![]() |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? çok komık şekılde keklendim ..ama kızmıycam...kızmıycammmm ..kızmıycammmmm :)) |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Kızmıycam dersen kızarsın. Sakinim, neşeliyim de. Unutma bilinçaltı olumsuzluk eki -me -ma -mı -mi yi algılamaz kelime köüne odaklanır. O yüzden kelimelerini dikkatle seç seni olumlu yönde etkilesin. :D |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? ınsanların aptal yerıne koyması benı cıleden cıkarıo.. |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Bak canım onların ne düşündüğünün önemi yok eğer sen farkına varıyorsan öyle değilsin zaten. Kafanı takma böyle şeylere. Yapabiliyorsan onlardan uzak dur yeter. |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? canım hıc ama hıc işe gıtmek ıstemıyor.... |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Ya işini gitmek isteyeceğin hale getir ya da gitmek isteyeceğin bir iş bul kendine. |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? garanti iki gözün ağzın burnun iki kulağın iki ayağın iki elin kolun rahat nefes alıp verebildiğin ciğer lerin ve kalbin daha saymakla bitmeyen diyer azalarımız İLAHİ emirle biz farkında olsakda olmasakda çalışıp görevlerini yapıyorlarken bu ne karamsarlık bu ne ümitsizlik.gençler dünyanın derdi gaseveti sanki sırtınızda nefes aldığınızın her anın kıymetini bilin hayatta çok paranız olsada alamayacağımız geçirdiğimiz gençlik yıllarımız.sizlerin yerinde olmayı isteyen koşup yürümeyi görmeyi konuşup duymayı özleyen okadar kişi varki bende olmak şartıyla YARADANA ne kadar hamd ve şükretsek azdır muhakkak sıkıntılarınız rahatsızlıklarınız vardır kimin yokki RABBİM cümlemize ferahlık sağlık mutluluk versin yazılarınızı okuyunca acizane hoşgörünüze sığınarak yazdım bir büyünüz olarak...hiç bir şey okadar kafaya takmaya gelmiyor hayat inanınki öyle çabuk geçiyorki çürüklere odaklanırken sağlamlardan oluyorsunuz... |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? herşeyden nefret edıyorum herşeyden .... |
Cevap: HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK? Alıntı:
Yıllar önce okuduğum bir kitapta şöyle bir cümle vardı, hiç unutmadığım "Üzüntüyü bırakıp yaşamaya başlamak istiyorsanız sahip olduğunuz nimetleri sayın dertlerinizi değil!" Bir terapi seansımda ben de böyle söylemiştim. Bütün erkeklerden nefret ediyorum hepsi hain ve adiler. Hocam bana kaç erkek tanıdığımı sordu toplamda kaç tane, taş çatlasa 1000 tane diyelim. Hadi 5000 olsun. Dünyada üç milyar erkek var oysa. Genelleştirmeden sadace ve sadece nefret ettiğin şeyleri tek tek tespit etmelisin bunun yanı sıra sevdiğin şeyleride tespit et ve onlar için her gün teşekkür et. Şükür nimeti artırır. Ve Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulur feraha çıkarsın. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:05 PM. |