![]() |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler benim kardeşimin adıda bahadır...(canım kardeşim benim nasılda özledim ) ark5 fil gibi yer ama aslan gibi vücüdu var ... hep kıskanmışımdır laf aramızda girlhaha |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler maşallah maşalaahhh foruma yine yeni ve yeniden güzel özellikler eklenmiş.. ttli3 sevincli pek bi güzel oldu atakan bey cim kimlik bilgilerimiz pek bi neşeli pek bi hareketli oldu çok güzel ellerinize sağlık... thumbsanim 25889 ancak bir sorum olacak... hoş daha geçenlerde eklenenlerin altından kalkamadık daha ama dusun neden bu kadar seviyesiz çıktık hepimizzz yaaaa hih33 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Alıntı:
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler tamam o zaman ... kendimizi bu teknolojiye ispatlamak zorunda kalmadık ya içim rahatladı... sevincli benden size bi karma bi de teşekkür... eğlenelim bari... ttli3 |
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Market modunda sorun yaşandığı için baştan yuklemek zordunda kaldik bu nedenle puanlar 0 landı.Ancak eskiden kalan puanlariniz dikkate alinacaktir. |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler ayyy shamaniiiiiic sen çok yaşa emi...ölüyü güldürürsün sen yaaa...saolasın yazını okuyunca suratımı ne kadar fazla kastığımı fark ettim..zira şimdi ağzım kulaklarıma asılı kaldı...benden de sana bir teşekkür bir karma khkh56 khkh56 khkh56 teşekküre bastım da karmayı nerden vercemi bi bilsem dusun |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler tkl ler gitmiş sevincli puanlar gitmiş uy897 evcil hayvan alamıyorum wave hayat çok güzeeelllll khkh56 khkh56 khkh56 ben kahvemi içeyim bari kahvesmiley |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler ya arkadaslar yeni olan ne?ben bsiey goremedim ki?????????????????? |
evcil hayvan gecikecek.. girlhaha olsun Atakan sağolsun.. clapping emeklerin için sagol Atakan. ve emeği geçen herkese teşekkurler.cok güzel bir site oldu. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM. |