Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Papatyanin umut gunlugu:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622942)

Işıklı yol 29-05-2013 09:29 AM

Cevap: Papatyanin umut gunlugu:))

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842039)
bugun zorlu bi gün olucak sanırım.. ama inadına yeneceğim..bol bol okuyacağim ablacımm

Hayır çok kolay olacak. Zor senin sadece sözlerinde bir kaç saat sonra bu halinden eser bile kalmayabilir. Bu okumayı ben mesneviden öğrenmiştim. Hz Mevlana vesveseye karşı bu duayı öneriyor çok başvurduğum bir duadır. İyi gelir.

papatya_27 29-05-2013 09:32 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842044)
Hayır çok kolay olacak. Zor senin sadece sözlerinde bir kaç saat sonra bu halinden eser bile kalmayabilir. Bu okumayı ben mesneviden öğrenmiştim. Hz Mevlana vesveseye karşı bu duayı öneriyor çok başvurduğum bir duadır. İyi gelir.

çokk saol ışıklı yol..ne huzursun sen böyle..iyiki iyiki varsınn:)

Işıklı yol 29-05-2013 09:38 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842045)
çokk saol ışıklı yol..ne huzursun sen böyle..iyiki iyiki varsınn:)

Şimdiden iyi geldi desene:) girlhaha

papatya_27 29-05-2013 09:50 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842046)
Şimdiden iyi geldi desene:) girlhaha

bu site, sizler varken biz daha çok iyi olucağız...okumaya devam ediyorum ablacımm tamamen atacağım inşaallah

papatya_27 30-05-2013 01:05 PM

az önce bi tlf aldım tam da herşeyi planladım yolunda gidiyor derken tlfdaki habere göre tümden herşey değişti ve ben sadece önümüzde bir aylık bir süre var bişeyleri değiştirebilmek için değiştiremezsemde o durumdan bi şekilde mutlu olacak bi yol bulurum dedim..karşımdaki inanamadı bu sözleri duyunca ki en de kulaklarıma...çünkü gerçekten panik olucam stresli bi durumdu ve benim telkinlerden önceki yapımda buydu..olumsuz bişey olunca paniğe kapılır ağlamaktan kendimi mahveder ve neyapabilirim sorusu aklıma bile gelmezdi...
telkinlerin etkisi ne diye merak edenler için yazıyorum telkinler sadece bakış açımızı değiştiriyor olumsuzluklar yine vr sadece hayata karşı daha da güçleniyoruz daha çözümcü daha dirençli oluyoruz..
bugun kendimi gerçekten kutladım ve değişimimifarkettiğim için şükrettim rabbime ve ve en önemlisi artık kendimi seviyorum diyebiliyorumm:):) şükürler olsun bu duyguyu hissettirene..ve bu yolda emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler...iyiki varsınız sizleri seviyorumm

Işıklı yol 30-05-2013 01:15 PM

Tebriklerrrrrrr. İYİLEŞME HAREKETİ diyelim bunun adına, dua edelim yayılsın tüm evrene bu enerji:)))

papatya_27 30-05-2013 02:03 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842229)
Tebriklerrrrrrr. İYİLEŞME HAREKETİ diyelim bunun adına, dua edelim yayılsın tüm evrene bu enerji:)))

şifa bulmak isteyen herkese yayılsın bu enerji:)

papatya_27 31-05-2013 09:08 AM

sabah uyandıgım andan beri çok durgunum kendimi mutsuz hissediyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum..hayata karşı korktuğum şeyler sürekli aklıma geliyo..son yaşadığım olaylarda dirençli olmak için çok mu direndim acaba şimdi patlak mı veriyor ne dersiniz...dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Işıklı yol 31-05-2013 09:19 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842327)
sabah uyandıgım andan beri çok durgunum kendimi mutsuz hissediyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum..hayata karşı korktuğum şeyler sürekli aklıma geliyo..son yaşadığım olaylarda dirençli olmak için çok mu direndim acaba şimdi patlak mı veriyor ne dersiniz...dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

duygularınızı serbest bırakın ağlamak istiyorsan ağla. Hatta bağıra çağıra ağla. Ağlamak içinde biriken zehri dışarıya akıtmak için. Ağlamak güzeldir..agl34
bende sabah ağladım. İstanbul istanbul olalı dinledim hüsnü şenlendiriciden bi güzel ağladımm:)

papatya_27 31-05-2013 10:11 AM

Hic bisey yapasim yok bebegim icin biseyler atistirdim kulagimda telkinler uzandim yine yataga.. Eberjim sifira yakin o kadar bitkin hissediyorum Aglama istegim de gecmiyor.. Buyuk bir dalgalanma yasiyorum sanirim

serpilelif 31-05-2013 10:16 AM

http://tr-tr.facebook.com/SezenAksuCh...

