![]() |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Bir çocuğun gözlerine bakmayalı uzunca oldu. Huzur buluyorum o bakışlarda, enerji, yaşam enerjisi ve masumiyet ve elbette güç! |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Bir çocuğun gözlerinden ziyade aynada kendi gözlerine bak kendinden güç al ki kendinle, kendini ezmeden severek inanarak bildiğin yolda ilerleyesin, sende bu güç bu potansiyel var biliyorum günlüğün geç de olsa hayırlı olsun seni seviyorummmm :)) enerjin içinde teşekkür ederim sevgi ve ışıkla kal... |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Alıntı:
Bu güç birbirimize destek oldukça çoğalıyor biliyorsun 956k |
|
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Merhabalar dostlar, Tatildeydim hiç internete girmedim. Şimdi de girip paylaşımlarda bulunmak istiyorum ama çok yoğunum. Elimden geldiğince yazacağım. Sevgilerimle.. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Merhaba dostlar, Aklımda cevaplarını bulmaya çalıştığım bazı sorular var. Soruları gün yüzüne çıkarabilmek için bir rahatlayıp derin nefes almak istiyorum. Çok iş var şimdilik. Haftasonu onları yapayım. Bir sürü formalite işler işte... E tabii onun dışında ev temizliği de :) Biraz karıştırıyor aklımı bu yoğunluk ya neyse! Çok özledim buralarda olmayı :) |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) bizde seni özledik sevgili neptün..aklını ruhunu ve evini temizle bakalım..cevapları evine temizlerken bile bulabilirsin benden söylemesi..cevap ararken bütünü göremezsin çünkü ..parçaya değil bütüne odaklan.. seni seviyorum.. |
|
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Herkese merhaba güzel bi hafta geçiriyorum. Temizlik şahaneydi! :) Bazı sorunlar vardı onları hallettim şükürler olsun. Şimdi ise çok çalışmam gerekiyor! Lütfen bana dua edin. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Merhaba dostlar, Cumartesi günü çok güzel bir deneyim yaşadım ve benim için çok faydalı oldu. Hayatımdaki sevgi kaynağını bulmamı sağlayan bir çalışmaya katıldım. Hayatımı daha da güzelleştirdi ve hala da güzelleştiriyor şükürler olsun. Yoluma bu şekilde devam ediyorum. Foruma fazla giremiyorum ama çok özledim. Günlerim çok yoğun geçiyor, azıcık vaktim olsa bir şeyde kullanmaya çalışıyorum. Umarım daha fazla zaman yaratırım. Sevgilerimi gönderiyorum hepinize |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 PM. |