Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614393)

eo_roxie 01-08-2010 05:55 PM

Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez!
 
Merhaba! =) Aranızda beni roxie nickiyle hatırlayacak olanlar vardır...

Öncelikle şunu söyleyeyim, hayatım değişti... Bu siteye üye olmamın üzerinden yaklaşık 1 buçuk sene geçti ve hayatımda şimdi geçmişe dönüp baktığımda hatırlayamayacağım kadar çok şey değişti... Kendime saygım arttı, hayata, dünyaya, aynaya bakışım değişti! :) Sayenizde çok yol katettim, çok güzel şeyler de yaşadım... İnternete girip, sizinle yaşadıklarımı paylaşmaya vakit bulamayacak kadar yoğun ve bulutların üzerindeydim..1 senedir bir erkek arkadaşım var (ki bu siteye ilk üye olduğumda erkek arkadaşımın, uzun süren bir ilişkimin olmaması kendimle ilgili takıntılarımdan biriydi). Erasmus ile Portekiz'e gidip geldim ve hayat beni tam olarak karşılaşmak istediğim türde insanlarla karşılaştırdı, kolay kolay kopmayacak arkadaşlıklarım, bağlılıklarım oldu... Fransa'ya, Paris'e gitmek benim için ulaşılamayacak hayallerken bir anda gerçek oldu.. :)s456

Sonra geri döndüm ve erkek arkadaşımla problemlerimiz bitmek bilmedi... Beni bir yalnız sarmaladı, o da gitmek bilmedi... Sonradan site sahibine ve her bir üyesine tek tek şükranı borç bildiğim bu siteyi hatırladım. Neden kaçmıştım ki? Acemiliğimin, çaylaklığımın farkına varamayıp mucizelerin güzelliğine kapılarak uçup gitmiştim. Bunun için öncelikle özür dilerim. Daha önümde oldukça fazla yol var, bu aralar tökezlemeye, kendimi olumsuzluğa yönlendirmeye çok da meyilliyim, bu süreci beni aranıza tekrar kabul ederseniz birlikte atlatalım, ya da beraber yoluna koyalım istedim, kendi deneyimlerimi de eskisinden çok daha fazla sizinle paylaşmaya özen göstereceğim, iyi ki varsınız :) smil56

bluegirlx 01-08-2010 06:00 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
hoşgeldin..istekelerimiz olunca kendimizi unutuyoruz ve hayat kendimizi bize tekrar hatırlatmak için ufak tümsekler koyuyor..tabiki gelince sana yine iyiki varsın diyeceğiz ..burda olacağız..yeterki sen kendini unutma..

zahiri 01-08-2010 06:36 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
`yeniden merhabalar o halde :)

Sultan 02-08-2010 08:29 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
yeniden aramızda olmanız çok güzel
mutlu paylaşımlarınızı bekliyoruz iyi ki varsınızy789

cadi_bm 02-08-2010 08:51 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn yeniden ;)

Nefti_ 02-08-2010 09:39 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Yeni hayatın ile merhaba o zaman:))

tolgaasya 02-08-2010 09:42 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Her şey yolunda gittiğinde, yaşamak kolaydır. Esas zorluk, aksilik sizi iki gözünüzün ortasından vurduğunda kendinizi iyi hissetmeye devam etmektir. Bu site kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Hoşgeldiniz.

eo_roxie 02-08-2010 10:42 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Ne de güzel karşılandım ben böyle =) Herkese iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum =)) bu sabah uzun süre sonra ilk defa güçlü ve kararlı bir şekilde uyandım, içimdeki sesler "hiçbir şey seni yıkamaz, sen güçlü bir kızsın, biraz sabretmen gerek ama yaşaman gerekeni yaşayacaksın ve bu senin için hayırlı olacak" diyip durdu =))

eo_roxie 02-08-2010 01:17 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 


Bugün beni güzel bir güne uyandırdığı için Allah'a ve evrene şükrediyorum.

Bugün geçmişteki bütün kaygı ve korkularımdan arınıyor,evrenin benim yüksek hayrıma olanı bana getireceğini biliyorum.

Ben güzelliğimle, kültürümle, bilgi birikimimle, sesimin tonundaki cana yakınlıkla, esprili, neşeli halimle sevdiğimin bütün ilgisini ve sevgisini, aşkını hak ediyorum ve hayatıma kabul ediyorum.

