![]() |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Annemi ve babamı çok seviyorum. İyi ki onları tanıdım. İyi ki varlar. Hayatımdaki bu değerli iki insana minnettarım. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Merhaba sevgili dostlar, Yoğun bir grip ve boğaz enfeksiyonu ile karşı karşıyayım. Çok sert bir grip oldu bu :) Uzun zamandır ilk kez bu kadar ağır soğuk algınlığı geçiriyorum. Hayatımdaki değişikliklerin bir dışavurumu olarak düşünüyorum. Umarım arınmamı sağlar. İki gündür evden çıkamıyorum. Yorgun, halsiz ve bitkinim. Dinleniyorum sürekli, bal limon, adaçayı, sarımsak :) iyileşmek için ne varsa kullanmaya çalışıyorum. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Zencefil de kullan tatlım.İnan çok faydası var.Geçmiş olsun. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Alıntı:
|
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Selam dostlar! Bugün harika bir gün. Yeni bir işe başladım. Umarım başarılı olurum. Sevgiler. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Herkese iyi pazarlar, Bugün biraz üstümde tembellik var. Dışarı çıkmam gerekiyordu ama çıkmadım, erteledim. Onun yerine evdeki işlerimi yapmaya karar verdim :) Egom sağolsun. |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) seni çok özledim :) haberin var mı? :) |
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Alıntı:
|
Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :) Merhaba dostlar, Aylardır hiçbir şey yazmadığımı fark ettim, ne olur affedin :) Çok seviyorum hepinizi. Ben iyiyim. Beni merak etmeyin. Şükürler olsun her şey yolunda. Çalışıyorum bol bol. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 PM. |