Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dularınıza ihtiyacım var... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/616255-dulariniza-ihtiyacim-var.html)

bigokyanus 17-01-2011 10:20 AM

Cevap: dularınıza ihtiyacım var...

Tatlı prensesimiz Ecrin nasıl var mı bir gelişme?

asideniz 17-01-2011 11:04 AM

geçmiş olsun acil şifalar dilerim dualarım yiğeninizle inş kurtulacak

papatyagibiyaşamak 17-01-2011 01:14 PM

Allah acil şifalar versin, dualarımız onunla.. İnşallah en kısa zmnda iyileşir yeğeniniz...

MarEspEraNZa 17-01-2011 06:23 PM

eski sağlığına kavuştuğunun haberini tez zamanda alırız inşallah :)

matri 17-01-2011 09:50 PM

insallllaaaaahhhhhhh

blbck 20-01-2011 08:24 PM

Ercin hala hastanede, çünkü daha öncede bahsettiğim gibi uzun bir tedavi süreci... Ama genel durumu şükürler olsun ki iyi ve herşey yolunda gidiyor. Sadece hastanede olmaktan çok sıkıldı. 14 aylık oldu ve artık ele avuca sığmıyor. Sanırım şubat ayı sonu gibi izinli olarak eve gelebilecek. Genel durumu iyi olursa (inş. öyle olur) ayaktan tedaviye geçilebilirmiş.
Arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkürler. Dilerim sizlere hep iyi haberler veririm..

Işıldayan Safir 21-01-2011 06:25 PM

Güzel gelişmeleri sabırla ve umutla bekliyoruz. Haberdar ettiğiniz için teşekkürler. Bayadır haber alamıyorduk. Bu güzel haberlerin şerefine haftasonu uygun olunursa bir çalışma daha yapalım diyorum. Uzun zaman oldu ara vereli...

Dileyenler katılmak istediklerini belirtirlerse çok mutlu olurum. Ona göre saat belirleriz.

Sevgilerimle. actionsmile

bilgendilo 22-01-2011 10:25 AM

ben de çok sevindim aklım hep ecrinde innternete giremiyorum ama dualarım onunla çalışmaya ben de katılmak isterdim ama nete giremiyorum..

blbck 30-01-2011 01:12 PM

Ecrin şu sıralar biraz sıkıntılı ve zor günler geçiriyor.
Rabbimden Ecrine ve annesine güç vermesi ve bu günlerin hızla geride kalması için dua eder misiniz ?

arca 30-01-2011 02:03 PM

Ecrinin evde çok mutlu bir şekilde koşturduğunu düşün. Sen üzülürsen Ecrin daha çok üzülür. Güzel şeyler düşünürsen Ecrin çok güzel olur inan. Dualarımız sizinle şifa zaten Ecrinle...................

Işıldayan Safir 30-01-2011 02:51 PM

Çalışmak istiyordum zaten Kader hanım,

Katılan olursa topluca saat belirleyelim. Olmazsa bireysel çalışalım diyorum. İmgelemelerde şifa yatağını unutmayalım nolur. Allah hem Ecrin'e hem annesine güç versin. 96kl

blbck 30-01-2011 03:16 PM

Bugün onu ziyaret ettikten sonra moralim çok bozuldu. Hep güzel şeyler düşünmeye ,sabretmeye ve bu günlerin geçeceğine inanmaya çalışıyorum ama onu çok bitkin gördüğüm zaman canım çok sıkılıyor. Kardeşimin yanında ağlamamak için kendimim zor tuttum.

Işıldayan Safir 30-01-2011 03:29 PM

Alıntı:

blbck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788811)
Bugün onu ziyaret ettikten sonra moralim çok bozuldu. Hep güzel şeyler düşünmeye ,sabretmeye ve bu günlerin geçeceğine inanmaya çalışıyorum ama onu çok bitkin gördüğüm zaman canım çok sıkılıyor. Kardeşimin yanında ağlamamak için kendimim zor tuttum.

Şuan yanında değilsen o enerjiyi içinde tutmaya devam etme derim ben. Ağlamak istediğinde ağla canım. sad456

vitamin61 30-01-2011 03:39 PM

İnşallah Ecrin iyileşir. Allah'ın izniyle onun iyileşeceğine inanın. Kendinizi bırakmayın, dua edelim.

