Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dularınıza ihtiyacım var... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/616255-dulariniza-ihtiyacim-var.html)

Işıldayan Safir 25-11-2010 12:37 AM

Cevap: dularınıza ihtiyacım var...

İyi geceler arkadaşlar, http://img1.loadtr.com/b-376266-g%C3..._surat_gif.gif

Kusura bakmayın. Ben bugün kitap okumaya fazla kaptırmışım kendimi. O nedenle aranızda olamadım. Ancak bazı şeyler söylemek istiyorum. Dün facebookda bazı gruplara girip şifalandırma çalışmamıza katılmalarını rica ettim. Ancak herhangi bir yanıt veren olmadı şu an itibariyle.

Biraz önce sitemizin değerli üyelerinden Serpil hanımla msnde görüştüm. Kendisiyle daha önceden de grup oluşturarak birbirimiz için pozitif enerji çalışmaları yapmıştık. Bu çalışmalar sayesinde iletişimimiz oldu. Dolayısıyla yine kendisinden bu kapsamda minik bebeğimiz için çalışmamıza uygun olursa katılmasını rica ettim.

Kendisi hemen kabul etti. Ayrıca reiki de gönderebileceğini söyledi. Ben kendisine metni e-mail yoluyla ulaştırdım ve Ecrin'le ilgili bilgileri verdim. Akşamları msnde grupta aramıza katılmasa bile bizlerle birlikte aynı saatte çalışmaya katılacak. Hatta bugünden okudu da.

Yani söylemek istediğim şu:

Tabii ki bizler için msnde bir arada olmak daha iyi oluyor. Gücümüzü de farketmemiz adına. Ancak bilmelisiniz ki bizlerle bir arada olmayıp çalışmaya katılanlar ve katılacaklar da olacaktır.

Şeker teyze blbck'e de Serpil hanımın minik bir notu var. Yarın akşam ileteceğim kendisine. ttli3

Şimdilik bu kadar. Yardımı ve emeği geçen, iyi niyeti ve dualarıyla Ecrin'e destek olan, yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.

Sevgilerimle. actionsmile

:angel: 26-11-2010 10:49 PM

kanserli bir hasta için acil şifa istiyorum lütfen dua edin şifalı enerjilerinize ihtiyacımız var çok az zamanı kaldı malesef :(

matri 27-11-2010 12:43 AM

selam dostum ben varim....

Işıldayan Safir 27-11-2010 12:48 AM

Merhaba arkadaşlar,

23:00'de msn grupta toplanıp çalışmamızı yaptık zaten. Katılamayanlar bireysel olarak çalışabilirler.

:angel: 27-11-2010 01:34 AM

zerynthna bu söyledğn çalışma ne içindi?

Işıldayan Safir 27-11-2010 11:45 AM

Şifa için pozitif enerji çalışması önceki şayfalarda yeterince açıklama ve metnin ayrıntısı var. Okuyabilirsiniz.

:angel: 27-11-2010 04:01 PM

ben bnm için yaptınz sandım:(

asile 27-11-2010 05:55 PM

acil şifalar dualarımızı bu yavrucak için dahada çoğaltalım sizlerede sabır diliyorum

bilgendilo 28-11-2010 08:02 AM

Alıntı:

:angel: Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780357)
kanserli bir hasta için acil şifa istiyorum lütfen dua edin şifalı enerjilerinize ihtiyacımız var çok az zamanı kaldı malesef :(

arkadaşım senin için de dua edicem,128956 hastanın adını verirsen daha etkili olabilir actionsmile

blbck 30-11-2010 10:58 AM

Bugün Ecrin'in doğum günü... 1 yaşını tamamlıyor. Allahın izniyle şifaya kavuşup nice doğum günleri kutlayacak...
Bugün bir kere daha, dualarınızı esirgememenizi rica ediyorum.

