![]() |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Canım çok sıkkın olsa bile bir hafiflik var üzerimde.karamsarlığımdan geriye hiçbir şey kalmadı ya da şöyle söyleyeyim; herkese ama herkese mutlu gözüküyorum , hep gülüyorum ( istem dışı oluyor bu :)) ) güveniyormuş gibi yapıyorum kendi kendime kaldığımda gerçekleri gözümün önünden geçiriyorum bunun farkında olarak yaşıyorum.pozitif düşün,söyle derken bunu mu kastediyorlardı acaba ?Sanırım öyle. Hep yere bakardım ama artık hep yukarılara bakıyorum. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Ellerim hızlandı.Önceleri oldukça yavaş birisiydim artık öyle değilim çok pratik oldum işlerde. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Takıntılarım vardı (hala var) . Misal , güvendiğim bir yakınımla sözleştik ve sözünü sebep her neyse tutmadı ,bunun gerekçesini de söylemedi diyelim..O kişiden soğurdum. Son zamanlarda öyle değil. Üzerinde durmuyorum konunun ve bir zaman sonra ondan haber geliyor ayrıca kötü düşünmem yersizmiş gibi bir hisse kapılıyorum.Sanki diyaloğumuzdan bir şey kaybetmemişiz gibi.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Alıntı:
|
|
Cevap: Atlante'nin günlüğü bunun yerine karşınıza verdiği sözü tutan, sözünün eri insanların çıkmasına niyet etseniz. Ve sizde verdiğiniz sözlere sadık kalmaya niyet etseniz daha iyi olmaz mı? Bildiğiniz gibi söz verdiğinde tutmamak dinimizde de hoş karşılanmamıştır. Bir müslüman olarak zaten bu bizim hassasiyetimiz olmalı. Allah her birimize dinimizi yaşamayı kolaylaştırsın. Sevdiği amelleri yapmaya bizleri muvaffak eylesin. AMİN |
|
Cevap: Atlante'nin günlüğü Suçluluk duygularını dinlerken çok kısa sürede etki etti ve değişim şu konuda oldu; sinirli ve içime kapanık olduğumdan dişlerimi farkında olmadan sıkardım.artık bunu yapmıyorum.çenem ağzım serbest rahat şimdilerde. |
Sözümü tutuyorum bu benim yapımda var.Sonradan kazandığım bir davranış değil.En ufak bir şeyi bile takip ediyorum gerçekleştiriyorum benklenti içine girmişse karşıdaki..Dolayısıyla böyle olmayanları yadırgıyorum.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Bir şarkı mırıldanıyorum,belki dilime dolanıyor o şarkı ve hemen bir yerlerde karşılaşıyorum aynı şarkıyla.Bu çok çok sık olmaya başladı! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM. |