![]() |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Neptünüm nasılsın bakalım?Rahatladın mı biraz?Huzurluğun gitti mi? |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Alıntı:
Evet onu ikna ettim ve şu anda çok iyi anlaşıyoruz 25889 Şükürler olsun. Çok teşekkür ederim bluegirlx iyi ki varsın. |
Dalgalanma olduğu zamanda bırakmayın dinlemeyi. Sabırsızlık olduğu zaman durun! :) Hayatın akışıyla devam etmeye çalışın. Alıntı:
Umarım dilediğiniz şekilde ilerlersiniz hayatta. Sevgi ve dostlukla... |
Şükrediyorum sahip olduğum her şey için. Kendimi daha iyi tanıyorum, kendimin daha çok farkındayım ve bu farkındalıklarım her geçen gün daha da artıyor, şükürler olsun. Bugün neşelendim, kendime hak ettiğim değeri armağan ettim :) Harika bir gündü. Zaten tüm olumsuz duygularımdan arınmayı niyet ettiğim bir gündü. Öyle de oldu! Canım benim çok teşekkür ediyorum sana. İyi ki varsın. Sen çok değerlisin benim için. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Ayy canım rica ederim.Beni bu kadar sevmen de beni şımartıyor ttli3 ayrı konu girlhaha Ama mutlu oluyorum tabi:) Ben teşekkür ederim. Gelişmeler çok güzel,çoook sevindim senin adına inan.Daha da güzel haberlerini alırız inşallah.Allah seni hep güldürsün canım benim. |
Teşekkür ediyorum, seni de hep güldürsün mutlu etsin... |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Merhaba sevgili dostlar, Günlüğümü yazarken dostlarıma, forumdaşlarıma hitaben yazmayı tercih ediyorum çünkü beni mutlu eden şeylerden biri de günlüğümü, düşüncelerimi, hedeflerimi sizlerle paylaşıyor olmak. Öncelikle her birinize varlığınız ve desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizi burada görmek, burada olduğunuzu hissetmek bana huzur veriyor. Hepinizi seviyorum ve ayrı ayrı kucaklıyorum. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Neptüüüüüüünüüüm ama bu çoook çirkiiiiiin yaa catsle ben de istiyorum :) cat3500 Çok güzel,ben bunu yerim yerim,Gözlerin güzelliğine...cat22 oyy yumuş yumuş maşallah.Fotoğraf için çok sağol. |
Ben de teşekkür ederim frezyacım. Çok tatlı di mi cat56 |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Hem de nasıl tatlı.Benim de beyaz vardı vermek zorunda kalmıştım:( Şimdi yeniden almak istiyorum inşallah.Çok seviyorum kedicikleri çok :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM. |