Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ankara Seminerleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-seminerleri/)
-   -   Mart 1 Ankara Semineri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ankara-seminerleri/146683-mart-1-ankara-semineri.html)

nw12 20-02-2009 04:59 PM

bende cok imreniyorum ihtiyacımda var ama katılamam 80 ytl vericek gücüm yok

aysin 20-02-2009 10:09 PM

bende geliyorum, beni de yazın listeye...

elle 21-02-2009 01:37 AM

YAAAAAAAAAAAAA
BURSAYA DA GELİN

MuminOKAN 21-02-2009 11:46 AM

Alıntı:

elle Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310060)
YAAAAAAAAAAAAA
BURSAYA DA GELİN

gerekli katılım sağlanırsa neden olmasın :)

ahiana 21-02-2009 04:43 PM

Ankara seminerine katılmayı çok istiyorum bakalım bi mani çıkmazsa:)

aysegul_tirtil 22-02-2009 06:27 PM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309204)
agl34 gelemiyorummmmmmmmmmm

oysa nasıl özlemiştim arkadaşlarımı

agl34

herşey degişir ve ne güzeldir ki olumlu yönde degişir.

ta ta ta taaammm bende seminerdeyim.çalışkan ögrenciler gibi en öne oturup can kulagıyla dinliycem.

Belgin ∞ 22-02-2009 06:31 PM

Ben sana demiştim dememi ister misin? y789

aysegul_tirtil 22-02-2009 06:36 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310184)
Ben sana demiştim dememi ister misin? y789

ı-ıh istemem ama bana kahve ısmarlamanı isterimkahvesmiley

spary 23-02-2009 10:30 AM

bu siteye yeni yeni giriyorum. ne tesadüf ki bu hafta ankara'da seminer var. yazılanları okuyunca heyacanlanmamak mümkün değil.
evet sitenin adı hayatım değişti ve bir çok insanın hayatını değiştirmiş ama nedense bana böyle şeyler pek inandırıcı gelmiyor.

acaba bana bir kaç tane ikna edici veri sunsanız da bu seminere katılsam olmaz mı? :)

bu aralar cidden hayatımı değiştirmeye ihtiyacım var.

selamlar...

shamanic 23-02-2009 11:40 AM

sevgili spary cim yanımıza hoşgeldin.. actionsmile

sen istemedikten sonra hiç kimse senin için bir şey yapamaz.. ark5

yaşamının sorumluğunu almak için cesaret ettiğinde biz olmasakta mutlaka yoluna ışık olacak bilgileri sana aktaracak kişilerle yolun kesişecektir..

yaşamımızda ki olumsuzluklarımızı sevgiyle kucaklamalıyız.. çünkü onlar sayesinde bu günkü bilinç seviyemize ulaştık..

örnek istemişsin ancak bizim örneklerimiz seni tatmin etmeyecektir tatlım..

minik bir açıklama ile burada pek çok bilginin tekniğin yanı sıra ücretsiz olarak telkinleride sunuyoruz..

aynı telkinleri dinleyenler arasında bazıları çok önemli hayatlarını değiştirecek olumlu değişimler yaşarken bazıları istediğim verimi alamadım diyor..

seminer yaşamını değiştirmeyecek seminerde öğrendiklerini yaşamına aktarman yaşamını değiştirecek..

kendini başarılı adleden ile başarısız adleden arasındaki tek fark uygulamalardır..

yaşamını güzelleşitrmek senin elinde.. içinde kullanılmayı bekleyen sınırsız gücün var.. kullanmak ya da her şeyi zamana bırakmak sadece senin vereceğin bir karar..

vermiş olduğun her kararın sana kolaylıklarla sevgiyle güzellikleri başarıları huzuru getirmesi dileklerimle...

sevgiler.. kiss3

semkur 23-02-2009 11:46 AM

tekrar merhaba arkdaşlar,
evet bende katılıyorum ankara seminerine. vee büyük bir heyecanla bekliyorum.
gerçekten öğrenmek değişmek istiyorum.
Sevgilerle,

yavuzkisi 23-02-2009 06:01 PM

katılmaya düşünüyorum.

