Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beyaz Masa (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beyaz-masa/)
-   -   Foruma Eklenen Yeni Özellikler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beyaz-masa/2407-foruma-eklenen-yeni-ozellikler.html)

suzzy 20-11-2007 04:06 PM

Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler

özele sizden bir mesaj gelmişti daha önce ama mesajda teşekkür vardı....
baktım,ama şifre görememiştim.... b456

hayatimdegisti 20-11-2007 04:10 PM

Msn den gonderdim ancak Hayal offline'di online olunca alip size iletir. 12389
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

benim paracıklarım ve kıdemlerim duruyormuş,ne güzel....
ama hala atakan bana yeni şifremi göndermedi,o sebepten dolayı ben maalesef yeni üye modundayım....
eski tkl,lerimi ve kıdemimi en kısa zamanda görmek ümidi ile...
(atakan biliyorum yoğunsun ama o zengin günlerime dönmek istiyorum ben artıııık,böyle demoralize oluyoruuuum...)
b456 b456 b456 b456 b456 b456 b456

Ben hem özel mesajla hemde mail ile attim şifrenizi demek ki ulaşmamiş..
Nasil yapsak msn de gorustugunuz kimse varsa gruptan ona atayim şifrenizi o versin.

hayal ablayla msn'den görüşüyorduk,onun kaydı var bende,isterseniz hayal abla aracılığıyla,alabilirim yeni şifremi...

ewet,ewet,öyle olsuuuunnn.... wave

suzzy 20-11-2007 04:26 PM

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

ama hala atakan bana yeni şifremi göndermedi,o sebepten dolayı ben maalesef yeni üye modundayım....
(atakan biliyorum yoğunsun ama o zengin günlerime dönmek istiyorum ben artıııık,böyle demoralize oluyoruuuum...)

Nasil yapsak msn de gorustugunuz kimse varsa gruptan ona atayim şifrenizi o versin.

hayal ablayla msn'den görüşüyorduk,onun kaydı var bende,isterseniz hayal abla aracılığıyla,alabilirim yeni şifremi...

size çoook teşekkürler..ben ulaşıp alırım ondan...

yaaaa çok pardon ama bişey daha sorucam..emin olayım diye, utananadam

bu gönderdiğiniz şifreyle kullanacağım kullanıcı ismi suzzy,miydi su_oguz olanmı...

ay hepsi karıştı,kullanıcı ismi şifreler..

görüyorsunuz siteye o kadar bağlanmışım ki birkere yetmemiş defalarca üye olmuşum..

kökten bağlanayım psikolojisi sanırım....

hayatimdegisti 20-11-2007 04:42 PM

Üyelik isminiz Suzzy teşekkür mesajında farklı çıktığı için su-oguz'u suzzy yapmistim.

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

size çoook teşekkürler..ben ulaşıp alırım ondan...

yaaaa çok pardon ama bişey daha sorucam..emin olayım diye, utananadam

bu gönderdiğiniz şifreyle kullanacağım kullanıcı ismi suzzy,miydi su_oguz olanmı...

ay hepsi karıştı,kullanıcı ismi şifreler..

görüyorsunuz siteye o kadar bağlanmışım ki birkere yetmemiş defalarca üye olmuşum..

kökten bağlanayım psikolojisi sanırım....

suzzy 20-11-2007 04:44 PM

sapkal89

hayatimdegisti 20-11-2007 05:20 PM

Piyango biletleri artık iki tane.Birincisi küçük oynayanlar için.Ücreti 5 tkl.Maksimum kazanacağınız yada kaybedeceğiniz miktar 190 tkl dir.İkincisi ise büyük oynayanlar içindir.Ücreti 75 tkl dir.Maksimum 3000 tkl kazanabilir yada kaybedebilirsiniz.
Bu özellikleri forumda eğlence olsun diye ekledik.Yoksa bu konuyada değineceğim gerçek parasına kumar oynayanlar ne kazanırlarsa kazansınlar eninde sonunda kaybederler.Konu ile ilgili bir bölüm açılıp ayrıca paylaşımlar yapılacaktır.

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
aman yaa battım yaa kaç gündür toparlayamadım kendimi..şanslıyım aslında ama miktarı az koymuşsunuz.,ben ne yapayım..piyango oynayım dedim..oynuyom oynuyom param eksiliyo..oysa ben kazanıyom yaw dedim nasıl olur bu..meğersem bakmamışım..piyangonun değeri 75,benim kazancım ya 50 ya 30 civarı..yani her kazandığımda aslında baştan kaybetmiş oluyomusum.. sevincli

eee arada kaybettiklerimi de ekleyince gitti tkller...şimdi bankaya yatırayım dedim bari faizle toparlayayım..ana banka 5000 den azını kabul etmiyor..birde 500 tkl yatırma parası vercem..sizi gidi uyanıklar siziiiiii...çekerkende 500 tkl gidecek...nerde kardeşim benim faiz oranım peki???ben bu bankadan memnun kalmadım..tez zaman da alternatif başka banka istiyorum.. partysmiley
telkinli ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum,kendime özel cd yaptırcam ona göre..
başka nasıl kazancaz kardeşim yaw?? idea3

hülyaa 20-11-2007 05:28 PM

teşekkürler atakan bey..böyle daha iyi olmuş..bende eğlence olsun diye oynayanlardanım..yoksa kumarla mumarla işim olmaz..aman Allah korusun..
konu ile ilgili bir bölüm açılırsa çokta iyi olur..sevgiler... super

jaunty 22-11-2007 05:47 PM

Alıntı:

Piyango biletleri artık iki tane.Birincisi küçük oynayanlar için.Ücreti 5 tkl.Maksimum kazanacağınız yada kaybedeceğiniz miktar 190 tkl dir.İkincisi ise büyük oynayanlar içindir.Ücreti 75 tkl dir.Maksimum 3000 tkl kazanabilir yada kaybedebilirsiniz.
Bu özellikleri forumda eğlence olsun diye ekledik.Yoksa bu konuyada değineceğim gerçek parasına kumar oynayanlar ne kazanırlarsa kazansınlar eninde sonunda kaybederler.Konu ile ilgili bir bölüm açılıp ayrıca paylaşımlar yapılacaktır.

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
aman yaa battım yaa kaç gündür toparlayamadım kendimi..şanslıyım aslında ama miktarı az koymuşsunuz.,ben ne yapayım..piyango oynayım dedim..oynuyom oynuyom param eksiliyo..oysa ben kazanıyom yaw dedim nasıl olur bu..meğersem bakmamışım..piyangonun değeri 75,benim kazancım ya 50 ya 30 civarı..yani her kazandığımda aslında baştan kaybetmiş oluyomusum.. sevincli

eee arada kaybettiklerimi de ekleyince gitti tkller...şimdi bankaya yatırayım dedim bari faizle toparlayayım..ana banka 5000 den azını kabul etmiyor..birde 500 tkl yatırma parası vercem..sizi gidi uyanıklar siziiiiii...çekerkende 500 tkl gidecek...nerde kardeşim benim faiz oranım peki???ben bu bankadan memnun kalmadım..tez zaman da alternatif başka banka istiyorum.. partysmiley
telkinli ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum,kendime özel cd yaptırcam ona göre..
başka nasıl kazancaz kardeşim yaw?? idea3

hülya cok sekersin khkh56 khkh56
evet bence de kumar kaybetmek icin oynanir aslinda.. neseli56
bunu da hatirlamis oldum hulya vesilesiyle.. girlhaha
kiss3

25emel 24-11-2007 02:49 PM

ben banka açmak istiyorum atakan bey bu konu hakkında ne yapabilirim? sapkal89

shamanic 26-01-2008 02:24 PM

atakan bey cim...

forumumuzun market ve eğlence bölümünde kıtlık baş gösterdi.. b456

sizin hayvancıklar dahil baktım gördüm.. üyelerimizin sanal hayvanları aç.. kederli üzüntülü..
(hülya suzzy pisimbat ı tebrik ederim bu arada hayvancıklarını ihmal etmeden sevgi ile ilgileniyorlar... thumbsanim )
yemeğe muhtaç sevgiye aç hale gelmişler..

dlckrn alırım hayvanları elinizden terli345 valla.. sad456 hayvancıklarına iyi bakmayanların elinden alma butonu istiyorum.. cat22

marketimize bolundan yiyecek ekleyelim lütfen... şaşkın ( bilmiyom alım işlerini nereden yapıyoruz.. yoksa sizi yormazdım.. ttli3 )

eğlence sektörümüze piyango biletlerimizin bitmesiyle darbe vurulmuş durumda.. girlhaha

bankada ki paracıklarımızda tek kuruş artmamış aylardır orda.. hani bizim faizler.. girlhaha

yeni sanal hayvan almak isteyenler olursa hayvan kalmamış markette..

çok şey istedim galiba yine.. sevincli

kovulmadan kaçayım ben.. blissy

teşkekkürler.. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 PM.