![]() |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Rabbime ne kadar şükretsem azdır..isteklerim istediğim doğrultuda gerçekleşiyor..huzurluyum ve olayların merkezindeyim..içimde öyle yoğun bir inanç varki şartlar ne olursa olsun papatya mutlu olmasını bilir, mutluluk çıkaracak bir yol bulur kendime güveniyorum ve kendimi içimdeki en önemli parçamı bebeğimi eşimi ailemi yaşamayı çok seviyorummm..bugün kandil rabbim herkesin isteğine göre hayırlı bir öümr nasip etsin inşaallah kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşla..hepinizi koşulsuz seviyorum..musmutlu hayırlı bir gün olsun hepimizee:)))))))))))))))) |
|
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Sukurler olsun rabbime sag salim kavustuk mis kokulu kizimiza:):) |
|
|
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Papatyacım gözünüz aydın. Allah analı, babalı, sağlıkla, huzurla hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin size. Bebeğiniz evinize neşe, bolluk, bereket, huzur, bağlılık istediğin ne varsa onu getirsin. Harika mutlu bir başlangıç daha. |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) tebrikleer.Allah güzel bir ömür nasip etsin hep birlikte :) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Eveeett bebegimin dogum hazirlik surecinin sonunda tekrar burdayim:))) cok cok guzel gelismeler oldu hersey bekledigimden cok daha guzel gecti.. Dogum ani gercekten cok sanciliydi:) ama sonundaki pitircik herseyi unutturuverdi.. Suan bebegimizin her aninin tadini cikariyorum uykusuzluk bile bana sevimli geliyor... Onu veren rabbime sonsuz sukurler olsun o kadar ozel ve okadar degerli bi duyguymus ki tarifi mumkun degil.. Mus-mus-musmutluyuz.. Rabbim dileyen herkese istedigi zamanda nasip etsin insaallah |
Maşaallah sağlıkla sevgiyle büyüsün bebeğin ömürlü bereketli olsun. İki cihanda aziz ve bahtiyar olsun inşallah. Sevgimle kalınız :) İsmi ne oldu bebişinin :) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) saglıkla huzurla büyüt .. |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Bebegimizin ismi elif sena:) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) İsmini çok güzel seçmişsiniz. Öpüyorum ikinizi de kiss3 |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Bazen oyle guzel hayaller kurarsin ki gerceklesmesi icin elinden ne geliyorsa yapar tavizse taviz, fedakarliksa fedakarlik akliniza ne geliyorsa... Sonuc guzeldir cunku o mutlulugu yasamak icin katlandiklarina degerdir...tavizlerini verir elinden geleni yapar ve sirada yasamak istedigin mutluluk vardir.. Tam zevkini yasiyorken hayat bi anda herseyi ters duz eder ve sadece sana hayaller kalir... Cok uzgunum ama sukrediyorum rabbime biliyorum ki her serrin altinda bile hayir vardir.. Dualarinizi bekliyorum sevgiyle |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) İnanmak sadece inanmak.. Sukurler olsun rabbime mutluluguma kaldigim yerden devam ediyorum:)) bebegimizle musmutluyuz..nese kaynagim benim.. Gunde 2 saat uyuyorum belki ama bebegimin meleklerin guldurdugu ani yakalamak bana inanilmaz huzur veriyor tum yorgunlugumu bir cirpida goturuyor.. Yuvamizda nese huzur sevgi bolluk bereket hakim.. Minik kusum, prensesim; sol yanim,yarim, sevdicegim ikinizi de cok seviyorummmmmmm:)))) |
