![]() |
çok güzel bir eğitimdi. özellikle eft ve reiki benim için çok yeni konulardı. şans eseri bi kaç gün önce girdiğim sitede yıllardır olduğunu bir şekilde sezdiğim ama bulmadığım şeylerle karşılaşmak beni çok mutlu etti. bu güzel site için Atakan beye tekrar teşekkürler... |
Katılmayı düşündüğüm bu seminere, geç kalmam sebebiyle katılamamış bulunuyorum.smiliyface Güzel geçtiğine eminim..super Yayında ve yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler...sevincli |
happy6 hersey harıkaydi özellikle özlem hanım ve ve abdullah bey( bu arada nıyeyse herkes ibrahim bey dedi yada bana oyle geldi:) ccook ama cookk tesekkur ederım.bir dahakı semınerı dort gozle beklıyorum. ve şimdi odevlerimi uygulamaya geçıyorum :):) |
evetttttttttt, seminer bitti.. katıldığım için çok mutluyum. ve eve dönünce kendime teşekkür ettim, kendimi tebrik ettim kendim için bu kadar önemli birşey yaptığım için:) seminer harika ötesiydi, ortamdaki enerji harikaydı resmen teyakkuzda gibi dinledim herşeyi :) ya söyleyecek bişey bulamıyorum açıkçası anlatacak kelimem yok, sadece hislerim var.. bu yüzden ben hemen teşekkür metnime geçiyorum:) hayatımızın değişmesine büyük katkıları olan Atakan Beye, bilgilerini bizlerle paylaşarak yaşamımıza katkıda bulunan Mümin Okan, Sevgili Özlem Hanım ve Abdullah Beye, orada bir arada bulunmamız ve seminerimizin gerçekleşmesi için çok fazla uğraşıp birçok fedakarlıkta bulunan Belgin'e, bilgileriyle sorularıma sıkılmadan yanıt veren ve yeni şeyler öğrenmemi sağlayan sevgili Ayşegül'e, yemekte bize eşlik edip güzel bilgilerini paylaşan sevgili Evren'e ve masamızın enerji kaynağı sevgili cipralex ve ablasına:) ve o müthiş enerjiyi sağlayan katılımcılara ve yürekleri bizimle olan tüm site üyelerine teşekkür ediyorum.....onları tanıdığım için çok şanslıyım, harikasınız... fakat özel bir teşekkürü hakeden sevgili belgin.... sevgili shamanic ve sevgili ayşegül.... bugünü hiç unutmayacağım, ve size verdiğim sözü de.. hayatıma anlam ve sevgi kattığınız için teşekkürler,sonsuz teşekkürler... |
Merhaba arkadaşlar, Pazar günü sizlerle tanışıp ilgilendiğimiz konularda hem bilgilendik hemde pozitif enerjili bir gün yaşadık. Emeği geçen Atakan beye, Abdullah beye, Özlem hanıma, Mümin beye, Belgin hanıma çok teşekkür ediyorum. Hem tekniklerin ne işe yaradıklarını , nasıl kullanabileceğimizi gördük hemde bir çok yeni yüz yeni insan tanıdık. Çok üzüldüğüm bir konu oldu ama sağ olsun Özlem hanım o güzel yüzü ve enerjisi ile halledebileceğini söyledi. Evet ben taşımı getirmemiştim. Ve benim taşıma uyumlama ve temizlik yapılmadı. Ama Ozlem hn. bize yollayacağı bilgilerle ordaki gibi olmasa bile yapayı öğretecek Bende seminere gelmeden yaklaşık 2 ay gibi bir süredir telkinleri dinliyordum ve gerçekten bana katkıları olduğunu düşünüyorum. Bu sabah hemen seminerde aldığımız cd yeni versiyonları kopyaladım mp3 me dinlemeye devam ediyorum. Eft yi ise bu akşam ilk uygulama olarak gerçekleştirceğim. Umarım başarılı olurum. Böcek korkusuna karşı. ve Özlem hanımın önerilerini ve ödevlerini de yerine getireceğim. Değişimleri sizinle paylaşacağım. Hepinize sevgi bulutları yolluyorum. İyiki ordaydım diyorum. |
