![]() |
Foruma Eklenen Yeni Özellikler Foruma yeni bir toplist eklendi boylece ana sayfada bir çok özelliği görebiliyorsunuz.Ayrica karma ozelliği aktiflestirildi. Diğer üyelerin karmalarını arttırııp eksiltebilirsiniz.Beğendiğiniz mesajlar olduğunda teşekkür butonuna tiklarsaniz teşekkür etttiğiniz yazısı çıkıyor. Ayrıca birde marketimiz var şu an için puanları ayarlamam gerekiyor.Puanlarınız ile hem çeşitli ozellikler alabileceksiniz hemde sanal hayvan vs gibi ozellikler olacak iler ki günlerde bazi cd ler puanla alinabilecek sekilde markete eklenecek.... pc05 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler happy6 ne güzel gelişmeler bunlar... özellikleri anlamaya çalışıyordum bende... bu kadar çok süprizi bi arada bulunca oyuncakçı dükkanına girmiş çocuk gibi oldum.... blissy çok yoruldunuz ne zamandır sitemizle ilgili olarak ama harika özellikler eklediniz... taşınma esnasında çektiğimiz onca sıkıntıya değdi doğrusu... emeğinize sağlık... ben size teşekkür edecektim ama butonu bulamadım... onun yerine sizin karmanızı arttırdım... (iyi bişey yaptım dimi dusun ) sevgiler... actionsmile |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Alıntı:
:) |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler serhat bey bize kazandırdığını güzellikler için sizede ayrıca teşşekkür ederiz ... şu teşekkür butonunu bir bulsam.. dün yaşlandımmı noldum anlamadım.. bakıyorumm ama göremiyorummm dusun |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler http://hayatimdegisti.com/forum/Them...s/tesekkur.jpg Teşekkür butonu her yazının altında gözükür aşağı bakarsanız görebilirsiniz.. hismiley |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler atakan bey su site renklerimiz arasina siyah ekleme sansiniz varsa size zahmet...! bilgisayar basinda cok kalinca mavi bile olsa artik gzler yanmaya basliyor 12389 tsk ederim |
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler bende kendimi karma listesinde gördüm ama anlamadım ne olduğunu dusun cahil dilekcikk dunk56 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler anladımmmm o kenardaki yeşil ok u tıklıyoruz dimi super |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler tamam site harika olmus ellerine saglik atakan ama soyle ciddi bir sorun var ki ben top 10 a girememisim oldumu simdi yani........................!!!!!!!!! dunk56 ben top 10 da olmazsam olmaz ki bu ise acil bir cozum getirmeliyiz thumbsanim |
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler forumda acemi olduk çok komik girlhaha kimin hangi mesajımıza teşekkür ettiğini görebiliyor muyuz acaba dusun |
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler mesajının hemen altında kimlerin teşekkür ettiğini görebilirsin mesela senin bu sayfadaki yazın için iki kişi teşekkür etmiş senin imszanın hemen altında |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler önce sitemizin yeni halinde emeği geçen herkese saygılı sevgiler, vede en içten teşekkürler yeni özellikler güzelde ben azıcık dumur vaziyetlerdeyim..bi tane evcil hayvacağız aliiim dedim aslan yazdım..cevap olarak bana bir köpeğiniz var dendi... sevincli hem aslanda yazmamıştım..aslancık demiştim..her kim aslancıkların evcil olmadığını düşünüyosa yanılıyor..ben çok evcilim..teşekkürü anladımda....karma ne demek oluyor acep..puanlarında para olduğunu keşfettim..ama limitlerin altındayım..acı bir şekilde fark ettim..köpek möpek hiç faretmez benim evcil hayvanım neden görünmüyor..aslana dönüşmesimi bekleniyor? merak ettim.neyse ben dumura uğramış halimle çok eğlendim..kendimede saygılı sevgiler.. |
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler benmi yanlış gördüm acep, bir küçücük aslancık gözkırpıyodu bana. dur bir daha bakayım.. |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler işte burda hoşgeldi safalar getirdi'de..bu aslancığa ben nasıl bakıcam..mutluluk durumu 8..açlık durumu 9,,telef etmeyeyim aslancığımı..bilgisizlik yüzünden... |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler sitenin yeni halini çok beğendim..atakan beye ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim..ancak benim biraz kafam karıştı.. dusun karma ne demek? ekstra listesi,üyeye para gönder ne demek anlayamadım arkadaşlar?galiba ihtiyacı olanlara ekstra listesinden,karma halinde para göndercez sevincli sevincli şaka bir yana herşey çok güzel ama alışmak biraz zaman alıcak sanırım..tabi bu ben gibi acemilere geçerli..eski üyeler için hiç fark etmiyor maaşallah hepinize... alk78 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler dün gece birden uyku geldi bedene .. ne mutlu kalkıp gidene diyerek yattım... sabah gördüm sağolun cevaplarınızı... evet bu gün görüyorum.. . hayal abla aslanın hayırlı olsun... yalnız senin aslan hepimize göz kırpıyor... buda senin gibi sevgi dolu bir aslan demekki... ttli3 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler sitemizin yeni özellikleri güzel fakat hangisi ne işe yarıyor bi anlatsanız |
Blogunuz'a diğer üyeler görebiliyorsa yorumda yapabiliyorlar... |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Ben anlamaya caliyorum, simdi ben ev hayvanima bakicakmiyim hayal abla o kismimi ben kacirdim hangi birine bakayim sevincli kiss3 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler sitede devrim mi oldu? aman ne guzle olmus ellerine saglik atakan |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler hadi hayırlısııı pc05 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler tesekkurler kimlerden karmalar kimlerdenyrintili gorunebiliyormu? ekstra listesi ne demek? banka ne demek? bişiy anlamadim hergun karistiriyorum ama..hay allah dusun |
Banka ise 40.000 tkl niz olduğunda yatirip faiz aliyorsunuz. Şu an profilinizde görülenler sanal hayvan modu değildir.Sanal hayvan modu ayrica olacaktir.Puanlariniz ile aldığınız sanal hayvana yiyecek alıp besleyebileceksiniz. |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler cok güzel olmus akliniza saglik yüreginize saglik.. |
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler atakan su yukari assagi oklarion anlami ne bilmiyorum ama neden ben de yok.aa kiskanirim valla hemde oyle guzller ki yesil ve kirmizi...! smiliyface |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler herkes başkasının okunu kullanıcak bu barış oyununda.cirit gibi değil yani. aa34 |
Diğer üyeler sizin profilinizde okları görebiliyorlar. hismiley |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Siteye yeniden giriş yaptığımda şaşırdım neleri kaçırmışım ben böyle,ne nedir ne işe yarar derken burdaki açıklamaları okumak çok daha iyi oldu zamanla öğrenicez detaylarını çok güzel olmuş bu hali ve eğlenceli alk78 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler elifciğim hoşgeldin..evet sitede çok değişiklikler var..birde eskisi gibi girebilsek..nasılsın umarım iyisindir ..çok iyi ol emi.. |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler su ok olayini simdi cozdum bende su seker yesil kirmiiz seylerden bende niye yok diyordum kiss3 tamamdir atakan sen oyle diyorsan oyle olsun su market olayini birde cozsek neyse cozecegiz insallah bizde bu zeka bu sabir varken kacarmi degilmi ? |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Hoşbulduk Hayal ablacım, çok şükür iyiyim umarım sen de iyisindir hepimiz iyi olalım smiliyface |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler ablam senin aslanı alıp evimde bakasım geldi öyle cici ki :) |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Evcil hayvanımı seçtim ben de , fakat görünmüyor hala yok ortalıkta nerde benim cici köpeğim 4897 4897 4897 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Tamam artık görünüyor sevimli köpekçik smiliyface |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Ben de evcil hayvanımı göremiyorum. gerçi pek evcil sayılmaz. ondan mı göremiyorum acaba FİLimi. Adını Bahadır koyayım bari, izmir hayvanat bahçesindeki fil bahadırın anısına. Umarım en kısa zamanda görünür. smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 AM. |