![]() |
Ynt: nurhanza devam ediyor YAVRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUMMMMM |
Ynt: nurhanza devam ediyor hpm2 anne benimm hamza .seni seviyorum anneler günün kutlu olsun kiss3 hep sağlıklı ve hep mutlu ol.çünkü biz aslında hep birlikteyiz... vien1 hasta falan olma sigrt56 kendine iyi bak kiss3 kiss3 kiss3 mlk34 bunun gibisin.. |
Ynt: nurhanza devam ediyor benden daha mutlu bir anne olurmu şimdi yaaaaaaaaa sizsiz günlerimde buraya sığındım dostlara ağladım çoçuklarım burda beni ziyarete geldi çoook mutluyum smiliyface |
Ynt: nurhanza devam ediyor tüm annelerin anneler gününü kutluyorum iyi ki varsınız. 96 |
Ynt: nurhanza devam ediyor ttli3 sineğim bitanem tatlım.. ark5 this world, you are the sweet fly .. girlhaha bu ne güzel süpriz böyle... sevincli sen bizleri tanımasanda bizler seni biliyoruz kuzum.. ne kadar özel ve tatlı bir evlat olduğunu.. thumbsanim http://img234.imageshack.us/img234/8628/542go.gif gerçi bu kadar değerli bir annenin 12389 evlatlarıda elbet harika olur ama bil istedim seninde gönlümüzde yerin olduğunu.. b456 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: nurhanza devam ediyor Alıntı:
sinek demiycem ben size yahu sizler nurhanzanın kelebeklerisiniz...bizler bile bu kadar heyecanlanmışken nurhanzacım seni düşünemiyorum...bu harika sürpriz çok sevindim senin ve kuzucukların adına....canlarım ne harikasınız ne tatlısınız ikinizde... bir anneye verilebilcek en güzel hediyeyi verdiniz kuzularım...kendinizi...sizi hediye ettiniz...öpüyorum iknizide...tabi nurhanzacım senide canım...gözün yüreğin aydın canım benim... blissy blissy sevgiler... kiss3 |
Ynt: nurhanza devam ediyor hehe suzycim sinek lakabı aramızda öleee özel bir konudur, oğlumun lakabıda sonik, sinek sonik bende sanık oldum, dusun onlar benim kelebeklerim tabiii tam isabet,aynurhanzayız biz, birlikte yaptıklarımız destan olur, her anımız bir macera bir gün bir yazı okumuştuk bakalım tam olarak içeriğini yazabilecekmiyim dur hatta yazıyı buldum yapıştırayım şuraya Arılar ve sinekler Bir grup arıyla sineği bir şişeye koyuyorlar. Şişenin taban tarafını ışığa doğru, açık olan ağız kısmını da karanlığa doğru yerleştiriyorlar. Arıların hepsi ışık olan tarafa doğru üşüşüyorlar. Ama şişenin tabanı cam ve onların da yabancısı olduğu bir madde olduğundan çıkmayı başaramıyorlar. Bu arada sinekler, şişenin ağzına doluşuyorlar ve karanlıkta dışarı çıkıp kayboluyorlar. Ağzı açık olan şişeden karanlık tarafa doğru tek bir arı bile gelmiyor. Camın önünde ışığa doğru çabalarına devam ediyorlar. İnsanın aklına hemen arıların akılsızca davrandıkları geliyor. krz67 Ancak, biraz derinlemesine düşününce; karşımızda dikilen gerçek çok daha farklı; Çok basit gibi gelen bu deney beni oldukça düşündürdü. Arıların ne kadar akıllı yaratıklar olduğunu hepimiz biliyoruz, sinekler ise malum Arılardan korkarız bizi sokarlar diye ama sineklerden midemiz bulanır, uzak durmaya çalışırız. Evet ışığa doğru yürüyenlerin önünde her zaman engeller olacaktır kuşkusuz. Onlar engellere rağmen ışıktan vazgeçmeyenlerdir. Ne tür engel olursa olsun önlerinde, çabalarını sürdürenlerdir. Ve bu Uğurda da gerektiğinde ölebilenlerdir. YÜREK, AZİM, SEVGİ, İLKELERİ DÜRÜSTLÜKTÜR BUNU YAPTIRAN KENDİNE SAYGI, TOPLUMA SAYGIDIR. Sinekler, karanlıkta sıvışan kaçaklardır, karanlığa yürüyenlerdir. KARANLIK