Sevdiğim insan beni bağışlar ve biz elele yolumuza, sevgiyle, aşkla devam ederiz.


bunlar da benim kendime göre olumlamalarım =) bir anda içimden dökülüverdi, işe yarayacaklar biliyorum =)

eo_roxie 03-08-2010 01:56 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Sadece iki gündür olumlama çalışması yapıyorum yine yeniden, sanki sevdiğim özlediğim herkesi bir anda hayatıma çekiverdim herkes arıyor, halimi hatrımı soruyor, bulusalım görüselim diyor =)) kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki, evren bana yalnız olmadığımı hatırlatıyor...

bi tek erkek arkadaşımla durumumuzda hiç bi değişiklik yok... bakalım zaman neler gösterecek =)

bluegirlx 05-08-2010 05:01 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
olan herşey senin hayrına unutma..olmayanlarda senin hayrına..

matri 05-08-2010 05:17 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
bazi hayirlar, ser gibi....

karavan 05-08-2010 06:47 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Aramıza yeniden hoşheldin

Parlayan 05-08-2010 07:21 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Sana koca bir kucak açtımmm....956k HOŞGELDİNNN..............956k

_roxie_ 31-10-2010 06:41 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
arkadaşlar... eski hesabımı teknik bir sorun yüzünden kullanamıyorum... bi iyi bir kötü derken bahsettiğim ilişkim bitti ve ben fena halde boşluğa düştüm... vizelerim 3-4 gün içinde başlayacak ama ben bir türlü aklımı toparlayıp da ders falan çalışamıyorum sürekli olarak onu düşünüyorum ve umutsuzluğa düşüyorum... yardımınıza ihtiyacım var...

_roxie_ 02-11-2010 01:31 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
02-11-2010 01:30 PM - permalink
_roxie_
heeey sesimi duyan var mı?? arkadaşlar ben galiba sorunumun özünü buldum bende bağımlı ilişki problemi var, ilişkinin başında böyle bir durum yoktu, dengeleri koruyabiliyordum (ama korumak için ekstra özen gösteriyordum) sonra baktım o da beni seviyor, ilgisi sevgisi zaman içinde azalmadı vazgeçtim bu çabamdan ve kaybetme ayrılma korkusunu çok şiddetli yaşadığımdan gereken yerlerde gereken restleri çekemedim sevgilimi tepeme çıkardımmm benzer durumlarda kalmış olanımız var mı??

bunu telkinlerle aşmanın bir yolu var mı?

sevgilerle ne olur bir şeyler yazın yahu! =)

bigokyanus 02-11-2010 01:47 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Onu düşünmek sana hayatını geri veriyor mu? Ve hayatını iyi hale getirip , vizeleri çalışmanı sağlıyor mu? Özelle işi ayırmanı tavsiye ediyorum. Ey türk genci titre ve kendine gel :)

Neptün 02-11-2010 04:21 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
evet kendine güven telkini ve mutluluk telkinlerini dinleyince aklına bile gelmiyor :)

_roxie_ 02-11-2010 04:57 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
tamamm ego güçlendirici ve mutluluk dinleyerek derslerime çalışıcammm =) zaten şu vize dönemini atlattıktan sonra herşey daha kolay ve güzelll olucak =)))

_roxie_ 03-11-2010 11:59 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
eveet uzun yazı çalışmaları yapıyorum bu aralar ve bol bol suçluluk duyguları telkini dinliyorumm kısa zamanda gördüm sonuçlarını... ayrılık konuşmamızı yaparken erkek arkadaşıma sonradan pişman olduğum bir kaç şey söylemiştim ( bana bakış açısını değiştirdiğini ve bana geri dönmesini engellediğini düşündüğüm şeyler) kendimi affettim bunlar içiinnn çünkü yalan değildi ve en önemlisiii onu tanımadan önce yaptığım bazı şeylerle ilgiliydi beni 1,5 yıl içinde tanımış olması gerekiyordu ama o anlamak empati kurmak yerine beni bir kalıba sokmayı ve önyargılarını devreye sokmayı tercih ettiiii kendi problemi benim özümü göremedi... hatalarımı kişiliğim zannetti hata yapan o olduuu =)

_roxie_ 05-11-2010 01:48 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
2 gece önce aradııı gecenin 2sinde ve bana hayatı ile ilgili dertlerini anlattı ben de pozitif düsün dedim... =) of nasıl geçicek bu dönem tam atlattım derken arıyor kafamı karıştırıyor...