allah size bebeğiniz ve eşinizle uzun mutlu bir ömür versin. |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) hayatımızdaki olumsuzlukların üzüntülerin acıların bize kattığı en güzel şey bizi daha güçlü yapması.. bu yüzden olsa gerek hayatımda yaşadığım tüm olumsuzluklar için bile rabbime şükrediyorum... evetttttttttttt şimdi yenilenme zamanı... şimdi yeni kararlar alma zamanı.. eyyyyyyy hayatt kork benden aldığı kararları uygulayan güçlü bir papatya geliyor:):) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Dogumdan sonra eski kiyafetlere donmek harika birsey:))))) vucudum cabuk toparladi sadece iki kilo fazlam varalk78 bu arada bir guzel haber daha bebegim ilk guluslerine basladi. Onunla ilkleri yasamak muthis bir duygu..artik basit olaylara uzuntulere yer yok hayatimda varsa yoksa prensesim ve biricik esim.. Ha arada bi kizdirsa da esim beni yine de herseye ragmen cok seviyorum.. İyiki benim esim ve iyiki kizimin babasi:)) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Bebegimizle basbasayiz artik.. Anneanne dede gitii evimizde ucumuz.. Garip duygular yasiyorum bebisimiz huysuz biraz kolik gaz sancimiz var.. Kucaga alistirnayin yok sallamayin diye nagmeler atardim cevremdekilere.. Gecenin bi ucunde esimle bebegimizi eski usul sallarken buluyorum.. iste tam da bu sirada beni gulme krizi tutuyor biri olsa da fotomuzu cekse diyorum..esim afallayarak bana bakiyor..sanirim zorlu geceler gunler bizi bekliyor ama bi gulusu o masumlugu tum yasanilan stresi unutturuveriyo.. Sukurler olsun rabbime ve de isteyen herkese istedigi zananda hayirlisiyla versin |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Allah kolaylık ve huzur versin canım. Ağız tadıyla bu günler de geçecek ve ileride özlenecek anılar olsa gerek. Bebeğine güzel güzel cümleler kur ki şimdiden olumlu cümlelere alışsın kulağı. Onun yanında kuracağın cümlelere de artık ekstra dikkat edersin. Şimdi sadece kendin için değil ailen için olumlu düşünme vakti. Sevgiler. |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) tüm vaktim gecem gündüzüm her anım bebeğimle geciyor..ev işlerini bıraktım yemeğe dahi yetişemiyorum kendimi unuttum çoktan..sabahları çok uykusuz uyanmama ragmen gerçi uyku yok da güne başlamak diyelim:)) aklımdan birsürü yapacaklar geçiyor ama hiç birini yapamıyorum bebişimle gecirdiğim heran bana huzur veriyor ama artık bişeyleri de yoluna koymam lazım en önemlisi kendime az da olsa vakit ayırmam lazım ama nasıl bu aralar boş bulduğum vakitlerde bedenim uyumak istiyor çünkü çok bitkin düşüyorum..kendimi zinde güçlü hissedecek bir telkin var mı acaba? |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Bugün eve gelirken minibüste bir bebek gördüm. Allah'ım bu nasıl bir tatlılıktır böyle. Sadece bir bebek için değil tüm bebekler çok şirin çok tatlı ve sen hayatında sahip olabileceğin en değerli varlığa sahipsin. Lütfen benim yerime öp onu :) Kendini zinde hissedecek bir telkin var mı diye sormuşsun. Yanılmıyorsam Nil Gün hanımın böyle bir çalışması olması lazım. Netten bunu araştırıp öğrenebilirsin. İyi Bayramlar :)) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Tsk ederim bykus arastirayim gercekten o benim huzurum mutlulugum hayatinda gordugum duyumsadigim herseyim.. Suan misil misil uyuyo abisi uyandiginda operim.. Sevgilerle |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) çok şükür telkinleri dinlemeye başladım ve başlar başlamaz o enerjiyi kıpır kıpırlığı hemen üzerimde hissettim..bugün bebeğimle spora yeniden başladık..mutluyum ve de huzurluyum minnoşumla vakit geçirirken..spor yapmak dans etmek kelebeğimle ayrı bir lezzet..hayatımı yeni düzene göre planlamaya başladım..şimdi daha az stresli ve herşeyi yetiştirerek yapabiliyorum..bunun için rabbime sonsuz şükrediyorum..kendimi kelebeğimi çok seviyorum..yaşam güzel ve daha güzel günlerin geldiğini biliyor ve şükrediyorum..sevgiylee |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Papatyacıım yazılarında bir şey dikkatimi çekiyor. Bebeğine kelebeğim diye sesleniyorsun hep. Sadece farkındalık kazanman açısından bunu söylüyorum. Kelebeğin anlamı ne sende, kelebek senin için çok özel bir canlı olmalı. Yavrularımıza söylediğimiz sözler dua yerine geçer. Ona neden kelebek diye seslendiğine bir bak derim ben. Ve onlara seslendiğimiz sözlerle bize karşılık verirler daha çok, hayata da öyle cevap verirler. Kötü yapıyorsun demiyorum sadece bunun farkında olmanı istedim. Yavruna sağlık ve sıhhat diliyorum sana ve yavruna birlikte sonsuza dek sürecek harika bir anne kız ilişkisi diliyorum. |
|
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) Siteyi o kadar cok ozluyorum ki.. Ama yogunlugumu size ifade edemem.. Yine de gec vakitlerde de olsa goz atmaya calisiyorum.. Bebegimin kirki cikti cok sukur.. Ben de bebegim de rahatladik biraz.. Ona surekli pozitif seyler fisildiyorum.. Dinledigimiz sarkilardan ninnilere genel olarak dikkat etmeye calisiyorum.. Babamiz bir durumu olumsuz kelimelerle ifade ettiginde tekrar o cumleyi olumluya ceviriyorum .. Olumsuz negatif herseye karsi asiri bi koruma icgudusu oldu bende..fazla mi abartiyorum ne?? Bebegimi ve yuvami cok seviyorum.. Guzel seyler dusunup guzellesecegimizi biliyorum.. Hepinizi kizimla sevgi dolu kucakliyorum.. Cok ozlendiginizi bilin site sakinleri.. Sevgiylee:)) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) mrb gönül dostlarım siteye uğramayalı baya uzun zaman olmuş..çalışma hayatı bebeğin uyku düzeni beslenme düzeni derken zaman akıp gitmiş...gecen zaman içinde hayat istediğim yönde ve olması gerektiği gibi..şimdi yuvamız daha sıcak daha sevgi dolu..evimizin her köşesinde bebeğimizin kokusu var..3 ayımızı doldurduk çok şükür..artık tepkilerimiz duygularımız daha belirgin..hergün kuzumla yeniden doğuyor ve yeniden büyüyorum.. dinlediğim telkinlerin okulda cevremde müthiş etkilerini görüyorum özellikle cevrem yeni yeni arkadaşlarla dolu..bi an vaktim bile boş geçmiyor ve insanların yanında artıkk çokça rahatım..duygularımı en güzel dille ifade ediyor ne ben kabuğuma cekilip üzülüyorum ne de onların sınırlarını aşmasına izin veriyorum...çokk çokk sevgi doluyum kendimi bebeğimi sıcacık yuvamı, biricik eşimi çokk seviyorumm..hertürlü dış etkenlere karşı kalkan görevi üstlenmiş durumdayımm ..önceliklerim çok değişti artık sanırım minik papatya büyüdü..gelişimler şimdilik böyle.. aslında paylaşacak çok şeyler var yüregim bunu da soylu bunu da söyle deyip duruyo..inşaallah geniş zamanlar bulabilirsen tüm güzel gelişmelerden çokça bahsetmek istiyorum..hepinizi çok seviyorum..rabbim huzuru mutlulugu sevgiyi yüreginizden yuvanızdan hiç çıkarması..Allaha emanet olun:)))))) |
Cevap: Papatyanin umut gunlugu:)) ne güzel çoj sevindim canım kiss3 |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM. |