DÜŞÜNCELERDİR. Şişenin ağzının karanlığa bakmasının onlarca bir önemi yoktur. Sinsi, ilkesiz, yüreksiz, korkak varlıklardır. Sadece kendi yaşamları söz konusudur. Nerede yemek varsa, nerede rahat yaşayacaklarsa, nerede çok para kazanacaklarsa oraya giderler. Onlar için karanlık olması önemli değildir. Açık ağızların, karanlık sığınaklarıdır çünkü, izlerini rahatça kaybettirirler. Arıyı kovalamak isterseniz savaşır, engellere aldırmaz. Amacı sadece ışığa ulaşmaktır. İğnesini sapladığında öleceğini bilerek savaşır ve değerleri için ölür. Ama sinekler kaçarlar. Sonra yılışık yılışık tekrar dönerler kovaladığınız yere. Her türlü pisliğe bulaşırlar, sonra da yiyeceklerinize, üstünüze, başınıza konarlar. Arılar yumurtalarını yalnızca kovanlarına bırakırlar. Oysa sinekler her yere yumurtlar, her yerde ürerler. Onlar için asıl amaç çoğalmak ve yayılmaktır. ben öle okuduklarımı onlar öle okudukları hep paylaşırız bu deneyi duyunca ben olsam sinek gibi hemen şişeden çıkardım dedi, ogünden sora kendine sinek demeye başladı ben onaylamasamda, o kendine yakıştırdı, oğlumda sonicim ben dedi, bende sanık olmuştum, ama artık kendi lakabımı değiştirdim kendime sahip diyeceğim sahip nurhan............ smiliyface |
Ynt: nurhanza devam ediyor Anne-oğul mesajlarınızı okurken gözlerim yaşardı yaa... sad456 Nice,mutlu ve güzel günler sizlerin olsun , siz çok yaşayın, hep güzel yaşayın emi? ttli3 |
Ynt: nurhanza devam ediyor ve korkunç olay beklenen durum gerçekleşti, birarada yaşamaması gerekenleri bir arada tutmaya çalışarak ne kazanmaya çalıştım bilmiyorum, kedinin doğasında civcivlere saldırmak var çok normal, epeydir gözetim altında bir arada idare ediyorduk,civcivleri sabah oğlumun odasına kapatıp işe gittim, aslında banyodaydılar sabah banyo edip çıktım. hamzanın odasını kapatıp gitmiştim, işten döndüğümde hemen hayvancıklarımı kontrol edeyim dedim, civcivler yoktu, deli oldum kaç saattir evin altını üstüne getirdim, netten civciv sesleri bile indirdim belki sese tepki gelir diye, zavallımın biri ayakkabılıkta bir ayakkabının içine saklanmış ama arka tarafı baya ciddi yaralanmış, kan içinde kalmış, hemen su verdim içti, ama uyuklayıp duruyordu, sobanın önüne koydum, kediye kızamam o doğası gerekeni yapmış, suç bende, bir kaç saatliğine balkona koydum, diğer civcivi bulabilmek için, epey aradım yaralı civcivi elektiikli sobanın önüne koydum, kediyi içeri aldım, belki o bulmama yardım eder diye, evet eliyle koymuş gibi komidinin arasına bakıp duruyordu. ve onun sayesinde diğer civcivide budlum, nasıl acıkmış nasıl susamış, diğerinin yanına koyunca nasıl mutlu oldular anlatamam harpten çıkmış gibiydiler ikiside kana bulanmış ama direniyorlardı, su içişleri birbirlerine yaklaşmaları, doğa muazzam bir eser, kimse dengesini bozmamalı, ellerimin arasında ısıttım ikisinide, yatak odasına sobanın karşısına yer yaptım onlara, şimdilik direniyorlar, bakalım sabaha çıkacaklarmı, bugüne kadar sevdiğim şeylerden dolayı ne çok acı yaşadım, yaşamaları için onca emek verdiğim değer verdiklerim içimde yara oluyor, bir arada yaşamaması gerekenleri bir arada tutmamak lazım herkes ait olduğu yerde kalmalı, bugün iyice öğrendim, her ders acı bir deneyimin eseri, |
Ynt: nurhanza devam ediyor |
