![]() |
Mart 1 Ankara Semineri Hızımızı alamadık Ankara'ya geliyoruz actionsmile Daha önce ki İstanbul ve İzmir Seminerlerinden Özet Video Görüntüleri İçin Alttaki Linke Tıklayınız. Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video Ankara' lılar 7 saatte hayatınızı değiştirmeye var mısınız ? 4 Seminer bir arada ayrıca 2 konuda hediye cd ve katılım sertifikası 1 Mart 2009 Pazar Günü Kızılay da... Bu seminerin tekrarı Ankara' da uzunca bir süre olmayacak!!! * Hayatimdegisti.com site sahibi Atakan Bey'den Subliminal Telkinler hakkında tüm sorularınıza yanıt bulacağınız bir seminer.Subliminal Bilinçaltı Telkin Cd Hediyeli. http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...undwaveman.jpg Bu seminere katılanlar müzikle karışmış telkin dinleyerek nasıl daha iyi mutlu başarılı içte güven dolu olunabileceğini öğrenecekler. *Telkinler ile iş yaşamınızda somut farklılıklar nasıl dinleyerek sağlanır (Somut Örneklerle Anlatılacaktır) *Telkinlerin sınav ders çalışma eğitim konusunda kullanımı ve etkileri. *İş görüşmelerinde telkin dinlemenin etkileri ortaya çıkan farklar. *Subliminal,Supraliminal,Ritmotrans nedir? *Genel olarak mutlu ve güvenli ve iyi hissetmek iletişim için telkin kullanımı. *Dinleme ve kullanım ile ilgili diğer birçok detaylar bilgiler. Özet olarak değişim tekniklerinin anlatıldığı sonuca odaklı bir seminer olacaktır. Seminere katılacaklara verilecek özel cd içeriği için http://www.hayatimdegisti.org/seminer.doc *Eft ve kişisel gelişim uzmanı Abdullah bey katılımcıların talebine göre ağırlık vermek olmak üzere Eft, Deep Peat Sedona Nlp semineri.Bu tekniklerle yaşamınızı değiştirmemek için bahaneniz kalmayacak *Hedef Belirlemek *Fobilerden geçmişin yükünden kurtulmak. *Serbest bırakmak Bu konuda anlatılan teknikleri tüm yaşamınıza uygulayabilirsiniz.Ders çalışma,fobiler,iş yaşamında güven içte huzur ağrılar gibi... http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...520diagram.jpg Video için aşağıda ki linke tıklayınız. Eft semineri Eft Eğitimi hayatimdegisti.com 21 Aralık Seminer on Yahoo! Video * Reki Master Özlem hn (Shamamic)Bolluk ve Bereket'i yaşamınıza tezahür ettirebilmeniz için gereken ana başlıklar bolluk bereket reikisi... Bolluk bereketi zenginliği yaşamınıza çekmeniz için neler yapmalısınız püf noktaları öğrenin.Zenginlik kötü mü ne gibi dirençler var bunlardan nasıl kurtulabilirsiniz. (Katılımcılar yanlarında sürekli olarak taşıdıkları bir objeyi getirirlerse (özellikle yeşim, akik, kuarz v.b. gibi taşlar) özel bolluk bereket enerjisi ile programlanacaktır.) Ayrıca bolluk ve bereket meditasyon cd si verilecektir.Böylece öğrendiklerinizi daha kolay hayata geçirebileceksiniz.http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...img/RBL204.jpg Seminer katılımcılarına verilen cd ile olsun gerekse seminer sırasında anlatılan konularla yaşamınızın her alanında değişimi gün geçtikçe farkedeceksiniz.Seminer sonrası uygulamanz için ödevler verilecektir bunları mutlaka uygulayınız. *Mümin Okan Matrix'e Hükmedenler kitabında geçen quantum iki nokta tekniği ile görseli bol bir sunum yapacaktır.956k http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...matrix6if4.jpg Not:Katılımcılara Aksiyon