SinanATASOY 25-02-2009 07:07 AM

Yola çıkmadan emin olup geleceğim diyemiyorum ancak %99 orada olacağım..956k

kassandra 25-02-2009 07:10 AM

Ödemeyi otelde kredi kartı ile yapmam mümkün mü?

ebruuu 25-02-2009 08:18 AM

Katılmayı çok isterdim, fakat ücret çok fazla geldiğinden dolayı katılamıyacağım.

Emekleri için arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler.

Ve herkese şimdiden güzel vakitler.

SinanATASOY 25-02-2009 08:40 AM

Ücret bütçene göre fazla gelmiş olabilir ancak alacağının değeri bu ücretle biçilemez.. Misal Kuantum dokunuş eğitimi aldım. 250 liraydı fiyatı.. Yazılana kadar kendi içimde bin tane muhakeme kurdum.. Çok pahalı niye böyle falan gibi.. Kursun ilk saatlerinde de bu düşünce hakimdi.. SOnra düşünce geçti.. ikinci günün sonunda 250 değil 2.500 lira olsa değermiş diye düşünüyordum.. Özellikle bu tarz eğitimleri kaçırmamak lazım.. Mümkün olan her yerden kısıp ücreti bir araya getirip katılmak lazım çünkü getirisi gerçekten çok fazla olan eğitimler bu tarz kişisel gelişim eğitimleri.. Ayrıca bu seminerin bir güzelliği daha var ikramları ve içeriği haricinde.. Semineri veren değerli insanlar seminer sonrası burda sonsuz destek veriyorlar aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderene kadar.. Hiç bir hizmetin hizmet sonrası bu denli geniş kapsamlı hizmet sonrası desteği olacağını düşünmüyorum..

aysegul_tirtil 25-02-2009 09:37 AM

sinan gelmene cok sevindim sigara konusunda beni rahatça fırçalayabilirsiny789

ayrıca ücret konusunda da sana katılıyorum,bende uzaktan geliyorum ve bu ödeyecegim paranın cok üstünde seyler kazanacagımı biliyorum o yüzden içim cok rahat.

yasim 25-02-2009 09:57 AM

ist.semineri bilgi

İstanbul seminerlerinini tarihlerini öğrenmek isterdim.
sevgiler.
yasim

SinanATASOY 25-02-2009 10:05 AM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310442)
sinan gelmene cok sevindim sigara konusunda beni rahatça fırçalayabilirsiny789

ayrıca ücret konusunda da sana katılıyorum,bende uzaktan geliyorum ve bu ödeyecegim paranın cok üstünde seyler kazanacagımı biliyorum o yüzden içim cok rahat.

Kızılcık sopası olacak yanımda fırça da ne ola ki 2600

hayatimdegisti 25-02-2009 10:08 AM

Alıntı:

kassandra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310439)
Ödemeyi otelde kredi kartı ile yapmam mümkün mü?

Kredi kartı ile odeme otelde yapilamiyor.Bu linkten gitti gidiyor sitesine üye olup odeme yapabilirsiniz.

AnkaraBilinçaltı Ef Teknikler Seminer Taksitli , #15956944 Gittigidiyor.com

cipralex 25-02-2009 10:49 AM

Bugünü saymazsak dusun2 pazarı da saymamıza gerek yok. rt67. Gece uykuda geçen vakitten 3 gün toplamında 24 saat çıktığına göre dusun2dusun2
Seminere 2 gün kaldıs456
smil56

hcr1980 25-02-2009 12:20 PM

rezervasyon

Merhaba... 1Mart Ankara seminerine dört arkadaşımla birlikte katılmak istiyorum. İl dışından katılacağımız için 25.02.2009 mesai bitimine telefona yada mail adresine rezervasyon koşulları ve ödemeyi nasıl yapacağımla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

x_love 25-02-2009 08:39 PM

keşke param olsa bende gelebilsem siizinle muhabbet edebilsem arkadaşlarım ama malesef fakirim üzgünüm..

