![]() |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı:
|
""Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsuz sevgi ile dolduruyorum"". 956k Sevgili Kendini arayan adam bence bu olumlama süper ve tam sana göre |
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
bir de arkadaşlar,yarın saat 2de istatistik sınavım var,çalıştım ve tüm soruları yapabilceğime inanıyorum,ama siz de bana dua edin olur mu?y789 |
Allah yardımcın olsun istatistik sınavında, inşallah istediğinden daha iyi geçer.. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) evet sevgili günlüğüm, vize haftam başladı ,olumsuz cümleler kurmak istemiyorum ama istatistik çalışmaktan beynim sulandı ! olumlamaları yapamadım,okulda falan çok sönüktüm bugün. Deli gibi de uykum var ama yarın gene sınavım var. Beni kendime getirecek ne yapsam bilemiyorum :(( kendimi pek iyi hissetmedim zaten gün boyunca. Okulda hep böle oluo nedense:D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) bir de sevgilimle aram bozuldu, hoşuma gitmeyen bi davranışı yüzünden onu çok acımasızca yargıladım,neden öle yaptım bilmiyorum. Uf canım sıkkın çok. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) sanırım günlüğüm de negatif enerji saçıyor kimse uğramıyor haha :D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) negatif lavinya eskide kaldı. yeni lavinya müthiş bir ışık saçıyor sevincli |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM. |