![]() |
Ynt: Yaprak'ın günlüğü - SeVgLi GüNlÜk...:)) yeni... Canım benim hem çekim yasası diyorsun hem olayıp pufluyorsun.Sen dileklerini engellemiş oluyorsun.Olacağına gönülden inan ve kendinden emin ol.. hismiley |
Ynt: Telkinleri düzenli dinledim.Hayalimdeki sevgiliye kavuştum:)) Tebrikler Yaprak alk78 bende çekim yasasını birçok konu üzerinde deneyip başarılı oldum bir tek aşk konusunda kullanmadım sanırım zamanı geldi y789 Mutluluğun daim olur inş ttli3 |
Ynt: Telkinleri düzenli dinledim.Hayalimdeki sevgiliye kavuştum:)) Allah sana bu mutlulugunu hep daim etsin... cok sevindim senin adina..ayrica bizlerle paylastigin icinde sana tesekkur ediyorum.. ben kendi adima soylim, arkadaslarin boyle mutlulugunu okudukca bende daha cok motive oluyorum ve tanimasamda kendim mutlu olmus kadar seviniyorum... sonsuuuz mutluluklar diliyorum sana |
Ynt: Telkinleri düzenli dinledim.Hayalimdeki sevgiliye kavuştum:)) mutluluklar yaprakkcım ,tadını çıkar art56art56.bu arada yakın gelişmeler bende de var fakat çok memnun değilim çekim yasasında sıralama hatam olmuş sanırım ben öncelikle başarıyı çekmek istiyodum sigrt56.bu gidişle başarıyı çektiğimde sanırım sevgili adayımı ya da depresyona sokucam sonra telkinleri onla dinlemeye başlıcaz tekrardan music45 |
Ynt: Telkinleri düzenli dinledim.Hayalimdeki sevgiliye kavuştum:)) 25889 tebrikler yaprakk mutluluklar sana. ya kardeşim ne sevgilisi önce bir para falan istesenize, para olduktan sonra sevgili zaten olur smil56 ben de kaç kere düşüncemden döndüm çekimle ilgili. artık pes diyorum tamam kesinlikle uygulayacağım ben 3000 ytl istiyorum bunu hergün düşünmem mi lazım, düşünüp inanıp 30 gün boyunca deneyeceğim. böyle mi olacak nasıl yapılıyor? başka tavsiyesi olan var mı? ltfn |
Ynt: Telkinleri düzenli dinledim.Hayalimdeki sevgiliye kavuştum:)) Alıntı:
|
Ynt: Telkinleri düzenli dinledim.Hayalimdeki sevgiliye kavuştum:)) smil56 |
Cmrtsi, başvurduğum işten haber çıkacak! hadi! çekim yasası göster kendini!!! Cumartesi günü olumlu olumsuz her şey belli olacak... Geçen yazımda anlatmıştım. Bu iş , çekim yasasını bilinçli olarak kullanarak hayal ettiğm bir iş!!! Ayyy!!! heycanlandım ya...Bu iş bir olsun.Çekim yasasına güvenim daha bir artacak eminim wave Sanki olacak gibi geliyor,çok yaklaştığımı hissediyorum... (Tabi her ihtimale karşı kpss elde var 1 - 2009 'da gireceğim...) sapkal89 |
Çekim Yasası (!) Hayalini kurduğum işe bu kadar yaklaşmışken olmadı.Üstelik hep olumlu düşünmüştüm.Ve çekim yasasını uygulamıştım. Şimdi ise çok sıkılıyorum. Ben bundan sonra çekim yasasını nasıl uygularım ki?inancım bitmişken... zaten kendimi iyi hissetmem mümkün değil...Neyse... sadanim |
Ynt: Çekim Yasası (!) aynı durumdayım sanki herşey boş... sad456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM. |