Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Papatyanin umut gunlugu:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622942)

papatya_27 18-05-2013 01:44 PM

Papatyanin umut gunlugu:))

Mrb arkadaslar onceliklebu siteye rast geldigim icin kendimi sansli goruyor ve sukrediyorum. 20 gun once tanistim sizlerle.. Bi cogunuzun degisim gunluklerini okudum ve bana umut oldunuz arkadaslar. İlk once ego guven ve suclulukla basladim.. Dinledigim gunden beri kendimi daha iyi hissediyorum konusurken ki ses tonumda bile degisiklik oldu.. Gune baslarken daha pozitif kalkiyorum ve olumsuz bisey oldugnda kendimi motive ettigimi farkettim. Bu degisimleri hissetmek gercekten cok huzur verici. Ama cogu arkadasimiz gibi bende de dalgalanmalar cok fazla oluyor. Nedensiz saatlerce agladigim anlarim oldu.. Umarim bu yolculukta kendimizi bulur daha pozitif sevgi dolu gunler yasariz..
Dun sucluluk telkinini cikarip sosyal fobi sosyallik artirici topluluk karsisinda ko usma kendine guven koruma kalkani telkinlerini ekledim.. Bu konuda ciddi cekingenligim var kendimi cok fazla kasiyorum.. Bakalim ne gibi degisiklikler olucak..
Sevgiyle huzurla mutlulukla olmayi istediginiz benliginizle kalin.. Gorusmek uzere

Işıklı yol 18-05-2013 03:37 PM

Cevap: Papatyanin umut gunlugu:))

Yolunuz daima güzelle sevgiyle ve iyilikle karşılaşsın.

papatya_27 18-05-2013 04:18 PM

Cok tsk ederim isikli yol guzel dileklerin icin umarim hepimiz gittigimiz yolda huzuru mutlulugu buluruz

nefes_almak 18-05-2013 06:27 PM

Aramıza hoşgeldin.
Yeni günlüğün hayırlı olsun. güzel haberler yazarsın inşallah956k

KADRU 18-05-2013 07:48 PM

papatya hosgeldin emin ol cok fayda goreceksin dinledigin telkinlerden.

papatya_27 19-05-2013 02:04 PM

Cok tsk ederim arkadaslar inanin varliginiz bile guc veriyor inancini artiriyor...
Bugun sabah uyandigimdan beri inanilmaz bi enerjim var yerimde duramiyorum surekli biseyler yapma fikri olusuyor.. Kipir kipirim enerji doluyum:))

serpilelif 19-05-2013 09:36 PM

hoş geldin956k

papatya_27 20-05-2013 11:40 AM

Hosbulduk serpil elif:)

papatya_27 20-05-2013 11:45 AM

Arkadaslar bugun gerceklesmesinden korktugum bi durumu kendi istegim dogrultusuna cevirdim..sikintili bir durum oldugunda hemen panik olur ve bunu esine stresli bir sekilde yansitirdim.. Bugun kendimi kontrol edebildim soylerken cok rahattim ve olmasini istedigim sekilde yol aldi konusmalar.. Gercekten cok iyi hissediyorum kendimi.. Umarim hepimiz icin cok guzel gelismeler olur.. Sevgiyle huzurka kalin:))

papatya_27 20-05-2013 02:44 PM

Arkadaslar cok basim agriyo:( beynim catlayacak gibi hissediyorum

Işıklı yol 20-05-2013 03:49 PM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841210)
Arkadaslar cok basim agriyo:( beynim catlayacak gibi hissediyorum

geçmiş olsun arkadaşım

serpilelif 20-05-2013 04:16 PM

benim de başım dönüyor,
durdurun bu dünyayı inecek var kıvamına geldim y789

papatya_27 22-05-2013 10:19 AM

Mrb arkadaslar telkinlerim arasinda erteleme telkini de var ve bugun yapmaya usendigim islerimi uyanir uyanmaz siraya koyup yapmaya koyuldum.. Telkinler fayda veriyor gibi hossediyorum kendimi huzurlu ve iyi hissediyorum sevgiyle kalinn:))))

papatya_27 24-05-2013 08:32 AM

moralim çok bozuk arkadaşlar eşimle tartıştık ama bendeki durum farklı olduğu için yazmak istedim..kendimi savunmada yetersizdim ben ve hemen ağlardım ifade edemezdim düsüncelerimi..ama bu sefer farklı oldu ifade edebildim herşeyi gerçi sonucu pahalıya patladı şuan benim için ama bu durumu bile sabırla karşıladım ve karşılıyorum da ve ağlamadım Rabbimden bu süreç için yardım diledim sükünetle bişeylerin değişmesine niyet ediyorum...sizde dua eder misiniz benim için..sevgiyle kalın arkadaşlar

