Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler > Boşanma

Uyarılar

Boşanma sonrası yaşananlar

İlişkiler ve Boşanma Boşanma sonrası yaşananlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bende cok genc yasta aile istegiyle enlenenlerden biriyim.. Evlendikten sonra yurtdisinda yasamaya basladim, ama gerek daha cok yeni evli olmama ragmen evliligimdeki olumsuzluklar, gerekse yurtdisinda, ailemden uzakta yanliz olmam beni fiziksel olarak olmasada ruhen cok yipratti. Bosanma karari almak benim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Boşanma telkin cd indir izle İstanbul Boşanma nerededir kimdir Boşanma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Boşanma hipnoz Boşanma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Boşanma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Boşanma kuantum düşünce kitap haberi

Boşanma sonrası yaşananlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-02-2008, 01:52 PM   #11 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweetness is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Boşanma sonrası yaşananlar

Bende cok genc yasta aile istegiyle enlenenlerden biriyim.. Evlendikten sonra yurtdisinda yasamaya basladim, ama gerek daha cok yeni evli olmama ragmen evliligimdeki olumsuzluklar, gerekse yurtdisinda, ailemden uzakta yanliz olmam beni fiziksel olarak olmasada ruhen cok yipratti. Bosanma karari almak benim icinde kolay olmadi bunun icin hemen hemen 3 yila ihtiyacim oldu...
En sonunda bu karari aldigimda, buna ailemde dahil herkez karsi cikti. O dönem bende bosanma karariyla evi terk edip ailemin yanina dönmüstüm, ama gerek esim degisme sözleriyle gerek ailem ve cevrem birsans daha vermem gerektigini söyleyerek beni geri dönmeye ikna etmislerdi.Döndüm..Evliligime, esime ikinci bir sans verdim ( Bunu icimde kalbimde gercekten yaptimmi emin degildim) ama o ikinci sansi ona verdim. Bu bana sadece bir yilimi daha kaybettirdi ve bu bir yilin sonunda artik kesin bir kararlilikla hickimseye haber vermeden evi terk ettim.. Tabiki evi terk ettikten sonra haber verdim ama terk edinceye kadar nere nasil gidicegime karar verinceye kadar beni yeniden ikna etmeye calismasinlar karsi gelmesinler diye haber vermedim...
Bosanali 3 yil oluyor, kendime yeni bir hayar kurmaya calisirken yasadigim olumsuzluklara ragmen aldigim bu karardan hicbirzaman pismanlik duymadim..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

sweetness isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-07-2008, 05:33 PM   #12 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: Boşanma sonrası yaşananlar


Boşanmadan sonra yapılacak en doğru hareket, arkaya hiç bakmamak. Çünkü bu insanı hep geriye götürüyor,yıpratıyor,ilerlemesini önlüyor. Tabii uygulamak ise kişiye göre değişiyor.Kişinin özgüveni yüksekse fazla yara almadan atlatır .Kendisine "yeni bir hayat" kurar. super

Bu sitenin 7 yıl önce kurulmasını ve o zaman tanışmayı çok isterdim. Eminim çok daha iyi olurdu...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 12:50 AM   #13 (permalink)
Teğmen
 
kırmızıtarçın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 19
Tesekkür: 4
18 Mesajinıza toplam 160 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kırmızıtarçın is an unknown quantity at this point
Standart

Ahhh!! diyerek başlamak istiyorum..Çocuğu olan bir kadın için hayatta verilen en zor ama eğer mutlu değilse en doğru karar bence.Ben epeyce mücadele ettim bu konu ile daha hala süren bir savaşı yaşıyorum boşanmaklada bitmiyor malesef:)
Çalışıyorum evim var yarımda olsa ama yinede hayatın toplumun ailenin bakışı bile öyle farklıki:)
erkeklerle uğraşmakta zor.. allah yardım etsin herkese özellikle annelere.. helede çocuğundan ayırılmaya çalışılan annelere..
__________________
Ay Akrep’in çekiciliği mıknatıs gibidir. Enerjisi tükenmez. Fakat bunu kontrol altına alamazsa oldukça yıkıcı olabilir. Hiç bir meydan okuma onun için ürkütücü değildir ve hiç bir şey imkansız değildir. Dış etkenler ya da diğer kişiler onun yolunun üstüne taş koyamaz.

http://venusyen.wordpress.com
kırmızıtarçın isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-04-2009, 05:31 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
mellisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Bulunduğu yer: mersin
Mesajlar: 17
Tesekkür: 6
17 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mellisa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boşanma sonrası yaşananlar

Boşandıktan sonra uzun süre bazı şeyleri üzerimden atamadım.Kağıt üzerinde bitiyor ama içinden atmak zaman istiyor.Boşanmayı ben istedim.Eşimle anlaşarak ayrılacaktık.Ama tavırları belirsizdi.Bana zorluk çıkardı biraz.Sonuçta tıkanan bir ilişkiyi yürütmek doğru olmuyor.
Ençok şöyle bir ön yargıyla karşılaştım.İnsanlar genelde erkek bitirir evliliği diye düşünüyor herhalde.Sonradan "eşin seni niye bıraktı" diyen çok oldu.Hiç unutmuyorum.Tam mahkemede eşimi razı edeceğim olaysız bitmesi için,iki kadın avukat bizi gördü,başladılar eşime nasihat etmeye." Evine dön,çocuklarını bırakma"diyorlardı.Çok kötü konuştum onlara.
Aradan yıllar geçti.Adam benden dönüş göremeyince gitti evlendi.Sırf ayrılmaya razı olsun diye nafaka istememiştim.Yıllarca kendim baktım çocuklara.Daha birkaç ay önce desteğe ihtiyacım olduğundan nafaka davası açtım.Alıyoruz artık.
Bazen keşke nafaka vermese de çocuklarını sık arasa diyordum.Ama yeni eşi buna meydan vermiyor.Çocuklar da duruma alıştı zaten.
Boşanmak iyi bir şey değil.Ama hayatın bir gerçeği de bu.
mellisa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-04-2009, 12:12 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
defnilaume - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 28
Tesekkür: 10
16 Mesajinıza toplam 86 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defnilaume is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boşanma sonrası yaşananlar

Arkadaşlar size boşandıktan sonra yaptığım en büyük hatayı anlatmak istiyorum.Siz yapmayın diye söylüyorum.Boşandıktan sonra ilk yaptığım kendime acımak,korku,hep elalem ne der,kendimin zavallı olduğuma en başta ben inandım ve oldu tabii.5 yıl boyunca marifetmiş gb bunu yaptım.7 yıl oldu boşanalı son 2 yıldır çok farklı düşünüyorum.Evet şimdi değiştim ama geriye baktığım da bence hayatımın en büyük hatası ve keşke si budur.çok şey kaybettim ama bunları yaşadıktan sonra da kendimi kazanmam ve güçlü olmamı öğrendim.Anlatabildimmi bilmiyorum :)
defnilaume isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2009, 08:51 PM   #16 (permalink)
Çevirmen
 
lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 385
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boşanma sonrası yaşananlar

Hayal abla harikasın helal olsun!
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2010, 12:49 AM   #17 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 51
Tesekkür: 196
52 Mesajinıza toplam 237 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_pretty_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boşanma sonrası yaşananlar

Bende boşanalı 4 ay oldu.Yeni sayılır.Ama hala tereddütlerim acaba tekrar olurmu diye? tabi karşı taraftan hiç ses yok.Bi anda yalan oldu.Bende çok sıkıntılar çektim.Depresyona girdim evliliğimde.şimdi çok iyiyim.Ama insan yinede ayrılmasaydım nasıl olurdu diyor.ben soruyorum bu soruyu kendime.Hiç öfkem yok ayrıldığım eşime sevgim var.Bazen depreşiyo bu sevgi bazende iyiki ayrılmışım diyorum.Tabi insan iyi olunca o zor günleri unutuyor.Evlilik çok güzel bekarlık hayatıma hiç özlem duymamıştım.Ama bana değer vermeyen birini seçmiştim.Bunuda boşanma sürecinde daha çok gösterdi.Ama onun içinde dua ediyorum Rabbime iyi olsun diye.Bende atlatacağım bu tereddüütleri zamanla ..
__________________
_pretty_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2010, 05:45 PM   #18 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 7
Tesekkür: 5
7 Mesajinıza toplam 19 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
NUNKI is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Boşanma sonrası yaşananlar

Eşim saolsun bir günde boşanma kararını açıkladı ve ne yaptıysam dönmedi.Meğer o 3-4 ay öncesinden beri düşünüyormuş.Bana ne kadar değer verdiği aşikar!
Yine sagolsunlar ailesi bu kararda birebir etkili oldu.Bana dava açtı.Dengesizlikleri vardı ama bu kadarını tahmin edemiyordum tabii ki.Benim hatalarım da vardır olmaz mı vardır insanız.Ama böylebir muamaleyi haketmedim.Onun için kendimi tedavi etmeye çalışıyorum.Dünü ve yarını düşünmeden..Tabii ki bu arada travma geçirdim ve depresyondayım
Allahtan eşimi baba ve kendimi de o eşten anne yapmadan ayrılıyorum.
Tavsiyeleriniz varsa zevkle dinlerim.Kalbim kırıksa bile,aklım yerinde çok şükür.
NUNKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-09-2010, 05:57 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
ESOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 89
Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ESOS is on a distinguished road
Standart Cevap: Boşanma sonrası yaşananlar

bence şükret hayat sana yeni bir şans verdi ....kendini arındır onu affet ve ailesinide tabiki hayatında açtığın sayfada senin enerjin yüksek olsunki hayatına yeni dahil olanlar senin gibi olsun ...MUTLULUKLAR...
ESOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2011, 10:38 AM   #20 (permalink)
Teğmen
 
AYIŞIĞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2011
Mesajlar: 60
Tesekkür: 74
47 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AYIŞIĞI is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: Boşanma sonrası yaşananlar

Alıntı:
asevgican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kolay alınmaz.. öle iki günde hiç alınmaz ,alınmamalıdır. öfkeyle yola çıkılmaz, iyi hesaplar yapılmalıdır. yürekle sıkı bi
pazarlığa oturulmalıdır ki, asıl olan odur.
ben önce vicdanımla konuştum. duygularımla hesaplaştım. düşüncelerimi paylaştım eşimle dostumla. hiçç acele etmedim. zmana yaydım çünki kendimden öte küçücük bir çocuğum vardı ardımda.
vazgeçirmek isteyen çevremdeki tepki dolu tavırlar kararımı geciktirdi en çok. zaman kaybettirdi.
sıkıca hesaplarımı yaptım. nasıl yaşayacağımdan, nasıl düşüneceğime kadar. en ince ayrıntıyı bile düşündüm. oalsılıkları yatırdım masaya hangileriyle başedebilirim hangilerinde yenik düşerim belirledim aklımın erdiğince.
şanslıydım. eşimde aynı hesapları yapmıştı.
mahkeme günü rahat girdim salona. öncesinde anlaşmıştık zaten. 10 dk sürdü, el sıkıştık ayrıldık.
yine sevgili eşimizin dostumuzun lüzumsuz önyargıları nedeniyle zor bi süreç geçirdik. ortak noktamız oğlumuz oldu,onun ötesinde hiçbişeyi öenmsemedik buyüzden.
3,5yaşında herşeyi anlattığımız, dil birliği yaptığımız iyi yetiştine inandığım bir oğlumuz var.
asıl olan geriye dönüp baktığınızda geçmişe gülümsemekle yetinmek ve pişmanlık duymamaktır bence..
boşanabilmek bi başarıdır bizim gibi toplumlarda.. ama herşey kendine inanmakdan ibaret..

ama yıkmak kolay yapmak zordur... hayatda hep öle güneşli günlere gebe değil. çocuk varsa aile birliğini korumak adına elden gelen herşey yapılmalıdır...ama yapılacak bişi kalmadıysada insan gibi ayrılınmalıdır. kimsenin kimseye ne evliyken ne boşanırken nede sonrasında eziyet etme hakkı yoktur.
sevgiler...
9 yıllık evliyim,9 yıldır sürekli gelgitlerdeyim.9 yıldır bilinçaltımda boşanma fikri,bazen vazgeçiyorum,bazen boşanmalıyım diyorum,sonra oğlumu düşününce ne olursa olsun devam etmeli diyorum.karmakarışık.kötü bir dönemde yanlış verilen kararımın sonuçlarını yaşıyorum ve yaşatıyorum.:((
AYIŞIĞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Boşanma sonrası yaşananlar

İlişkiler ve Boşanma Boşanma sonrası yaşananlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bende cok genc yasta aile istegiyle enlenenlerden biriyim.. Evlendikten sonra yurtdisinda yasamaya basladim, ama gerek daha cok yeni evli olmama ragmen evliligimdeki olumsuzluklar, gerekse yurtdisinda, ailemden uzakta yanliz olmam beni fiziksel olarak olmasada ruhen cok yipratti. Bosanma karari almak benim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Boşanma telkin cd indir izle İstanbul Boşanma nerededir kimdir Boşanma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Boşanma hipnoz Boşanma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Boşanma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Boşanma kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.