Ynt: nurhanza devam ediyor benim de evde birarada beslemem gereken iki varlık vardı.sevgili kuşum ve manyak kedim.ben üstelik kuşumu kafesin üstünde oturmaya alıştırmıştım.kafese sokunca avazı çıktığı kadar bağırıyordu.kaç kere kedimin ağzından kapmışlığım var allah bilir .sonra birgün benim evde olmadığım bir gün babam saolsun camı açık bırakıp gitmiş.bizim azmanında isteyipte bulamadığı fırsat tabi.eve geldim akşama geriye sadece kanatları kalmış 88a çok sinirlendim tabi bizim azmana.babam ben gelmeden sinirinden tekmelemiş bizimkini.bende o sinirle bulsam bir iki tanede ben patlatıcam.açtım kapıyı bir baktım kapıda ama nasıl bakıyor suratıma catsle özür dilerim kuşunu yediğim için ama ben bir kediyim der gibiydi.dayanamadım aldım kucağıma sevdim haylazı. umarım senin civcivler sabahı görür |
Ynt: nurhanza devam ediyor eee, kızım benden daha çok anlıyor, tahlil ediyor, hemen teşhisi koruyor, öneriler veriyor, ilginç nasıl böyle duyarlı olabildi acaba, ben hala çözümlemeye çalışıyordum olanları, yaptıklarımı, anlam veremiyordum ama yapmaktanda geri durmuyordum, engellenemez bir biçimde hayatımı farkında bile olmadan bu noktaya getiriyordum, bir arada yaşaması imkansız olan bu canlıları bir arada çok büyük bir sevgi ve emek harcayarak tutmaya çalışıyordum, kızıma telefonda dün akşamki kedi ve civciv konusunu anlattım, hemen 2 civciv sinekle sonik, kedide dedem, dedi, kedi civcivlere zarar vermesin diye uğraştıkça, bizim için verdiğin emeği devam ettirme uğraşındasın dedi, dedemin bize verdiği zararı ve yaşadığımız o korkunç günleri iyileştirme çaban bu dediiii........... ne kadar haklıymış, ve sakın o civcivleri kimseye verme dedii allahım, yürek nasıl dayanmış bunlara, evladım benim bunları yaşamamız mı gerekirdi, |
Ynt: nurhanza devam ediyor veee yine çok hareketli, hatta çok eğlenceli ilginç bir gün yaşadım, işyerinde kendimi artık iyi hissetmemeye başlamıştım, daha faydalı olabileceğim hayallerimi gerçekleştirebileceğim rahat hareket edeceğim bir değişiklik yapmak arzusundaydım, 8 yıldır aynı insanlar aynı konular aynı tavırlar içerisinde kendimi 1000 parçaya bölerek, sabrederek, bir nevi katlanarak, ama korkunç bir özveriyle çalışıyordum, hep aynı özveriyi sergiliyordum hayatımda her yaptığım işe yansıtıyordum bunu, ama canım kızım harika yaratık beni öyle güzel sekillendiriyorki yaraları sarmaya başladım ya özgüvende artmaya başladı yaa, çekim yasasınıda harekete geçirdim yaaa yaşadıklarım epey farklılaşmaya başladı. mesela asla patronun karşısına çıkıp o tavırla konuşarak taleplerimi dile getiremem sanıyordum, öyle doğal ve rahat konuştum ki böyle olmasını istemiyorum, kimseyi kırmak incitmek incinmek istemiyorum dedim, beni rahat bırakın dedim kendimi iyi hissetmek istiyorum, 1 umut için çalışmak istiyorum dedim, hastalıklı davranışlardan arınmak istiyorum dedim, ve bana işe geleceksen gel dedi, yada ne istiyorsan yap dedi, bende artık kafama göre takılma durumuna geçtimm, sabah kaltım işe gitmedim, hemen bir çekçekli valize küçük tüp, tava çaydanlığımı aldım, doğruuu pazar yerine gitmek için yola çıktım, markete girdim çiçek yağı, ve ekmek hamuruda aldım, 2 tane minubus beni almadan gitti, baya kızmak üzereydim hattaa kızmaya bile başlamıştım, minubuus geldii, kapı açıldı öfkeli öfkeli binecekken, çook tatlı bir nine elini uzattı bana, çantalarımı minubuse bindirmeme yardımcı oldu, anaaaaam nasıl tatlı bir yüzü vardı, öfke anında yerini tatlı bir gülümsemeye