serpilelif 24-05-2013 11:31 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841489)
moralim çok bozuk arkadaşlar eşimle tartıştık ama bendeki durum farklı olduğu için yazmak istedim..kendimi savunmada yetersizdim ben ve hemen ağlardım ifade edemezdim düsüncelerimi..ama bu sefer farklı oldu ifade edebildim herşeyi gerçi sonucu pahalıya patladı şuan benim için ama bu durumu bile sabırla karşıladım ve karşılıyorum da ve ağlamadım Rabbimden bu süreç için yardım diledim sükünetle bişeylerin değişmesine niyet ediyorum...sizde dua eder misiniz benim için..sevgiyle kalın arkadaşlar

canım allah yardımcı olsun. aslında senin için olumlu bir gelişme olmuş. Işık'ın söylediği gibi yeni halimiz ilk zamanlar diğer insanlar tarafından kabul görmeyecek, hatta çevremizdeki bazı insanlar bizi terk edecek belki, çünkü yeni halimiz onların işine gelmeyecek, onları memnun etmeye çalışan papatya, serpil,... yok artık karşılarında. kendini ifade edebilmen harika bir şey. gerisini boşver. seni böyle kabul etmek zorundalar. işlerine gelirse.
umarım sonuçlar da senin lehine döner arkadaşım.

papatya_27 24-05-2013 12:08 PM

Dogru soyluyosunuz aslinda degisim istiyorsak bazi sonuclara katlanmak zorundayiz.. Onumde bir aylik surem var umarim bu sureyi iyi degerlendirir olaylari kendi leyhime ve yeni yeni degisimler yasarim...sevgiylee

papatya_27 24-05-2013 12:37 PM

ne geçmişi düşünüp üzülmek ne de geleceği düşünüp kaygılanmak istiyorum.. şuan içimde yasadığım anı en güzel haliyle yasamayı seçiyorum..geçmişte olan şeyleri sevgiyle kabul edip kendimi ve çevremdeki insanları sevgimle affediyor ve gelecekte de güzel ve hayırlı olayları üzerime ve aileme çekeceğim inançla sadece şuanki anı yaşamaya niyet ediyorumm..bunun için de rabbime sonsuz şükrediyorummm

papatya_27 26-05-2013 09:39 AM

Dun esimle ankaraya geldik.. Yeni gordugum insanlar ve esimin arkadaslari yaninda daha samimi ve daha guleryuzluydum telkinlerimin bugun 10. Gunu degisimi hissesibiliyorum kucuk adimlarla da olsa bunu farketmek guzel.. Bi de esimle aram limoniydi ama icimde oyle bi enerji yogunlugu olduki esim bile dayanamadi simdi hersey cok guzel.. Ankaranin tadini cikariyoruz
Bisey daha soyleyecegim dusuncelere hukmetmek bu mu oluyor bilmiyorum ama.. Yola cikmadan once ne olursa olsun ani yasamak istiyorum yasanan uzuntulere ve gelecek kaygisina ragmen ama bunu inanarak ve yurekten soylemistim ki Normalde bu cumleyi soylemek ve uygulamak benim icin cok zor olan biseydi cunku ben kucuk sorunlari bile dert edip uzulenlerdendim ama bu sefer farkli oldu oyle bi inandim ki buna esimle aramiz kotuyken anin tadini cikarnayi basardik.. Sukurler olsun rabbime/)

Işıklı yol 26-05-2013 09:50 AM

Seni tebrik ediyorum. Siz güzel bir çiftsiniz. Bazı sorunlar elbette olur. Ben inanıyorum her şey çok daha güzel olacak. Hem bebeğinde çok şanslı. Gittikçe daha mutlu olan farkındalığı yüksek bir anne ona en büyük armağan olur. Lütfen bebeğin konusunda her ağızdan çıkana itibar etme. Çünkü toplulumuzda malesef ruh sağlığı bozuk olan onlarca yüzlerce binlerce hatta insan var. Onların yanlışı senin yanlışın olmasın. Sonra çok pişman olabileceğin büyük yanlışların olmasın.

papatya_27 26-05-2013 10:28 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841665)
Seni tebrik ediyorum. Siz güzel bir çiftsiniz. Bazı sorunlar elbette olur. Ben inanıyorum her şey çok daha güzel olacak. Hem bebeğinde çok şanslı. Gittikçe daha mutlu olan farkındalığı yüksek bir anne ona en büyük armağan olur. Lütfen bebeğin konusunda her ağızdan çıkana itibar etme. Çünkü toplulumuzda malesef ruh sağlığı bozuk olan onlarca yüzlerce binlerce hatta insan var. Onların yanlışı senin yanlışın olmasın. Sonra çok pişman olabileceğin büyük yanlışların olmasın.

