Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Beyaz Masa (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beyaz-masa/)
-   -   Foruma Eklenen Yeni Özellikler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/beyaz-masa/2407-foruma-eklenen-yeni-ozellikler.html)

hayatimdegisti 07-11-2007 11:17 PM

Ynt: Foruma Eklenen Yeni Özellikler

Alıntı:

SuMBuL Nickli Üyeden Alıntı
tamam site harika olmus ellerine saglik atakan ama soyle ciddi bir sorun var ki ben top 10 a girememisim

oldumu simdi yani........................!!!!!!!!! dunk56

ben top 10 da olmazsam olmaz ki bu ise acil bir cozum getirmeliyiz thumbsanim

Mesaj sayisina gore giriliyor.Artik vaktinde var sende yaz kisa zamanda girersin super

shamanic 07-11-2007 11:30 PM

forumda acemi olduk çok komik girlhaha kimin hangi mesajımıza teşekkür ettiğini görebiliyor muyuz acaba dusun

hayatimdegisti 07-11-2007 11:36 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
forumda acemi olduk çok komik girlhaha kimin hangi mesajımıza teşekkür ettiğini görebiliyor muyuz acaba dusun

Görülebiliyor olmasi lazim siz goremiyor musunuz?

crywolf 08-11-2007 12:57 AM

mesajının hemen altında kimlerin teşekkür ettiğini görebilirsin mesela senin bu sayfadaki yazın için iki kişi teşekkür etmiş senin imszanın hemen altında

hayalayaz 08-11-2007 01:07 AM

önce sitemizin yeni halinde emeği geçen herkese saygılı sevgiler, vede en içten teşekkürler
yeni özellikler güzelde ben azıcık dumur vaziyetlerdeyim..bi tane evcil hayvacağız aliiim dedim aslan yazdım..cevap olarak bana bir köpeğiniz var dendi... sevincli hem aslanda yazmamıştım..aslancık demiştim..her kim aslancıkların evcil olmadığını düşünüyosa yanılıyor..ben çok evcilim..teşekkürü anladımda....karma ne demek oluyor acep..puanlarında para olduğunu keşfettim..ama limitlerin altındayım..acı bir şekilde fark ettim..köpek möpek hiç faretmez benim evcil hayvanım neden görünmüyor..aslana dönüşmesimi bekleniyor? merak ettim.neyse ben dumura uğramış halimle çok eğlendim..kendimede saygılı sevgiler..

hayatimdegisti 08-11-2007 01:10 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

önce sitemizin yeni halinde emeği geçen herkese saygılı sevgiler, vede en içten teşekkürler
yeni özellikler güzelde ben azıcık dumur vaziyetlerdeyim..bi tane evcil hayvacağız aliiim dedim aslan yazdım..cevap olarak bana bir köpeğiniz var dendi... sevincli hem aslanda yazmamıştım..aslancık demiştim..her kim aslancıkların evcil olmadığını düşünüyosa yanılıyor..ben çok evcilim..teşekkürü anladımda....karma ne demek oluyor acep..puanlarında para olduğunu keşfettim..ama limitlerin altındayım..acı bir şekilde fark ettim..köpek möpek hiç faretmez benim evcil hayvanım neden görünmüyor..aslana dönüşmesimi bekleniyor? merak ettim.neyse ben dumura uğramış halimle çok eğlendim..kendimede saygılı sevgiler..

Henüz evcil hayvanlarımız mağzamıza gelmedi gelir gelmez bir adet aslan ayırırız size blissy

hayalayaz 08-11-2007 01:16 AM

benmi yanlış gördüm acep, bir küçücük aslancık gözkırpıyodu bana. dur bir daha bakayım..

hayalayaz 08-11-2007 01:18 AM

işte burda hoşgeldi safalar getirdi'de..bu aslancığa ben nasıl bakıcam..mutluluk durumu 8..açlık durumu 9,,telef etmeyeyim aslancığımı..bilgisizlik yüzünden...

hülyaa 08-11-2007 01:19 AM

sitenin yeni halini çok beğendim..atakan beye ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim..ancak benim biraz kafam karıştı.. dusun
karma ne demek?
ekstra listesi,üyeye para gönder ne demek anlayamadım arkadaşlar?galiba ihtiyacı olanlara ekstra listesinden,karma halinde para göndercez sevincli sevincli
şaka bir yana herşey çok güzel ama alışmak biraz zaman alıcak sanırım..tabi bu ben gibi acemilere geçerli..eski üyeler için hiç fark etmiyor maaşallah hepinize... alk78

shamanic 08-11-2007 10:42 AM

dün gece birden uyku geldi bedene .. ne mutlu kalkıp gidene diyerek yattım... sabah gördüm sağolun cevaplarınızı...
evet bu gün görüyorum.. .

hayal abla aslanın hayırlı olsun... yalnız senin aslan hepimize göz kırpıyor... buda senin gibi sevgi dolu bir aslan demekki...
ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 AM.