_roxie_ 05-11-2010 11:53 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Arkadaşlar en yakın arkadaşımla şöyle bi çalışma yaptık, ikimiz de hayal ettiğimiz ideal sevgiliyi sanki varmış gibi anlattık, hayal gücümüzle süsleyerek bir liste oluşturduk. eski erkek arkadaşımda eksik olduğunu hissettiğim yönlerin ve eski ilişkimde özlemini çektiğim şeylerin farkına varmamı sağladı, bu çalışma sayesinde ilişkime dışarıdan bakabiliyorum bu açıdan çoook olumlu oldu... =) her gece yatmadan önce bu listeyi okuyorum ve içimi öyle bir mutluluk kaplıyor ki sormayın =)

listeyi okuduktan sonra "aradığım kişi de beni arıyor ve ben onu bana nasıl geleceği konusunda serbest bırakıyorum." diyorum ve evrene teşekkürlerimi yolluyorum.... nasıl bir enerji veriyorsa artık bunu ne zaman yapsam dans edesim geliyor...

erkek arkadaşımın bana dönmesini istediğim zamanlarda ise "eğer benim için hayırlısı ise evren tekrar bir arada olmamız için gereken durumu hazırlar" diyorum avuntu oluyor, hayırlısıysa olacak, hayırsızsa olmayacak diyorum... =))

galiba bunları yaparak atlatacağım ayrılık acısını... forumda soran bir kaç arkadaş olmuştu paylaşayım dedim.... bazen zor oluyor bi anda bütün savunma mekanizmam yerle bir oluyor bir şarkıyla bir film sahnesiyle vs. öyle zamanlar zor geçiyor ama genelde aklımı başıma toplayabildiğim zamanlar bunları düşünerek ve yaparak ayakta duruyorum hatta uzun zamandır olmadığım kadar güçlü ve mutlu hissettiğim oluyor kendimi...

sonra içimden bi ses "kendini kandırma yalnızsın" diyor.... yalnızlık korkusu benim bilinçaltımda çok derinlere işlemiş bir şey... bunun üstesinden gelmek için ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

_roxie_ 08-11-2010 09:59 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
sevgilim bana geri döndüüü =))) biz nazarı çok çeken bi çiftiz üzerimize o yüzden bi süre kimseye açıklamamaya karar verdik ama sizinle paylaşabilirim burda nazar olmaz =)

içimizdeki düğümleri çözdüğümüzde hayatımızın da düğümleri çözülüyor... buna inanınnn.... bugün evrene binlerce kez teşekkür ediyorummmmm =))) iyi ki varım, iyi ki varsınız!! =))

_roxie_ 08-12-2010 12:44 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
İlişkim yine yeniden, tamamen ve kesin olarak bitti ve ben artık herşeyi bütünüyle utanmadan sıkılmadan anlatmak istiyorum çünkü yardımınıza ihtiyacım var, belki de kendime bile itiraf edemediğim şeyleri bütünüyle masaya yatırmaya ihtiyacım var... üçüncü gözlere ihtiyacım var ama bunlar benim ailem ya da arkadaşlarım olamıyo çünkü benim çevremdeki herkes eski erkek arkadaşımın beni hiç hak etmeyen bana sürekli olarak zarar veren, kaba davranan ve üzen bi insan olduğunda hemfikir. Onun etrafındaki insanlar benim çevremin bildiği kadar çok şey bilmiyor belki ama benim sürekli olarak bu ilişkide verici ve alttan alan katlanmamam gereken pek çok şeye katlanan taraf olduğum açıktı, yine de onun çevresindekiler özellikle annesi ve kızkardeşi onun beni her zaman çok sevdiğinden emin ve gene bir şekilde toparlayabileceğimize inanarak yorum yapacaklarını düşünüyorum.

İlişkim muhteşem bir şekilde başladı, çekim yasasına olan inancımı kuvvetlendirdi, başlangıçta herşey istediğim gibiydi, herşey oldukça masalsı gidiyordu sanki hayatımdaki bütün sorunlar birer birer çözülüyordu ve onur bana benim hayatımı güzelleştirmemde, ailemle ilişkilerimi normalleştirmemde, pek çok konuda bakış açımı değiştirmemde oldukça yardımcı oldu... yalnız onun da benden bir beklentisi vardı... onu daha çok ders çalışmaya ve okulunu bitirmeye teşvik etmem...

