![]() |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler Alıntı:
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler forumda acemi olduk çok komik girlhaha kimin hangi mesajımıza teşekkür ettiğini görebiliyor muyuz acaba dusun |
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler mesajının hemen altında kimlerin teşekkür ettiğini görebilirsin mesela senin bu sayfadaki yazın için iki kişi teşekkür etmiş senin imszanın hemen altında |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler önce sitemizin yeni halinde emeği geçen herkese saygılı sevgiler, vede en içten teşekkürler yeni özellikler güzelde ben azıcık dumur vaziyetlerdeyim..bi tane evcil hayvacağız aliiim dedim aslan yazdım..cevap olarak bana bir köpeğiniz var dendi... sevincli hem aslanda yazmamıştım..aslancık demiştim..her kim aslancıkların evcil olmadığını düşünüyosa yanılıyor..ben çok evcilim..teşekkürü anladımda....karma ne demek oluyor acep..puanlarında para olduğunu keşfettim..ama limitlerin altındayım..acı bir şekilde fark ettim..köpek möpek hiç faretmez benim evcil hayvanım neden görünmüyor..aslana dönüşmesimi bekleniyor? merak ettim.neyse ben dumura uğramış halimle çok eğlendim..kendimede saygılı sevgiler.. |
|
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler benmi yanlış gördüm acep, bir küçücük aslancık gözkırpıyodu bana. dur bir daha bakayım.. |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler işte burda hoşgeldi safalar getirdi'de..bu aslancığa ben nasıl bakıcam..mutluluk durumu 8..açlık durumu 9,,telef etmeyeyim aslancığımı..bilgisizlik yüzünden... |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler sitenin yeni halini çok beğendim..atakan beye ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim..ancak benim biraz kafam karıştı.. dusun karma ne demek? ekstra listesi,üyeye para gönder ne demek anlayamadım arkadaşlar?galiba ihtiyacı olanlara ekstra listesinden,karma halinde para göndercez sevincli sevincli şaka bir yana herşey çok güzel ama alışmak biraz zaman alıcak sanırım..tabi bu ben gibi acemilere geçerli..eski üyeler için hiç fark etmiyor maaşallah hepinize... alk78 |
Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler dün gece birden uyku geldi bedene .. ne mutlu kalkıp gidene diyerek yattım... sabah gördüm sağolun cevaplarınızı... evet bu gün görüyorum.. . hayal abla aslanın hayırlı olsun... yalnız senin aslan hepimize göz kırpıyor... buda senin gibi sevgi dolu bir aslan demekki... ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM. |