![]() |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler özele sizden bir mesaj gelmişti daha önce ama mesajda teşekkür vardı.... baktım,ama şifre görememiştim.... b456 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Msn den gonderdim ancak Hayal offline'di online olunca alip size iletir. 12389 Alıntı:
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Alıntı:
size çoook teşekkürler..ben ulaşıp alırım ondan... yaaaa çok pardon ama bişey daha sorucam..emin olayım diye, utananadam bu gönderdiğiniz şifreyle kullanacağım kullanıcı ismi suzzy,miydi su_oguz olanmı... ay hepsi karıştı,kullanıcı ismi şifreler.. görüyorsunuz siteye o kadar bağlanmışım ki birkere yetmemiş defalarca üye olmuşum.. kökten bağlanayım psikolojisi sanırım.... |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Üyelik isminiz Suzzy teşekkür mesajında farklı çıktığı için su-oguz'u suzzy yapmistim. Alıntı:
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler sapkal89 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Piyango biletleri artık iki tane.Birincisi küçük oynayanlar için.Ücreti 5 tkl.Maksimum kazanacağınız yada kaybedeceğiniz miktar 190 tkl dir.İkincisi ise büyük oynayanlar içindir.Ücreti 75 tkl dir.Maksimum 3000 tkl kazanabilir yada kaybedebilirsiniz. Bu özellikleri forumda eğlence olsun diye ekledik.Yoksa bu konuyada değineceğim gerçek parasına kumar oynayanlar ne kazanırlarsa kazansınlar eninde sonunda kaybederler.Konu ile ilgili bir bölüm açılıp ayrıca paylaşımlar yapılacaktır. Alıntı:
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler teşekkürler atakan bey..böyle daha iyi olmuş..bende eğlence olsun diye oynayanlardanım..yoksa kumarla mumarla işim olmaz..aman Allah korusun.. konu ile ilgili bir bölüm açılırsa çokta iyi olur..sevgiler... super |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Alıntı:
evet bence de kumar kaybetmek icin oynanir aslinda.. neseli56 bunu da hatirlamis oldum hulya vesilesiyle.. girlhaha kiss3 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler ben banka açmak istiyorum atakan bey bu konu hakkında ne yapabilirim? sapkal89 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler atakan bey cim... forumumuzun market ve eğlence bölümünde kıtlık baş gösterdi.. b456 sizin hayvancıklar dahil baktım gördüm.. üyelerimizin sanal hayvanları aç.. kederli üzüntülü.. (hülya suzzy pisimbat ı tebrik ederim bu arada hayvancıklarını ihmal etmeden sevgi ile ilgileniyorlar... thumbsanim ) yemeğe muhtaç sevgiye aç hale gelmişler.. dlckrn alırım hayvanları elinizden terli345 valla.. sad456 hayvancıklarına iyi bakmayanların elinden alma butonu istiyorum.. cat22 marketimize bolundan yiyecek ekleyelim lütfen... şaşkın ( bilmiyom alım işlerini nereden yapıyoruz.. yoksa sizi yormazdım.. ttli3 ) eğlence sektörümüze piyango biletlerimizin bitmesiyle darbe vurulmuş durumda.. girlhaha bankada ki paracıklarımızda tek kuruş artmamış aylardır orda.. hani bizim faizler.. girlhaha yeni sanal hayvan almak isteyenler olursa hayvan kalmamış markette.. çok şey istedim galiba yine.. sevincli kovulmadan kaçayım ben.. blissy teşkekkürler.. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 PM. |