Işıldayan Safir 30-01-2011 09:25 PM

Amin inşallah ben biraz önce bireysel olarak çalıştım. Şifa olmasını diliyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

Bale 31-01-2011 11:50 AM

Allah şifa versin inşallah, tez günde sağlık ve sıhhatle size gülümsesin..bende dua ettim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

blbck 07-02-2011 08:55 AM

ECRİN 05/02/2011 DE SONSUZLUĞA GÖÇ ETTİ...
MELEĞİM ARTIK BU DÜNYADA DEĞİL.

bilgendilo 07-02-2011 09:56 AM

ne kadar yıkıldım anlatamam, hiç beklemiyodum, iyileşiceğine çok inanıyodum, ne diyceğimi bilemiyorum, Allah rahmet eylesin, Allah size sabır versin, çok moralim bozuldu, isyan edesim geliyo, yastayım..

bigokyanus 07-02-2011 10:28 AM

Alıntı:

blbck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789437)

Canım benim başınız sağ olsun , çok zor bir durum Allah sizlere sabır versin .
Tek teselli acılarından kurtulduğu , yavrum kimbilir ne acılar çekiyordu .
Çok üzüldüm ve ne diyeceğimi bilemiyorum . sabır diliyorum ...

Alice in Wonderland 07-02-2011 11:45 AM

ağla2
Alıntı:

ağla2çok üzüldüm Yüce Allah ım ailesine sabır versin. O emin ol daha güzel bir dünya da ağla2

yeni bir hayat 07-02-2011 11:49 AM

Çok üzüldüm,ne diyeceğimi bilemedim ben de..sad456
Allah Ecrin'in anneciğine ve tüm sevenlerine sabırlar versin.Sizi ruhani alemde karşılayacak olan bir meleğiniz var artık..Hepimizin başı sağolsun..

gnr 07-02-2011 03:51 PM

başınız sağolsun..Allah rahmet eylesinnn :((

Işıldayan Safir 07-02-2011 06:12 PM

Alıntı:

Çok şaşkınım Kader hanım. Çok üzüldüm. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Allah rahmet eylesin minik meleğe... Anne-babasına, size, tüm sevenlerine Allah'tan sabır diliyorum... ağla2

KusadasiComputer 07-02-2011 06:48 PM

Allah Ruhunu şaad etsin. Allah rahme eylesin. yakınlarına sabır versin

blbck 08-02-2011 08:03 AM

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.
BÖYLE KÖTÜ HABER VERECEĞİME HİÇ İHTİMAL VERMEZDİM. HEP MELEĞİMİN İYİLEŞECEĞİNE İNANDIM AMA RABBİM BÖYLE UYGUN GÖRDÜ.HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ANDA KÜÇÜK PRENSESİM GÖÇ ETTİ BU DİYARLARDAN.
ACIMIZ O KADAR BÜYÜK Kİ..HER YENİ GÜNE UYANDIĞIMDA TEYZESİ BİLE OLSAM İÇİMİN NE KADAR DA ÇOK YANDIĞINI BİRAZ DAHA FARKEDİYORUM.BEN BÖYLEYKEN KİM BİLİR KARDEŞİMİN YÜREĞİNDE Kİ ACI NE DAYANILMAZ..
RABBİMDEN SABIR DİLEMEKTEN BAŞKA YAPILABİLCEK BİRŞEY KALMADI.

bluegirlx 08-02-2011 09:03 PM

ben çok üzüldümm...ne kadar üzüldüm anlatamam..şimdi öğrendim..bir bebek geldiği yeri unutamadı geri döndü..döndü dee...onu özleyenlere Allah sabır versin..biz onu tanıyorduk..ona dua ettik..artık oda bizi tanıyor..ağla2

mavimim 09-02-2011 09:54 AM

Allah rahmet eylesin ...Geride kalanlara sabir versin...Uzgunuz

Alexandra 09-02-2011 11:28 AM

Şimdi duydum, inanın çok üzüldüm. Hatta yanlış anlamış olma ihtimalime karşın tekrar tekrar okudum. Eminim hiç kolay değil siz ebeveynleri için, allah hepinize sabır versin, güç kuvvet versin, sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin. Birbirinize destek olmaktan başka elden ne gelir. Meleğimizin daha fazla acı çekmemesi için tanrının yanına aldığını, onun her şeyi hepimizden iyi bildiği gerçeğine sığınıyorum. Sayenizde bizim de yüreğimizde yer edinen Ecrin'e dualarımı gönderiyorum.

MarEspEraNZa 14-02-2011 12:37 AM

erken bir göç neticesinde Allah tan sabrınız bol olsun

pztf_life 14-02-2011 03:13 PM

şimdi gördüm ve hiçbir şey düşünemeden gözümden yaşlar döküldü hiç tanımadağım, tanıyamadığım Ecrin'e, Allah annesine, babasına ve tüm ailesine sabırlar versin... misafiri olduğumuz şu dünyada kaldığı sürede bize birlik olmayı hep birlikte dua edebilmeyi öğretti onu çok seviyorum hoşçakal Ecrin....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 PM.