![]() |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Bu kadar harika anlatılırdı. Tebrik ederim ve teşekkür ederim. Ne kadar anlaşılır bir yazı olmuş.superxy |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Şu sayfa değişiyor ve yazdığın her şey bir önceki sayfada kalıyor ya deli oluyorum buna, üfffff |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? bazen işin içinden çıkamadığım anlar oluyordu..gerçekten nedeni "nasıl" daymış...ben de kendime düşeni aldım..teşekkürler maviinci |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? sçok tşk ederimm uzunnnn eğlenceli ve cok doğru bı yazı olmuş.ama sanırım bıraz abartmışsın ..benım sorunum bu kadar abartılı bı nasıl değildi..tabıkı hayatı kaçırmak kısmı doğru ama o kadar durumum vahım dil...benım sorunum daha cok hayatı ırdelemek ve sorgulamakla...nedne bu boyle de şoyle dıllerle.... amaa yınede cok tşk ederım vakıt ayırıp yazını paylaştığın ıcın buda kafamda kısmende olsa bı ampul yaktı.!!:) |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? abartınca insanın kafasında daha iyi yer ediyor sevincli kendimdem biliyorum |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? hani bazı insanlar vardır ya önce konuşurlar sonra düşünürler, ben tam tersi fazla düşünmekten konuşamıyorum. sürekli kendimi irdeliyorum, ne söylesem, nasıl söylesem,,,, ben düşünürken konular değişiyor, başka konular açılıyor, ben düşünmekle yetiniyorum. anı yaşamak, aklıma geleni söylemek, düşünmeden tartmadan, hem de başkalarını umursamadan yapabilmek hepsini. ne güzel olurdu y789 |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? hayat gercekten boş mu? |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM. |