ebruuu 26-02-2009 07:19 PM

Alıntı:

SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310441)
Ücret bütçene göre fazla gelmiş olabilir ancak alacağının değeri bu ücretle biçilemez.. Özellikle bu tarz eğitimleri kaçırmamak lazım.. Mümkün olan her yerden kısıp ücreti bir araya getirip katılmak lazım çünkü getirisi gerçekten çok fazla olan eğitimler bu tarz kişisel gelişim eğitimleri.. Ayrıca bu seminerin bir güzelliği daha var ikramları ve içeriği haricinde.. Semineri veren değerli insanlar seminer sonrası burda sonsuz destek veriyorlar aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderene kadar.. Hiç bir hizmetin hizmet sonrası bu denli geniş kapsamlı hizmet sonrası desteği olacağını düşünmüyorum..

merhaba,

Forumda çok aktif olmasam da uzun süreden beri üyeyim ve forumu sürekli takip ediyorum.
Forumu takip etme amaçlarımdan birisi KİŞİSEL GELİŞİMDİR. Evet, bu tarz eğitimleri kaçırmamamız gerektiğini yazmışsınız, doğru, ama imkanlarınız el verdiği sürece katılabilirsiniz.
Ben katılamayacağımı, ve sebebimi belirtip, güzel bir uslüpla yöneticilere teşekkür edip, katılan arkadaşlarıma güzel vakitler diledim.
Buna karşılık vermenizi gerektiricek hiç bir soru sormadım, hiç bir öneride bulunmadım.
Bakın sizden sonra yazan arkadaşlar da fikirlerini bu konuda beyan etmeye başlamışlar. Buluşma başlığı değil, resmen muhalefete dönüşen bir başlığa dönüşmesine yol açan ise SİZSİNİZ!
Yöneticilerimin de izniyle, sizi biraz daha dikkatli olmaya ve,foruma hiçbir zararı dokunmayan ve kişisel gelişim amacından başka hiçbir amacı olmayan kendi halinde insanlarla muhalefete geçmemeye davet etmek istiyorum.

Teşekkürler.

aysegul_tirtil 26-02-2009 07:31 PM

sevgili ebruuu bende fikir beyan ettigim için cevaplama geregi duydum ama ben tamamen genele yani acaba bu paraya deger mi diye düsünebileceklere ithafen söyledim.sanırım sinan arkadasımızda bu düsünceyle söyledi,tabi bu kendı düsüncem o sahsı adına cevap verir ya da vermez bilmiyorum.ama ben kendi adıma hiç kimseyi hedef almadım.böyle birşey söz konusu bile olamaz,tabi ki gücümüz ölcüsünde katılabilir bu semınerlere.

MuminOKAN 26-02-2009 07:41 PM

Arkadaşlarım,
burası yazınsal bir alan olduğu için, bazı yanlış anlaşılmalara neden oluyor. kaldı ki bende üye olduğum ilk günlerde bazı mesajları yanlış anladım. normal. çünkü mimiklerimizi görmüyoruz.

ebruuu arkadaşım; uslubunuzdan ötürü size çok teşekkür ederim,
kaldı ki sinan arkadaşımızda bu kelimeleri sarfederken herhangi bir artniyet yada tartışmaya yönelik yazmadığına inanıyorum.

kişisel bir saldırı olmadığı kanaatinideyim.
zaten sizde dediğiniz gibi açıkça katılamayacağınızı yazmış, ve teşekkür etmişsiniz.
sinan arkadaşımız kuantum dokunuş eğitimine gitmişti, oradan bir örnek vermiş.