Danışmanlık tarafından Bilinçaltı Teknikleri Katılım Semineri Sertifikası verilecektir. Tarih: 1 Mart Pazar Yer: Ankara Princess Hotel Katılım ücretimiz yer ve ikram dahil:80 ytl. Seminer Süresi:Saat 10.45 ile 18.00 arası… Katılımcıların rezervasyonlarını yaptırmaları için belirlenen ücreti özel mesajla belirteceğim hesap numaralarına yatırmaları gerekmektedir. Dileyenler Gitti gidiyor sitesi üzerinden güvenli bir şekilde kredi kartına taksitle ödeme yapabilirler.. Bu linki kullanınız AnkaraBilinçaltı Ef Teknikler Seminer Taksitli , #15956944 Gittigidiyor.com Ulaşabileceğiniz iletşim adres : seminer@hayatimdegisti.com Bu formu da dilerseniz doldurup bilgi alabilirsiniz. Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Bize Yazin GSM 05395596422 1 Mart 2009 PAZAR görüşmek üzere.. Sevgiler. 19 Nisan İstanbul Semineri için aşağıdaki linke tıklayınız http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-semineri.html Ankara Princess Hotel ANKARA PRINCESS HOTEL Adres Ziya Gökalp Caddesi No:8 Kızılay / ANKARA http://www.ankaraprincess.com/images/harita.png |
yaa inanmıyorum çok sevindim ankaraya gelmenize ben de dört gözle bunu bekliyordum gerçi tarih biraz ilerde ama sizi beklemek bile zevkli olacak listeye yazarsanız beni sevinirim.. |
Yasal'cım her konuda eğitmenlerimiz için en uygun tarihi ayarlamaya çalışıyoruz. Bu ay Keops'un işleri olduğu için tüm seminerlerimizi Şubat'a ayarladık. Şubat 8 İzmir, Şubat 15 Konya ardından 1 hafta dinlenme,ertesi Ankara. sevincli Bu konudaki rezervasyon işlemleriniz için Mümin Okan'a özel mesajla ulaşabilirsiniz. Sevgiler. |
bi aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum.inşallah katılacam |
ben kesin katılıyorum:) |
yaşasın blissy |
Ankarayıda unutmadığınıza çok sevindim :)) |
Alıntı:
Yanlız müsait olduğun bir zaman bana bir ulaş. Yardımına ihtiyacım var. Görüşmek üzere. Sevgiler. |
Bende kesin katılmak istiyorummmmmmmmmmmmm.... |
redflowers,canım ben uzaktayım doğrusu sizi hep sizi kıskandım.imreniyorum yaaaaaaaa.. |
evettttttttttt son 18 günnn:) sabırsızlıkla bekliyoruz, valla gözümüz de yollarda kaldı, siz gelirken kırmızı halı mı sersem napsam:) |
Eveeet mükemmel geçen İzmir semineri ardından evimize gelmiş, yorgunluğumuzu atmış bulunuyoruz sevincli Şimdi tekrar bir maraton başlıyor. Sizler içinde harika bir seminer, bilgi depoları hazırda. Yasal' ım gün sayma geçmez yoksa. y789 ( Gerçi ben bir kaç gün önce geliyorum Ankara' ya ) Hadi bakalım görüşürüz 956k |
agl34 gelemiyorummmmmmmmmmm oysa nasıl özlemiştim arkadaşlarımı agl34 |
Alıntı:
|
ankara seminer ankarada12389 ama nerede net adres alabilir miyim |
bende katılmak istiyorum :( |
Merhaba sec.il Yer konusu henüz netleşmiş değil, arkadaşlarımız en uygun yeri bulmak için araştırma yapıyorlar. Belirlendiği zaman sizlere de belirtilecektir. Sevgiler. |
izmir seminerine katılmayı cok istiyordum ama bazı özel sebepler yüzünden kacırdım. Bu kez insallah katılıcam.. |
yazıkki ben katılamayacağım.bu arada site çok karışık olmuş.eski hali daha kullanışlıydı.atakan bey neden böyle bir zahmete girdiniz anlayamadım.eski hali gayet iyiydi.bu çok karmaşık ve kullanışsız.mesaj yazarken kullandığımız ifadeleri bile bulamadım .neyse beğenmeyen kullanmasın demeden biri ben susayım. |