Kesinlikle çok verimli bir seminerdi, tadı damağımızda kaldı desem yeridir. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum bende. Belgin hanıma geldiğimiz andan itibaren bizi yabancılık çekmekten kurtardığı için, Özlem Hanım'ın sıcak kanlılığı ve samimiyeti için, Mümin Bey'in iki nokta tekniği ile ilgili verdiği bilgiler için ve Abdullah Bey'in bütün usandırmalarımıza rağmen sorularımıza (hem benim hem ablamın) cevap verdiği için, Atakan Bey'e bu siteyi kurduğu ve böyle bir seminerde bizi buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Sevgili Yasal ve Ayşegül sizleri de kocaman kucaklıyorum, sizlerle tanışmaktan ve birlikte vakit geçirmekten çok mutlu oldum. Bu görüşmelerimizin devamı olacağını da zaten biliyorum. Sevgiler. |
dolu ve güzel bir pazar günüydü. güzel enerjiden dolayı herkese teşekkür ederim. |
mrblar.izmir seminerinde Mümin Okan'dan öğrendiğim 2 nokta tekniğiyle 7 yıldır görmek isteyipte ulaşamadığım ünv.arkşımı buldum.bu tamamiyle çekim yasasıyla ilgili bir durum.ve önerilen kitapları almaya çalıştım kitap fuarından.her şey için çok teşekkür ederim... |
harika bir seminerdi emegi geçen tüm güzel yüreklere çok ama çok teşekkürederim Atakan beyin site de olmayan ama seminer için cd ye aktardıgı o güzel telkine içerigini okurken bile insanın kendine güveni kat kat artıyor:) Abdullah kardeşime özellikle su içmem konusunda bilinç altına inmem gerektigini ögrettigi için( çok su içme problemim var da y789 )mümin kardeşime iki noktayı daha iyi kavramamı ögrettigi için çünkü kitapta pek algılıyamamışdım işin gerçegi utananadam belginciğime o güler yüzü ve ilgisi için veeeeeeeee özlemciğime kendi açımdan söylemek gerekirse müthişdi o kadar güzel o kadar bilgilendiriciydi ve bi o kadar da tatlıydı kiii eve gider gitmez bolluk için verdigi meditasyonu dinledim ben hayatımda bu kadar gevsedigimi hatırlamıyorum yanlız bir sorum var ben Abdullah kardeşimin uygulattıgı EFT yi yaparkende müthiş şekilde esnedim gözümden yaş geldi hatta orada tanıştıgım site arkadaşları dahi şaşırdı meditasyonun ardından da en az 15-20 dk esneme yaşadım özlemciğim bunun bir sebebi var mı bilgilendirirsen çok mutlu olurumutananadam ve meditasyonun ardından bugun günlerden beri ilk defa çok dinç uyandım hatta sabah sabah evimi bile iyice düzenledim gereksiz gördügüm seyleri bir poşete doldurup dogru çöpe attım eger bu meditasyon bir kere dinlememde bana bunları yaptırdıysa sabah sabah özellikle devamlı dinledigimde ne olacak inanın sabırsızlıkla bekliyorum sevincli bize gösterdiğiniz ilginiz için bilgilerinizi bizlerle paylaştıgınız için tekrar çok ama çok teşekkürederim kiss3 |
arkadaşlar benim cd de "Bolluk Bereket Meditasyonu Theta Dalgalı Versiyon hayatimdegisti.com" di 7:43 dk den sonra boş acaba benim cd de mi bir sorum var?? |
Kayrasu, biraz daha kalsaydık. Eminim paraşütle de atlayabilirdik seninle art56art56 |
Alıntı:
Bolluk Bereket cd si 22:50 dk. süreli olması gerekiyor..Eğer pc nizde bir sorun olmadığına eminseniz, cd de bir sorun olabilir..Görevli arkadaşlar bu durumla ilgileneceklerdir..actionsmile |
Herkese merhaba..Seminerle ilgili mesajlar beni çok coşkulandırdı ve illaki bir semineri bir ilde yakalama arzumu perçinledi..Emeği geçen herkese ve katılan arkadaşlara teşekkür ederim, ki dolaylı da olsa bilgileniyor ve umutlanıyorum.. (Not: Merak da ettim "bolluk ve bereket cd. ne seminere katılmayanlar da ulaşabilirler mi? siteye bir göz attım ama göremedim.) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok keyifli bir seminerdi, emeği geçen tüm arkadaslara teşekkür ederim. alk78 |
Katılamadım ağla2 agl3488a |
ilk defa bir seminere katıldım.çok güzeldi iyiki katılmışım.eft,peat,iki nokta hepside çok güzeldi emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. |
Merhabalar 956k Daha yeni fırsat bulabildim yazmak için :) Öncelikle herkese çok çok teşekkür ediyorum. İlk olarak ekip arkadaşlarıma koca koca sevgiler kiss3 Her zamanki gibi yine harikaydınız, sizleri çok seviyorum.Yolumuz hep açık ve aydınlık olsun Kendime teşekkür ediyorum, yine eksiksiz bir organizasyon hazırladığım için şükürler ediyorum s456 Baya bir şımartıp hatta birde öpücük yolluyorum kiss3 y789 Bizi tamamladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. İsimlerinizi tek tek sayamasamda bir bütün olduğumuzu bilmenin sevincini yaşıyorum. Çok değerli dostlar kattım yine hayatıma, dilerim sizlerde çok güzel paylar almışsınızdır yaşamınıza. Hayatınızda herşeyin gözlerinizdeki o ışık gibi parlak ve huzurlu olmasını dilerim. Ayaklarınıza, güzel yüreklerinize sağlık, yine görüşmek üzere efenim actionsmile En derin sevgilerimle kiss3 kiss3 |
Merhaba gelmeyi çok istiyordum ama Ankaranın kötü havası beni yataklara düşürdü..Şimdi yazılanları okudukça daha çok üzülüyorum..Bir sonraki seminer kim bilir ne zaman :(( |
arkadaşlar herşey iyi hoş güzeldi de ya ben yanlış mı anladım acaba özlem hn.bize seminerle ilgili notları maille mi yollıyacaktı yoksa ordayken mi alacaktık dusun2 eger seminer sonrası notlar dagıtıldıysa durumum vahimemb23 çünkü öyleyse yanlış anladım ve notları almadan çıktım ve kendimde not almamışdım ağla2 |
Kayrasu' cum Özlem Hn mail yoluyla gönderecek notları, kendisi bugün yola çıkıyor en geç hafta sonuna kadar notlar elinizde olur. Sevgiler. |
Alıntı:
|
ben de bu güzel seminerdeydim ve benim gibi sorunlar yaşayan bir kaç kişiyle tanıştım bu seminerde. sırf bu bile benim için büyük bir kazanç. ben telkinler ve eft ciddi anlamda aklıma yattı. ve eft nin etkilerini bu kısa sürede bile gördüm. emeği geçen herkese teşekkürler... |
merhaba arkadaşlar, bende ilk denememi bir önceki akşam eft ile oğlumun böcek korkusuna yaptım ama başarılı olmadı :( ama azimliyim başaracağım. cümleyi mi yanlış kurdum diye düşünüyorum. "ben böcek korkuma rağmen kendimi seviyor ve onaylıyorum dedirtim" karate noktasına vururken, diğer noktalardan geçerkende bu korkum dedirtim ama dün korku aynı şiddetti ile yerinde idi. veee bana senin deneme tahtan olmıyacağım dedi :))) ama dün aşkam iki nokta tekniğini denedim ağrılar üzerine annemin başı ağrıyordu. hayalimde iki nokta belirleyip arada bağ kurdum ve 10-15 dk. sonra sordum hafifledi dedi çokkkkkk sevindim. arkadaşlar başaracağız inanıyorum. ve tekrar hepinizie sevgilerimi yolluyorum. |
Alıntı:
bende aynı endişeye kapılıp Belgin hn. sordum. Sonrada kendime ne sabırsızsın dedim :) bizim galiba sabırla ilgili bir eft yapmamız lazım kendimize :) sevgimle, kiss3 |
Alıntı:
y789 haklısın ayrıca benim algılama ile ilgili de eft yapmam gerek galiba çünkü panik harici algılama sorunumda çıkdıtuh788 acaba notları orda dagıtılacagını mı söylemişdi özlem hn diye düşünüp durdum sevincli |
