Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beyaz Masa (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beyaz-masa/)
-   -   Foruma Eklenen Yeni Özellikler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beyaz-masa/2407-foruma-eklenen-yeni-ozellikler.html)

YAZGÜLÜ_81 17-11-2007 08:33 PM

Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler

1-2 gün giremedim puanlarım silinmiş bişiler olmuş neler olduğunu biri açıklayabilir mi mümkünse ??????????

hayalayaz 17-11-2007 09:18 PM

benimkillerde silinmişti atakan sağolsun fazlasıyla ekledi...şimdi deniz kenarında yapılan bir apartman var..7 katlı falan altındada muhtemelen dükkanı olacak..tlk larımla o apartmanı almayı planlıyorum..eee bu güne bugün zengin kadınım..

venüs 20-11-2007 01:57 AM

Site pek güzel olmuş :))) çözmeye çalışıyorum henüz karma, market, banka, faiz vs. gibi yenilikleri girlhaha bi de mesajlar silinmemiş ama benim sıfır görünüyor niye acep hih33 idea3 benim banka battı mı aa34

hülyaa 20-11-2007 02:07 AM

Alıntı:

venüs Nickli Üyeden Alıntı
Site pek güzel olmuş :))) çözmeye çalışıyorum henüz karma, market, banka, faiz vs. gibi yenilikleri girlhaha bi de mesajlar silinmemiş ama benim sıfır görünüyor niye acep hih33 idea3 benim banka battı mı aa34

khkh56 khkh56
bankandaki paranın ne kadar olduğunu biliyorsan paranı veriyorlar..unutmuşsan vermiyorlar sevincli
şaka şaka...atakan beye miktarını bildir istersen..o gereğini yapacaktır merak etme..bir kaç gün önce banka da tadilat vardı da ondan böyle oldu...
bu arada hoşgeldin venüs..uzun zamandır göremiyordum..sevgilerimle...

hülyaa 20-11-2007 02:18 AM

aman yaa battım yaa kaç gündür toparlayamadım kendimi..şanslıyım aslında ama miktarı az koymuşsunuz.,ben ne yapayım..piyango oynayım dedim..oynuyom oynuyom param eksiliyo..oysa ben kazanıyom yaw dedim nasıl olur bu..meğersem bakmamışım..piyangonun değeri 75,benim kazancım ya 50 ya 30 civarı..yani her kazandığımda aslında baştan kaybetmiş oluyomusum.. sevincli

eee arada kaybettiklerimi de ekleyince gitti tkller...şimdi bankaya yatırayım dedim bari faizle toparlayayım..ana banka 5000 den azını kabul etmiyor..birde 500 tkl yatırma parası vercem..sizi gidi uyanıklar siziiiiii...çekerkende 500 tkl gidecek...nerde kardeşim benim faiz oranım peki???ben bu bankadan memnun kalmadım..tez zaman da alternatif başka banka istiyorum.. partysmiley
telkinli ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum,kendime özel cd yaptırcam ona göre..
başka nasıl kazancaz kardeşim yaw?? idea3

suzzy 20-11-2007 11:08 AM

benim paracıklarım ve kıdemlerim duruyormuş,ne güzel....
ama hala atakan bana yeni şifremi göndermedi,o sebepten dolayı ben maalesef yeni üye modundayım....
eski tkl,lerimi ve kıdemimi en kısa zamanda görmek ümidi ile...
(atakan biliyorum yoğunsun ama o zengin günlerime dönmek istiyorum ben artıııık,böyle demoralize oluyoruuuum...)
b456 b456 b456 b456 b456 b456 b456

siyah 20-11-2007 11:32 AM

İyi günler
foruma yeni eklenen sanal market bölümünde üye listesinde adım ve puanım yok. Bu bölüme girmektede sıkıntı çekiyorum. Bilgilendirrmisiniz. Teşekkürler.

hayatimdegisti 20-11-2007 03:02 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
ama hala atakan bana yeni şifremi göndermedi,o sebepten dolayı ben maalesef yeni üye modundayım....
(atakan biliyorum yoğunsun ama o zengin günlerime dönmek istiyorum ben artıııık,böyle demoralize oluyoruuuum...)

Ben hem özel mesajla hemde mail ile attim şifrenizi demek ki ulaşmamiş..
Nasil yapsak msn de gorustugunuz kimse varsa gruptan ona atayim şifrenizi o versin.

hayatimdegisti 20-11-2007 03:13 PM

Alıntı:

venüs Nickli Üyeden Alıntı

Bankamiz batti maalesef...Bu da müdürü tatilsmiley 4897
Yeniden banka kurduk... 44 smileydance

suzzy 20-11-2007 04:04 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı

Ben hem özel mesajla hemde mail ile attim şifrenizi demek ki ulaşmamiş..
Nasil yapsak msn de gorustugunuz kimse varsa gruptan ona atayim şifrenizi o versin.

hayal ablayla msn'den görüşüyorduk,onun kaydı var bende,isterseniz hayal abla aracılığıyla,alabilirim yeni şifremi...

ewet,ewet,öyle olsuuuunnn.... wave

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 PM.