bıraktı, inene kadar ninenin arkasına oturmustum elimi omzuna koydum, öyle çok isterdim ki o nineye sarılmak, sarılmış kadar oldum, benim ninemle aşkım dillere destandır, en sevdiğim insan ninem oldu hep, kızım doğana kadar, yeni girisimlerime başlarken bir ninenin bana el uzatmesı beynimde nasıl güzellikler sonsuz bir sevgi oluşturdu anlatamam, halbuki basit bir olay, minubuse binecektim öfkeli öfkelii, böyle anlamlı başlayan gün, dahada güzelleşerek devam etti, aslında olumsuz bir sürü şey oldu ama öyle anlamlı ve özel şeylere kendimi kattımki, tüm olumsuzluklar haz olarak bana geri döndü pazara gittim hani bahsetmistim ya eski hükümlü bir dost vardı, siyasi suçlu, 40 yaşından sora bebeleri oldu diyee, benim atölyedede çalışması için işe almıştık, ama bir gün çalıştı ve gelmedi bir daha, üzülmüştüm, pazarda çok değerli dostların elinde kalmış penyeleri satmak için sergi açmıştı gecen hafta, ama satışları iyi gitmemiş, bu hafta ona destek amaçlı, bende tüpümü, yağımı hamurumu alıp pazara gittim, yanıbaşında lokma kızarttım, tanesi 25 kuruşa satarız dedim, ama daha çok hayır gibi oldu, pazarci esnafına lokma kızartıp dağıttım,, öyle eğlenceli geçti ki, 8 ekmeklik hamur kızartıp yedik esnafla beraber, vee kadın koop, fikri için her gördüğüme imza toplama teklifini getirdim, hadi hayırlısı, herkes çok sıcak baktı, kadın emeğini değerlendireceğimiz, hergün açık bir kuruluş olma yolunda tek kişilik çabama artık başkalarınıda dahil etme vakti gelmiştir, işe imza toplayarak başlayacağım, pazarda hamur kızartıp lokma yaparken kızım aradı, ay çok uzun olacak ben bir komsuya gidip gelicem bitmedi dahaaa az soraaaaa |
Ynt: nurhanza devam ediyor eee nerde kalmıştım, kızım aradı pazarda lokma kızartırken ona para göndermiştim, bankamatikten, 30 ytl yazacağıma sadece 30 yazıp yollamışım, ama makinaya 30 ytl koydum, kızıma 30 kuruş gitmiş, bankamatiğin önünde bekliyoz anne arkadaşımla dedi, hemen gidip o 30 liraya hesabıma geçir dedi, gene jet gibi bankaya ışınladım kendimi, ama parayı kredi kartı hesabıma borcumdan dolayı yatırmış bankamatik, birde sırada 26 kişi var önümde, eyvah dedim, kız taaa nerde öğrenci yazıktır bankanın önünde bekliyor dedim, millet sırasını bana verdi, ama hesapta para yok, jet gibi çantamı boşalttım masaya 27 lira çıktı üzerimde, ceplerdende 2 lira buldum, eyvah dedim 1 lira yok nerden bulacam şimdi diye habire telefonda kulağımda kızımla konuşuyorum, millet işi gücü bıraktı beni izliyor, şöleee bir sırıttım önceee millete bakıp bakıp, 29 lira yollayabilirim kızım diyorum, ordan bir tatlı amca gel kızım ben sana veririm dediiiii ayyyyyyyyy halimi görmek lazım nasıl sevindim kızımlada telefonda naklen bankadan yayın yapıyorum sanki, telefonu amcaya verdim bakın size ne diyor dedim, benim cadı tatlı kızım teşekkürünüde etti, 4 lirayıda verdim buda paranızın üstü dedim amca almıyor ben rica minnet, almam dedi, 4 lirada cebime kaldı, o arada bizim patrona telefon edip para yollarmısın bana dedim elemanı yollamış bankaya, kaç gündürde para ile ilgili olumlamalar yapıyordum benim param hiç bitmez herkese yeter diye, ufak meblağlar olmasına rağmen hakikatten cebimden para eksilmiyor, eksilse bile hemen geri geliyor, halbuki bugün pazardada masraf etmeme rağmen gün içinde kaç kişiye elimden para akışı oldu,gitti geldi, akşam eve gene paralı döndüm, üstelik