Alexandra 30-11-2010 11:06 AM

Alıntı:

blbck Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 780828)
Bugün Ecrin'in doğum günü... 1 yaşını tamamlıyor. Allahın izniyle şifaya kavuşup nice doğum günleri kutlayacak...
Bugün bir kere daha, dualarınızı esirgememenizi rica ediyorum.

Dualarımız bir gün değil her gün Ecrin ve sizinle birlikte.

Sizin meleğiniz bizim de meleğimiz oldu. Etrafımdaki pek çok arkadaşımla da paylaştım. Hep birlikte sevgilerimizi ve dualarımızı gönderiyoruz.

Onun sağlıklı, mutlu ve sevinçlerle dolu uzuuun bir yaşantısı olacak.

İyi ki doğmuş güzel Ecrin,

Hayat ona yepyeni sağlıklı, mutlu bir yeni yaş versin.

Yaşadığı sıkıntılı günler geçirdiği günlere karışıp gitsin inşallah.

Ecrin'e kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.

Melekler her zaman onun yanında, hayatı boyunca da onu koruyup kollayacaklar.

cat56

bigokyanus 30-11-2010 02:01 PM

Daha nice yaşlarda sağlıklı ve huzurlu olmasını , sevdikleriyle kutlamasını diliyorum. ALlah yar ve yardımcınız olsun. Dilerim tez vakitte iyileşir.

bilgendilo 30-11-2010 02:20 PM

ecrin'in doğum günü kutlu olsun ve de umarım yeni yaşı ona sağlık, mutluluk ve tüm güzellikleri getirsin, dualarım onunla..

blbck 30-11-2010 04:47 PM

Güzel temennileriniz için çok teşekkürler. Yazdığınız bir tek cümlenin bile beni nasıl mutlu ettiğini bilemezsiniz...
Umudumun zayıfladığı ve kendimi çok güçsüz hissettiğim heran sizin satırlarınız sanki koluma girip bana destek olan bir arkadaş gibi yardımıma koşuyor...

Bugün Ecrinle ilgili güzel haberler aldık. Tedavinin en başında ve en zorlu olan kısmındayız ama başlangıç için durumu gayet iyiymiş.(ağzında ki ve ayağında ki yarayı saymazsak)
Biliyorum ki zaman akıp gidecek ve bu zor günlerin hepsi yerlerini günlük güneşlik ,hiç bitmeyecek uzun yaz günlerine bırakacak.

smyrna1 30-11-2010 04:52 PM

akşamları yapılan dualara katılamıyorum ama aklıma geldikçe dua ediyorum ve inanıyorumki yavrumuz iyileştiğinde tatlı bir anı olarak hatırlayacaksınız böyle bir site vardı tanımadığımız insanlar dua ederdi diye:) selametle....

aşk kırıntısı 30-11-2010 04:55 PM

güzel bebeğimizin yaşı kutlu olsun dilerim çok mutlu olucağı bir ömür onun olur...
canım arkadaşım dualarım sizinle ....

bartun06 30-11-2010 11:03 PM

Ecrin'in Doğum Günü Kutlu Olsun! Bu yıl sağlıklı bir hayata yeniden merhaba diyeceğini temenni ediyorum. Dualarımız Ecrin'le

sudem8 01-12-2010 12:52 AM

minik Ecririn doğum günü kutlu olsun,acil şifalar dilerim

Işıldayan Safir 01-12-2010 01:06 AM

Ben Ankara'ya geldim Kader. Mutlu yıllar Ecrin kızımıza. İnşallah sağlıklı, huzurlu, sevdiği ve sevildiği herkesle sevgi dolu güzeeeelll bir ömür geçirsin.

blbck 10-12-2010 04:05 PM

Bugün Ecrinin lösemi teşhisi almasının üzerinden tam bir ay geçti.
Dilerim geriye kalan tedavi süreci hızla akıp gider ve Ecrin,her yeni gün şifa dolu uzun bir hayata bir adım daha yaklaşır.

aşk kırıntısı 10-12-2010 05:36 PM

inşallah canım...

bebeğimiz iyileşecek Allahın izniyle...