güzel . İnşallah ankara'ya katılmak istiyorum . mimin okan sen var mısın. 2 nokta tekniğine de yer verilse seminerde hari ka olur |
Alıntı:
merhabalar evet çok aksi bi durum olmazsa bende katılacağım. |
ankara semineri seminer için çok sevindim.sitemizin bir eşi yok bence. bana çok şey kattı inanın. ankaradan katılmak isterim. nerede ve saat kaçta açıklarsanız sevinirim.ışıkla kalın |
saat kacta olucak? yer bellı oldumu acabaa banada haber verımısınız? |
Alıntı:
Alıntı:
detaylar ileriki günlerde yeniden yazılacaktır. saat olarak genelde 10:30 civarında başlıyoruz. yer ile ilgili görüşmeler çeşitli yerler ile yapılmakta, hepimiz için uygun yer ayarlamaya çalışıyoruz. sapkal89 sağlıcakla ve ışıkla... |
sevincli Arkadaşlar yerimiz şu an itibariyle belli oldu. 1 Mart Pazar günü saat 11:00 de başlayacak olan seminerimiz Ankara Princess Hotel ' da gerçekleşecektir. Katılımda bulunmak isteyen arkadaşların bana özel mesajla ulaşması gerekmektedir. Katılım ücretimiz yer ve ikram dahil: 80 tl dir. Sevgiler. |
Alıntı:
|
ankara buluşmasına katılmak için ne yapmalıyım? |
Merhaba. Katılımda bulunmanız için rezervasyon işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bunun için size özel mesajla vereceğim hesap numarasına eft yapmanız gerekiyor. Sevgiler. |
Bilgilendirme için teşekkürler... |
15 şubat'ta konya'ya geldiniz mi? çok üzgünüm hiç haberim olmadı... Umarım en yakın zamanda yine gelirsiniz... |
Bir sonraki istanbul seminerini iple çekiyorum.. |
Katılmak istiyorum.. |
seminere bende geliyorum bugün eft yapabilirsem,1 mart büyük gün. |
bende gelmek istyrum cok ama hacettpede ögrenciyim ve su an param yok ancak 1 hafta sonra yatırsam yada gelince elden versem olurmu bun a katılmak benim için cok önemli yardımcı olursanız sevinirim |
seminer günü ödeme yapma imkanım olabilir mi? boş kontenjan bulabilir miyim? |
Merhaba, Bende katılmak istiyorum Ankaradaki seminere ama bu konuda hiç bir alt yapım yok ne kadar yararlana bilirim bilmiyorum. Şu anda siteden yararlanarak dinlediğim müzikler var. Kıramadığım kalıplarım var. Bunlarda bana ne kadar yardımcı olur. Bu konuda beni aydınlatırsanız bende katılmak istiyorum |
Seminer 'de konular alt yapısı olmayan kişilerin anlayabileceği şekilde anlatılmaktadır.Otel ile anlasma sırasında kişi sayisi belirtiliyor.Bu nedenle bizim de bu sayıyı belirtip daha sonra mahcub olmamamız ve yerinizin sertifikalarınızın hazırlanması için en azından kapora yatirilmasi gerekmekte...Siz konu ile ilgili seminer@hayatimdegisti.com a mail atın.Gerekli yonlendirme yapilacaktır. |
bende katılmak istiyorum sizlerle tanışmayı çok istiyorum........ |
Mersine de bekleriz Mersinde de seminer vermenizi dört gözle bekliyoruz çok teşekkürler hayatımız değişince pek çok hayatı değiştireceğiz iyilik sen heryerde kazan olumluluk en güzel şey... Ben yeni başladım çok iyi gidiyor her şey için teşekkürler özellikle bizim gibi dar gelirlire için ücretsiz hizmetleriniz çok daha iyi geliyor sağlıcakla kalın başarılar diliyorumactionsmilek8908alk78 |
aaaaaa inanmıyorum sıra ankaradaymışş mümkünse şöle biraz kalsanızda bize faydalı olsanız atakan beyy:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM. |