size hediyem olsun.

link çalışmıyor galiba. üzgünüm, beceremedim tuh788

Işıklı yol 31-05-2013 10:17 AM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842333)
Hic bisey yapasim yok bebegim icin biseyler atistirdim kulagimda telkinler uzandim yine yataga.. Eberjim sifira yakin o kadar bitkin hissediyorum Aglama istegim de gecmiyor.. Buyuk bir dalgalanma yasiyorum sanirim

harikasın. Farkındasın bak dikkat et panik duygun yok. Sakinsin dediğim gibi ağlamayı başarabilirsen ağla. İçeride bazı taşlar yerinden oynadı demek ki, bunu temizlik olarak düşün. Allah kolaylık versin arkadaşım

papatya_27 04-06-2013 07:20 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842334)
http://tr-tr.facebook.com/SezenAksuCh...

size hediyem olsun.

link çalışmıyor galiba. üzgünüm, beceremedim tuh788

serpil elif yine de tşk ederimmm

papatya_27 04-06-2013 07:26 PM

mrb arkadaşlar kısa bi aradan sonra sizinleyim yeniden:) bebeğimin doğumuna bir ay kaldı hayırlısıyla inşaallah tabi..dün biraz alışveriş yaptık eşimle bebeğimize..inanılmaz inanılmaz keyifli bi şeydi..Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın inşaallah.. şimdi de bebek karyolası bakıyorum..aslımda kararsızım park yatak mı alayım yoksa karyola mı bu konuda fikirleriniz varsa ve benimle paylaşırsanız çokkk mutlu olurum...ben iyiyim ve huzurluyum..ileriye dönük bazı konular için rabbime güveniyor ve dua ediyorum ve bu sitedeki tüm dostların da tüm umutlu güzel niyetlerinin gerçekleşmesini diliyorummm..sevgiylee

mehtap1606 04-06-2013 09:29 PM

çok güzel çok sevindim.superxy

papatya_27 07-06-2013 04:16 PM

kendimi seviyorum, doğayı seviyorum, kuş cıvıltısını seviyorum, yaşamayı SEVİYORUMMMMMM....:)
hayatın tüm güzelliklerini ve hayırlı olan herşeyi üzerime çekiyorummm..
hissettiklerim gerçekleşme yolunda...:)

papatya_27 08-06-2013 01:13 PM

bugün o kadar enerji doluyum ki zıp zıp zıplamak istiyorum yeerimde duramıyorum adeta:))))))))
gece boyunca her uyandığımda kendime olumlamalar yağtığımı farkettim hem de istemsizce..kaç defa kendimi seviyorum kendimi olduğum gibi kabul ediyorum dediğimi hatırlamıyorum bile...
eveeeeeeeeeeeeeet yeniden tekrarlamak istiyorum bu sihirli sözcükleri ben SEVGİYİM, ben HUZURUM, ben BEN'im, ben kendimi sevdikçe evrendeki herkesi herşeyi daha çok SEVİYORUM...evren tüm ihtiyaclarımı karşılıyor...
dışarda müthiş bir kuş melodisi var ve biliyomusunuz ben önceden bu muhteşem sesleri farketmezdim bile..şimdi o melodiyle dans ediyor ve eğleniyorummmmmmmm

papatya_27 09-06-2013 01:27 PM

dün o kadar enerji doluydum ki paylaşmıştım sizinle de eşimle çok çok güzel anlar geçiriyoruz derken nazar ettim galiba kendimize arkadan bi araba bize çarptı..çok şükür ki ikimiz de bebeğimiz de iyiyiz..sonra bu sabah parmağımı feci şekilde kestim hala acıyor:((
enerjim farklı yönlere mi çıktı acaba..neyse bu halimize de şükür

