![]() |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA aslında aynaya bakarken kendimle konuşma yapmadım hiç, oysa her an beraber olduğumuz tek kişi kendimiziz !yani en yakın olduğumuz kişiyle konuşmak nadan tuhaf olsun ki diye düşündüm Atakan beyin yazısını okuyunca, ama bunu daha önce düşünemediğime şaşıyorum ve kendimden özür diliyerek kendimle ilişkilerimde daha içten olacağıma söz veriyorum ve Atakan bey böyle bir site için ve tüm çalışmalarınız içinde tşk.ler,emeği olan herkezede tşk.ler diyorum ! smiliyface |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Merhaba sem2008; hismiley Farkındalıklarınızın artması dileklerimle.. Bu arada aramıza hoşgeldiniz.. Paylaşımlarınızın devam etmesini diliyoruz... Sevgiler.. kiss3 |
Al sana güzel bir teknik daha...oku oku bitmiyor bilgi okyanusu burası nereyi okuyacağımı şaştım:S |
Cevap: AYNA AYNA SÖYLE BANA ben aynaya bakmayalı...şöyle kaşısına geçipte kendime 1-2 saniyeden uzun bakmayalı yıllar var...yüzümdeki güneş lekesini bile büyüdüğünde fark ettim...telkinlerden sonra ayna çalışmasını okumadan önce kendimi aynaya bakarken buldum.. niye baktığımı pek anlamamıştım başta.... meğer telkinleri etkisiymiş |
Cevap: AYNA AYNA SÖYLE BANA bugünlerde aynalar bana güzel olduğumu söylüyor hep:) 15 yaşında bir kız çocuğu gibi heyecanlı muzip ama aynı zamanda kendinden emin bir ifadeyle bana bakıyor yansımam.. hatta laf aramızda geçen gün asansörde kendime göz kırparken yakaladım kendimi:):):) |
Cevap: AYNA AYNA SÖYLE BANA yaw arkadaşlar konuşun tabı kendınız en onemlı varlığınız orada onunla konuşmıycaksınız da kımle konuşcaksınız?konuşun sevın onu değer verınn mutlu edın şımartın..herkesı şımartıosunuzda onumu şımartmıycaksınız...gerckten sevın cunku en cok onun sızın sevgınıze ıhtıyacı var... |
Cevap: AYNA AYNA SÖYLE BANA ha bu arada canım the desert cummm senı oyle cok sevıorummm ki..aşığım sana yahu...endamına boyuna posuna gozlerıne guluşunee hastayım sana yaw:D neyse abartmım daha fazla:D sevım seni emiii şu tatlılığa bak be.... |
Cevap: Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Elinize sağlık |
Cevap: AYNA AYNA SÖYLE BANA Ayna meditasyonu gerçekten çok etkili, insan enerji ile doluyor.Lütfen serpil 22 nin sitemize yazmış olduğu ayna meditasyonunu uygulayın |
Cevap: AYNA AYNA SÖYLE BANA http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...402.imageshackarkadaşlar bende artık uyguluyorum bu ayna meditasyonunusmil56,özellikle sabahları pek bi zor oluyo ama terli345,olsun yılmadan devam etcem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:07 AM. |