Işıldayan Safir 14-12-2010 08:03 PM

Merhabalar,

Ecrin'i unutmadık değil mi? Bu akşam bir çalışma yapalım dersem kimler katılmak ister acaba?

Neptün 14-12-2010 08:15 PM

Ben katılırım.

bartun06 14-12-2010 08:30 PM

Bende katılırım.

Işıldayan Safir 14-12-2010 10:39 PM

23:30 gibi uygun olur musunuz?

Neptün 14-12-2010 11:11 PM

olurum ben

bartun06 14-12-2010 11:13 PM

Tamam uygundur

sincered 16-12-2010 01:48 PM

Tüm kalbimle hemen şimdi acil şifalar diliyorum...

özür dilerim
lütfen beni bağışla
seni seviyorum ve teşekkür ederim.

blbck 18-12-2010 12:03 PM

Bugün içim kıpır kıpır...
Ecrin birkaç günlüğüne izinli olarak eve geliyor. Şükürler olsun ki herşey yolunda gidiyor.
Ağzınızdan çıkan ya da içinizden geçen her dua cümlesi için hepinize ayrı ayrı TEŞEKKÜRLER...

İYİ Kİ VARSINIZ VE İYİ Kİ BU SİTE ARACILIĞIYLA SİZLERE ULAŞABİLDİM.

Işıldayan Safir 18-12-2010 12:16 PM

Çok sevindimmm... Umarım her şey çok daha güzel olacak.

Evine tekrar hoşgeldin Ecrin. :)

Allah'ın izniyle çok daha güzel haberler alacağız Kader hanımcım.

Sevgiler. actionsmile

blbck 18-12-2010 12:29 PM

Bende herşeyin yolunda gideceğine çok inanıyorum.
Allaha şükürler olsun...

yesıl 18-12-2010 01:07 PM

Allah sifalar versin tüm hastalara dua bekleyen herkese dualar bizden şifası şafi olan yüce yaradanımızdan benim dayımda agır bir ameliyat gecirdi cok sükür iyi haberlerini alıyoruz allah kimseleri darda, hastane köselerinde bırakmasın. amiinn...

Işıldayan Safir 18-12-2010 02:21 PM

Dayınız için acil şifalar sevgili yesil. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını ümit ediyorum.

Sevgiler. actionsmile

frezya 18-12-2010 04:26 PM

Alıntı:

yesıl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783482)
Allah sifalar versin tüm hastalara dua bekleyen herkese dualar bizden şifası şafi olan yüce yaradanımızdan benim dayımda agır bir ameliyat gecirdi cok sükür iyi haberlerini alıyoruz allah kimseleri darda, hastane köselerinde bırakmasın. amiinn...

Amin.Çok geçmiş olsun...

yesıl 18-12-2010 05:53 PM

cok sagolun sevgili zerynthia ve frezya

bartun06 18-12-2010 09:13 PM

Ecrin için çok sevindim, güzel haberlerinin devamını da bekliyoruz.

Dayınız ameliyatını başarı ile atlatmış büyük geçmiş olsun, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah sevgili yeşil

yesıl 19-12-2010 11:50 AM

Alıntı:

bartun06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783556)
Dayınız ameliyatını başarı ile atlatmış büyük geçmiş olsun, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah sevgili yeşil

tesekkür ederim bartun06 iyiki varsınız

bigokyanus 20-12-2010 02:19 PM

Çok sevindimmmmmm , çok güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz...Dilerim tez zamanda da tamamen sağlığına kavuştu haberini alırız. Bugün ki duyduğum en süper şeydi. Allah acil şifalar versin.

halux 14-01-2011 01:40 PM

Geçmiş olsun , işiniz rast gelsin ve herşey gönlünüzce olsun

smyrna1 14-01-2011 01:44 PM

son durum nedir, yavrumuz nasıl??

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:30 PM.