Cok cok tsk ederim isik ablacimmm.. Benim de en cok istedigim bu farkindaligi yuksek bi anne olmak.. Bebegime daha guvenli daha saglikli huzurlu bi ortam saglamak.. İnsaallah hersey hepimiz icin cok daha guzel olucak.. Sevgiyylee:)

Işıklı yol 26-05-2013 10:32 AM

Ben burçların insan üzerinde ki etkilerine inanıyorum. Öz burçtan farklı olarak yükseleninizi de bilmelisiniz. bebeğinizin burcuna göre onun hassasiyetlerini bilirseniz onu anlamanız ve yönlendirmeniz kolay olur. Hatta rica edin doğum anında ilk inga dediği saniyeyi bile kaydetsinler. Şimdilerde bunu bile önemsiyorlar. benim yükselen tahmini malesef, üç aşağı beş yukarı. Sonra birde burç uyumu var. Senin bebişin hangi burç olacak tahmini

papatya_27 26-05-2013 10:37 AM

Yengec burcu olucak insaallah.. Dogum saatini esime kayit ettireyim.. Dogum aninda yanimda olucak ne de olsa:)

Işıklı yol 26-05-2013 10:53 AM

Yengeç su grubu senin gibi. Mesela yengeçler dolunay zamanlarında agresif alıngan oluyorlarmış. Bu bile bence bir bilgi. Ayrıca seninle burç uyumuna bak. Ayrıca çok önemli bir bilgi bana göre 0-4 yaş aralığında hep kayıtta bebeğin. Her şey bilinçaltına yazılıyor. mesela onu televizyon olan odada uyutma hatta mümkün mertebe haberler varken odada saklamamaya gayret et.

papatya_27 26-05-2013 11:06 AM

Bizim bilincaltimiz bu kadar kirlenmisken ve temizlemeye calisiyorken ona daha cok dikkat edicem ben de arastirmistim biraz.. Genelde sakin olurlarmis tek baslarina oyun oynamayi severlermis narin olurlarmis gibii

seniha. 26-05-2013 11:25 AM

bilinçaltını temizlemek uzun vakit alıyor.ben bilinçaltı telkini dinlemiştim ,bayağı rüyalarım düzelmişti.ara vermiştim.yaklaşık iki ay sonra tekrar dinlemeye başladım ,tekrar bilinçaltı rüyaları görmeye başladım. diinlemeye ara vermek iyi oluyor. aradan sonra tekrar rüyalar başlıyor.

papatya_27 26-05-2013 11:44 AM

Milim milim ilerlesem de hic vazgezmicem bu yoldan inaniyorum degisime, inaniyorum basarabilecegime..

papatya_27 28-05-2013 07:41 PM

Mrb arkadaslar 3 gunluk ankara gezisinden sonra yine sirnaktayim.. Esimle burda gorev yapiyoruz.. Ankaradan sonra buraya donmek ciddi manada moralimizi altust etti... Tekrar adapte olmaya calisiyorum:(
3 gunluk surede kendimi gozlemleme imkanim oldu.. Oncelikle artik daha dik yuruyorum konusmalarim daha net ve bicok yerde konusmalari ben baslattim diyebilirim.. Bendeki en bariz degisim ise olumsuz bir durumun karsisinda daha serinkanli olusum.. Kendime o an olumlama yapabilisim yada varolan durumu kabullenip olayi akisina birakisim.. En cok bu durum beni cok sasirtiyor..
Birde arkadaslar bugun ne yaparsam yapayim degistiremicegim bi durumla karsilastim esimle ve benimle ilgili.. Uzulmekten ziyade bu durumda nasil mutlu olabilirim diye dusundum ve gercekten kendime bi kac yollar buldum.. Farkindaligim gelisiyo sanirim ve olaylar uzerindeki hakimiyetim.. Bakalim daha neler degisecek hayatimizda... Sevgiyle:))

annie hall 28-05-2013 07:51 PM

Çok sevindim sevgili papatya, harikasın. Hiç vazgeçme, aynen devam :)

Işıklı yol 28-05-2013 08:14 PM

Harikasın. Tebrik ediyorum.956k

papatya_27 28-05-2013 08:41 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842002)
Çok sevindim sevgili papatya, harikasın. Hiç vazgeçme, aynen devam :)

Tsk ederim annie hall yolumda ne kadar taslar da olsa degismeye umutluyum ve inanilmaz bi inanc var yuregimde.. Basaracagima degisecegime yurekten innaniyorum.. İyi ki iyi ki varsiniz sizlerde.. bu site burdaki arkadaslar umut kaynagim benimm.. Sevgiyle

papatya_27 28-05-2013 08:42 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842003)
Harikasın. Tebrik ediyorum.956k

Desteklerinle isik ablacimmm...

