Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ayna Egzersizi Yapalım! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ayna-egzersizi-yapalim/)
-   -   AYNA AYNA SÖYLE BANA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ayna-egzersizi-yapalim/11-ayna-ayna-soyle-bana.html)

nazzz_06 14-08-2009 11:27 AM

Cevap: AYNA AYNA SÖYLE BANA

çok güzel paylaşımlar tşkler bende denicem

cradlestone 19-08-2009 12:52 PM

iyi güzel de garibine gidio insanın:)

MtSzEsRa 11-09-2009 01:35 AM

bugünden itibaren ben de yapıcam.ben zaten aynanın karşısına geçip konuşurum kendimle ama hep olumsuz yönlerimi.bu zamana kadar bunun bi faydasını görmedim.bi de olumlu bi bakış açısıyla konuşalım bakalımy789

Işıldayan Safir 11-09-2009 01:53 AM

ben çok kendini beğenmiş bi insanım heralde y789 aynaya saatlerce bakabilirim y789 sabahtan akşama kadar makyaj ve bilimum şeyleri yapabilirim y789 size bi anımı anlatmak istedim bu konuyu okuyunca okula hiçbir zaman makyajsız gitmedim hatta dışarıda makyajsız çıkmamaya çalışırım başkaları için değil sadece kendime duyduğum saygıdan dolayı sonuçta kim ne dersin makyaj insanı güzelleştiriyor arkadaşlar benim şahsen kendime güvenim daha çok artıyo aynayada daha mutlu bir şekilde bakabiliyorum. Anıma gelelim bir gün bir makyaj yaptım her zaman yapıyorum ama o gün her gördüğüm kişi makyajıma bayıldı çok güzel olmuşsun falan filan diyolar ee tabi bende havaya girdim khkh56 o sıralarda foruma yeni üye olmuştum sanırım kendine güven telkini dinlediğim bi zamandı. Sonra bi tane arkadaşım var. Ne zaman herkes bi şeyimi beğense kız hep eleştirir ondan güzelim diye khkh56 beni gördü dedi godzilla gibi olmuşsun ne biçim makyaj millet üstüne gülcek dedi halbuki herkes bayılır benim makyajlarıma kendilerine de yapmamı isterler o gün daha çok beğeni toplamıştım khkh56 bende buna dedimki o senin görüşün ben başkaları için değil kendim için makyaj yapıyorum ve senden başka herkes beğeniyor dedim bu hiç cevap veremedi tabi bende daha da mutlu oldum khkh56
bi ara pek kendimi sevmiyordum aslında bi ara dediğim bu zamanlar herkes bende aneroksiya nevroza belirtileri olduğunu söylemeye başladı giydiğim hiçbi şeyin yakışmadığını düşünüyorum ve kendimi şişman hissediyorum ama bence öyle bilmiyorum bi ara resmen bunalıma girmiştim herkes dalga geçiyodu göbeğim var diye zayıflayamıyorumda bu sefer çok strese girince biz şaka yapıyoruz saçmalama filan diyolar ama diğer arkadaşıma gösterdiğim direnci kilomla dalga geçen arkadaşlarıma gösteremedim aynaya bakıyorum karnıma da bakıyorum bazen diyorum ne güzel karnım var diye başka bi gün üzerimde kıyafet güzel durmayınca hemen sevincim üzüntüye dönüşüyo
şimdilik tek tesellim yüz güzeli olmak y789 kendime göbeğim olabilir ama yüzüm güzel diyorum allahım eşim benzerim yok ya çok sefiyorum kendimi khkh56

ijj10 25-10-2009 02:32 PM

İki dünya vardır.Bir metafizik bir fizik alemi vardır.Biz normal hayatta fizik alemindeyiz.Rüya ise metafizik alemdir.Biz fizik alemine alıştığımız için rüyayı farketmez,gerçek sanırız.Bu yüzden fizik alemindekigibi yaşarız.Metafizikte insan tanrı olur.Rüyayı farkedersek metafizik alemi farkeder bu yüzden her istediğimiz olur.Fizik metafiziğin tersidir.Metafizikte istediğimiz ne mesela:Dondurma istiyoruz.Dondurma geliyor.DONDURMA yı yiyoruz.Fizik te de denemek istersek.Dondurma istiyoruz.O an gelmiyor.Dondurma istemiyoruz geliyor.Yani ışınlanmıyo hemen öyle.Ama dondurmayı alıyorsunuz dondurmacı geliyor kapınızın önünden geçiyor.Çünkü fizik alemindesiniz ve istemediğiniz oluyor.Dondurma ışınlanmasın derseniz o an gelir.Ama isteyerek değil istemeyerek diyeceksiniz.Yani bilinciniz yerinde değilken.Uyuyacaksınız tam uyuma sırasında bilinciniz kayıp giderken isterseniz dondurma elinize gelir ışınlanır anında.Kibir bu yüzden tüm dinler tarafından kötülenmiştir.Gencim güzelim diye düşünürseniz sürekli.Erken yaşlanıp çirkinleşirsiniz.Kulağa mantıksız geliyor ama öyle.Uzun süre birşeyin olmamasını isteyin o şey olacaktır.Beni anlayanlar ne kadar büyük bir güce sahip olduklarını anlayacaklardır.

