![]() |
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri Alıntı:
|
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri İlahi Rebeka, yüreğim hop etti akşam akşam ! ooo67 Ankara'da seminer var zannettim...hy789 Yemin ederim o kadar mutlu oldum ki tarif edemem.Çok arzu ettiğim birşeydi içten içe.Öyle ya; hem kişisel gelişimim açısından çok faydalı bilgiler öğreneceğim,hem de pek çok kişi artık 'nick' ten ibaret olmayacak.Bizzat tanışacağım.O ışığı ve enerjiyi hissedeceğim. Bir yandan da ''oh oh,Özlem Hanım'da olacakmış,ametistimi yanıma alayım,yaşasın, Mümin Bey'de geliyormuş,bi türlü çözememiştim zaten şu 'iki nokta'yı '' diye de yorum yapıyorum kendi kendime.utananadam Keyifle seminer programını okurken ''1 Mart 2009 da görüşmek üzere'' demesin mi !!! ŞOK +Hayal kırıklığısad456 Ne diyeyim??? İnşallah en kısa zamanda gerçekleşir.Hayırlısıyla olsun da... Sevgiler,Fenngirlhaha |
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri Alıntı:
Eee kaç kişi hazır bakalım Ankara'ya bir oylama yapalım girlhaha |
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri Birinç !!! İlk beni yazın lütfen.cilgin897 Harikasınız Redflowers ,müjdeniz beni nasıl mutlu etti,nasıl umutlandırdı bilemezsiniz.956k Sevindirik oldum gece gece. (Ben de bi karar vereyim artık di mi,gece gece ne olacağıma dl78 ) Sizi kocaman kucaklıyorum..Kesmedi yanaklardan muck girlhaha Tanışmak dileğiyle, Sevgilerimle,Fenn |
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri Siz gelirsiniz de biz sizi yanlız bırakırmıyız hiç y789 Siz gelin yeter ki... |
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri bugün güzel haber alma günüm ankara seminerine katılıyormmmm k8908buyrun bekliyorum. |
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri hafta sonuna denk gelirse ucakta ayarlayabilirsem bende varim |
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri ben bilmiyorum kurs durumlarıma bağlı ağla2 |
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri Neee Ankara'da seminer mi olacakmış ne zaman ne zaman keşke kısa bir zaman sonra olsa bende varım inşallah haftasonu olur. |
Cevap: Mart 1 Ankara Semineri Arkadaşlar biliyorsunuz seminerlerimiz genelde Pazar günleri yapılmakta sevincli Reiki ve Akrofonoloji eğitimlerimiz Cumartesi günü olabilir/ değişebilir. Kasım ayında geliyoruz Ankara'ya. Konuyu açıp duyuruyu kısa zaman içerisinde yapacağım. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |