![]() |
Cevap: Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Alıntı:
tresor'un düşüncesine kesinlikle katılıyorum. kendimden örnek vereyim uykuyu sevdiğim için hep sabahları geç kalırdım iş yerime. bu nedenle bazen makyaj yapmazdım giderken. zamanla patronlar makyaj yapsana diye diretmeye başladılar. güzel görün insanlar bakımlı kişiler görmek istiyorlar buraya gelince dediler. gerçektende öyleydi. gelenler makyaj yapmadıgımda hasta sanıyorlardı beni. günde en az 5-10kez hasta olmadıgımı tekrarlayınca makyaj şart dedim kendime. bir daha da makyajsız gitmedim işe. sonrada öyle bir eleştri ile karşılaşmadım hatta daha güzel olduguma dair övgüler bile aldım.. makyaj cildimizi bozmayacak şekilde yapıldıgı takdirde şart gibi bişi.. |
Cevap: AYNA AYNA SÖYLE BANA Alıntı:
|
Cevap: Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Alıntı:
bunu da denicem telkinlerin yanında ama içimden inanmadıgıma dair düşünceler geçio kafamdan bir yanım napıosun sen işe yarıcanımı sanıyosun diyo sanki o öyle dedikçe benim yaptıgım hakkatten bişiye yaramıcak gibi geliyo şaşkınxdusun2 o iç sesin inadına yılmadan devam etsem de olurmu. yani onun konuştugu ve söyledikleri için değil benm sesli söylediğim için gerçekleşiyor dimi. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
otoriter ve inanılır olamıyorum ilk aşamada. bu nedenle olmuyor diye pes ediyorum. napmalıyım inatla devammı ediyim zamanla alışırmıyım gerçekten inanarak söylemeyedusun2 Alıntı:
herşeyin gönlünüzce olması dileğimle. |
Cevap: AYNA AYNA SÖYLE BANA aynaya bakınca hep eliştiri aldıgımdan olsa gerek. devamlı yapamadıgım bir eksersiz. tekrar deniycem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 AM. |