Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Yaprak'ın günlüğü - SeVgLi GüNlÜk...:)) yeni... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5994)

yaprakk 17-04-2008 09:55 AM

Yaprak'ın günlüğü - SeVgLi GüNlÜk...:)) yeni...

Arkadaşlar biliyorsunuz ben bu sitede yeni sayılırım.Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri her şey o kadar yoluda ki...

Tam hayalimdeki sevgiliye kavuştum.1 haftadır görüştüğüm çocukla dün sevgili olduk.Akşamüzeri aniden buluşmaya karar verdik.Resmen bütün memleketi turladık aa34

Bir süredir de çekim yasasını uyguluyordum.çekim yasasının doğruluğundan artık kesin emin oldum. blissy

Fakat şu an stresten midem bulanıyor.boğazım yanıyor. ttli3

Atakan Abi'ye çok şey borçluyum alk78

ikizruh 17-04-2008 11:10 AM

Ynt: Telkinleri düzenli dinledim.Hayalimdeki sevgiliye kavuştum:))

çok güzel haber bu ya derty yasayı doğru kullanınca oluyor demek ki.bende bir bilemedin iki ay sonra başlıycam şu hayalimdeki beyaz atlı prens üzerinde çalışmaya.ama önce ben kendime aşık olucam sonrası gelir nede olsa

shamanic 17-04-2008 11:15 AM

tebrik ederim yaprakcım.. thumbsanim

http://img248.imageshack.us/img248/7775/145vl1.gif

sonsuz mutluluklarının daim olması dileklerimle..

heal 17-04-2008 11:42 AM

Alıntı:

yaprakk Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar biliyorsunuz ben bu sitede yeni sayılırım.Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri her şey o kadar yoluda ki...

Tam hayalimdeki sevgiliye kavuştum.1 haftadır görüştüğüm çocukla dün sevgili olduk.Akşamüzeri aniden buluşmaya karar verdik.Resmen bütün memleketi turladık aa34

Bir süredir de çekim yasasını uyguluyordum.çekim yasasının doğruluğundan artık kesin emin oldum. blissy

Fakat şu an stresten midem bulanıyor.boğazım yanıyor. ttli3

Atakan Abi'ye çok şey borçluyum alk78

ne tatlı stresler bunlar ttli3 şansınız bol olsun

cezerye 17-04-2008 12:31 PM

mutluluğun daim olsun yaprak... wave

tatlıcadı 17-04-2008 01:50 PM

senin adına çok sevindim smiliyface

ECEM18 17-04-2008 03:49 PM

senin adına çok sevindim hep böyle mutlu olman dileğiyle kiss3 kiss3 kiss3

defduru 17-04-2008 03:52 PM

Hep böyle mutlu olman dilerim .......... Herşey gönlünce olsun.... kiss3

smyrna 17-04-2008 04:04 PM

yaprak senin adına çok sevindim blissy blissy

belki günlüğümü okumuşsundur bende düzgün bi ilişkim olsun istiyorum. bunun için çekim yasasını kullanmaya çalışıyorum. yaklaşık 1 hafta önce birisiyle tanıştım ve aşktan yana hiç umudum yok derken bianda aşkı yeniden hissetmeye başladım. benim henüz seninki gibi bi gelişme olmadı ama umudum var. onun hisleriyle ilgili bi tahminimde yok aslında. çok az görüşebiliyoruz zaten. ama sonunda güzel şeyler yaşanacaksa ben bisüre beklemeye de razıyım. herşeyin hayırlısı tabi ama en azından içimde bu kıpırtıları hissetmek bile çok güzel. smiliyface

bende senin yaşadığın stresleri yaşamak istiyorum en kısa zamanda. smil56

sana uzun soluklu mutluluklar diliyorum. umarım herşey gönlünce olur. sevgiler kiss3

aysunt 17-04-2008 09:29 PM

yaprakçım hepimiz senin adına çok sevindik s456

hep mutlu ol inşallah

yaprakk 18-04-2008 12:01 AM

Arkadaşlar güzel temennileriniz için hepinize çok teşekkür ederim.Umarım her şey gönlümüzce olur 25889