Işıklı yol 09-06-2013 01:44 PM

Alıntı:

papatya_27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843150)
dün o kadar enerji doluydum ki paylaşmıştım sizinle de eşimle çok çok güzel anlar geçiriyoruz derken nazar ettim galiba kendimize arkadan bi araba bize çarptı..çok şükür ki ikimiz de bebeğimiz de iyiyiz..sonra bu sabah parmağımı feci şekilde kestim hala acıyor:((
enerjim farklı yönlere mi çıktı acaba..neyse bu halimize de şükür

bunlar olabilecek kazalar. Sen yine de hayra yor.Bir şey olmaz. Sen yine de mutlu olmaya devam et. Hemde en alasıyla madem kötü hissettin felak nas oku birde sadaka verin canım benim. Üç beş kuruş sadaka ver. Ama erteleme, hemen yap nazarsa başında döner durur. Mutlaka yap bunu

papatya_27 09-06-2013 01:54 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843155)
bunlar olabilecek kazalar. Sen yine de hayra yor.Bir şey olmaz. Sen yine de mutlu olmaya devam et. Hemde en alasıyla madem kötü hissettin felak nas oku birde sadaka verin canım benim. Üç beş kuruş sadaka ver. Ama erteleme, hemen yap nazarsa başında döner durur. Mutlaka yap bunu

YAPTIK IŞIK ABLACIM DUAMI DA OKUDUM, KORUMA KALKANIMI GİYDİM YANİ ÜZERİME:) RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN KAZADAN BELADAN

papatya_27 10-06-2013 10:56 AM

hayatımdaki tüm güzellikleri ve hayırlı olan herşeyi üzerime çekiyorum..isteklerim yavaş yavaş gerçekleşiyor..:):):)

uzun zamandır çok istediğim isteğim kendiliğinden ve hiç çaba göstermeden gerçekleşti..o kadar huzurluyum ki anlatamam arkadaşlar..rabbim herkese yüreğinden gecen tüm güzellikleri hayrıyla birlikte gercekleştirsin..

papatya_27 10-06-2013 10:59 AM

hayatımda gerçekleşen herşey için daha çok şükrediyor olmayan durumlar için ise daha az üzülüyorum...
kendimi çok seviyorumm....
bu farkındalığı farkettirren RABBİME sonsuz şükrediyorummm:)))))))

papatya_27 10-06-2013 11:02 AM

veeeeeeee bir farkındalık halim daha başkalarının mutluluğuna mutlu oluyorum..bunu hissederkende hicbir kıskançlık hissetmiyorum...onu ona verene sonsuz ŞÜKREDİYORUMMM:)

papatya_27 10-06-2013 03:43 PM

Yasamda neyi cok arzularsan zamani geldiginde gerceklesiyormus.. Cekim yasasinin etkisini bugun daha iyi anliyorum.. Gozlerim bugulu olan bitene anlam veremiyorum cok duygu yukluyum...
Arkadaslar neyin olmasini cok istiyorsaniz asla vazgecmeyin.. İstedikce o size gercekten yaklasiyor buna tum kalbinizle inanin.. Bu duygulari yasatan rabbime sonsuz sukurler olsun..

serpilelif 12-06-2013 11:28 AM

bu siteyle neden karşılaştık sanıyorsun papatyacım y789

papatya_27 12-06-2013 11:34 AM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843502)
bu siteyle neden karşılaştık sanıyorsun papatyacım y789

bu siteyi karşımıza çıkartan ve farkındalık bilincimizi artıran RABBİME sonsuz şükürler olsunnderty

mehtap1606 12-06-2013 11:59 AM

ALLAHIN SEVDİĞİ KULLARI BU SİTEDE BULUŞMUŞLARgulensmileyhappy68977

Işıklı yol 12-06-2013 12:02 PM

Siz hiç duydunuz mu şöyle bir tabir "Sohbet-i canan" aynen öyle geldi muhabbetiniz bana dost sevgili muhabbeti. Daim olsun. Gülümseyerek izliyorum sohbetinizi