notlarım ve ödevlerim geldiii 956k çok teşekkür ederim özlemciğimkiss3 dinlediğim telkinlerin içinde erteleme yoktu utananadam şimdi ilk ödevim onu indirmek oldu senin bizlere gösterdigin bu ilgi karsısında iyi bir ögrenci olmayı seçiyorum siirokul bu arada diger önerecegin kitapları da bu ögrencin sabırsızlıkla bekliyor ustaca sevmek kitabını dün aldım ögretmenim onayi son olarak sitede ki arkadaşlara bir mesajım var lütfen mümkünse seminerlere katılın telkinleri aksatmadan dinleyin benim site de 3,5-4 ay'ım ve gerçekten hayatımdegişti ve halada iyi yönde gittikçe degişim devam ediyor burda emegi gecen tüm insanlara tecrübesini bizlerle paylaşan tüm üyelere tekrar tekrar teşekkür ediyorum kiss3 |
Evet mailerimiz elimize ulaştı. Teşekkürler |
sevinclinihayet yazmaya fırsat bulabıldım956k benım için cok anlamlı bir semınerdı hem bildiklerimi pekiştirdim hemde sevgili arkadaslarımla hasret gıderdım. belgının hersey yolunda gitsin diye nasıl kendını paraladıgını gözlerımle gördüm canım benım sayesınde semınerı huzur içinde dinledik.Onu cok sevıyorum.bazen anlasılamıyor ama dünya tatlısıdır.Cevizinde kabugu serttır ama içi cok güzeldir. Atakan'a.Abdullah'a,Mumın'e sonsuz tesekkurler. Yasal06 ve cipralex ve ablası birebir sohbet etme fırsatı buldugum arkadaslarım.Oldukça enerjik bir masaydı bizimki onların sayesındey789 aaaa peacemakerı unutuyodum cok keyıflıydı sohbetı. Shamanıcım senı özledım keske daha cok sohbet etme fırsatımız olsaydı.Hersey cok güzeldi.Şimdiden hepinizi özledım. |
Alıntı:
Evet eğitici olduğu kadar oldukça enerjik bir arkadaş ortamında olduk.happy6 Ayrıca Ayşegülcüğüm auramı dağıtmayı öğrettiğin için ne kadar teşekkür etsem azdır. y789 Kışkış tozlar, fenalıklar, kötülükler kışkış smil56 En kısa zamanda umarım tekrardan görüşürüz. Sevgiler |
merhabalar.. :) evet ben yine sona kaldım y789 http://www.gifanimasyon.com/cicek2/36.gif hepinize kucak dolusu sevgiler.. kiss3 katılımımızın yüksek olduğu seminerlerimizden bir tanesini daha geride bıraktık.. hepinizin bilincinde olduğu gibi seminer bir son değil yep yeni bir başlangıç oldu... pek çoğunuzun bildiği pek çoğunuzun yeni tanıştığı konulardan bahsettik.. eğitim içeriğimizde olan her şey dünyada binlerce insan tarafından başarıyla uygulanan teknikler.. uygulama kısmı size kalmış olsada bizler her aşamada yanınızda yakınınızdayız.. aklınıza takılan her konuyu sormaya.. gelişmelerinizden haberdar etmeye devam ederseniz sevinirim.. benim için önemli olan o seminere katılmış olmanız değil.. seminerden sonra yaşamınızı arzuladığınız gibi şekillendirebilmeniz.. bunun böyle olabilmesi için siz üzerinize düşeni yaparken bizlerde burada sizi desteklemeye devam edeceğiz.. her yeni günün yaşamınıza bolluğu bereketi huzuru refahı kolaylıkla getirmesini dilerim.. http://www.gifanimasyon.com/cicek2/83.gif not: semkur cum meditasyonun doğru hali ulaştı mı sana .. ulaşmadı ise özelden mail adresini bildir hemen göndereyim.. notları dün itibariyle gönderdim ancak katılımcı sayısına göre bir kaç adres eksik gözüküyor.. notları eline ulaşmayan arkadaşlar bana bildirirlerse kendilerine tekrar gönderirim çünkü bazı arkadaşların da mail adreslerinden geri döndü.. örneğin: trinity-rezi asya-2326 emel baylan çağla mertoğlu .. http://www.gifanimasyon.com/cicek2/37.gif sevgiler.. actionsmile |
