Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Atlante'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622842)

Işıklı yol 02-06-2013 03:43 PM

Cevap: Atlante'nin günlüğü

Şahane bir şarkı atlante harikasın, bayıldımmm.

Değişmek 02-06-2013 04:27 PM

selam atlante günlüğünü okudum artık takip edicem değişmeye devam et ve bizler için umut kaynağı ol

atlante 03-06-2013 03:28 PM

Alıntı:

Değişmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842483)
selam atlante günlüğünü okudum artık takip edicem değişmeye devam et ve bizler için umut kaynağı ol

selamlaaar sapkal89 çoook teşekkür ediyorum hep yazacağım değişimleri s456

atlante 03-06-2013 03:31 PM

Düne kadar gözlerim kısıktı,bir kendini sıkma durumu vardı bedenimde.Bu sabah bir ara uyandım ve geri daldım uykuya.Rüyamda , daha doğrusu rüya görürken bilinçli olarak yönlendirdim kendimi.Yaşamak istediklerimi ve o an yapmak istediklerimi olayların akışına göre; yaptım ve kendimi tam hissettim.Çok zinde uyandım hatta en son ne zaman böyle uyandığımı hatırlamıyorum.gözlerim bakışlarım çok net bakıyor etrafa.gün içinde elbette az biraz eskiye döner gibi oluyorum ama bir günde olmayacak değişim ,zamanla olacak inanıyorum..

atlante 03-06-2013 03:34 PM

alfa frekanstan da dinliyorum ,çekirdek inançtan da dinliyorum.geceleri mutlaka hoparlöre takıyorum mp3ü ve büyüme telkinini dinliyorum sabah uyanana kadar kalıyor. gün içinde hayatını sevgiyle doldur dinledim.değiştirebilirim bunları gün içindekilerin sırası farketmiyor..akşam dinlenmek için odama çekildiğimde alfa frekans dinliyorum.

atlante 03-06-2013 03:37 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842480)
Şahane bir şarkı atlante harikasın, bayıldımmm.

ah ışıklı yol ah ,hala burnumun direği sızlıyor emb23

atlante 05-06-2013 07:25 PM

Bugün bir konuda çok sıkıtnı stres yaşadım ve yarına kaldı çözümlemek..Sizden ricam bu sorunun çözülmesi için lütfen benim için de dua edin ,birer dilekte bulunun.Enerjinizi alacağıma eminim.Teşekkürler arkadaşlar..Herkesin kandilini kutluyorum..

Tam Kung 05-06-2013 07:27 PM

Allah tum sorunlarini tez gidersin,zorunu kolay etsin ,kolayini daha kolay etsin duam seninle atlanta,senin ve tum forumun kandili mubarek olsun.

atlante 11-06-2013 10:57 AM

Arkadaşlar o stres ortadan kalktı biliyor musunuz? :))) hem de çok çok rahat bir şekilde oldu bu.Sayenizde.Allah razı olsun,hep varolun.

atlante 15-06-2013 04:16 PM

arkadaşlar boy uzama telkinini almaya niyetlendim ve azıcık beklemem gerekti elimde olmayan nedenlerden dolayı :) fikirleriniz nelerdir?Sizce işe yarar mı gencim daha boyum hala uzayabilir belki ne dersiniz?Moral veren yorumlarınızı merakla bekliyorum .. :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 PM.