![]() |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Atlante'nin günlüğü Büyüme telkinine yoğunlaştım ve eskiye nazaran daha sık dinliyorum.Ara vermelerim ortadan kalkar yakında tamamen düzene girerim telkin dinlemede. Üç gündür gece uyurken yanıbaşımdaki ses sistemine takıyorum mp3ü ve açıyorum telkini,sabaha kadar çalıyor o.Bugün değişime şu şekilde şahit oldum; önceden sesimi kısarak konuşurdum ve kasılırdım bunu göğüs kafesi bölgemde hissederdim.Sanki daha da küçülürmüşcesine içe çekilme durumum vardı.Bugün net bir şekilde konuşmaya başladım.Ses tonum daha temiz daha net çıktı ve o kasılma halinin yerini rahatlama aldı. |
|
Cevap: Atlante'nin günlüğü Rüyamda birisinin o gün içinde aktiviteye katıldığını ve fotoğraflar çektirdiğini gördüm,ertesi gün gerçek olduğuyla karşılaştım.bir de kahvaltıda yiyeceğim böreği gördüm. yani rüyamda gördüklerim gerçekle bağdaşıyor :) |
|
|
Cevap: Atlante'nin günlüğü hepimizin bir olduğunu tek bir enerji kaynağına bağlı olduğumuzu bilincimizin tek olduğunu buradan farkedebiliriz. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü yazılanları okuyorum ,olumsuz olaylar yaşanmış,üzülmüşler ,kırılmış kalpleri..hepimizin olmuştur benim hayatımda da oldu ve olmaya devam edebiliyor olumsuzluklar ama iyiyim bir şekilde,mücadele ettiğimin bilincindeyim . sadece şuna odaklanmış bir haldeyim; yeter ki her şey güzel olsun ,iyileşsin.hayal ediyorum istediğim yerde olduğumu,içim sıcacık oluveriyor rahatlıyorum,huzur buluyorum. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü |
Cevap: Atlante'nin günlüğü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM. |