Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Atlante'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622842)

annie hall 11-05-2013 03:28 PM

Cevap: Atlante'nin günlüğü

Alıntı:

atlante Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840491)
Bir şarkı mırıldanıyorum,belki dilime dolanıyor o şarkı ve hemen bir yerlerde karşılaşıyorum aynı şarkıyla.Bu çok çok sık olmaya başladı!

Ben de bu aralar aklıma gelen bütün arkadaşlarımın beni arayıp, mesaj attığına şahit oluyorum. Düşüncelerimizin ne kadar güçlü olduğunun küçük bi kanıtı bu. Hayatında istediğin şeyleri kendine çekebilicek cesareti verir umarım bu yaşadığın sana. Aklından bütün korkuları, soruları atıp sadece istediğine odaklan. Ve evrenin bu isteğini yerine getirmek için sana sunduğu muhteşem olanakların hayatına gelişini izle.

atlante 16-05-2013 11:48 AM

Büyüme telkinine yoğunlaştım ve eskiye nazaran daha sık dinliyorum.Ara vermelerim ortadan kalkar yakında tamamen düzene girerim telkin dinlemede.
Üç gündür gece uyurken yanıbaşımdaki ses sistemine takıyorum mp3ü ve açıyorum telkini,sabaha kadar çalıyor o.Bugün değişime şu şekilde şahit oldum; önceden sesimi kısarak konuşurdum ve kasılırdım bunu göğüs kafesi bölgemde hissederdim.Sanki daha da küçülürmüşcesine içe çekilme durumum vardı.Bugün net bir şekilde konuşmaya başladım.Ses tonum daha temiz daha net çıktı ve o kasılma halinin yerini rahatlama aldı.

atlante 16-05-2013 11:49 AM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840492)
Ben de bu aralar aklıma gelen bütün arkadaşlarımın beni arayıp, mesaj attığına şahit oluyorum. Düşüncelerimizin ne kadar güçlü olduğunun küçük bi kanıtı bu. Hayatında istediğin şeyleri kendine çekebilicek cesareti verir umarım bu yaşadığın sana. Aklından bütün korkuları, soruları atıp sadece istediğine odaklan. Ve evrenin bu isteğini yerine getirmek için sana sunduğu muhteşem olanakların hayatına gelişini izle.

Ne kadar da çok olmaya başladı hakkaten.O değil; bulaşıcıymış gibi çevremde de bu tarz şeyler duyuyorum. girlhaha

atlante 22-05-2013 01:00 PM

Rüyamda birisinin o gün içinde aktiviteye katıldığını ve fotoğraflar çektirdiğini gördüm,ertesi gün gerçek olduğuyla karşılaştım.bir de kahvaltıda yiyeceğim böreği gördüm. yani rüyamda gördüklerim gerçekle bağdaşıyor :)

serpilelif 22-05-2013 01:31 PM

Alıntı:

annie hall Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840492)

evet bir dönem bende de çok olmuştu. birisini düşündüğüm an ya onunla karşılaşıyordum, ya da telefonla aranıyordum. ama o anda oluyor hepsi. onu düşünürken. uzun zamandır böyle şeyler yaşamıyorum artık. nedenini bilemiyorum. dusun2

atlante 22-05-2013 01:45 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841322)
evet bir dönem bende de çok olmuştu. birisini düşündüğüm an ya onunla karşılaşıyordum, ya da telefonla aranıyordum. ama o anda oluyor hepsi. onu düşünürken. uzun zamandır böyle şeyler yaşamıyorum artık. nedenini bilemiyorum. dusun2

ne tuhaf şey şu beyin..

mehtap1606 23-05-2013 11:59 AM

hepimizin bir olduğunu tek bir enerji kaynağına bağlı olduğumuzu bilincimizin tek olduğunu buradan farkedebiliriz.

atlante 31-05-2013 12:49 PM

yazılanları okuyorum ,olumsuz olaylar yaşanmış,üzülmüşler ,kırılmış kalpleri..hepimizin olmuştur benim hayatımda da oldu ve olmaya devam edebiliyor olumsuzluklar ama iyiyim bir şekilde,mücadele ettiğimin bilincindeyim . sadece şuna odaklanmış bir haldeyim; yeter ki her şey güzel olsun ,iyileşsin.hayal ediyorum istediğim yerde olduğumu,içim sıcacık oluveriyor rahatlıyorum,huzur buluyorum.

atlante 01-06-2013 11:16 AM

Sertab Erener - Bu Böyle - YouTube

Günün şarkısı olsun(şu anki ruh halim).emb23

atlante 02-06-2013 02:10 PM

bu kadar da güzel olunmaz ki ağla2

Sezen Aksu - Kaybedenler - YouTube

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 PM.