![]() |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi merhaba redflowers hala yeriniz varsa arkadaşımın adını da yazdırmak istiyorum.f678h ikimiz de pazar günü istiyoruz.. çok heyecanlanıyorum 17 gün kaldı ben hem sınav için hemde reiki için gün sayıyorumy789 |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Bayşegül'cüm yerimiz var tatlım :) Özelden gönder bana canım arkadaşının adını ve soy adını kiss3 |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi canim tamam biraz işim var özelden yazacagım |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi bugünü saymazsak 14 günümüz kaldı... |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi yasalcım merhaba sende benim gibi çok heyecanlısın.....öyle ki içim pır pır ediyor... 13 günümüz kaldı. |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi kızlar sakin olun,inisiyeye dakikalar kala ne yapacaksınız.gerçi yasal bilir benim o halimi elimde bir bardak su ordan oraya dolanıyodum.darısı benim başıma bak şimdi bende heyecan yaptım muglak tarih içiny789 |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi güzel meleklerim ben de şimdi heyecan yaptım sevincli harikulade bir eğitim olacak ark5 don backet benim idollerimden birisiydi.. kendisini uzaklardan takip ederken.. uzaklarımız yakın oldu ve istanbul da harika bir eğitim aldım kendisinden.. böylelikle japon ve batı reikisini birleştiren eğitim içeriğimin yanısıra insiyasyonlarımızda japon ve batı reisinin birleşimi şeklinde olacak.. çankaya ve kızılayda ki otelerle de görüşmem devam ediyor.. güzel bir adreste keyifli paylaşımlarımızla bir araya gelmek dileklerimle.. ayşegül cüm şaka bir yana fırsatın olursa lütfen gel tatlım.. bu güne kadar verdiğim en kısa eğitim sanaydı.. ki buna rağmen sen harikulade bir şekilde ilerliyorsun.. benden o kadar kolay kurtulamaycaksın bu gidişle y789 gelebilirsen eğer hem bilgilerini tazelemiş oluruz hem de güzelliğini bir kez daha görmüş olurum.. canlarım benim.. eğitime katılacak tüm arakdaşlarım son üç gün bol su tüketimine başlasınlar.. yasal cığımın dediği gibi arınma süreciniz başlamış oluyor sevincli hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.. her yeni günün yaşamınıza sonsuz güzellikleri kolaylıkla sunması dileklerimle... sevgiler.. kiss3 |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi canımm gelmem zor görünmekle birlikte hiç belli olmaz du bakalım çekim yasasını devreye sokalımy789 iyi gidiyormuyum evet iyi gidiyorum inisiye alacak arkadaşlara tavsiyem hiç aksatmasınlar çalışmalarını ancak o zaman güzelligini yaşarlar. |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Alıntı:
|
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 AM. |