınızı ve şifa dileklerinizi okuyunca inanılmaz duygulandım. Her ağızda bir dua vardır derler ya, inşaallah Rabbim birimizden birinin duasını kabul eder de ecrini bize bağışlar. Bizim için oldukça zor olan şu günlerde tanımadığım insanların dua ve şifa dileklerini aldığımızı görmek beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. Dualarımızın ve şifa dileklerinin işe yaramaya başladığını düşünüyorum. tedaviye başlanalı daha bir hafta oldu,belki konuşmak için erken ama daha şimdiden birçok şey olumlu gidiyor. Allahın izniyle önmüzdeki günlerde yapılacak olan tetkiklerinde çok iyi sonuçlanacağını umut ediyorum. sizlere ne söylesem az. sayenizde içim umutla doldu... |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Allah'tan acil şifalar diliyorum arkadaşım.Umarım anne ve babası ve tabi ki siz yakınları bu sınavı en güzel şekilde geçirirsiniz... |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Allah yar ve yardımcınız olsun ve bir an evvel iyileşsin minik prensesiniz , artık namazlarda dualarıma onu da katacağım . Dilerim tez vakitte iyi haberlerini alırız. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Geçmiş olsun.Küçüğün iyileşeceğine inancım sonsuz çünkü onlar günahsız meleklerdir.Sizinde inancınızı korumanız çok önemli.Allah sizinle olsun |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Acil şifalar dilerim; Melekler o yavrucağı korusun tüm dualarımız sizinle |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Ben de varım elbette. MSN'e giremesem bile dua'yı eve götürüyorum, bu akşam ve her akşam dualarım o küçük melekle olacak. Minik Ecrin'e acil şifalar diliyorum. İyileşecek, bunu da adım gibi biliyorum. Ecrin ve kendisi gibi rahatsız olan tüm minik melekler bir an önce şifa bulsunlar. Ailesinin de bu süreçte güçlü olmalarını diliyorum. Onların da yanında olacağız. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Bir saat sonra msn gruptayız. çalışmamıza katılmak isterseniz bekleriz. msn den katılamasa bile dua ederek bize katılan herkese destekleri için teşekkürler. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Saat 23:00'de çalışma başlayacak. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Sevgilerimle. actionsmile |
|
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Biz de seni bekliyoruz. Peki o zaman başlıyoruz sen de başla. Ecrin Beyza Kesgin için gönderdiğim metin 5 kere okunacak. 11 aylık. Şuan Ankara Hacettepe hastanesinde tedavi görüyor. Şimdi bağlanamıyorsan metni görmen de sorunluysa burada tekrar yazıyorum. Lütfen! Ecrin Beyza Kesgin, Sağlığına kavuşsun. Vücudunun bütün işlevleri yeniden normal olsun. Vücudunun her kısmı doğanın iyileştirici güçleri tarafından yıkansın ve rahatlığına kavuşturulsun. Bizler şimdi tüm farkındalığımızla tüm dikkatimizi onun küçük bedenine yoğunlaştırıyoruz. O, bir sıcaklık hissederek tepki vermekte gecikmeyecek. Ecrin’in bedeninin en derinlerine iniyoruz. Doğrudan doğruya hayati iç merkezlerle konuşuyoruz, onlara yeniden güçlü olmaları buyruğunu veriyoruz. Tüm düşüncelerimizi, tüm duygularımızı ve tüm zihin enerjimizi bu parti üzerinde yoğunlaştırıyoruz. Aldığı her nefeste ciğerlerine dolan hava ve Tanrı’nın sıcak soluğu, bedenini güçlendiren ve arıtan etkisiyle Ecrin’in bütün hücrelerine kadar etkisini göstersin. Ecrin, verdiği her nefeste arınıyor, temizleniyor, hastalıklı hücrelerin bedenini terk etmesine izin veriyor ve aldığı her nefeste hastalıklı hücrelerin boşaldığı en küçük bir yer bile sağlığına kavuşuyor, sevgiyle iyileşiyor. Bu enerji artışıyla hasta kısmın neye ihtiyacı varsa büyük ölçüde geri geliyor. Kan, toksit atıkları götürmek, doğal bir şekilde tohumları ve virüsleri yemek ve boşaltmak için dengeli ve sağlıklı antikor getiriyor. Çok zengin olan bu kan, çok daha fazla miktarda oksijen, demir, kalsiyum, vitamin, mineral, enzim ve yaşayan hücrelerle, bu vücudu beslemek ve korumak için ihtiyaç duyulan diğer elementleri getiriyor. Doğada bunların hepsi mevcut… Vücut kendini tamir ediyor ve ilahi güç ve diğer gerekli iradeler buna yardım ediyor. Her türlü acı ve rahatsızlık mucizevi bir şekilde yavaş yavaş kaybolsun ve Ecrin’in daha sağlıklı bir ifadesi olsun. Kendini hiçbir zaman olmadığı kadar iyi hatta yaşamlarının ilkbaharındaki birçok insandan daha iyi hissetsin. Çok geçmeden her bir kasının, organının ve bezlerinin sağlığına yeniden kavuştuğunu hissetsin. Ve Ecrin yalnızca sağlam bir fiziğin sağlayacağı tüm derin güveni yeniden bularak gençliğini ve güzelliğini tekrar kazanmaktan mutluluk duyacaktır. Ecrin geçmişin tüm kısıtlamalarını aşıp şimdinin, şu anın özgürlüğünü yaşasın. Kendisi olmaktan hoşnut olsun. Bu hastalığa neden olan her neyse artık onun için bir blokaj oluşturmayacak. Geçmişteki tüm yanlış inançlarını iptal edip yepyeni bir hayata başlıyor. Bu hastalığa sebep olan yanlış inancı her neyse artık o inancını iptal edip yerine kendi deneyimlerini yaşayacağı hayatta kalmayı seçiyor. Bu sevgi ve güven içinde oluyor. Her türlü acısının ve vücudundaki aksaklığın yok olduğunu bildiğimiz için şükür ediyoruz ve Ecrin fiziksel sağlığının yanında mutlu bir hayata adım atıyor ve biz buna sevgiyle tanıklık yapıyoruz. Yaratıcı enerjinin gücüyle bu böyle olsun. Teşekkür ederiz. |
|
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Katılan herkese teşekkürler. Ecrin'in minik bedenine şifa olması dileğiyle. İyi geceler arkadaşlar. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Grup çevrimdışı göründüğü için bende giremedim, ancak buradan metinden okudum yarın bir parçada olsa güzel haberlerini bekliyoruz. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... İlginç. Çevrim içi halbuki. sadanim Olsun güzel bir çember oluşturduk bu akşam. Katkılarınız için teşekkürler. Çalışma sonraki günlerde de devam edecek. Dilerseniz katılabilirsiniz. Bu sefer ayrıca toplarım ben sizi merak etmeyin. Sevgilerimle. actionsmile |
|
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... yaretuzani sizin için de bu akşam dua ettim, inşallah gönlünüzce olur, kazanırsınız. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Siz de neden öyle göründüğü konusunda hiçbir fikrim yok ancak geçici bir sorundur sanırım. Bundan sonra ayrıca toplanırız. Eğer yarın akşam katılmak isterseniz ve yine 23:00 de bu gibi bir problemle karşılaşırsanız beni bilgilendirmenizi rica ediyorum. Ona göre ayrıca davet açarız. |
|
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... arkadaşlar dün dört arkadaşımla birlikte Ecrin için güzel dileklerimizi diledik bu gecede sizlerle birlikte olmak dileğiyle... |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Grup çevrimdışı görünüyor sanırım hala bazı arkadaşlarımızda. Bağlanamayanlar bana pm atarlarsa sevinirim. Henüz başlamadık çalışmaya. Katılmak isteyenleri bekliyoruz. |
konuyu yeni gördum kesınlıkle katılmak ısterdım ....ama 15 kere yazıyı okudum .vede küçük kelebek ecrin için dua ettım ve etmeyede devam edıcem ... |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... bu arda ecrının durumu hakkındada bıze bılgı verırsenızz cok ıı olurr ..imgelememız daha kolay olur dıe dusunuorum |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... O umarim iyi olacak, Yaratici umarim onu korur ve ona sagligini yeniden bahseder. Tum, beyaz olduguna inandigimO Kocaman Kanatli Melekler Beyza'yi 4 yandan kusatsin ve korusun. O yavruya hicbir kotuluk zarar veremesin ve derhal defolsun gitsinler onun minik bedeninden, Yaratici onun tum varligini Kendi Oz Suyuyla yikasin ve onu kotuluklerin tumunden arindirsin. Ailesine en kisa zamanda acil sifalar diliyorum. Buyuk Gecmis OLsun... |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Metni simdi gordum son durumu bilmiyorumama Yuce Rabbim'in butun sevkatini ve merhametini Ecrin icin diliyorum. Safi ismi yuzu suyu hurmetine Allah'tan sifa vermesini istiyorum. Amin. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Aaaa, yapamadığınızı bilmiyordum, ben 23'ü gecesi saat 23.00'te şifa gönderimi yaptım. Şimdi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz??? |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... alah yar ve yardımcınız olsun acil şifalar inşallah |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... arkadaşlar birazdan msn gruptayız. grupta olmayan ama yine de metni okuyan ve dualarıyla bize katılan herkese şimdiden teşekkürler. |
|
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... huuu hhuuuu kimse yok muuu.. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Şifa olsun, ben bir türlü grubu çevrimiçi göremiyorum. |
Cevap: dularınıza ihtiyacım var... Arkadaşlar bilgisi olmayan ve merak edenler için yazıyorum. Ecrin Beyza bu ayın sonunda 1 yaşını dolduruyor. yaklaşık 15 gün önce lösemi (kan kanseri ) teşhisi aldı. şuan hastanede yatıyor ve kemoterapi tedavisi alıyor. Genel durumu iyi..ilk etepta yaklaşık 2 ay hastanede kalması gerekiyor. 2 ya da 3 yıl süren bir tedavi süreci var. Bu zorlu süreci bizim sevgimiz,dualarımız ve enerjimizle Başarılı bir şekilde atlatıp sonsuz şifaya kavuşacağına inanıyorum. dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:19 PM. |