Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614393)

_roxie_ 15-05-2013 09:50 PM

Cevap: Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!
 
İçimden bir taraf onu bırakıp işe başlamak istemiyor sanırım. Babam zaten çalışıyor ben çalışmaya başlayınca yalnız kalacak. Belki onunla alakalı olabilir başarısızlığım. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiyim. Kendime sınırsız vakit tanımaya karar verdim 8 yılın ardından gelen mutlu atamayı duyunca :) elbet bir gün olacak, geç olsun güç olmasın diyorum bugün. Başka bir gün, gene buraya yazdığımdaki kadar çaresiz ve elim kolum bağlı hissedicem kendimi. Ama bu sefer, kendimi bırakmak yerine açıp bu başlıkta yazanları tekrardan okuyup sizinle vakit geçirmeyi tercih edicem, modumu yükseltmeye ve elimdeki işlere odaklanmaya çalışıcam en kısa zamanda :) iyi ki varsınız

_roxie_ 21-05-2013 11:34 PM

Cevap: Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!
 
Her şey bir anda oldu bir hafta içerisinde hem bir bankanın hem de bir bakanlığın sınavını geçtiğim haberleri geldii bugün bakanlık için öngörüşme yaptılar konuşurken biraz heyecanlanıp saçmaladım ama çok da batırmadım "biliyor ama heyecanlandı" gibi algıladılar gibi geldi bana. Esas mülakatım haftaya onun çok çok iyi geçmesi lazım umarım yaparım da bir işim olur artık sınav geçemiyorum döngüsünü kırdım gibi şimdi de mülakat geçemiyorum döngüsü olmaz umarım!

Işıklı yol 21-05-2013 11:37 PM

Cevap: Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!
 
eh ne demişler gün doğmadan neler doğar:) Tebrikler her şey gönlünce olsun.

_roxie_ 27-05-2013 03:39 PM

Cevap: Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!
 
Mülakatım yarın bilgi olarak baya bi hazırlandım psikolojik olarak da kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sürekli olarak kendime ben bu işe sahip olmayı hak ediyorum, mülakatlarda rahatım, kendimi doğru ve etkili bir biçimde ifade ediyorum gibi olumlamalar yapıyorum. Umarım öngörüşmeden çok daha iyi geçer ve hayatım bir kez daha değişir!

sweeet 27-05-2013 04:02 PM

Cevap: Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!
 
Roxieciğim güzel haberlerini bekliyorum tatlım.

_roxie_ 30-05-2013 06:34 PM

Cevap: Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!
 
sweet cim merhaba, nasılsın? baya oldu görüşmeyeli? neler yapıyorsun? mülakatım maalesef iyi geçmedi ama sebebi heyecan değildi bu sefer, bilmediğim yerden geldi sorular zaten 18 kişi içerisinden 6 kişi seçilecekti o 6 kişinin içerisinde olamadım. 1 hafta önce sınavları bile geçemiyorum diyodum, buralara kadar geldim, bu da bir başarı, bir mülakat deneyimi elde etmiş oldum, artık diğerlerine kısmet olacak herhalde diyelim :) pazartesi günü bir görüşmeye daha gideceğim.

sümbül1980 10-05-2014 09:23 PM

Cevap: Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!
 
hoş geldin umarım ben de çıktığım bu yolda seninle aynı şeyleri yaşarım. siteyle geç tanıştığım için üzgünüm. ama değişim için asla geç değildir.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.