![]() |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Yogunluğa ve uyuklamaya çare olarak bir çok insan çay veya kahve içemyi tercih ediyor özellikle ders falan çalışıcaksan. Diğer yandan ben de çok seviyorum uykuyu lavinyacım. Ama spor yaptığım zamanlar uykuya ihtiaycım azalıyor sanki. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı:
çayı meyveyi falan hep o hazırlıyo,artık yardım etmeyi seçiyorum bende :):) Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) canim tüm güzellikler seninle ve sevdiklerinle olsun.. Iyi olan ne varsa hak ediyorsun ama unutma caba göstermek ve cabalamakta gerek ve ben bu azmi, bu istegi ve bu güzel düsünceli yetenegi gördüm yazilarinda.. Arada bi sendeleme olsada, önemli olan ilerlemek ve bunu en iyi en güzel sekilde basariyorsun.. sevgi dolu - huzur dolu - saglik dolu - günün ve günlerin olsun superxy |
|
evet hepimiz tüm güzellikleri iyi olan her şeyi hak ediyoruz..Sen de öyle:) Bende ilerlemeyi başardığımı düşünüyorum artık, senin de 's' giderse çok mutlu olucamy789 Alıntı:
bugün bi arkadaşım ginseng çayı önerdi, ama yan etkilerinden korktum biliyosunuzdur belkikhkh56 |
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) hadi yaa,bende bi deniyim bakalım ne olack :) arkadaşlar ho'oponopono yöntemine merak saldım da, forumda pek açıklayıcı yazılar yok,bana bunu bilen biri kısa cümlelerle anlatabilir mi rica etsem :):) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) arkadaşlar annem diyalizdeyken, yattığı yataktan bi daha kalkamıcakmış gibi ölüm korkusu hissediyomuş,etrafındaki insanları gördükçe. Bugün anlattı bana bu durumu,o yüzden diyalizden hep çok kötü çıkıyor,tansiyonu düşüyor,napabilirim bunun için? |
|
ayetel kürsi okumasını söyleyeceğim. Bu hastalıkları yüzünden genç yaşta ölmekten korkuyor maalesef.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 PM. |