![]() |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) harikasın lavinya10 ne güzel paylaşımlarda bulunuyorsun.affetmene çok sevindim.bütün güzellikler seni bulsun.iyi ki varsın. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Lavinya yazın gerçekten harika.. Affetmeler netice verir mi bilmyiorum ama geçmişindeki bütün olumsulzıkları cımbızla çekip tanımlamış olman büyük başarı.. Ama ben bu yazıyı bir nevi 'İÇ DÖKMEK' diye tanımlıyorum bilmiyorum yalnış mı? Affetmenin iyi bir netice verebilmesi için acaba buna hazır mı olmak lazım? Yani senin yaptıgını şu an ben yapsam suçluluk duygularımdan kurtulur muyum? |
bence hazır olmak lazım. Ama sende hazır değil misin ? Hayat çok kısa suçluluk duygularıyla geçirmeye değmeyecek kadar. Artık 1 saniye boyunca bile geçmişi düşünmüyorum. Onun yerine düşünülecek o kadar güzel şeyler var ki.. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [quote=lavinya10;812304]evet bir nevi iç dökme diyebiliriz.. ve bununla beraber içimde geçmişi düşündükçe hissettiğim acı da döküldü,yok oldu :)) bence hazır olmak lazım. Ama sende hazır değil misin ? Hayat çok kısa suçluluk duygularıyla geçirmeye değmeyecek kadar. Artık 1 saniye boyunca bile geçmişi düşünmüyorum. Onun yerine düşünülecek o kadar güzel şeyler var ki..[/quote] Cok iyi gidiorsun arkadasim, yeni uye arkadaslarimiza yasadiklarini anlatarak cok yardimci oluyorsun inan bana... Hergecen gun daha iyiye gidiyor olman beni umutlandiriyor, ne guzel ozetlemissin gecmisi dusunecek 1 saniyem bile yok , harika.... Hep boyle Kal... |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [QUOTE=azraist_24;812309] Alıntı:
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum,başarabiliyorsam ne mutlu bana :) ve evet öyle değil mi, 1 saniyemi bile ayıramam artık geçmişe hıh 6 yılımı yedi zaten :D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [quote=lavinya10;812315] Alıntı:
Gecmise ELVEDA, gelecege MERHABAy789 |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) [QUOTE=azraist_24;812318] Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) seam günlüğüm,dün strongman'in yardımıyla akın berk sürücü'nün kendini sevme olumlamasını yapmaya karar verdim uzunca bi süre:) sabah ve akşam 3er kez okuycam:):) bir de gece yatmadan önce hayatımdaki çoğu kişiye,seni seviyorum lütfen beni ..'dan dolayı anla,seni affediyorum,özür dilerim tarzı konuştum,onlardan istediklerimi söledim,umarım hissetmişlerdir:D bugün okulda da gayet iyi geçti günüm :) yalnız okuldan 6 gibi geliyorum eve,ve çok yorgun oluyorum salondaki kanepeye yapışıp kalıyorum.Uyukluyorum sürekli yorgunlukta, bu da eve gelince daha az pozitif yapıyo beni nedense:) buna bi çözüm arıyorum:) |
Akşam eve gelir gelmez annesine sarılıp öpen, şarkılar söyleyen, bütün gün evde yalnız kalmış yahut dışarda istediği huzuru bulamamış anne ve babasının yüzünü güldüren, heyecanlandıran lavinyayı seçiyorum:) daha sonra anne ve babası için çay,meyve, çerez hazırlayan lavinyayı... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 AM. |