kredi kartı borcumun bile bir kısmını ödeyerek, kızım ise telefon trafiği içinde öyle güzel sözler söylediki, derken patron aradı seni dernekler masasından aramışlar diye, acilen gitmen gerek dediler, bende gittim, öyle sıcak bir şekilde insanlar beni karşılıyorki, mutlu oluyorum yaaa, burda faaliyet göstermeye çalışan ama bir türlü yürütülemeyen bir kadın derneği kapatılacakmış, benim devr almamı istediler, hemen telefon trafiği yapıldı, yarın kadınla tanışıp konuşacağız, zaten yerel seçim muhabbetine herkeste sivil toplum örgütlerine bir ilgi artmış durumda bazı belediye başkanları lokal vermeyi bile teklif ediyorlar, ama benim derneğim partiler üstü olmalı, hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmamalı, kimsenin propagandasını yapmayacağız, sadece kadınlarımızın kalkınmasına hizmet etmeli, herkes emeğini orada değerlendirmeli, herkese açık olmalı, pazardan ayrılıp, dükkana geçtim, birazda orada çalıştım, köpeğimiz sultan beni annesi sanıyor galibaaa, kaç gündür dikkat ediyorum, benim arkamdan ağlıyor, bugün resmen beni yerlere yatırdı, onunla nasıl oynamışım, gerçi hastaydı 3 gün önce veterinere götürdüm, hatta iğnelerinide kendim yaptım, bugün çok neşeliydi, 1 saatte onunla oynadım dükkanın önünde çok iyiii hissediyorum kendimi, şimdide başka bir forumda radyodan arkadaşlarımın benim için çaldığı parçaları dinliyorum, her an daha anlamlı geliyor artık, |
Ynt: nurhanza devam ediyor nurhanza öyle güzel anlatmışsınki enerjini hissettim içimde ve çok mutlu oldum b456 herşey daha güzel olsun... olmalı... hatta olacak 25889 sevgiler kiss3 |
Ynt: nurhanza devam ediyor veee sıcacık taptaze bunlar yeni çıktı beyinimin imalathanesinden, seviyorum yaaa fikir imal etmeyi çok seviyorum,, hele bu radyoyu gece açık bırakıyorum ya sabaha kadar, telkinlerle karışık sevgli tuluyhanıda dinliyorum yaaa, geliyorlar şimşek hızıyla, önce dün neler yaptığıma değinmek istiyorum, artık işe saat 16-17 gibi gidip gece çalışma kararı aldım, hem gündüz beni sinir edenleri ve sevmediğim tipleri en az süreyle görmüş olacağım, hemde tek başıma saat 23 e kadar çalışarak tüm atölyenin işlerini çok daha iyi sakin kafayla bitirebileceğim, işim aslında dikkat isteyen bir iş, eee koca 70 ten fazla yetkili servislik var garantili bir dünya tamir var, hepsinin fişleri kesilecek, siparişleri verilecek, birsürü parça kodunu markaları modelleri ile tanıyabiliyorum artık ve işimi seviyorum, hem işi bırakmadanda tüm beyin imalathanemden çıkan fikirleri hayata geçirme sansım olacak, ben düşündükçe karşıma tamda gereken insanlar dediğim kişiler çıkıyor, mesela pazarda lokma yapıp dağıttığım gün, dernekler masasından beni çağırmışlardı, kapanmak üzere olan çerkezköy kadınlar elele yardımlaşma ve dayanışma derneğinin yönetimini devr almamı istediler, şimdiki başkanı halı saha işletiyormuş, harika bir kadın bence tanışmak beni nasıl mutlu etti, kadın futbol takımı bile kurmaya çalışıyormuş, eee futbolada başlamak düşer şimdi banaaaa....... cilgin897 gssmile pin pon masaları ve bilardoda kurmuş, hep erkeklermi yapacak bu işleri, bir sürü dernek var lokali kahvehane gibi işliyor zaten, erkeklere hizmet veriyorlar, biz kadınların neyi eksik, tender45 ve cidden çok sıkıntı yaşayan zor durumda kadınlarımız var, hemen işe koyulmanın zamanıdır, millete balık değil olta vermemiz lazım, imza kampanyasına başlıyorum, her imza attırdığımada rica edeceğim, oda imza toplasın diyeee ve 1000lerce imza ile herkademedeki insana tüm imkanlarını ortaya koymak düşecek, chp gençlik kollarının başkanı olmuş sevgili tahsin kardeşim, tanıdığım en güzel insanlardan rağbet hanımın eczacı oğlu, dün onada uğradım, hattaaaa kendi bile bilmez düğününe gitmiştim, ona taaa brezilyadan bana hediye gelen kızılderili el emeği ile yapılmış küçük bir pipo vermiştim üzerinde jasper taşı vardı, kızılderililerin meşhur taşııı, eşinede kalp şeklinde bir yeşim taşı hediye etmiştim, allah allah hediye ettiğim şeyleri niye yazıyorumki şimdi, ama bu taşların özellikleri beni çok etkilemişti, konuyu dağıtmayı ne güzel beceriyorum yaaaa thumbsanim ve düğünde rağbet hanımı oğlunun yanında öyle bir eda ile görünce nasıl yüreğim gururla taşmıştı, kabına sığamamıştı, zaten oldum olası düğünler beni etkiler, bir an oğlumun düğününü hayal ettim, yanında nasıl gururla duracağımı düşünürken birden ahhhhhhhhhhh dedim, o artık cici annesinin yanında, düğünde yanı başında durmak onlara kısmet olacak düşüncesi aklıma gelince, göz yaşlarıma hakim olamadım, ve öyle hızlı salonu terk ettim kiii, saatlerceee en kuytu kaldırım taşlarının üzerine otura kalka ağlamıştım eve zor gelmiştim, yanii bu gencecik pırılpırıl insan bende ne özel bir yere sahip, dün yanına uğrayıp bizim kadınlar derneğinin kapanmak üzere oluşundan bahsettim onu diğer üye arkadaşların yakındaki dükkanına götürdüm, bacılarım bize çay ikram etti biraz sohbet ettik, ve dernek için neler yapılabilir konuştuk, tahsin daha sonra beni yine gencecik harika bir avukat kardeşimize götürdü, hattaa telefonda sana çılgın bir bayan getiriyorum bir bakalım neler yapabiliriz dedi, artık derneğimizin bir gönüllü avukatı oldu, kadınlarımızın hukuki sorunlarına ücretsiz danışmanlık yapacak, wave vee asıl beni uykudan uyandıran yeni tazecik sıcacık fikrimi daha anlatamadım yaaa artık işe geç gideceğime göre hemen ek gelir ve tanıtım yollarını düşünüyordum, ve uykuyada öyle yatmıştım, müziklerim ben uykuda bile işlerini yapıyor yanii, bu eski hükümlü arkadaş ve bebeleri için acele olta lazım, balık vermekle başa çıkamayız, nerdeyse uyanır uyanmaz arayacaktım ama, bebek uyanmasın vakit geçsin hemen onları arayacağım, kalkın çabuk en iyi ne yapabiliyorsanız, poaça, kek, börek, hamur kömür yapalım onları şirin bir şekilde paketleyelim ve ben sepeti koluma takayım, hem imza toplayayım hem dernek faaliyetlerinden bahsedeyim hemde yaptıklarımızı ben gezerek satayım, dalga dalga yayılır bu iş, ama dernek çatısı altında yaptığımızda iş resmiyette kazanır, işte böleeee olacak güzel çok güzel şeyler olacak, hadiiiiiiiiiii günaydın,, kalkın sabah oldu, çokk çalışmamız lazım çok, |
Ynt: nurhanza devam ediyor ya Nurhanza hızına yetişilmiyor doğrusu .Çocuklarının bukadar özel olmasına şaşmamak lazım senin gibi bi anneleri var .Senin gibi güçlü sevgi dolu bi annenin başka türlü çocukları olsa şaşardım .Senin verdiklerinin üstüne kendi olmak istediklerinide koymuşlar ve sonuç süper.Seni kutlarım...Nurhanza'cığım bi süredir yazılarını takip ediyorum çok hoş akıcı ve insanın merakını uyandırıyor.sen hiç kitap yazmayı düşündünmü?Mesela sitede yazıp bizimle paylaşırsan çok iyi olur. alk78 |
