![]() |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? benımkıde boş olmamalı ...? |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? bırısı hayatıma gırınce sankı herşey değişmiş oluyorçcıkınca da oyle bıor boşluk depresıf duşunceler yerını bı turlu aydınlığa bırakmıor.demekkı duşunuş şeklının değişmesi lazım ..aradığım ne acaba?bır yerdekı boşluk bunu bu kadar mı değiştirebılır? |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? O boşluğu yanlış şeylerle doldurmaya çalışıyor olabilirsin. Önce büyük taşları yerine koyacaksın.. Sonra sırası geldikçe orta ve küçük taşlar.. Yoksa, küçükten başlarsan asıl büyük taşlara, hayatındaki asıl olaya yer kalmıyor. Bu boşluk onun boşluğu olsa gerek, sonra büyük taşların yerine oturmasi için diğerlerinin de mutlaka yerinden oynaması gerekiyor.. |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? ne yapmam lazım peki?nasıl bulcam o boşluğu? |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Senin sahip olduğun değerler neye dayanıyor? |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? nasıl hangı değerlerim? |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? çok çalışıorum ama işimde başarılı dılım. ne yapsam mutsuzum. yaşama sevıncım ve hıcbışeyın anlamı yok. ıcımde bı heyecan yok hıcbışeye karşı. durmadan bı umutsuzluk ve gec kalmışlık hissi var. yuzumde mutsuz ve kalbımde. hıcbışey benı heeyecanlandırmıyor. istek ve umut yok. yaptıklaırm hep aynı şeyler. belkdıe hıcbışeyın değerını bılmıyorum. hayatım başarısız gıdıyor. ve sanırıms adece zaman harcıyorum..tadı tuzu yok hıcbışeyın. cevremde kımsem de yok. |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? nikin çok güzel gülücük, içinde o kadar güzel ki bu niki seçtin, dışarıda arayacak bir sevgi ve başarı yok çünkü sen bir evren sin içine dön ve kendini olumla, sen değerlisin sen mükemmelsin Sevgi Meditasyonu - YouTube |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? sevgili gülücük, hayat bir akıştır. Mutlu anlar da mutsuz anlar da gelip gidecektir. İnsan mutlu olmak ister ama bilmelidir ki mutluluk kalıcı değildir. Ve emin ol seni çok iyi anlıyorum yalnızlık duygusu insanı bastırdığında birisinin çıkıp seni mutlu edeceğini düşünüyor insan. Aslında mutluluğu kendi içimizde aramaya çalışsak, yani bize mutluluk veren şeyleri yapsak bi şekilde hayatımızı yola sokabilirz sanki. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:30 PM. |