Ben bunu yapamadım arkadaşlar.. Bunun birinci sebebi onurun bana " ben bu okulu annem için okuyodum, şimdi hayatımda sen de varsın artık senn için de okuyorum" demiş olması... bu bana çok ağır geldi... böyle ağır bi yükü sırtımda taşımak istemedim... zaten kendisi için değil annesi için yaptığı bir şeyi bir de beni sebep göstererek sürdürsün istemedim..

ve çok kavga etmeye başladık ben herşeyi kişisel olarak algılamaya başladım, o benden uzaklaştıkça üzerine gidip bazı şeyleri çözmeye çalıştım ama yumuşak yumuşak bile arasam o bağırmaya çağırmaya devam etti kaba saba tavırlarıyla kırıcı sözleriyle dengemi bozdu ve biz iki günde bir ayrılır barışır olduk...

en sonunda artık beni hayatına hiç bi şekilde dahil etmiyodu, tamamen çıkarmamıştı ama yaptığı herşeyin dışındaydım sanki bnmle ayrı bi dünyası vardı, kendine ait başka bi dünyası... ben bunu da kaldıramadım ve bana karşı son derece kırıcı, ilgisiz, umursamaz davranmayı sürdürdü...

bitti.. tavırlarına katlanamayıp ben bitirdim, sonrasını biliyorsunuz 3-4 gün geçer geçmez geri döndü... sonra bana şubata kadar zaman ver hayatımı toparlıcam sonra herşey çok güzel olucak dedi... ve umursamaz davranmaya devam etti... gene bitti...

arkadaşlar bitmesi gerektiğini ben de biliyorum, bana bu kadar kaba saba davranan bi insanla daha ileriye gidemiceğimi de çok iyi biliyorum...

ama bu kadar masalsı başlayan bişey nası böyle bi kabusa, kısır döngüye dönüşebildi aklım almıyor... ve kendimi suçluyorum sanki evren bana altın tepsisyle aşkı getirdi ve ben onu güvensizliğimle, kaybetme korkularımla bu hale getirdim diye... çünkü davranışlarını hep alttan aldım tavır koymam gereken yerde tavrımı koyamadım o da bunun verdiği cesaretle her sefernde daha fazla geldi üzerime... ve kaybettiğni hissettiği anda da bırakamadı... aslında beni çok sevdi biliyorum.. belki hala da seviyodur ama saygı duyamadı... hayatıma destek olmak yerine köstek oldun dedi bu da bnm canımı çok acıtıyo... sürekli olarak kendimi suçluyorum bundan nasıl kurtulabilirim?

sizce içinde olduğum duruma nasıl bakmalıyım??
bir de bu güvensizlik ve kaybetme korkusunu nasıl yenerim?? (ilk ilişkimle çok ilgisi var bir gün hiç bir sebep gösterilmeden terk edildim ve beni bi daha asla aramadı... ) o yüzden erkek arkadaşım telefonlarıma çıkmadığı zaman sanki bu durum tekrarlanıcak gibi korkuyorum bilinçaltım bana hemen hatırlatıyo... )

lütfen yorumlarınızı esirgemeyinnn =)

bigokyanus 08-12-2010 09:36 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Senin başında değil de sanki bir arkadaşının başına gelmiş gibi düşün , dışardan bak durumuna . Diyelim ki kızkardeşin yaşadı aynını , sen o seni haketmedi sen hayal dünyasında yaşadın bu ilişkiyi ve hayalindeki prens o değildi, demez miydin.
Aynı şekilde sende çoğu insan gibi erkek arkadaşının hayalinde oluşturduğun insan olduğunu sandın , kafandaki kalıbı alıp ona yapıştırdın fakat o hayalindeki değildi bunu görüp hayal kırıklığına uğradın, yaralandın. Şimdi o yaraları sarma zamanı, kendini geliştirme ve gördüğün eksiklikleri tamamlama zamanı...
Ve inan bana zaman her şeyin ilacı , geçecek sadece sabret.

