![]() |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Alıntı:
bu günü saymazsak 20 güncük kaldı sadecesevincli |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Merhabalar, İzmir' den bu sabah döndüm o yüzden mesajlarınızı bir süre yanıtlayamadım. Ankara seminerine katılım için öncelikle rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Şu an yoğun bir katılım söz konusu. Özlem Hanım la kararlaştırdığımıza göre Cumartesi ve Pazar olmak üzere 2 eğitim günü açılacak. Hangi güne katılmak istediğinizi bana özel mesajla belirterek, yanında adınızı soyadınızı, telefon numaranızı belirtmeniz gerekiyor. Sevgilerimle. |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Sesim soluğum çıkmıyor diye beni unutmuştunuz di miii? :) Hadi bakalım ayarlayabilirsem eğer kendimi bende geliyorum ;) |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi ben unutmadım seni y789 ben o zaman aldım reikimi sıra sizde bak yasal06 geliyo bizim masadan ablan,sen ve o uyuyan arkadaş kaldınız hadi bakalım reikiyey789 |
|
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi İlahi tırtılım ;) :zpzp:Bir aksilik olmazsa geleceğim, bir kaç güne kadar kesinlik kazanacak gelip gelmeyeceğim. smileydance Vallahi uyuyan arkadaştan haberim yok y789 Bi güzellik yapacağım ama kendime krzm67 Bu arada haberdar edecektin beni unuttun 12389 |
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Oh oh güzellerim toplaşmış, 17 gün kaldı hadi bakalım Ankara sevincli Dipnotcuk: Ama tabi ayşegül'cüm gelemiyor, gelemez o yasaklı benim tarafımdan :) Cipralex' cim bol bol analiz yaparız seninle sen gel :) |
|
Cevap: 14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi Ah ahhh bende gelebilsemrt67,Ankara'ya çok yakın olmama rağmen imkansıızsad456 ,neyse arkadaşlar size iyi seminerlersmil56 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM. |