Işıklı yol 28-05-2013 08:49 PM

Her zaman taaa yürekten hepinizi seviyor ve destekliyorum. Tüm kalbimle sizler için dua ediyorum. Diliyorum ki Allahtan tüm dertleriniz şifa bulsun. Umut hep yüreğinizde, bolluk hayatınızın her anında her alanında olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Her birinizi bir anne şefkatiyle seviyorum. Sizler kardeşlerimsiniz. o yüzden sevincinizle seviniyor üzülmenize üzülüyorum.
Hep ve daima mutlu olun. Sizleri çok seviyorum.

mehtap1606 28-05-2013 11:10 PM

Bitanesin O0

papatya_27 29-05-2013 09:09 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842010)
Her zaman taaa yürekten hepinizi seviyor ve destekliyorum. Tüm kalbimle sizler için dua ediyorum. Diliyorum ki Allahtan tüm dertleriniz şifa bulsun. Umut hep yüreğinizde, bolluk hayatınızın her anında her alanında olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Her birinizi bir anne şefkatiyle seviyorum. Sizler kardeşlerimsiniz. o yüzden sevincinizle seviniyor üzülmenize üzülüyorum.
Hep ve daima mutlu olun. Sizleri çok seviyorum.

genel olucak biraz ama burdaki arkadaşların hepsinin aynı duyguları tasıdığını biliyorum bizde seni çok seviyoruz..tüm iyi niyetlerin senin hayatında da fazlasıyla bulması niyetiyle...hep hepp mutlu ol ailenle cevrenle çocuklarınla kendinle...

Işıklı yol 29-05-2013 09:11 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842033)
genel olucak biraz ama burdaki arkadaşların hepsinin aynı duyguları tasıdığını biliyorum bizde seni çok seviyoruz..tüm iyi niyetlerin senin hayatında da fazlasıyla bulması niyetiyle...hep hepp mutlu ol ailenle cevrenle çocuklarınla kendinle...

o zaman şöyle söyleyebiliriz. Buradaki herkesin duygularına tercüman olmuşum. Belkide burada hissettiğim enerji bana bu duyguları hissettirdi ve ben bunları söylemek istedim.

papatya_27 29-05-2013 09:13 AM

bugün içimde farklı bi duygu var arkadaşlar anlayamadım..bu zamana kadar bendeki değişimleri, olumlu yönleri hep paylaştım sizlerle..ama bugün farklı hissediyorum beynime engel olmaya çalışıyorum ama içimdeki ses sürekli yeniliyor...sen kendini kandırıyorsun, yaptığın tek şey polyanacılık,gercekler ortada görmek istemiyosun gibi olumsuz şeyler...çok tuhafım bugün..bunlara rağmen olumlama yapıyorum direniyorum ama aklımı karıştırıyor..inanmamak için beynimle savasıyorum sanki

Işıklı yol 29-05-2013 09:22 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842035)
bugün içimde farklı bi duygu var arkadaşlar anlayamadım..bu zamana kadar bendeki değişimleri, olumlu yönleri hep paylaştım sizlerle..ama bugün farklı hissediyorum beynime engel olmaya çalışıyorum ama içimdeki ses sürekli yeniliyor...sen kendini kandırıyorsun, yaptığın tek şey polyanacılık,gercekler ortada görmek istemiyosun gibi olumsuz şeyler...çok tuhafım bugün..bunlara rağmen olumlama yapıyorum direniyorum ama aklımı karıştırıyor..inanmamak için beynimle savasıyorum sanki

boş ver konuşsun o, sadece konuşsun bırak onunla ilgilenme susacaktır. İşine gelmemiştir. Vesvese olarak düşün, ego, nefis ne dersen de adına. Ama seni batırmasına izin verme. Bugün çokça "La havle vela kuvvete illa billah" oku. İyi gelecektir.

papatya_27 29-05-2013 09:24 AM

bugun zorlu bi gün olucak sanırım.. ama inadına yeneceğim..bol bol okuyacağim ablacımm

nuru 29-05-2013 09:25 AM

ne güzel iyileşme belirtisi..direnç varsa hareket var demektir işe yarıyor yaptıkların demektir..bence .. :)

papatya_27 29-05-2013 09:29 AM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842040)
ne güzel iyileşme belirtisi..direnç varsa hareket var demektir işe yarıyor yaptıkların demektir..bence .. :)

inşallah nurucum iç dunyamla resmen karsı karsıyayım zor bır gün olucak belki ama pes etmicem..sevgiylee, huzurla:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:03 AM.