Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de insanlar tarafindan sevilmek deger verilmek istiyorum esmalari da okuyorum ama olmuyor:(...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Like Tree4Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-08-2016, 08:12 PM   #831 (permalink)
Üsteğmen
 
vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 446
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Ben de insanlar tarafindan sevilmek deger verilmek istiyorum esmalari da okuyorum ama olmuyor:(

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2016, 11:22 PM   #832 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 2
Tesekkür: 3
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sierranevada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Dış dünya sadece kendi iç dünyamızın bir yansımasından ibarettir... İnsanlar size değer vermiyorsa bunun sebebi sadece sizin kendinize değer vermemenizdir... Bunu değiştirmek için bir iki ay boyunca sürekli sabah ve akşam liste halinde yazdığınız kendiniz ne kadar çok sevdiğinizi söyleyen, kendiniz öven,takdir eden olumlamaları okumalısınız sesli olarak... Gün içinde de sürekli "kendimi koşulsuz olarak ve tamamen kabul ediyorum ve sonsuzca seviyorum" vb olumlamaları sesli söyleyerek beyindeki bilinçaltındaki olumsuz programı değiştirmelisiniz. Bunu yaptığınızda yavaş yavaş sizi değersiz gören insanlar hayatınızdan gidecek ve yerlerini sizi seven, takdir eden insanlar alacaklardır...
ışık_ likes this.
sierranevada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2017, 11:47 AM   #833 (permalink)
Yüzbaşı
 
prenses1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: mutluluk ülkesi
Mesajlar: 586
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
prenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura aboutprenses1 has a spectacular aura about
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de insanlar tarafindan sevilmek deger verilmek istiyorum esmalari da okuyorum ama olmuyor:(
Önce sen kendine değer ver ve kabul et.
Ondan sonra değer görmeye başlarsın sen kendine değer vermezsen ,değer göremezsin.Mutlu kal
__________________
Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir..
prenses1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2017, 03:33 PM   #834 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2017
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
beyben is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:
prenses1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önce sen kendine değer ver ve kabul et.
Ondan sonra değer görmeye başlarsın sen kendine değer vermezsen ,değer göremezsin.Mutlu kal
merhaba ben yeni üyeyim
kurtulamadığım çözmekte zorlandığım şeyler var
Ne yaparsam yapıyım olmuyor olmuyor
beyben isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-02-2017, 03:52 PM   #835 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 1
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
novarosa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Herkese merhaba arkadaşlar. benim de büyük küçük bir sürü dileğim gerçek oldu. Olmayanlar da oldu ama şimdi dönüp baktığımda olmayanların benim açımdan hayırlı olduğunu görüyorum.
Özellikle hayatınızda olmasını istediğiniz kişi konusunda takıntılı olmayın bence, bazen olmaması olmasından daha hayırlı.

Şimdi gelelim örneklere. Bundan yaklaşık 15 yıl önce araba almak istiyordum. Daha doğrusu öyle çok da araba hevesim yoktu. Ancak ilçeye gitmem gerekiyordu bir iş için. İki arkadaşla gidiyorduk. arabası olan arkadaş arabayı yeni almışı, arabasıyla hava atıyordu. Bana "novarosa hanım sizde araba var mı" dedi.Benim arabam yoktu çok zoruma gitti. Araba almak için para biriktirmeye karar verdim. Kendimce bedel olarak 15 bin euro belirledim. Ancak arabaya bile karar vermemiştim ne olacağı konusunda.Niye TL değil de euro ben de bilmiyorum :)) Neyse o dönem ödemeler ya euro ya da dolar olarak gelmeye başladı. 15.000 euro tam birikmeden tanıdığım biri arabayı sana satayım dedi. 9500 TL dedi ben de 4000 vardı. Bir yerden de 5000 civarı alacağım vardı. Arabayı al kalanını para gelince verirsin dedi.O şekilde ilk arabamı aldım.