sanemce 18-04-2008 12:28 AM

ne güzel bir haber bu yaprak ttli3 mutluluğun daim olur inşallah ark5

serpil22 18-04-2008 10:21 PM

bravo valla yaprakk derslerine çok iyi çalışmışsınki karşılığını görüyorsun k8908 k8908 tebrik ederim seni hep böyle mutlu olursun inş. s456 s456

melanie87 19-04-2008 02:13 AM

bi telkinler sayesinde bende çekim yasasını kullanmak istiyorum ama şöyle bişey var.şimdi biz kafamızda hayali olarka özelliklerini istediğimiz birini yaratıyorz smil56 kitapta öyle geçiyordu.sonra sanki hayatımızdaymış gibi düşünüyorz.ya ben reynaldo gianecchini gibi birini istiyorm. sevincli. çok mu abartı olur.yani bu çekim yasaı sayesinde ona benzeyen birini çekebilr miyim? ttli3 smil56

jaunty 22-04-2008 07:12 PM

aferin kızz.. 25889 956k 956k 956k 956k wave wave wave
tamamdır artık sihirli değneği kullanmayı öğrenmissin.
hemde süper çarpıcı bir başlangıçla..
mutluluğunu yüreğimde hissettim.nicelerini paylaşmak dileğiyle.sevgiler.

_hilal_ 24-05-2008 09:53 AM

ne guzel ya cok sevindim valla sonsuz mutluluklarrr ark5

CeM 26-05-2008 03:55 PM

walla bravo hpm2 hpm1

yaprakk 04-06-2008 05:05 PM

Yaprak'ın günlüğü - SeVgLi GüNlÜk...:)) yeni...

Merhabalar,bende günlük açmaya karar verdim. s456

Telkinleri 1 haftadır çok düzenli bir şekilde telkinleri dinliyorum.(suçluluk,ego güçlendirici,kendine güven,başkalarının görüşlerii önemsememe)

Gerçekten faydasını gördüm...Fakat bende bazı arkadaşlar gibi kabuslar gördüm.Ama şu 2 gecedir çok ilginç rüyalar görüyorum.Lisede çok samimi bir arkadaşım vardı.(erkek).Bu çocuk beni sevdiğini söylemişti...Ve bir daha onunla görüşmedim.Ama ona karşı suçluluk hissediyordum...Ne alaka ise iki gecedir rüyalarıma giriyor...

Sözde onunla flört ediyormuşuz...çimenler'de
el ele geziyoruz...birlikte bisiklete biniyoruz... Ve uyandığımda özlüyorum onu...Çok şaşkınım ya...Telkinlerden önce onu rüyamda gördüğümü hiç hatırlamıyorum...(halbuki ona karşı hiç duygusal bir şeyler hissetmedim şimdiye kadar.)

Rüyalardan anlayan arkadaş var mı acaba? Benim bu rüyamı açıklarsa sevinirim... dusun

Lier22 04-06-2008 05:20 PM

Ynt: Yaprak'ın günlüğü - SeVgLi GüNlÜk...:)) yeni...

günlüğünüz hayırlı olsun...
inşallah mutluluk haberlerinizle, sevinçlerle dolu olur...
kutlarım... smiliyface hismiley
http://ozgursilifke.sitemynet.com/my...rim/malena.jpg
http://www.siirdostu.com/modules/cop...ler%5B1%5D.jpg

berkant16 04-06-2008 08:52 PM

yaprak ! günlüğün hayırlı olsun... smiliyface

ben ilk günlerde pek rüya görmedim, kabuslarda hiç olmadı zaten, telkinler herkeste aynı etkileri yaratmıyor.
bende senin gibi duygularım ve hislerimde ciddi değişiklikler yaşadım, daha net ve kendinden emin tavırlar bunlar, seninde başarılı olmanı dilerim rüyanla ilgili birşey söyleyemiyorum onunda yorumunu bilen biri muhakkak yapacaktır

sağlıcakla kal 98569

yaprakk 05-06-2008 10:25 PM

5 haziran...

Bugün oldukça yorucu bir gündü,

Çekim yasasını uygulamaya devam ediyorum...Fakat şu hayal panosu işini hep erteliyorum:(

İnanıyorum ki çok yakın bir zaman da buraya çok harika bir işim ve sevgilim olduğunu yazacağım gssmile

bu günlük bu kadar... hismiley

yaprakk 06-06-2008 09:38 AM

6 Haziran...

Bugün babaannemlere gidecektik.(Televizyon almıştık.televizyonu 4-6 arası getireceklermiş)bundan olayı babannemlere gitmeyi iptal ettik.