Nefti_ 10-11-2009 02:57 PM

Bu yüzden insanların asıl sorunları kendini beğnemişlik değil kendini yeterince sevmemektir.
Kendisini yıpratan sürekli eleştiren sürekli hakaret eden sürekli döven o kadar kişi var ki.Ve tüm söyledikleriniz bilinçaltınız tarafından kaydediliyor.Şimdiye kadar defalarca dövdüğünüz bilinçaltınızda ki çocuk artık şöyle bir etrafına bakmaya başladı.Telkinlerin etkisi ile canlanan bu sonsuz kapasiteli varlığı dövmekten sövmekten vazgeçmenin zamanı geldi.

Demiş Atakan Bey.Hakikaten ben aynanın karşısına geçtiğimde hep kendimi eleştiririm sen şöylesin sen böylesin diye.Bilinçaltımı düzeltme zamanı geldi o zaman zavallı bilinçaltım şimdiye kadar ne düşünce işkencelerine maruz kaldı..

pinhan80 14-11-2009 02:56 PM

bugün ilk defa konuştum kendimle. tabi ki sizin sayenizde. herşeyi söyleyebildim mi ?bilmiyorum, ama barışmak istiyorum kendimle. mutluluğu aramakla geçti hayatım. eğer söylediğiniz gibi içimdeyse mutluluk onu bulmak için çıktım yola. teşekkürler hepinize:)

yüsra 14-11-2009 04:15 PM

Alıntı:

ijj10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 560936)
İki dünya vardır.Bir metafizik bir fizik alemi vardır.Biz normal hayatta fizik alemindeyiz.Rüya ise metafizik alemdir.Biz fizik alemine alıştığımız için rüyayı farketmez,gerçek sanırız.Bu yüzden fizik alemindekigibi yaşarız.Metafizikte insan tanrı olur.Rüyayı farkedersek metafizik alemi farkeder bu yüzden her istediğimiz olur.Fizik metafiziğin tersidir.Metafizikte istediğimiz ne mesela:Dondurma istiyoruz.Dondurma geliyor.DONDURMA yı yiyoruz.Fizik te de denemek istersek.Dondurma istiyoruz.O an gelmiyor.Dondurma istemiyoruz geliyor.Yani ışınlanmıyo hemen öyle.Ama dondurmayı alıyorsunuz dondurmacı geliyor kapınızın önünden geçiyor.Çünkü fizik alemindesiniz ve istemediğiniz oluyor.Dondurma ışınlanmasın derseniz o an gelir.Ama isteyerek değil istemeyerek diyeceksiniz.Yani bilinciniz yerinde değilken.Uyuyacaksınız tam uyuma sırasında bilinciniz kayıp giderken isterseniz dondurma elinize gelir ışınlanır anında.Kibir bu yüzden tüm dinler tarafından kötülenmiştir.Gencim güzelim diye düşünürseniz sürekli.Erken yaşlanıp çirkinleşirsiniz.Kulağa mantıksız geliyor ama öyle.Uzun süre birşeyin olmamasını isteyin o şey olacaktır.Beni anlayanlar ne kadar büyük bir güce sahip olduklarını anlayacaklardır.

arkadaşım o gerçekten istemek değil .bir taraftan isterken diğer taraftan itiyorsun o yüzden olmuyor.sen neyi istediğini söyle ben neden ittiğini tahmin etmeye çalışayım bak..
benim istemem geçince olmasın zaten .hayatı ,enerjiyi ,bu enerjiyi yaratanı kandırabileceğinimi sanıyorsun sen..ooo67

gurbetci 19-01-2010 07:08 PM

ijj 10 ya arkadasim bu soylediklerin bizim olumlamalara ters degil mi?
Ayrica bi baska kisisel gelisim sitesinde de israrla isteyin inat edin demis.
Biz bu site de kendimizi olaylarin akisina birakmayi yani teslim olmayi ogrenmedik mi ya kafam karisiyor.
Tam isteme olumlamalarina basliyorum bi okuyorum simdiki zaman olmus gibi dusunun, bi okuyorum tezahhur ediyorum diliyorum falan ya benim kapasitem mi yetmiyo sizi anlamaya celismiyo mu bazi seyler simdide arkadasimizin yazisi ..sevgili hayatim degisti herzaman ki gini sendende yardim bekliyorum tesekkur ediyorum.

YABANCI_07 20-01-2010 12:14 AM

yarin ilk işim bunu denemek olack.cok hosuma gitti bende kendimi beğenmiyorum ve de ne giysem sIkILIyorum.bana biri baktiginda cok sIkILIyorum.bilmiyorum sf den mi kaynaklaniyor yoksa kendimi sevmediğim icin mi..inşallah işe yarar.COK IHTIYACIM VAR

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM.