Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Pinky'nin Güzel Günleri:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619670)

azraist_24 07-12-2011 11:27 AM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812941)
tamam arzucum :)
ya ben şu sıralar pek iyi hssetmiyorum,,telkşnleri dinliyorum olumlamaları yapıyorum ama ilerlemem durdu sanki.
Sabah kalkınca bi takım sorunlar geliyo aklıma,tüm gün aklımda oluyo. İptal diyorum gidiyolar sora geri geliyolar
affettiğim halde hala eski yaşananlar geliyo aklıma son 2 gündür.

Seni cok iyi anliyorum tatlim... Dalgalanma donemindesin, KESINLIKLE `DAGALANMA hISSI`` basligini incelemeni oneriyoum... Dengesiz bir ruh halinde oldugunu hissediyorsun belki, bir an mutlu bir an mutsuzsun ama inan bana geciyor zaten mesele de bu bu duruma ragmen umudunu yitirmemekte ya da pes etmemek de:) Anlatabiliyor muyum?khkh56

pinky9 07-12-2011 12:20 PM

orayı okumuştum bebeğim daha önceden:)
Pes etmemek lazım evet ama sanki içimde hep bi huzursuzluk var böle nedenini çözemedim.. Çok düşünüyorum sanırım :D

sweeet 07-12-2011 03:12 PM

Lavinyacım çok düşünmek kötü birşey değil ki. Kötü olan seni huzursuz eden istemediğin şeyleri düşünmek. Düşüncelerinde seçici olmaya çalış ve yeniden iyi ve olumlu düşüncelerine odaklan.

Bu senin için belki daha iyi hissetmene yardımı olur.

Mutsuzluğu Farkındalık ile Çağır! | FacebookSeni seviyorum, iyi ki varsın. Sen de kendine söyle bu cümleyi.

pinky9 07-12-2011 10:50 PM

şuan hiçbşşey kendimi iyi hissetmemi sağlayamıyo nedense anlamadım ya .. videolar için sağol sweetcim bi nebzede olsa gülümsedim.Okula gittiğimde iyiydim ama gene nolduysa eve gelince acayip karamsar düşünmeye hayaller kurmaya başladım gene kötü kötü, yanlış olduğunu bilse de insan bazen durduramıyo akıp gidiyo sanki o düşünceler ve gerçekten olmuş gibi ağlamaya başlıyorum

kutayhun 09-12-2011 12:55 AM

metal dinle iyi gelir... bence lavinya.... mesela manowar die for metal iyi gelir.. ayrıca biraz şınav çek mekik çekik biraz yürü hopla zıpla.. yaşamına hareket kat.... yorul terle...... inanılmaz olur... sevgilerle...

pinky9 09-12-2011 01:09 AM

önerilerin için teşekkür ederim kutayhun ama metali pek tercih etmiyorum başımı ağrıtıyor sevmiyorum:):)

kutayhun 09-12-2011 01:13 AM

metal zaten şaka ama.. yaşmına küçük güzellikler katabilirsin.. mesela küçük ağırlıklar ya da spor aletleri alaiblirsin... küçük küçük spor yapaiblirsin... ayrıca resim yapmaya başla palet ve fırça al.. yavaş yavaş karala boya.. zevk alırsın....... dediğimi ciddiye al.. ya da dil kursuna git dil öğren...... ben de yardımcı olurum hem...... unutma... senin içinde kocaman bir bruce lee var..... ve dışarı çıkmak için fırsat kolluyor....

kutayhun 09-12-2011 01:14 AM

Bruce Lee_Be Water My Friend - YouTube

diyor ki zihnini boşalt şekilsiz ol... su ol.. suyu kabın içine koy.. su kabın biçimini alır... su kap olur su şişe olur. su akar da çarpar da diyor.. en sonu çok güzel su ol arkadaşım diyor.. su ol arkadaşım

pinky9 09-12-2011 01:19 AM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813140)
metal zaten şaka ama.. yaşmına küçük güzellikler katabilirsin.. mesela küçük ağırlıklar ya da spor aletleri alaiblirsin... küçük küçük spor yapaiblirsin... ayrıca resim yapmaya başla palet ve fırça al.. yavaş yavaş karala boya.. zevk alırsın....... dediğimi ciddiye al.. ya da dil kursuna git dil öğren...... ben de yardımcı olurum hem...... unutma... senin içinde kocaman bir bruce lee var..... ve dışarı çıkmak için fırsat kolluyor....

dumbıllarım var:D evdede kocaman bi spor arşivim var,geçen seneler çok yapardım evde videolardan spor,ama şu sıralar pek yapmıyorum..

değişiklik yapmaya çalışıcam dediğin gibi:)
bruce lee dedinde,geçen karate kid filmini seyrettm bayıldım ya:):)

kutayhun 09-12-2011 01:27 AM

ipmen i izle.... bence bir dil öğrenebilirsin.. ben cnaım sıkılınca.. internetten kızılderili dillerini araştırıyorum.. hititçe sümerce kelime öğreniyorum..... bunun gibi şeyler... bende öbür ay maaş alınca resim yapmak içni malzeme alacağım .. bir de spor aletleri.......
Bruce Lee - Wisdom and Philosophy - YouTube

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 AM.