Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Pinky'nin Güzel Günleri:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619670)

sweeet 24-11-2011 11:07 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
Huzur karşındakini olduğu gibi kabul edip sevmektedir. E tatlım bir gün de sen hazırla kahvaltıyı en güzelinden.

pinky9 25-11-2011 12:06 AM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811928)
senin için yapabileceklerini bilseydin ona düşüncesiz der miydin acaba? :) şimdi diyeceksin ben onu kastetmedim. bende sana diyorum ki, o bir anne. evet ilkokul mezunu, evet cahil. evet kuantum fiziğini bilmiyor, benim annem gibi. ama o bir anne. eğer sen bildiklerini ona öğretmiyorsan, üstüne bir de onu düşüncesizlik ile suçluyorsan, burada düşüncesiz olan annen olmuyor.

bir annenin düşüncelerini, bir de senin buraya yazdığın yazıları bir kez daha oku. hala anlayamıyorsan, gitmek istediğin yolun çok dışındasın demektir. acilen radikal kararlar alman gerektiğini gösterir.

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811929)
Huzur karşındakini olduğu gibi kabul edip sevmektedir. E tatlım bir gün de sen hazırla kahvaltıyı en güzelinden.

bi duş aldım ve kendime geldimy789
evet juner çok haklısın. Yazdıklarımı tekrar okudum,ve asıl düşüncesiz olan benim. Annemim hiçbişeyine yardım etmiyorum,akşama kadar siteyi okuyup bitiricem diye pcnin başından kalkmıyorum,ilgilenmiyorum annemle. Bi de ona düşüncesiz diyorum,asıl ben düşüncesiz davrandım. Söyleneceğime hep,ondan erken kalkıp kahvaltıyı ben hazırlayabilirdim.Her işimi annem yapıyor,yapmadığı vakit kızıyorum,beni sen böle alıştırdın,senin yüzünden kendi işimi kendim görmeyi öğrenemedim diyorum. Ama ben sadece konuşuyorum,kalkıp da kendi işimi kendim yapayım demiyorum bazen.
Bir de onu suçluyorum.Ona bişeyleri ben öğretmeliyim belki de, burda öğrendiklerimi. Çünkü yatkınlığı var ,karşı çıkmıyor bana. berna özcan'ın bloğundan olumlama cümlelerini yazdım ona verdim mesela,her gün okuyor. Onun için başka şeyler de yapmalıyım.
Bundan sonra annemi olduğu gibi kabul etmeyi seçiyorum,onunla yeni şeyler öğrenmeyi seçiyorum.

juger 25-11-2011 10:41 AM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
heh işte şöyle. pozitif lavinya'yı kaybetmediğimize sevindim :D

annene en çok "sağlığım ve huzurum her geçen gün artıyor" ve "maddi ve manevi zenginliğim her geçen gün artıyor" olumlamalarını yaptır. o kadının artık dünya malından bir şey beklemediğini, hakikati anladığını düşünüyorum. onun ihtiyacı olan şeyler bu olumlamalar.

hadi bakalım, şimdiye kadar o seninle ilgilendi. şimdi sıra sende :)

pinky9 25-11-2011 02:23 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
haklısın jugercim :D şimdi yazını okudum anneme dedim ki 10 kez sağlığım ve huzurum her geçen gün artıyor diye tekrarla dedim, 3.ünde de Allah'ın hakkı 3tür deyip uyudu:D:D:D

ben dün sanemin yayınladığı olumlama kartlarını falan okudum kendime geldim yaa mutluyumy789

pinky9 25-11-2011 04:56 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
şu an kendimi çok keyifli ve mutlu hissediyorum.

Kendimi olduğu gibi kabul ediyorum..
Dün gece uyumadan gözlerimle,burnumla,yanaklarımla,kaşlarımla,saçlar ımla her bi tarafımla konuştum,onları çok sevdiğimi ve özür dilediğimi,daha güzel olmalarını seçtiğimi söyledimy789çok iyi geldi:))

aynaya her baktığımda kendimi olduğum gibi sevdiğimi ve onayladığımı sölüyorum.Mutluluğum gülüşüme yansıyor,gülümsedikçe mutlu oluyorumgirlhaha
Güzelleşiyorum hem fiziksel hem ruhsal bakımdan:)))

İnsanları,ailemi,sevgilimi,arkadaşlarımı olduğu gibi kabul etmeyi öğreniyorum,her geçen gün daha da artıyor bu düşünce. Değiştirmeye çabalamıyorum.
Onlara gül vermeyi tercih ediyorum,gül veren elde gül kokusu kalır dimiiiO0

Her şeye ,her insana sevgiyle yaklaşmayı seçiyorum,her insanın iyi yanlarını,güzelliklerini görmeyi seçiyorum.

Önce kendim değişiyorum,evrenin Allah'ımın bana değişme yolunda tüm kapıları açtığını görüyorum.Bütünün ve evrenin hayrı için değişmeyi kabul ediyorum.

Mutlu olmak için bir şeye ihtiyacım yok,yalnızken de çok mutluyum.Sevdiğim insanlarla beraberken de eskisinden çok daha keyifliyim.

Her zaman güvendeyim,bir şeylerin beni koruduğunu biliyorum.
Mutluluğum gülüşüme,gözlerime yansıyor.
Etrafımdaki herkese de mutluluğumu bulaştırmayı seçiyorum.
Koşulsuz sevgiyle dolduğumu hissediyorumO0
Bu sitedeki,bu dünyadaki herkesin de koşulsuz sevgiyle kutsanmasını seçiyorumy789

Dünyadaki karanlıkların içinde olduğu gibi durmayı değil,bir kibrit çakmayı seçiyorum:)

'soğuktan donsan da bi kibrit yak ve dünyanın en güzel gecesini geçirdiğini hayal et...'

sweeet 25-11-2011 07:40 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
Bugün harika bir enerji yayıyorsun lavinyacım seni hep böyle görelim isteriz.

pinky9 25-11-2011 07:46 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
teşekkür ederim sweetciiim,sen her zaman öylesin ama :))

bundaki sonraki tek hedefim 21 gün boyunca bu ruh halimi azimle,ısrarla koruyabilmek:)) çünkü yapmakta en çok zorlandığım şey bu. Ama bu sefer başarıcam,koruyabilirim bu ruh halimi:)

matri 25-11-2011 09:25 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
tebrikler.... niye 21 gun, bir ozelligimi var?

pinky9 25-11-2011 09:44 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
beyin bi alışkanlığı 21 günde kazanırmış ya o yüzden:)) ondan sonra da hep böyle olurum umarım,teşekkürler:))

pinky9 25-11-2011 09:48 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)
 
sevgili ziyaretçilerim,forum saat ayarınız nedir acaba? şuanda en üstte forum saati 08:59 PM olarak gözüküyor da:)

mesaj saatim de 9:48 gözüküyor ,allaalla anlayamadımsevincli


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.