Alexandra 08-12-2010 10:32 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Selam Roxie,

Yeniden hoşgeldin. Yazdıklarını başından sonuna okudum. Yaşadığın gelgitler her ilişkinin sonuna doğru yaşanan doğal gelgitler. Kimse alışkanlıklarından bıçakla keser gibi vazgeçemiyor ancak olmayacağını, yürümeyeceğini yeniden denediğinde daha rahat anlayabiliyor.

Hepimiz yeni bir ilişkiye muhteşem hissettirdiği için başlıyoruz. Gözlerimiz kamaşıyor yüreklerden yayılan parlak ışıklardan. Maalesef pek çoğu da gözlerdeki perde indikten sonra, gerçek karakterler anlaşıldıktan sonra tükeniyor. Olsun. Zaten böyle olmalı. Hastalıklı olabilecek bir şeyi sürüklemeye çalışmanın iki taraf açısından da faydası yok.

Zaten baştan kendi sorumluluğunu bir başkasına yüklemeye çalışmasını garip bulup kabullenmemişsin. Bir ilişkinin sorumluluğunu sonuna kadar yorulmadan, kaçmadan kaldırmasını beklemek pek de mantıklı değilmiş gibi geldi bana. İçin için sen de anlamışsın ama beynin gördüğünü kalp dinlemiyor öyle değil mi?

Yeni bir güne başla... Al eline kağıdını kalemi, al karşına kendini... ne olursa olsun istediklerini, yalnızca senin istediklerini yaz. Arkadaşınla yaptığınız gibi... Bu ilişki sana neyin olması neyin olmaması gerektiğini göstermiş. Kendini daha iyi tanımanı sağlamış. Ona da bunun için teşekkür edip yeni bir adım at yeni güne.

Beynin seni ve kendisi korumak için türlü oyunlar oynar. Konuşmaya başlayınca sustur. Sen dileklerini gönder, dilediklerini yaşa, hisset, iliklerine kadar yaşadığını hisset, enerjiyle dol. Bu yaşam enerjin mutlaka karşılığını bulur. Yeniden inan, ama bu sefer inanarak yaşa:))

Güzel bir hayat, güzel bir ilişki ve bir ömür mutluluk diliyorum sana:))

Bize Portekiz maceralarını da anlatsan bir ara diyorum???
Merakla bekliyorum!!!

Sevgiler:)

Alice in Wonderland 09-12-2010 12:04 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
Herzaaman herşeyin hayırlısı derler. bende yakın bir zamanda ayrılık yaşadım. ama inan kendini üzmeye ve yıpratmaya gerek yok. olacaksa olur. su akar yolunu bulur derler. sen hayatını karartma sakın. şöyle düşün ondan önce de yokmuydun ? yaşamır ? nefes almıyor ? gülmüyormuydun ? arkadaslarına sığın. derslerine yoğunlaş. ve ve ve en önemlisi sakın onu takip etme . face de msn de nerde görüyor haber alıyorsan günde 5 kere bakıorsan onu haftada 1 e düşür. bu takibin sana bir faydası yok. Sen nekadar kendini güçlü hissedersen ne kadar onun karşısında dik durursa unutma sana okadar saygı duyar ve seni okadar güçlü görür. kimse ezik ,onsuz yapamayan bir kız arkadas istemez. senin hayatın var ve o sadece hayatında bir çukulata gibi düşün. hayatını olduğu andan daha da güzelleştiriyor sadece ama birgün yemezsen ölmezsin :=)

Alice in Wonderland 09-12-2010 12:07 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
birde mutluluk+kendine güven+ego güçlendiriciyi dinlemeni tavsiye ederim ama düzenli olarak. işe yarıyor :=)

_roxie_ 11-12-2010 11:51 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
bugün ankaraya muhteşem güzellikte kar yağdı.... ve benim içimden geçen tek şey keşke yarın güzel bir pazar geçirebilsem sevgilimle evde kös kös oturmak yerine... bir anda o kadar özledim ki onu... bütün kırgınlığımı küskünlüğümü unutturdu bana kar... onun yanına koşasım geldi... ama yapamam... daha ne kadar sürücek böyle burukluklar?? o da aynı derecede özlemis midir yoksa çoktaan başkasıyla romantik karlı bir pazar programı yapmış mıdır.. kafamda bin bir türlü soru.... uzun zamandır alışmışım sevgilim olması hissine, ne olursa olsun böyle durumlarda arayabileceğim birileri olması hissine... şimdi gene dibine kadar yalnızlık.

nası başedicem ben bunlarla?? :(:(

_roxie_ 14-12-2010 11:53 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
kendimi bi süre kendi halime bırakmaya karar verdim. sadece ufak bi süre... dimdik ayakta durucam, yoktan mutluluklar var edicem derken daha çok yoruluyorum sanki. yasımı şimdi yaşamazsam, sonradan daha fazla acıtıcak gibi hissediyorum. ne yazık ki hayatta her zaman mutlu olamıyoruz,bazen üzülüyor insan.. bu kendimi mahvedip hayata küsüceğim anlamına gelmez ama bi an düşündüm ve kendi kendime dedim ki "bi dakika ya, sevdiğim adam çıktı hayatımdan.." ne yaşamış olursak olalım sevdiğim, değer verdiğim insan... bunun üzüntüsünü yaşamadan hayata devam etmek beni ben olmaktan çıkarır...

bi de tabi sorular var : acaba ben de onun aklında mıyım? acaba o da özledi mi? yoksa başkasıyla mı? şu anda mutlu mu? bunlara nası yanıt verilir, ne düşünülmesi ne hissedilmesi gerekir bunu da bilmiyorum...

bir hafta telkin de olumlama da yok. iç sesimi bastırıyorum bunları yaparken, bilerek kendi kendime kulak tıkıyorum... duygusal sürecin içinden geçicem önce, sonra mantık devreye girsin.

siz ne dersiniz? =)

_roxie_ 16-12-2010 10:31 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
dün fikirlerine değer verdiğim bir arkadaşım bana dedi ki : " bu ara sadece yitirdiklerine bakıyorsun... ama şöyle bir dön, bir de elinde neler kaldı onlara bak.."

hala pek çok şeye sahibim... her şeyden önce annem babam sağlıklı ve yanımdalar bunun için binlerce kez şükürler olsun...

benim derdimi bıkmadan sıkılmadan dinleyen ve bana destek olan muhteşem arkadaşlara sahibim... şükürler olsun...

sağlığım yerinde şükürler olsun...

istediğim zaman her istediğimi başarabilecek güce sahibim şükürler olsun...

bana güzel bir gelecek sağlayabilecek iyi bir okulda okuyorum,donanımım ve bilgi birikimim var.. şükürler olsun...

bu siteye üyeyim ve düşsem de kalksam da bundan sonra hep sizinleyim... şükürler olsun...

=))))

pztf_life 17-12-2010 01:59 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
ne güzel yazmışsın roxie banada hatırlattın bir kez daha yapmamız gerekeni....Unlü heykeltıraş Rodin'e sormuşlar bu mükemmel heykelleri nasıl yapıyorsun diye o da yanıt vermiş :' Ben sadece mermerin fazlalıklarını koparıp atıyorum, geriye bu heykeller kalıyor.' bende bu sözü hayatıma uyarladım. Bazen gitmesi gerekenler gitmeli hayatımdan benim ben olabilmem için...

Alice in Wonderland 17-12-2010 12:07 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
quote=_roxie_;782672]bugün ankaraya muhteşem güzellikte kar yağdı.... ve benim içimden geçen tek şey keşke yarın güzel bir pazar geçirebilsem sevgilimle evde kös kös oturmak yerine... bir anda o kadar özledim ki onu... bütün kırgınlığımı küskünlüğümü unutturdu bana kar... onun yanına koşasım geldi... ama yapamam... daha ne kadar sürücek böyle burukluklar?? o da aynı derecede özlemis midir yoksa çoktaan başkasıyla romantik karlı bir pazar programı yapmış mıdır.. kafamda bin bir türlü soru.... uzun zamandır alışmışım sevgilim olması hissine, ne olursa olsun böyle durumlarda arayabileceğim birileri olması hissine... şimdi gene dibine kadar yalnızlık.

nası başedicem ben bunlarla?? :(:([/quote]
aynı durum bende de var tatlım dunk56 ne yap biliomusun arkadaslarınla vakitlerinden zevk almaya çalış. sinemaya git alışveriş yap kendine bişiler al sonra film dizi izle kitap oku . yani kısacası kendine özen göster kendinle vakit geçirmeyi sev. ve haklı isen sen kendini haklı görüyorsan arama smil56 benimde 2 ay oldu ve ilk başlarda off haftasonu şöle yapardık böle yaapardık diodum ve içim parçalanıodu . sonra dedim napıosun sen kendine gel. hayat onsuz da güzel eğer o bensiz yapabilecek güçteyse bende o güçteyim. ve sadece şunu düşün seni gerçekten seviyorsa senden vazgeçmez. su akar yolunu bulur u859 üzülme kendine bakım yap s456 sevdiğin yiyecekleri ye smileydance

yelda_k 17-12-2010 12:25 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
eğerki bi yerlerdee vede ulaşabilcek durumdaysan bu bile okadar güzelkii...

bidde şöle düşün ya ulaşamıcak olsaydınn...ya hiç sesini suymama ıhtımalın olsaydıı....

ne üzücü ne vahim değilmiii ama bu durumlarad olanda var.örn:BEN

eğerki seviyosann vede affedilebilcek bir durumdaysan bir kez daha düşün derimm...

sevdiğinden vazgeçmek en büyük haatymmışşş..
kib

_roxie_ 17-12-2010 02:23 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
cnm ben ondan mı vazgeçtim yoksa o mu benden bilmiyorum gerçekten.... o benden şubata kadar süre istemişti ama baktım kendi hayatını yaşıyo bana bekle demiş beni bi kenara koymuş ortaya şubat diye bi de süre koymuş... bana söylediği bi kaç yalan ortaya çıkıyor mesela... arkadaşımla ödev yazıcam bugün bütün gün demişti, sonra kızılaya inmiş mesela...

bana vakit ayırmaya yanaşmıyor yani seven insan böyle yapar mı? görmediği zaman dayanamaz değil mi? özler değil mi? o sadece terk edildiği için döndü sanırım bana bitiren ben oldum ya içten içe nasıl vazgeçer benden dedi... sonra geri geldi... geri gelince de ben yumuşadm ama bahsettiğim olaylar oldu... herşeyi herkesle yapmaya vakit buldu bi benle geçiricek vakti bulamadı... derslerinin sınavlarının yoğunluğunu bahane etti gibi geldi bana... ben de o yüzden şubata kadar bekleyemedim oysa başlarda ılımlı bakıyodum sonradan aptal yerine koyulduğumu hissettim...

hala arada sırada pişmanlık duyuyorum, diyorum acaba şubata kadar bekleseydim, ona güvenebilseydim herşey farklı olur muydu sonra? acaba o da kırgın mı? sevseydi beklerdi diye mi düşünüyodur diye düşünüyorum ama hala bir şeyler de yanlış geliyo bana.

beklememiz için hiç bi sebep yokken böyle süreler yaratması hoşuma gitmiyor. yani benden vazgeçen o ben ne yapsam boşuna... o geri gelebilir ancak. 2-3 hafta oldu ayrılalı hiç gelcek gibi de durmuyo =)

hayırlısı, zaman gösterecek... =)

ayrıca iki insanın bir arada olması gerekiyosa bi şekilde kader onları bi araya getiriyo... ben buna çok inanıyorum. yeter ki kalpler istesin. ama onun kalbinden ben artık hiç ama hiç emin değilim...

yelda_k 17-12-2010 02:38 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
canımm benimm.dogru karar vermişsinn ozamnn..ama eminimm güzell şeylerr olucak senin içinn.


kadere ben çok inanıyorumm:)

kalbimm biri için atıyorr veben dönupp gelicekk güzel şeyler olucakk bunu hayal ediyorumm her gün hayalime yeni ögeler olaylar yüklüyorumm...

ve kazanacagıma inanıyorumm...

seninde kazannlrdn olman dileğiylee..
herşeyin en güzeli seninle olsunn.
kalbinden geçen hayatına gelsinnn kujumm sevincli..

bu kadar umutsuzluk içinde ben bile böl ehayaller kuruosamm .sen hiçç durma başla imgelemyee :)

_roxie_ 20-12-2010 02:51 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
hayatıma harika bi insan girdii!! ya bi insan bu kadar yardımsever bu kadar anlayışlı, yol gösterici, moral veren,iyilik saçan,tek amacı seni mutlu etmek ve bunun için gerçekten ve gerçekten elinden geleni yapan birisi olabilir!!! =)) sanırım eski sevgilimi artılarıyla eksileriyle, bana verdiği mutluluklarla ve mutsuzluklarla bir bütün olarak hayatımdan gönderirken bana en çok destek olacak insan bu bahsettiğim kişi olacak... =))

evrene çok çok teşekkür ederim tam da ihtiyacım olduğu bir dönemde böyle bir insanı karşıma çıkardığı için!! =))

onun dışında... özlem duyuyorum... sanki geçmişe özlem değil de yaşayamadıklarımıza, ama bazı şeyler başka türlü olsaydı...yla başlayan cümlelerde yaşayabileceklerimize özlem duyuyorum. bana sevgi dolu neşeli bi sesle "zuzu" demesini özlüyorum bazen. Bazen telefonumun nouvelle vague'den i melt with you çalmasını, bazen kim aramış diye baktığımda ekranda *aşk* yazmasını özlüyorum...

kendimi suçlamaktan da hala vazgeçemedim.. diyorum ki kendi kendime ezgi çok üzerine düştün... şımarttın... tepene sen çıkardın... biraz kendi geri çekseydin o senn peşinden koşsaydı başka olurdu herşey diyor... tepki vermek yerine tepkisiz kalsaydım mesela...o sorana kadar derdimin ne olduğunu anlatmasaydım vs... sağlıklı şeyler değil bunlar bana hiç öyle gelmiyo yani sağlıklı bi ilişki böyle olmaz ama çevreme bakıyorum pek çok kız arkadaşım ilişkilerini böyle yürütüyo ve erkek arkadaşları onlara daha bağlı oluyolar...

benim için de / bizim için de herşey başka olabilir miydi?? yoksa ne olursa olsn gene aynı noktaya mı varırdık??

kafam durup durup karışıyo, çok sorguluyorum, çok didikliyorum biliyorum... ama yapmadan da duramıyorum...

_roxie_ 20-12-2010 02:22 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
günaydıııın günlüğüm.... gece üşüşen düşünceler gündüz kayboluyor nedense... gündüz tam bi huzur, mutluluk hali, hayatımdaki güzelliklere bakıyorum, ben baktıkça onlar çoğalıyor... gece pişmanlıklar, sorgulamalar ağır basıyor... bilimsel bi nedeni falan var mı ki??

neyseee... şimdii çoook güzel bi kahvaltı yapıcam ardından çoooook güzel bi duş alıcam ve sunumumu mükemmel hale getirmek için uğraşıcammmm vaktim kaldığı ölçüde ödevimi de yazıcammm okul hayatında başarı beni bekliyoorrr =))

ortalamamı 3.00 ın üzerine çıkarıcammm harika referans mektupları alıcammmm bir ya da iki tane daha staj yapıp onları da cv me eklicem ve mezun olduğumda diplomalı işsiz olarak kalmıcammm =))

hatta ve hattaaaaa yıllardır hayalim olan bir şey daha gerçekleşecek ve istanbula yerleşip kendi evimi kurucammm =)

evet evet bunların hepsini yapıcammmm =))

genciz daha, güzeliz de aslında kafaya takılcak ne var ki?? (gel bunu bana bi de gece anlat =))))))

http://www.woodka.com/wp-content/stuff/martch_girl.jpg


ehehehe kibritçi kız geldi aklıma nedenseee =)) soğuktan donsan da bi kibrit yak ve dünyanın en güzel gecesini geçirdiğini hayal et.... ne güzel masaldı!

_roxie_ 20-12-2010 02:25 PM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
bu arada.... ben redflowers ı çok özledim..... çok sık yazardı foruma.... kendisi nerelere kayboldu acaba??? gören bilen duyan var mı??

_roxie_ 24-12-2010 10:41 AM

Cevap: Geri döndüm! :)
 
günaydınnn günlüğümmmm!! =))

çok enerjik bi sabaha uyandım veeee mükemmel bi haftasonu geçiricemm! biliyorum, hissediyorum! =))) teşekkür ederim Allahım, teşekkür ederim evren.... sen aslında beni hiç sevgisiz bırakmıyorsun da, ben bakmam yerin neresi olduğunu şaşırıyorum bazen...

Teşekkür ederim.... Hayatıma getirdiğin ve getirmekte olduğun bütün güzellikler için teşekkür ederim! =) Bildiğim bilmediğim, benim yüksek hayrıma olan herşey gün be gün bana doğru çekiliyor... =)))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.