![]() |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Günlüğün hayırlı olsun :) güzel satırlarla dolsun inşallah. rüyalarımız zaten bizim bilinçaltımızın birer yansımaları. dolayısıyla telkinler de bilinçaltına hitap ettiklerine göre değişimin ilk aşamasının rüyalarda görülmesi çok doğaldır diye düşünüyorum :) bu senin bilinçaltının değişiyor olduğunu yeni olumlu düşüncelerin bilinçaltına inşa edildiğini gösterir. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü İstesem de eğik duramıyorum.Duruşum değişiyor..hep dik duruyorum ve yukarılara bakıyorum (önceden yere bakardım düşünceliydim vs.) |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Atlante'nin günlüğü çok güzel gelişimler yaşıyorsun atlante. devam etmesini diliyorum. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Arkadaşlar boy uzatma telkini talep etmeyi de düşünüyorum. Gelişmeleri yazacağım... |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Eğer deneyen arkadaşlar varsa deneyimlerini bilmek isterim.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü burdaki o telkinleri ortaklaşa alıp paylaşsak olmuyor mu yaf :) |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Kimi düşünürsem ya da aklıma düşse birisi en yakın zamanda kendisinden haber alıyorum! |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 AM. |