![]() |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Alıntı:
|
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) O zamana kadar bekleyebilirsem,olabilir tabi catsle Bakarsın dünür oluruz hahahah girlhaha Bu arada bugün nasılsın? |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Hahah olur valla :) Ne güzel olur hem de :) Ben çok iyiyim teşekkür ediyorum. Bugünlerde düşünüyorum kilo versem mi vermesem mi diye... İKi gündür kaslarımı harekete geçirecek hafif egzersizler yapıyorum, daha fazla oksijen alabilmek için. Ama karar veremedim kilo da versem mi vermesem mi diye... 57 kiloyum. Acaba 53-54 olsam mı...... Sen nasılsın tatlı frezyam benim |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Zayıflamaya karar verirsem cümlem şudur dostlar: "Sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum. 53 kilodayım, güvendeyim." |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Ben de iyiyim canım,sağol.Benim de görünüşte pek bişeyim yok ama biraz basenlerimden versem iyi olur gibi geliyor.Toplamda 2-3 kilo verip benim için ideal kiloma ulaşmak istiyorum.Bak şimdi sana bi kaç şey söyleyeceğim.Dün Melek programında Özlem hanımla Abdullah bey vardı biliyosun,gece tekrarını izledim.Ve yukarda yazmış olduğun cümleni hemen değiştiriyorsun.Özlem hanım kilo verme konusunda bir cümle söyledi.Şöyle ki;Zayıflamak istiyorum demeyecekmişiz,çünkü bilinçaltı bunu hangi yönde kullanacağını bilmediğinden bünye olarakta zayıf düşebilirmişiz ya da farklı bir şey gibi algılayabilirmiş.Doğru cümle şöyle: İdeal kiloma ulaşmayı seçiyorum... Ben de böyle söyleyeceğim artık:) Bir de ayın,gezegenlerin bizler üzerindeki etkisi malum.Dolunay,yeniay v.s.Dünden itibaren yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bu dönem kilo almaya müsaitmişiz.7 şubattan sonra ise yapacağımız diyetler çok daha faydalı olacakmış.Bilgine :))) |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Ohh harikaymış bu bilgiler teşekkür ederim :) Dediklerini yapayım öyleyse ama benim ideal kilom şu anki kilom sanırım. Biraz fazlam var onları toparlamak istiyorum. 167 cm boyum. 57 kilom. Ulaşmak istediğim kilo ise 53 veya 54... Ne yapsak ki? |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Ama canım boyuna göre senin zaten kilon normal.Bana da herkes gayet iyisin hiç kilo verme diyor ama şunu anlatmakta zorlanıyorum insanlara.Ben 2 sene önce fln 51-52 kilo arasında gidip geliyordum.Yavaş yavaş 54 e çıktım.Çok fazla değil belki ama ben eski kiloma alışık olduğum için bünyeme fazla geliyor.Kendim rahatsız olduğum için vermek istiyorum.Yoksa çok şükür öyle abartılacak bir şeyim yok.Kaldı ki benim boyum 1.61 fln yani :))) 10 fark olacağını düşünsek mutlaka 50 ya da 51 e düşmem lazım.Kendini çok rahatsız hissediyorsan 7 şubattan sonra daha rahat olur vermen.Hem ne oldu senin 15 dk. 2 cm hee? Geri mi geldi yoksa? (Boyunu öğrendiğim de iyi oldu,buluşursak topuklu ayakkabı giyeyim de yanında bunalıma fln girmeyeyim) girlhahagirlhahagirlhaha |
|
|
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM. |