Üzüldüm ,çünkü gitmeyi çok istiyordum...

Sabah,saat 9.00 da tel.çaldı.Servis gelme saatini ertelemiş.Vee babaannemlere gidiyoruz super

Kimbilir, belki bu isteğim çekim yasasını devreye sokmuştur yine sapkal89

yaprakk 07-06-2008 10:46 AM

Merhaba sevgili günlük...

Bugün pazar...

Kitap okuyacağım...(LİMİTSİZSİNİZ),müzik dinleyeceğim ve hayal panomu düzenlemeyi düşünüyorum(daha doğrusu pano değil de defter wave) çünkü kimsenin görmesini istemiyorum...

bugünlük bu kadar... sapkal89

yaprakk 11-06-2008 04:12 PM

11 Haziran...

İş konusunda bazı şeyler yolunda gidiyor gibi, hep diyorum ya, mesai saati= 08.00-17.00 arası olan ve hafta sonu tatil olduğum bir iş olsun diye...

aynen bu istediğin koşullarda çalışan bir tandığa denk geldik,ve cv 'bıraktım...

İş yerini de gördüm,ayrıca yeni bina... Bakalım...sonunda böyle olmak istiyorum k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

MuminOKAN 11-06-2008 04:14 PM

Alıntı:

yaprakk Nickli Üyeden Alıntı
11 Haziran...

İş konusunda bazı şeyler yolunda gidiyor gibi, hep diyorum ya, mesai saati= 08.00-17.00 arası olan ve hafta sonu tatil olduğum bir iş olsun diye...

aynen bu istediğin koşullarda çalışan bir tandığa denk geldik,ve cv 'bıraktım...

İş yerini de gördüm,ayrıca yeni bina... Bakalım...sonunda böyle olmak istiyorum k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

hadi bakalım. yarında "görüştük ve pazartesi başlıyorum" cümlelerini duyarız inşallah 25889 25889 25889

ikizruh 11-06-2008 05:31 PM

bende iş konusunda şu aralar çok duyarlıyım inşallah istediğin gibi bir yerdir ve inşallah seni işe alırlar canım ttli3

berkant16 13-06-2008 06:30 PM

Yaprakk sana iş hayatın başta olmak üzere tüm sıkıntılarını aşmada başlarılı olmanı dilerim smiliyface

Mustang 14-06-2008 08:09 AM

Yaprak'çım hayal panonu kisenin görmesi önemli değilsen gör hatta yapıp bıraksan bile onu işleme koyuyorsun .Günlüğün hayırlı olsun iyi haberlerle dolsun. kiss3

yaprakk 24-06-2008 11:05 PM

Akşam oldu hüzünlendim ben yine...:(( hasret kaldım hayalimdeki işe,sevgiliye:((

Nihayet bilgisayarlı muhasebe kursunuda bitirdim... Ve hala işsizim...

Ya offffff!!!!!!!! elimden geleni yaptım.başvurmadığım yer kalmadı...hem internetten hem elden cv bıraktım... mülakatlara gittim.ufak tefek iş fırsatlarını kaçırmadım.iş bulmamda faydası olur diye hem hafta sonu hem hafta içi kurslara katıldım.tanıdıklara iş aradığımı haber verdim.internette ilanlara bakıyorum.cv bıraktığım yerkele soruyorum eleman alımı var mı diye! Çekim yasasını mümkün olduğunca uyguluyorum...

Şu an bu satırları yazarken gözlerim doldu... 88a

Boş kaldıkça kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum...

Ben bu ruh haliyle mutluluğu nasıl hissediyim ki çekim yasasını uygularken... şaşkın

Zaten dün gece çok ağladım...Arabesk mi takılsam ne yapsam... drive45

güllerinperisi 24-06-2008 11:17 PM

Ynt: Akşam oldu hüzünlendim ben yine...:(( hasret kaldım hayalimdeki işe,sevgiliye:((

bence takıl biraz....ne şansız oldugunu düşün...agla belki de...ne de olsa sonu var...içi ni boşalt ...sonra ayaga daha güçlü ve istekli kalkarsın.. bu kadar kişi iş buluyor da sen mi bulamayacaksın.yıgınlık yok....ömür boyu işsiz mi kalacaksın... hismiley smiliyface