burada zaten hepimizin amacı kişisel gelişim ve bilgilerimizi paylaştığımız çok güzel bir platform.

sağlıcakla ve ışıkla...

ilkj 26-02-2009 09:07 PM

arkadaşlar burda ne ebrunun ilk mesajnda ne de sinanın ona cevabnda herhangi bi ters tepki yok bence..ortam gerilmesin...ama şöyle bişey var ki bu seminere bende çok katlmak istiyorum ve fiyatı gerçekten biraz fazla pahalı...nolurdu şöyle en azında 50tl falan olsaydı..buna katıldığmda faydasını tabikide çok fzl göreceğimi biliyorum ve bence zaten bu kadr faydalı bi seminer olduğu için olabildiğince ucuz olmalıydı ki daha fazla kişi katılabilsin...yine de emeklerinz için çok sağolun..katılmak için secret yapıcam:)bakalım neler olack...

cipralex 27-02-2009 09:10 AM

Ben derim ki ;

Bugün günlerden cumadır 956k
Seminer günü pazardır f678h
Kuvarsımı aldım nazardır smileydance
Değmeyin keyfime bir gün kalmışdır sevincli

Eee sonunun uyması için biraz zorladım ama olsun.

murat_10009 27-02-2009 01:57 PM

bende gitti gidyrdan aldım pazar gununu sabırsızlıkla bekliyorum

Yusufdemir1386 27-02-2009 03:40 PM

telefon irtibatı için numara yazarmısınız

1 marttaki seminer için irtibata geçmek istiyorum

cipralex 27-02-2009 05:00 PM

Alıntı:

Yusufdemir1386 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310642)
1 marttaki seminer için irtibata geçmek istiyorum

İlk sayfada gerekli bilgiler ve irtibat telefonu var.

murat_10009 27-02-2009 06:15 PM

ya ben internet uzerinden aldım gitti gidyrdan ama nasıl olcak yani adım nasıl orda olcak adımı admine sjla atttım pazar direk geliyimmi yıoksa ordan bi davetiye tarzı bişyemi gelcek

MuminOKAN 27-02-2009 06:22 PM

Alıntı:

murat_10009 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310655)
ya ben internet uzerinden aldım gitti gidyrdan ama nasıl olcak yani adım nasıl orda olcak adımı admine sjla atttım pazar direk geliyimmi yıoksa ordan bi davetiye tarzı bişyemi gelcek

davetiyeye gerek yok. direk gelebilirsiniz.

yasal06 28-02-2009 01:11 AM

çok az bir zaman kaldı, çok heyecanlıyım..şu 1 mart gelse de rahatlasak artık:D

cipralex 28-02-2009 03:20 AM

Benim yöntemimi kullanın arkadaşlar. 12389
Bu geceyi saymayın, yatcaz kalkcaz ordayız. smileydance

Belgin ∞ 28-02-2009 08:22 PM

Evet ne diyelim artık saatler kaldı 956k

Yarın görüşürüz arkadaşlar. sevincli

Sevgiler.

yeni bir hayat 28-02-2009 08:37 PM

Arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum..

Keyifli, verimli,dolu dolu bir eğitim olmasını diliyorum..actionsmile

MuminOKAN 28-02-2009 08:49 PM

teşekkürler güzel dilekleriniz için.
yarın görüşmek üzere arkadaşlar.
bende birazdan yola çıkacağım.

yasal06 28-02-2009 08:50 PM

heyecan doruktaaaaaaaa.....

didle 01-03-2009 03:20 PM

Tahmin ediyorum şi an ankarada herkes seminerde.. ankara'da olsaydım keşke çok merak ediyorum!Şansıma ankaradan istanbula taşınalı 2 ay olmak üzere ve tekrar istanbulda yapılmasını bekliyorum.. seminer sonrası yorumlarınızı ve düşüncelerinizi okumak için sabırsızlanıyorum.. herkese sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM.