![]() |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Alıntı:
dilersen aşağıdaki linkimizi incele.. pc05 sevgiler.. hismiley http://www.hayatimdegisti.com/forum/sivilceler-b164.0/ |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Bencede aynaile muhabbet çok güzel...Bazen geçerim aynanın karşısına şaklabanlık yaparım kendi kendime. Accayip komik oluyor. moralim bozuk olduğunda yine bakarım ayanaya. sonra çok mutlu olduğumda yine bakarım. Çünkü orda hep beni dinleyecek biri vardır.Aynayla anlaşamadığım tek konu artık kendimi beyenmiyorum. Ama yinede aynayı kim icat ettiyse eline sağlık |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA paylaşımınız için teşekkürler. |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA evet arkadaşlar epeydir üzerinde çalıştığım bir projem var benim bu ayna ayna söyle bana konusu ile ilgili, ilk adımlarımı attım, bu konuda ben bırakın yürümeyi koşmaya hazırdım, ama destek umduğum arkadaşlarım beni gene yarı yolda bıraktı, sonuçta bu proje bir ekip işi, zincirin her halkası mükemmel çalışırsa projeler hayata geçer, epeydir forumun bu başlığında projemden bahsedecek oluyorum, geçen gün gene uzunca yazdım gönderecekken problem çıktı, ve yazımı burada sizle paylaşamadım, vardır bundada bir hayır meslek icabı elektronikle uğraşıyorum teknik servisteyim, bir elektronik devre tasarladım, herkes mutlaka güne ilk önce aynaya bakarak başlıyor, o ayna her sabah size daha aynaya yaklaşırken, nefis bir ışık sunuyor, o mahmur uykulu yüzü, hoş bir ışıkla karşılarken aynada, sevgili aynamız bize duymak istediğimiz herşeyi söylüyor, kendimiz dilediğimiz gibi programlayabiliriz, düşünmesi bile beni mest etmişti, hemen taaaa ortaokuldan beri tanıdığım dünyanın en akıllı adamı tanganika merkez triyakı aradım,( bu yazdığım isimler cidden o kişilerin lakaplarıdır, prometheus gibi,) bu devreyi hazırlarmısın dedim hemen işe koyuldu, devreyi tasarladık, ve atakan bilir ve tanır onun sayesinde tanıştığım çok can bir dosta selma candan hanıma fikri götürdüm, birlikte baya teati ( doğrumu yazdım acaba teati) dusun fikir paylaşımı yaptık, ne heveslenmiştim o sıralar, seri üretim hayalleri bile kurduk, taaa çine bile gidip minnacık şirin ayna devreleri ürettik, konuda onlar uzman ya o babta ( doğrumu yazdım acaba bab..) dusun teknolojinin inceliklerini orda öğrenip atölyeler kurduk. bir sürü insana istihdam dusun yarattık, ve ürünü pazarlama planlarımda az değildi yaniiii en işlek yerlere palyaçolar koyacağız herkese pamuk helva dağıtacak arkada bizim ayna olayı sunulacak, yanında ekstra kişisel gelişim ürünleride olacaktııı varyaaaa harbiden iyi fikirdi deee belki burada bu yazdıklarımı okuyan yürekli ve sermaye emek koyacak bir 25889hayalperest vardır ben buradayım beklerim her sabah aynam bana günaydın dünyanın en güzel kadını bugün gene harikasın diyecek, herkes aynasıyla cidden konuşacak 98569 kiss3 |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Süper harika bir fikir 25889 Dilerim aradığın destekler ayağına gelir super http://www.maisonfrancaise.com.tr/de...flex_0_0_0.jpg Ayna resmi ararken bir sitede farklı bir amaç için üretilen konuşan ayna haberi okudum.Şöyle diyor: Hollywood Bilgisayar efekt uzmanı olan Craig Bar'ın sahibi olduğu Themeaddicts Şirketi konuşan ayna üretmişler. Daha çok ev animasyonu ve Güvenlik hizmeti amacı taşıyan bu ayna, bir hareketlenme olmadığı zaman sıradan bir ayna gibi görünürken, herhangi bir hareket görüldüğü zaman sensor çalışmaya başlıyor ve aynada Basil adı verilen hayali hizmetçi beliriyor ve ev sahibine sesli olarak haber veriyor. firmanın web sayfası : http://themeaddicts.com http://themeaddicts.com/media/MMM30P_0A.jpg http://themeaddicts.com/media/MMM30P_1A.jpg Sen üretime geç ilk müşterilerin biz oluruz super 98569 |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA aynayla konuşma meselesi insana aklının alamayacağı etkiler yapıyor.bu siteyle tanışmadan aylar önce hayatımı altüst eden bir olay geçmişti başımdan.haftalarca kendime gelemedim.sonra dedim ki: "noluyorsun kendine gel!"ve kendi kendime konuştum kendimi teselli edici sözler söyledim.arada güldüm deliriyorsun sen dedim.ama kendi kendime yaptığım o konuşmalardan sonra psikolojim baya değişti.özellikle kendimle konuştuktan sonraki saatler çok daha mutlu geçiyordu.kendi gücümü farkettim ve bunu farketmek beni hayata döndürdü.umarım başınıza üzücü bir şey gelmez ama gerçekten etkili bir yol denemelisiniz. s456 98569 |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Aynalara bakmaktan çekindiğimi uzun süre önce fark etmiştim nedendir bilmiyorum geçenlerde aynada kendimle konuşurken farklı duygular sardı beni, yüz ifadelerim değişti, bir başkası ile konuştuğumu düşünüyordum sanırım. 98569 Meğer, ne kadar yabancıymışım kendime. 98569 |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA merhabalar 3 aylık bir bebeğim var ve ne yazık ki kendime çok az zaman ayırabiliyorum bu durumdan ne zaman bunalsam aynanıın karşısına geçip kendimle konuşuyorum bazen doğumdan önceki hallimle bazen yıllar sonrasıyla işe yaradığına inanıyorum şuanki durumumun pozitif yanlarını daha çabuk buluyorum ve kızımla yaşadığım anların tadını alıyorum |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Herkese merhaba...Atakan ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayna, tasavvuf ta kullanılan bir metottur ve aynen sizlerin de anlattığı amaç ile kullanılır. Mevlana Cellaleddin Rumi' nin de bahsettiği bu teknik çok eski tarihe dayanmaktadır. Özellikle, içinde konuyla ilgili şüphesi olan arkadaşlar için bunu söylemek istedim. Ne ekersen onu biçersin; bu söz Ayna metodunu özetler. Saygılar... |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Yorumları okudum en başlarda arkadaşlar kıyafetin ve makyajın insanı ne kadar değiştirdiklerinden bahsetmişler. Ben okuduğum görüşlerim kimine katılıyorum kiminede katılmıyorum.İnsanı kıyafet makyaj değiştire bilir fakat sadece dış görünüşünüzü değiştirir eğer siz kendinizi severseniz inanınki etrafı daha çok etkilersiniz. Önemli olan kendinize yakışanı giymek ve kendinizi mutlu etmek eger siz mutluysanız zaten bunu pozitif enerji olarak etrafa yayıyorsunuz. Aynaya gelince ayna sadece bir araç beni yetiştiren rahmetli anem hep bana içimdeki sesi dinlememi öğretti. Bazen annem bir şeylere daldımı hep kendi kendine konuşur bazı şeyleri çözmeye çalışırdı ve bunu banada öğretmişti. Hayatta sadece sana kendinden başka kimse yardım edemez onun için sen kendine çok iyi bakmalısın kimsenin sana yardım edeceğini düşünme her engel senin için en büyük nimettir düşünki hayatında engeller olmasa hayat ne kadar sıkıcı olurdu iyiki onlar var ki hayatın tadı başka güzel önemli olan bu engelleri kendi aklın mantığınla geçmelisin ne zaman kafan karışırsan kendinle konuş içindeki ses sana muhakak cevap verecektir ve kendini her zaman sev mutlu ol derdi y789 İşte ben böyle bir annenin elinde büyüdüm hep kendimle barışık oldum ve bana ne zaman imkansız deseler ben her zaman itiraz ederim çünkü hayatta ölüm dışında herşeye çara vardır imkansız sadece insanların beyninde yarattıkları korkulardır. Herkeze tavsiyem ne yapacaksanız kendiniz için yapın başkası için yapacaksanız boşverin gitsin buğün çok güzelsiniz derler yarın başka şey derler bir başkasının sözleri ne düşündükleri önemsizdir. Çünkü iyi gününüzde de zor gününüzdede kimse yanınızda değil sadece siz varsınız başka kimse yok. Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar. art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM. |