Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Yaprak'ın günlüğü - SeVgLi GüNlÜk...:)) yeni... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5994)

yaprakk 05-06-2008 10:25 PM

Ynt: Yaprak'ın günlüğü - SeVgLi GüNlÜk...:)) yeni...

5 haziran...

Bugün oldukça yorucu bir gündü,

Çekim yasasını uygulamaya devam ediyorum...Fakat şu hayal panosu işini hep erteliyorum:(

İnanıyorum ki çok yakın bir zaman da buraya çok harika bir işim ve sevgilim olduğunu yazacağım gssmile

bu günlük bu kadar... hismiley

yaprakk 06-06-2008 09:38 AM

6 Haziran...

Bugün babaannemlere gidecektik.(Televizyon almıştık.televizyonu 4-6 arası getireceklermiş)bundan olayı babannemlere gitmeyi iptal ettik.

Üzüldüm ,çünkü gitmeyi çok istiyordum...

Sabah,saat 9.00 da tel.çaldı.Servis gelme saatini ertelemiş.Vee babaannemlere gidiyoruz super

Kimbilir, belki bu isteğim çekim yasasını devreye sokmuştur yine sapkal89

yaprakk 07-06-2008 10:46 AM

Merhaba sevgili günlük...

Bugün pazar...

Kitap okuyacağım...(LİMİTSİZSİNİZ),müzik dinleyeceğim ve hayal panomu düzenlemeyi düşünüyorum(daha doğrusu pano değil de defter wave) çünkü kimsenin görmesini istemiyorum...

bugünlük bu kadar... sapkal89

yaprakk 11-06-2008 04:12 PM

11 Haziran...

İş konusunda bazı şeyler yolunda gidiyor gibi, hep diyorum ya, mesai saati= 08.00-17.00 arası olan ve hafta sonu tatil olduğum bir iş olsun diye...

aynen bu istediğin koşullarda çalışan bir tandığa denk geldik,ve cv 'bıraktım...

İş yerini de gördüm,ayrıca yeni bina... Bakalım...sonunda böyle olmak istiyorum k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

MuminOKAN 11-06-2008 04:14 PM

Alıntı:

yaprakk Nickli Üyeden Alıntı
11 Haziran...

İş konusunda bazı şeyler yolunda gidiyor gibi, hep diyorum ya, mesai saati= 08.00-17.00 arası olan ve hafta sonu tatil olduğum bir iş olsun diye...

aynen bu istediğin koşullarda çalışan bir tandığa denk geldik,ve cv 'bıraktım...

İş yerini de gördüm,ayrıca yeni bina... Bakalım...sonunda böyle olmak istiyorum k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908

hadi bakalım. yarında "görüştük ve pazartesi başlıyorum" cümlelerini duyarız inşallah 25889 25889 25889

ikizruh 11-06-2008 05:31 PM

bende iş konusunda şu aralar çok duyarlıyım inşallah istediğin gibi bir yerdir ve inşallah seni işe alırlar canım ttli3

berkant16 13-06-2008 06:30 PM

Yaprakk sana iş hayatın başta olmak üzere tüm sıkıntılarını aşmada başlarılı olmanı dilerim smiliyface

Mustang 14-06-2008 08:09 AM

Yaprak'çım hayal panonu kisenin görmesi önemli değilsen gör hatta yapıp bıraksan bile onu işleme koyuyorsun .Günlüğün hayırlı olsun iyi haberlerle dolsun. kiss3

yaprakk 24-06-2008 11:05 PM

Akşam oldu hüzünlendim ben yine...:(( hasret kaldım hayalimdeki işe,sevgiliye:((

Nihayet bilgisayarlı muhasebe kursunuda bitirdim... Ve hala işsizim...

Ya offffff!!!!!!!! elimden geleni yaptım.başvurmadığım yer kalmadı...hem internetten hem elden cv bıraktım... mülakatlara gittim.ufak tefek iş fırsatlarını kaçırmadım.iş bulmamda faydası olur diye hem hafta sonu hem hafta içi kurslara katıldım.tanıdıklara iş aradığımı haber verdim.internette ilanlara bakıyorum.cv bıraktığım yerkele soruyorum eleman alımı var mı diye! Çekim yasasını mümkün olduğunca uyguluyorum...

Şu an bu satırları yazarken gözlerim doldu... 88a

Boş kaldıkça kendimi işe yaramaz gibi hissediyorum...

Ben bu ruh haliyle mutluluğu nasıl hissediyim ki çekim yasasını uygularken... şaşkın

Zaten dün gece çok ağladım...Arabesk mi takılsam ne yapsam... drive45

güllerinperisi 24-06-2008 11:17 PM

Ynt: Akşam oldu hüzünlendim ben yine...:(( hasret kaldım hayalimdeki işe,sevgiliye:((

bence takıl biraz....ne şansız oldugunu düşün...agla belki de...ne de olsa sonu var...içi ni boşalt ...sonra ayaga daha güçlü ve istekli kalkarsın.. bu kadar kişi iş buluyor da sen mi bulamayacaksın.yıgınlık yok....ömür boyu işsiz mi kalacaksın... hismiley smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 AM.