Sonra sıfır almak istedim. Bir sene geçmeden nakit parayla sıfır aldım.Hatta bir sıfır araba alacak param daha vardı. Sonra bir pazar günü öylesine galeriye gittik. Bir tane jip vardı. Test sürüşü yaptım çok hoşuma gitti. O ana kadar binmiştim ama hiç jip kullanmamıştım. Binmek farklı, sürmek ise daha farklıydı. Dedim ben jip alıcam. O sırada da bir ofis almıştım kredisi devam ediyordu. arabam vardı, bir araba alacak param vardı ama bir araba parası kadar daha para gerekiyordu ve ancak ikinci elini alabiliyordum o şekilde. Bir jip fotosunu masaüstü yaptım. Sonra banka müdürü arkadaş ofise gelmişti. Kredim var tekrar verirler mi dedim, veririz dedi. Gerekeni yaparım. Onların bankasıyla çalışıyordum sürekli çünkü.

Tam o aralar bir sürü yerden ekstra paralar geldi. Bir araba alacak kadar para birikti. Yani kredisiz alabilirdim ama yine de 3/1ini kredi kullanıp aldım bankada nakit param da kalsın dedim. Yoksa gelen parayı bir şekilde harcardım bari taksit ödersem çarçur olmaz dedim. Aldığım jip masaüstü fotoğraftakinin aynısıydı. Bej deri döşemeler, maun kaplamalar hep aynıydı.

İstanbulda bir tanıdığın evine gitmiştim. Çok lüks ve ünlü villaların olduğu bir sitede oturuyorlardı. Mutfağını çok beğenmiştim. Bir süre sonra eşim evi sattığını ve yeni bir ev aldığını söyledi. Gidip bakınca o beğendiğim mutfakla aynıydı mutfağı hatta daha geniş ve daha güzel.

Büyük bir gazetede beğendiğim bir köşe yazarı var. Yazılarını hiç kaçırmam. Çok iyi bir analisttir bana göre. Sık sık büyük haber kanallarına çıkar yorumcu olarak. Asker kökenli ve hukukçu aynı zamanda Ankara'da bir üniversitede de hoca.
Neyse facebooktan ekledim, kabul etti ama böyle binlerce kişiyle arkadaş. Bir güne mesaj attı bana. Lise bilgilerime bakmış. O yıllarda benim bulunduğum şehirde askermiş ve bizim okulda milli güvenlik dersine giriyormuş. Anadolu lisesi olduğu için aklında kalmış. Numarasını verdi, gelirsen görüşelim dedi. Henüz görüşme fırsatım olmadı ama ara ara konuşuyoruz.Gidince görüşücem mutlaka. Yazılarını bayıla bayıla okuduğum yazarla tanıştım hem de hiç bir çaba harcamadan.

Bir de mesela aklımdan bir şey geçiriyorum. Ev eşyası ya da kıyafet öyle bir ürün olmasa bile sanki benim kafamdaki tasarım üretilmiş gibi aynısını buluyorum.
sierranevada likes this.
novarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2017, 11:39 PM   #836 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2012
Mesajlar: 51
Tesekkür: 32
39 Mesajinıza toplam 84 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zeytin85 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Alıntı:
zeytin85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ay gerçekten çok güzel bir hikaye Allah istemeden olmuyo hiçbişey beni çok ama çok rahatlattınız.inanıyorumki birgün buradan güzel haberimi sizlerle paylaşıcam.çok teşekkür ederim sevgilerle.

Yaklaşık 4,5 yıl once bu yazımı yazmışım basarısız aşılama tedavılerı bekleyısler husranlr umutlar umutsuzluklar sonrası bebegıme sukurler olsun kavustum ustelık 2,5 yasına gelmek uzere.nıckımı zeytın yapmışım zeytın gozlu bır kızım oldu hemde tedavısız kendılıgınden hamıle kaldım bıze surprız yaptı:) Allah herkese nasıp etsın bu guzel duyguları yasamayı ınsallah. Arkadaslar bu arada yenı konu nerden acıyorduk acaba
zeytin85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2017, 06:57 PM   #837 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2017
Mesajlar: 2
Tesekkür: 1
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
aaaysegul is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Herkese en güzelinden Merhabalar,
Bu güzel konuya rastladım geçenlerde ve neredeyse bütün sayfaları okudum neden aktifliğini yitirdi acaba böyle güzel bir konu?
Benim de şuan yolda olan bir dileğim var sürekli canlandırmasını yapıyorum olduğunda da paylaşmak istiyorum burada direk :)
aaaysegul isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de insanlar tarafindan sevilmek deger verilmek istiyorum esmalari da okuyorum ama olmuyor:(...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.