Sonlardan biri de benim y789 işlerim yoğunluğu nedeniyle ancak gelebildim. Seminerde verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar. Herbiri bir derya olan konularla sarmaladınız bizi, Yüreğinize emeğinize sağlık. Adı eski kendisi yeni Eskişehir'imizi de bekleriz. Sevgilerimle... Shaman'cım notlar bana henüz ulaşmadı, ilgilenirsen memnun olurum canım... kiss3 Seminere getirdiğim o bıcırık taşları sana sormaya fırsat bulamadım, o bıcırıklar şifa çalışmalarında kullanılabilirmi yoksa belli bir büyüklük veya ağırlıkta olması gerekir mi? Ağırlık söz konusuysa eğer aynı olan taşlar küçük torbalara doldurup belli bir ağırlık oluşturacağı için kullanılabilir mi? |
Alıntı:
Shaman'cım "notlar" bana henüz ulaşmadı. Mailimi sana tekrar yolladım notlar ve ödevlerim... Meditasyonun doğru haline ben ulaştım. Pc de yükleme yaparken acele ettiğim için olmuş galiba y789 sevgiler actionsmile |
canım benim her ikinize de notları gönderdim.. ah yakamoz cum sana karşı ne kadar mahçubum.. utananadam sen niye bana yakamoz olduğunu söylemedin.. emb23 eskişehir e gelicem ben de sana shamanic olduğumu söylemicem girlhaha canım benim hatırladığım kadarı ile o taşlar çok küçüktü ama yine de şakra terapide kullanabilirsin.. taşlar büyüdükçe enerji tutma kapasiteleri artar.. onun için terapide kullandıklarımız ortalama olarak serçe parmağının yarısı kadardır.. senin taşlarının da enerjisi gayet güzeldi amacına uygun olarak dilediğin gibi kullanabilirsin.. sana ve arkadaşlarına kucak dolusu sevgiler.. http://img249.imageshack.us/img249/8051/cicek6tr4.gif |
Alıntı:
Shaman'cım notlarımı aldım ve hemen okumaya başladım happy6 gelişmeleri aktaracağım... sevgimle kiss3 |
khkh56 Çok tatlısın canım yaa... Sen Eskişehir' e gel de söylemezsen söyleme. Canısı notlar ve taşlar için verdiğin bilgilere teşekkürler. Büyük taşlarım var bir iki eksiği kaldı onları da bulunca tamamlanacak inşallah. Bıcırıkları da başka şekil değerlendiririz bakalım... kiss3 Sevgilerimle... |
Bu sefer sona ben kaldım sevincli Şimdiye kadar yaptığımız en geniş katılımlı seminer oldu...İzmire göre %50 daha fazla kişi geldi. Seminere Ankara dışından katılanlara ve pazar gününü ayırıp bizlerle olan tüm katılımcılara teşekkür etmek istiyorum... Bizler keyif aldık gelen yorumlardan sizler içinde verimli olduğunu duymak sevindirici.. Bu seminerde en çok Shaman'in sunumu beğenilmiş12389.Bir daha ki sefere en iyi en verimli en beğenilen sunumu yapabilmek için hepimizin çalışmaları devam ediyor. Bir diğer ilginç nokta ise Ankara seminerine katılan bir çok kişinin İstanbul seminerine de katılmak istemeleri... İlginize alakanıza seminer sırasında ve sonrasında gelen değerli geri bildirimlerinize çok teşekkürler... |
öncelikle tekrar semineri organize eden bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum... ve katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum... çok güzel bir seminer daha yaşandı ve güzel anılar ve eşsiz bilgilerle noktalandı... bende burdan güzel haberlerinizi okuyarak bol bol iç geçirdim...darısı diğer seminerlere inşallah... başarılarınız daimi olsun arkadaşlar...bu arada nerde videolar..sevincli söylemeden geçemiycem..sevgili yakamoz ve özlemcim alemsiniz... ayol oralara kadar gidip bir araya gel ve tanışama...y789 |
arkadaşlar merhaba..ben siteye üyeyim ama takip edemiyorum bu aralar yinede sizinleyim bunu söylemek istedim başarılarınızın devamını bekliyorum...esen kalın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |