![]() |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Alıntı:
bu arada yukarıdaki mesajımda farkettim kılasik yazmışım, tamamen heyecandan, belirtmek istedim, kendim görünce sinir oldum da birazsevincli |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi öncelikle bu güzellikleri bizlerle tanıştırdığı için Atakan Bey e, organizasyonu yapan Belgin Hanım'a bizlerle paylaşımda bulunan Özlem Hanım'a çok çok teşekkür ediyorum... harika .. mükemmel.. muhteşem ..olağanüstü..çok çok çok güzeldi...alk78 paylaşımlar çok güzeldi .. maşallah enerji anlatılacak gibi degildi...blissy hiç insan yorulmaz mı .. sabır desen mükemmel sorulan bütün sorulara harika cevaplar ..12389 ben anlatmak için kelime bulamıyorum dogrusuy789 kendimi yeniden dogmuş gibi hissediyorum bu gün hayata yeniden başlıyorum Özlem Hanım'cım bu güzellikleri bizlerle paylaşıp bizlerede yaşattıgın için sonsuz teşekkür ediyorum inşallah bende bunları yaşamımda kolayca uygulayacagım benim ve bütünümüzün hayrı için.s456 |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi amma smıle var ya anlasılan cok mutlusunuz ben de aranıza yenı geldım hoş geldim :D (bır smıle de ben yapmazsam olurdum:P ıkı oldu:) ve 3) |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi vien1Hoşgeldin Ring vien1gulensmileygulensmileygulensmileysmil56 |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi uy897skan67rıng aramıza hoşgeldinhappy6k8908 |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi merhaba ben bugün sitenize dahil oldum.Ankara da yaşıyorum.ve seminer ve etkinlik açısından burayı çok zayıf buluyorum.acaba oluyorda benimmi haberim olmuyor.gerekli bilgiyi kimden alabilirim. |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Merhaba yanımıza hoşgeldiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...eminerlerimiz/ bölümünden önümüzdeki günlerde açacağım seminer konularımızı takip edebilirsiniz. Bugün üye olduğunuz için bilgilendirme almamış olmanız çok normal :) Kasım ayında Ankara'ya gelmeyi planlıyoruz, görüşmek üzere. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:35 AM. |