![]() |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler herkes başkasının okunu kullanıcak bu barış oyununda.cirit gibi değil yani. aa34 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Alıntı:
Diğer üyeler sizin profilinizde okları görebiliyorlar. hismiley |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Siteye yeniden giriş yaptığımda şaşırdım neleri kaçırmışım ben böyle,ne nedir ne işe yarar derken burdaki açıklamaları okumak çok daha iyi oldu zamanla öğrenicez detaylarını çok güzel olmuş bu hali ve eğlenceli alk78 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler elifciğim hoşgeldin..evet sitede çok değişiklikler var..birde eskisi gibi girebilsek..nasılsın umarım iyisindir ..çok iyi ol emi.. |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler su ok olayini simdi cozdum bende su seker yesil kirmiiz seylerden bende niye yok diyordum kiss3 tamamdir atakan sen oyle diyorsan oyle olsun su market olayini birde cozsek neyse cozecegiz insallah bizde bu zeka bu sabir varken kacarmi degilmi ? |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Hoşbulduk Hayal ablacım, çok şükür iyiyim umarım sen de iyisindir hepimiz iyi olalım smiliyface |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler ablam senin aslanı alıp evimde bakasım geldi öyle cici ki :) |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Evcil hayvanımı seçtim ben de , fakat görünmüyor hala yok ortalıkta nerde benim cici köpeğim 4897 4897 4897 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Tamam artık görünüyor sevimli köpekçik smiliyface |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Ben de evcil hayvanımı göremiyorum. gerçi pek evcil sayılmaz. ondan mı göremiyorum acaba FİLimi. Adını Bahadır koyayım bari, izmir hayvanat bahçesindeki fil bahadırın anısına. Umarım en kısa zamanda görünür. smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:42 PM. |