![]() |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA etternacım hadi anlaşmalı makyaj yapalım ikiimiz birazcık her gün değil haftada bir iki gün ha ne dersin :)kampanya gbi oldu ama valla bende cok sıkılıyorum gözler neyse de dudakta ruj tadını ve kokusu olmasa utananadam ama ciddiyim ben katılan varsa gelsin wave |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA ben de varım kampanyanızda.. aslında ben senelerce hıc makyaj yapmadım ama yapınca bayagı bır guzellesıyorum yahu.. marıfet makyaj yapmadan ulasılan parlak bır cilt, pembe yanaklar, bakımlı bır cilt degil mi aslında ? neyse kendimizi sevmenin serefine ben buna varım.. desteklıyorum tresor |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA sevgii etterna yanlıs hatırlamıyorsam ıs yerınde senı kaale almadıklarını yazmıstın.. maalesef erkekler makyaj olayını = bakımlı kadın olarak tanımlıyor.. ozellikle ıs yerıne makyajsız gıtmemeye calıs.. nacizane tavsiyem benim bu.. ben ofistekileri makyaj yapıp birazda giyimimi daha da şıklastırarak cok kez sasırtmısımdır, hatta bir keresinde patronun karısından bile övgü almıstım.. maalesef kurtlar sofrasında bıraz ye kurkum ye hesabı... sevgiler tresor |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA ya aslında doğru söylüyosun tresor ama benim tarzım bu. Sade ve rahat giyimi tercih ediyorum. Mesela bugün üzerimde düşük belli bol kot pantolon vardı, tişört ve şişme yelek.Aslında ortama göre zoppidik kaçıyo giyim tarzım ama napiim böyle mutluyum işte 4897 bu kıyafete de makyaj zaten gitmez. Sıkı bi alışveriş yapıp giyim tarzımı değiştirmem gerek aslında iş hayatında dediğin gibi bakımlı olmak şart. |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Kızlar biz ne giysek yakışır çuval bile.Yeterki sade olalım olduğumuz gibi. Hafif makyaj olabilir yine de y789 seviyom ama sabah sürünerek kalktığım için imkansız :))) Sabah gene sürüncem ama eurovision yarı finali izlemeden yatamam. Lerzan sen de yatma izle kaçırma seversin müziği sen actionsmile |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA süppersiniz lerzan devam et burada bu önerileri çok ilgiyle izleyen beni bulcaksın giyim stilinde pek bir değişken ve kararsızımdır sevgiler etternaa ah bir döksek kilolarımızı süper olacak çuvalda yakışacak ipekde makyaj kolay iş dediğin gibi ya kesin kararlıyım erindiğim günde en az iki kere bisikletime spora tresorcum hadi azıcık değişim yarından başla ben kahve mat sade makyajı severim o gidiyor bana sizler? uyumaya gittim bir daha iyi geceler dostlar |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA bu gardrob meselesinde haklısın, benim is kıyafetlerım nedenıyle kendı cızgımın bıle kaydıgı bır donem oldu, fırma sahıplerı kapalı goruslu oldugu ıcın rahat gıyenemıyorduk, allahtan sımdı burda hıc boyle bır problem kalmadı ozume dondum, ama maalesef kendını saydırmak ıcın oyunu kuralına gore oynamak gerekıyor bazen, ozellıkle fuar zamanı ınsanların dıs referanslı oldukları bır toplumda yasadıgımız ıcın ne kadar dıs kıyafete baktıklarını tecrube ettım defalarca, bastan asagı suzup bır gun oncekı kıyafetımle o gunku kıyafetımı bıle kıyasladıkları olmustur.. is hayatı sadece bır oyun, oyun oynarken de kostum gıydıgını dusun hepsı bu... sevgiler |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA Finaldeyiiiiiizzzzzzzzzzzzz wave wave wave wave k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 şhekitap şekerimmmmmm ar you nıy nıy nıy te teyy tey uy897 uy897 |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA 25889 alkışşş :) gssmile gssmile gssmile gssmile gssmile gssmile sung66 music45 |
Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA superr... ne kadar ıyı ettın de bu mesajı yazdın, ben turk kanallarını izleyemiyorum sayende haberim oldu...cok tesekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |