Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ankara Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-seminerleri/)
-   -   14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-seminerleri/371719-14-haziran-ankara-reiki-1-egitimi.html)

bayşegül 28-05-2009 10:21 AM

Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi

merhaba redflowers hala yeriniz varsa arkadaşımın adını da yazdırmak istiyorum.f678h ikimiz de pazar günü istiyoruz..
çok heyecanlanıyorum 17 gün kaldı ben hem sınav için hemde reiki için gün sayıyorumy789

Belgin ∞ 28-05-2009 10:28 AM

Bayşegül'cüm yerimiz var tatlım :) Özelden gönder bana canım arkadaşının adını ve soy adını kiss3

bayşegül 28-05-2009 11:40 AM

canim tamam biraz işim var özelden yazacagım

yasal06 31-05-2009 02:34 PM

bugünü saymazsak 14 günümüz kaldı...

bayşegül 01-06-2009 08:55 AM

yasalcım merhaba
sende benim gibi çok heyecanlısın.....öyle ki içim pır pır ediyor...
13 günümüz kaldı.

aysegul_tirtil 01-06-2009 10:14 AM

kızlar sakin olun,inisiyeye dakikalar kala ne yapacaksınız.gerçi yasal bilir benim o halimi elimde bir bardak su ordan oraya dolanıyodum.darısı benim başıma bak şimdi bende heyecan yaptım muglak tarih içiny789

shamanic 01-06-2009 10:38 AM

güzel meleklerim ben de şimdi heyecan yaptım sevincli

harikulade bir eğitim olacak ark5

don backet benim idollerimden birisiydi..
kendisini uzaklardan takip ederken.. uzaklarımız yakın oldu ve istanbul da
harika bir eğitim aldım kendisinden..

böylelikle japon ve batı reikisini birleştiren eğitim içeriğimin yanısıra insiyasyonlarımızda japon ve batı reisinin birleşimi şeklinde olacak..

çankaya ve kızılayda ki otelerle de görüşmem devam ediyor..
güzel bir adreste keyifli paylaşımlarımızla bir araya gelmek dileklerimle..

ayşegül cüm şaka bir yana fırsatın olursa lütfen gel tatlım..
bu güne kadar verdiğim en kısa eğitim sanaydı.. ki buna rağmen sen harikulade bir şekilde ilerliyorsun.. benden o kadar kolay kurtulamaycaksın bu gidişle y789 gelebilirsen eğer hem bilgilerini tazelemiş oluruz hem de güzelliğini bir kez daha görmüş olurum..

canlarım benim..
eğitime katılacak tüm arakdaşlarım son üç gün bol su tüketimine başlasınlar.. yasal cığımın dediği gibi arınma süreciniz başlamış oluyor sevincli

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

her yeni günün yaşamınıza sonsuz güzellikleri kolaylıkla sunması dileklerimle...

sevgiler.. kiss3

aysegul_tirtil 01-06-2009 11:24 AM

canımm gelmem zor görünmekle birlikte hiç belli olmaz du bakalım çekim yasasını devreye sokalımy789 iyi gidiyormuyum evet iyi gidiyorum inisiye alacak arkadaşlara tavsiyem hiç aksatmasınlar çalışmalarını ancak o zaman güzelligini yaşarlar.

yasal06 02-06-2009 01:02 AM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464776)
kızlar sakin olun,inisiyeye dakikalar kala ne yapacaksınız.gerçi yasal bilir benim o halimi elimde bir bardak su ordan oraya dolanıyodum.darısı benim başıma bak şimdi bende heyecan yaptım muglak tarih içiny789

sevincliamannn neydi o zaman Ayşegül.. ben ilk o zaman öğrenmiştim reiki adını..senden ve senin heyecanından.. ve çok imrenmiştim sana:) ama hala bugün gibi aklımda bana başka birşeyler anlatıyordun ama aynı zamanda titriyordun:) ben de şimdi düşündükçe bi tuhaf oluyorum.. cidden bikaç saat kala ne yaparım artık bilemiyorum:)

yasal06 02-06-2009 01:03 AM

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464769)
yasalcım merhaba
sende benim gibi çok heyecanlısın.....öyle ki içim pır pır ediyor...
13 günümüz kaldı.

evetttt heyecan ne ki, az kalır hissettiğimin yanında.. düşündükçe kanat takıp uçuyomuşum gibime geliyo:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 AM.