Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622979)

Işıklı yol 07-06-2013 09:34 AM

Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

Bu kadar harika anlatılırdı. Tebrik ederim ve teşekkür ederim. Ne kadar anlaşılır bir yazı olmuş.superxy

Işıklı yol 07-06-2013 09:35 AM

Şu sayfa değişiyor ve yazdığın her şey bir önceki sayfada kalıyor ya deli oluyorum buna, üfffff

papatya_27 07-06-2013 09:41 AM

bazen işin içinden çıkamadığım anlar oluyordu..gerçekten nedeni "nasıl" daymış...ben de kendime düşeni aldım..teşekkürler maviinci

maviinci 07-06-2013 03:26 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842975)
Bu kadar harika anlatılırdı. Tebrik ederim ve teşekkür ederim. Ne kadar anlaşılır bir yazı olmuş.superxy

çok teşekkür ederim Işık ablacım sevincli

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842977)
bazen işin içinden çıkamadığım anlar oluyordu..gerçekten nedeni "nasıl" daymış...ben de kendime düşeni aldım..teşekkürler maviinci

rica ederim efendim sapkal89 az çok, büyük ölçüde hepimiz aynı şeylerle uğraşıyoruz y789

annie hall 07-06-2013 03:31 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842973)

nasıl sorusunu hayatından çıkararak guitar mutfağa su içmeye giderken bu soruları hiç düşünüyor musun:

* kaç derecelik açıyla yürüsem?
** bardağı nasıl tutsam?
*** üstünden mi altından mı tutsam?
**** dudak payı bıraksam mı?
***** bırakırsam kaç cm olsa?
****** acaba su doldururken yere dökersem ne olur?
******* temizlemek için hangi bezi kullansam?
******** selpak mı kullansam, filli peçete mi kullansam?
********* amerikan bezi alıp onu da kullanabilirim aslında..
********** amerikan bezi nerede satılır bilmiyorum ki..
*********** bilen birini arayıp sormalıyım.
********** kumaştan, bezden anlayan bir arkadaşım var, onu arayayım.
ararsın, aldığın cevap doğrultusunda aklına şunlar takılır: ********* acaba, oraya gidince nasıl sorsam?
******** adam bane nerede kullanacağımı sorarsa ne derim?
******* ya yanında müşteriler varsa ve ben onların yanında sorduğum için satıcı beni duymazdan gelir ve ben rencide olursam?
****** öyle bir şekilde sorayım ki, beni mutlaka duysun! ama nasıl??
***** başkasına mı aldırsam acaba?
**** nazımın geçeceği birkaç kişi vardır eminim..
*** acaba nasıl söylesem de arkadaşlarım benim için su içmeye gittiğimde yere dökme olasılığım bulunan birkaç damla suyu silebilmem için amerikan bezi alsalar??
** offf,, o zamana kadar su içemeyeceğim blook
* her şeyin içinden bu amerikanlar çıkıyor.. lanet olası federaller 2600

mutluluk için de böyle..

bak; senin nick in gülücük; ben bi zamanlar nasıl güleceğimi düşünürdüm. lan derdim, insanlar bana bakıyor. şimdi ben nasıl güleceğim, diye düşünür ve gülümsememi kontrol etmeye, nasılını düşünerek gülümsemeye çalışırdım. ne oldu biliyor msuun?

hayatım zehir oldu sigrt56 ben öyle saçmalık görmedim, sadece komik bulduğum bir fıkraya gülmek istiyordum ama işin içine nasılı sokunca; suratım dışarıdan nasıl gözüküyor, sol tarafa meyilli mi güleceğim sağa meyilli mi? kaç saniye gülmem gerekir? vs.. bir süre bunlarla uğraştım.. gülemedim ya khkh56 gülmeyi beceremiyordum khkh56 Allah'a şükür, nasılı zamanla çıakrdım aradan ve ne yapmak istiyorsam sadece onu yapmaya başladım.

bak ders konusu da aynı şekilde.. 2 yıldır nasıl çalışacağım, diye soruyorum kendime.. 2 yıldır yerimde sayıyorum. bu yıl toplam 18 dersim vardı, 2 si dönemlik, 16 sı yıllık gulensmiley nasıl diye sordukça hiçbir şey yapamadım, yerimde saymak bile kârdı - gerilere gittim s45apk o yüzden, sen ve istediğin şey arasına giren "nasıl" sözcüğünü ve ona yüklediğin manayı aradan çıkart lütfen.. hayatı kendine daha fazla zorlaştırma, "sadece yap" actionsmile

Just do it! diyosun yani :) Kendi adıma da teşekkür ederim sevgili maviinci, ufkumuzu genişlettiğin için actionsmile

gülücük2 07-06-2013 10:26 PM

sçok tşk ederimm uzunnnn eğlenceli ve cok doğru bı yazı olmuş.ama sanırım bıraz abartmışsın ..benım sorunum bu kadar abartılı bı nasıl değildi..tabıkı hayatı kaçırmak kısmı doğru ama o kadar durumum vahım dil...benım sorunum daha cok hayatı ırdelemek ve sorgulamakla...nedne bu boyle de şoyle dıllerle....
amaa yınede cok tşk ederım vakıt ayırıp yazını paylaştığın ıcın buda kafamda kısmende olsa bı ampul yaktı.!!:)

maviinci 11-06-2013 10:44 AM

abartınca insanın kafasında daha iyi yer ediyor sevincli kendimdem biliyorum

serpilelif 11-06-2013 03:49 PM

hani bazı insanlar vardır ya önce konuşurlar sonra düşünürler, ben tam tersi fazla düşünmekten konuşamıyorum.
sürekli kendimi irdeliyorum, ne söylesem, nasıl söylesem,,,,
ben düşünürken konular değişiyor, başka konular açılıyor, ben düşünmekle yetiniyorum.
anı yaşamak, aklıma geleni söylemek, düşünmeden tartmadan, hem de başkalarını umursamadan yapabilmek hepsini. ne güzel olurdu y789

gülücük2 25-06-2013 07:17 AM

hayat gercekten boş mu?

maviinci 25-06-2013 07:19 AM

Alıntı:

gülücük2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844432)
hayat gercekten boş mu?

benimki değil, seninkiyse senin ellerinde..:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 AM.