Mustang 25-06-2008 08:37 AM

Canım benim hem çekim yasası diyorsun hem olayıp pufluyorsun.Sen dileklerini engellemiş oluyorsun.Olacağına gönülden inan ve kendinden emin ol.. hismiley

izmyrna 06-07-2008 09:09 PM

Tebrikler Yaprak alk78 bende çekim yasasını birçok konu üzerinde deneyip başarılı oldum bir tek aşk konusunda kullanmadım sanırım zamanı geldi y789 Mutluluğun daim olur inş ttli3

Su_Duru 06-07-2008 09:40 PM

Allah sana bu mutlulugunu hep daim etsin... cok sevindim senin adina..ayrica bizlerle paylastigin icinde sana tesekkur ediyorum.. ben kendi adima soylim, arkadaslarin boyle mutlulugunu okudukca bende daha cok motive oluyorum ve tanimasamda kendim mutlu olmus kadar seviniyorum... sonsuuuz mutluluklar diliyorum sana

ametist 07-07-2008 12:28 AM

mutluluklar yaprakkcım ,tadını çıkar art56art56.bu arada yakın gelişmeler bende de var fakat çok memnun değilim çekim yasasında sıralama hatam olmuş sanırım ben öncelikle başarıyı çekmek istiyodum sigrt56.bu gidişle başarıyı çektiğimde sanırım sevgili adayımı ya da depresyona sokucam sonra telkinleri onla dinlemeye başlıcaz tekrardan music45

Novos 07-07-2008 12:54 AM

25889 tebrikler yaprakk mutluluklar sana.

ya kardeşim ne sevgilisi önce bir para falan istesenize, para olduktan sonra sevgili zaten olur smil56

ben de kaç kere düşüncemden döndüm çekimle ilgili. artık pes diyorum tamam kesinlikle uygulayacağım
ben 3000 ytl istiyorum bunu hergün düşünmem mi lazım, düşünüp inanıp 30 gün boyunca deneyeceğim.
böyle mi olacak nasıl yapılıyor? başka tavsiyesi olan var mı? ltfn

ametist 07-07-2008 01:16 AM

Alıntı:

caribbean Nickli Üyeden Alıntı
25889 tebrikler yaprakk mutluluklar sana.

ya kardeşim ne sevgilisi önce bir para falan istesenize, para olduktan sonra sevgili zaten olur smil56

ben de kaç kere düşüncemden döndüm çekimle ilgili. artık pes diyorum tamam kesinlikle uygulayacağım
ben 3000 ytl istiyorum bunu hergün düşünmem mi lazım, düşünüp inanıp 30 gün boyunca deneyeceğim.
böyle mi olacak nasıl yapılıyor? başka tavsiyesi olan var mı? ltfn

bak o da olur caribbean .zaten bu zamanda paran varsa sevgili de kolay bulunur music45 smiliyface

Novos 07-07-2008 01:37 AM

smil56

yaprakk 09-07-2008 06:57 PM

Cmrtsi, başvurduğum işten haber çıkacak! hadi! çekim yasası göster kendini!!!

Cumartesi günü olumlu olumsuz her şey belli olacak...

Geçen yazımda anlatmıştım. Bu iş , çekim yasasını bilinçli olarak kullanarak hayal ettiğm bir iş!!!

Ayyy!!! heycanlandım ya...Bu iş bir olsun.Çekim yasasına güvenim daha bir artacak eminim wave

Sanki olacak gibi geliyor,çok yaklaştığımı hissediyorum...

(Tabi her ihtimale karşı kpss elde var 1 - 2009 'da gireceğim...) sapkal89

yaprakk 13-07-2008 10:36 AM

Çekim Yasası (!)

Hayalini kurduğum işe bu kadar yaklaşmışken olmadı.Üstelik hep olumlu düşünmüştüm.Ve çekim yasasını uygulamıştım.

Şimdi ise çok sıkılıyorum.

Ben bundan sonra çekim yasasını nasıl uygularım ki?inancım bitmişken...

zaten kendimi iyi hissetmem mümkün değil...Neyse... sadanim

melodiss 13-07-2008 11:05 AM

Ynt: Çekim Yasası (!)

aynı durumdayım sanki herşey boş... sad456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:24 AM.