papatya_27 19-06-2013 02:35 PM

uzun bir aradan sonra yeniden buluştum günlüğüme:) herkese selam olsun huzur dolsun yüreklerimiz mutluuk sevgi bolluk bereket bizim için aksın..biliyorsunuz bebeğimin geleceği güne hazırlanıyorum büyük bir heyecan ve bitirmeye çalıştığım stresle..sağolsun ışıklı yol ve sweetin önerileriyle doğum sancısı korkusunu biraz atlattım gibi...şimdi daha iyi hissediyorum ve sonuca yani bebeğimle kavuşacağım o ilk ana odaklanıyorum..imgelemenin faydasını çok hissettim bu aralar..uyumadan önce ve sabahları olmasını istediğim sekilde imgelememi yapıyor beynimi odaklamaya çalışıyorum..tabii bu arada aksilikler çıkmıyor değil ama enazından hayatı akışına bırakmayı başarıyorum artık..hayatta herzaman bir b planının olabileceğini diğer yol kapandığında yeni yolun da güzelliklerle dolu olabileceğini ve bunun kendi elimde olduğunu biliyorum artık..çünkü ben bişeyleri değiştirebilecek o güce sahibim..hani bir söz vardır işte ben bu söze artık yürekten inanıyorum.."mutlu olmak için istediğin şeyler gerçekleşmiyorsa o halde elindekilerle mutlu olmasını bil..." hayat istediğim yönden akmadığı zaman akışına gittiği yoldan da haz alabilmeyi başarabiliyorum..bunun için de sonsuz şükrediyorum...bu kadar güzel duyguların içerisinde çok da duygusal bir dönemde olduğumu söylemem gerekiyor sanırıım en hassas dönemimdeyim..iyiki eşim yanımda sonsuz destekçim onu çok ama çok seviyorum..rabbim onu karşıma çıkarttığı her an için sonsuz şükrediyorum...hep mutlu kalın huzurlu kalın sevgi dolu kalın..şimdilik bu kadarr:)

mehtap1606 19-06-2013 02:41 PM

kiss3 kiss3 seni çok seviyoruz , bebeğini kucapına sağlıkla almanı dört gözle bekliyoruz biz de .. sevgiler canım kiss3

papatya_27 20-06-2013 11:43 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844169)
kiss3 kiss3 seni çok seviyoruz , bebeğini kucapına sağlıkla almanı dört gözle bekliyoruz biz de .. sevgiler canım kiss3

Mehtap'im canim arkadasim ben de sizleri cok seviyorum.. Mutlu haberi sizinle paylasmak icin sabirsizlaniyorum.. Bu arada aklimdasin tatlim rabbim dogum aninda yapilan tum dualari kabul edermis insaallah.. Rabbim de en hayirli zamanda sana da tattirir insaallah bu guzel ve ozel duyguyu.. Kizimla opuyoruz seni..

mehtap1606 21-06-2013 04:25 AM

Ay ne güzel ne güzel mutluyum mutluyuzk8908O0

papatya_27 21-06-2013 08:53 AM

hayatın akışına kendimi teslim etmeye niyetlenirken benim için zor olan durumlarda dahi bu durumu kendi leyhime nasıl çevirebilirim diyerek sakin durmaya çalışırken dünkü aldığım haber tam bi şok..aklımdan kesinlikle böyle bir yolun çıkacağı ihtimali bile yoktu..eminim her yolda beni farklı sürprizler bekliyor ama şimdi karar verme zamanı..ne vereceğimi bilmiyorum..bu işten nasıl güzellik çıkartıcam onu da bilmiyorum..beynim çok yorgun..sabaha kadar düşünüp durdum...bakalım nasıl bi yol alacağım sükünetle bugünün güzel ve hayırlı geçmesini seçiyor..olayımla ilgili en hayırlı yol için gerekli herşeyin ve herkesin bana yaklaşmasına niyet ediyorum..bakalım nolucakk

heaven28 21-06-2013 10:10 AM

bugün bende zihnimi susturmayı sectim bilinçaltımı otomatik plota bagladım hiçbişey düşünmiycem yapmam gerekenleri bilinçaltım evrenle bereber mükemmel bir dizynda gecekleştircek öle inanıyorum benimde hayatımla ilgili önemli bi karar verme zamanım ama nicedir korkularımdan dolayı bunu gerceklestiremiyorum ve beyni nası olacak nası yapacam demekten yoruldum usandım böle sorullar sordukca hiç bişi düzelmiycek ve ben bir adım bile atamıycam ama simdi hesey kendiliinden olcak inşallah hersey otomatik plotin elinde o benim için en güzelini secicek ve gerceklesecek istiyorum inanıyorum ve kesinlikle bunu hakettim saygılar

papatya_27 21-06-2013 10:41 AM

Alıntı:

heaven28 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844238)
bugün bende zihnimi susturmayı sectim bilinçaltımı otomatik plota bagladım hiçbişey düşünmiycem yapmam gerekenleri bilinçaltım evrenle bereber mükemmel bir dizynda gecekleştircek öle inanıyorum benimde hayatımla ilgili önemli bi karar verme zamanım ama nicedir korkularımdan dolayı bunu gerceklestiremiyorum ve beyni nası olacak nası yapacam demekten yoruldum usandım böle sorullar sordukca hiç bişi düzelmiycek ve ben bir adım bile atamıycam ama simdi hesey kendiliinden olcak inşallah hersey otomatik plotin elinde o benim için en güzelini secicek ve gerceklesecek istiyorum inanıyorum ve kesinlikle bunu hakettim saygılar

Heavencigim ayni duygulari yasiyoruz biraz akisina biraktigimizda farkli secimler ortaya cikiyor bunu gorebiliyorum.. Suyun akisini degistirmek yerine aktigi yerdeki guzellikleri secmeyi kabul ediyorum.. Elbet bicikis yolu var yuregimin sakinligini seviyorum ve rabbime sonsuz guveniyorum.. Ona teslimim ben ..biliyorum ki benim icin en guzel en hayirli secimleri karsima cikarticak ve yuregim en hayirli olani sececek..

heaven28 21-06-2013 11:18 AM

sanırım telkinlerin etkisi yavas yavas ortaya cıkmaya basladı doğru düşünmeye ve doğru hareket etmeye basladık inanmak herseyin bası bu enerjimiz ve düşüncelerimiz daimi olsun ve rabbim hakkımızda en hayırlısını versin inşallahdertyO0

mehtap1606 21-06-2013 12:23 PM

amin cümlemiz için.. tıkalı yollarımız açılıp kolayca akışa geçiyor..korkmadan yaşamak akışa bırakmak ne güzel bir seçim.şükürler olsun

papatya_27 21-06-2013 01:16 PM

Sertab Erener-Bir Çaresi Bulunur *2010 YEPYENİ - Dailymotion video

Bir çaresi bulunur elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bir çaresi bulunur elbet canım
Bi uyuyup uyanalım

Ah bi yolu vardır elbet yarın
Yeniden yaşamanın
Bi çaresi bulunur çıkmazların
Bi uyuyup uyanalım

papatya_27 22-06-2013 12:05 PM

dün karşıma çıkan yolda gerildim boğuldum çaresiz hissettim...öyle panikledim ve korktum ki ne yapabilirim diye düşünemedim bile..belki sakinliğimi korusaydım fırsatlar bana dönücekti ama ben korktukça ben panikledikçe herşey üzerime yürüdü sanki..şuan daha net görebiliyorum öyle olsaydı nolucaktı ki düyorum o durumda da insan mutlu olmak isterse mutlu olabilirdi diyorum...dün farketmeliydim o an o dakika durum ve netice ne olursa olsun değmez hiçbişey bizi üzmeye yıpratmaya insan isterseymiş değiştirebilirmiş herşeyi bakış açısıyla..yeterki olan biteni sakin karşılayıp çözüm yolları bulmalıymış..şuan o kadar çok çözümler buldum ki ama geç oldu işte üzüntüler kırıklıklar yaşandı bi defa ve en üzücüsü haklıyken haksız duruma düşüşün..neyse ki şuan farkında olduğum için şükrediyorum rabbime en azından dün bitti bugün yeni bir gün diyebiliyorum kendimi bi köşeye kapatıp yıpratmıyorum..dünkü yaşananlardan kişissel gelişimim için alacağımı aldım ben..hayatta en çaresiz olduğumuz anlarda bile bir çözüm varmış yeter ki sakinliği koruyup nerde nasıl bi hamle yapmayı bilelim..farkındalığınızın bol olduğu huzurlu bir gün diliyorum hepinize.........

Işıklı yol 22-06-2013 02:54 PM

Hz Mevlana der ki "Kaza geldiğinde kuş tuzağa doğru uçar" Yani olacak olana çare yoktur. Yaşananlar her biri birer tecrübe, hata yoktur tecrübeler vardır. Karşılık verememiş olabilirsin. O an sabretmeyi seçmişsin. Sabrı kuşanmışsın. Olsun buda bir erdem. Bakış açın harika canım benim. Tebrik ediyorum. Üzüntülerini bu şekilde karşılaman ve telafi etmen harika. Harikasın sen, harikasınnn:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 AM.