Ynt: nurhanza devam ediyor bu arada dün gece atölyede geç saate kadar çalışınca eve dönerken bizim sultan peşime takıldı, eve kadar getirdi beni ve sokakta bırakıp eve çıkmayı yediremedim kendime sultan köpeğimde geldi benimle evde dün gece misafir ettim, benim kedi bebeiş baya sinir oldu bu duruma keidlere saldırmak neymiş görsün bakalım, haddini gösterdik sultanla ona, çok sevimli hayvancıklarım varya ne güzeller bana bu yaşta bu güzellikleri yaşattılar tabi evi dağıttık biraz gece toplarım artık, sultan öle herzaman gelemez tabi, halı yıkama makinasınıda getirdim evi şöle bir temizleyeyim bari, |
Ynt: nurhanza devam ediyor yani teşekkurler lost manyağı oldum kaç gündür lost izliyorum arkadaşlar, görüşürüz ve hayallerimi gerçekleşricek yoldaşlarımın uygun hale gelmesini bekliyorum, yol belli ama hep tek bırakıyorlar beni, |
Ynt: nurhanza devam ediyor allahım allahım acele sponsor aranıyorrrrr kadınlar derneği ile ilgili verdim gazı verdim gazı dedim hey kadınlar biz ne olarak doğuyoruz, fenerli galatasaraylımı dünyaya geliyoruz, kadın olarak doğuyoruz, ciyaaaak diye dünyaya bir çığlıkla gelirken akpli chpli şulu bulu değil, kadınız işte, kadın olarak doğduk, mücadele ile hayatımıza yön verme, elimize oltayı alma ve tv karşısından kalkma zamanı, bir sürü partinin kadın kollarına haber saldık, hepiniz gelin diyeee, kadın gücü kuracağız, hatta bizim elemanlar sen böle gidersen o kadınların kocalarından da dayak yersin diye beni tırsıttırmaya çalışıyorlar, ve yarın saat 14 te halısahada toplantımız var basında gelecek, veee flaş flaş zerrin özere ulaşmaya çalışıyordum hep, bugün onuda hallettim, çok uygun bir fiyata sponsorlar bulabilirsek, bide bomba konser hazırlıklarına kalkışacağız, heeeeyyyy aç kendini nurhan yıllardır dilimde söyleyip duruyordum, zerrin özerle konser yapma fikrinii, bide tuluyhanla 1 mayıs işçi konseri hayalim var tabiii, ama kadınlarla ilgili hayallerim için zerrin özerle yürüyeceğiz, yarın yerel basında gelecek, veee belediye başkanına lokal yeri için zerrinin adınıda vererek talepte bulunacağız , süperrrrrrrrrrrrrrrr bu harikayım yaaaaaaaaaaaa tutmayın beniiiiiiiiiiiii |
Ynt: nurhanza devam ediyor evet kapanmak üzere olan bir derneğe can verdik sayılıyoruz şu an için, pazartesi belediye başkanına topluca çıkacağız, ve en kıyak yerden bir lokal isteyeceğiz, basınla gümbür gümbür gidip o gördüğüm ve çocuk parkının önünde yeni yapılan dükkanlardan birini isteyeceğiz çocuklu bayanlar için mükemmel bir yer olacak, elişi hamur işi aklınıza ne gelirse artık bu arada işsiz kaldım patron harbiden kovdu beni, onun adına çok üzgünüm keşke bukadar küçültmeseydi kendini, napalım aç mezarı yok ya elbet bir ekmek kapısı bulacağız, evellalah ekmeğimi taştan çıkartırım, zorluk nezaman biterse yolda biter zaten, zerrin özer içinde koşturup mutlaka bu konseri yapacağız, başka yolu yok bunun, hepinizi beklerim forumumdaki dostlarım, zerrin özer konserimize, derneğimizin lokal açılışına harika şeyler olacak olacak olacak |
Ynt: nurhanza devam ediyor canım benim sen ne kadar marifetli bir kadınsın.. ark5 nasıl tebrik etsem bilemedim ama gurur duyuyorum gerçekten seninle.. 25889 yanında olanlar gerçekten çok şanslılar.. sevincli iyiki bu dünyada benimle aynı zaman dilimindesin.. tender45 iyiki senin gibi yüreği sevgi dolu güçlü bir insanı tanımışım.. yaptıkların ve yapacakların konusunda başarılı olacağını biliyorum.. super aynı şehirde olsak her fırsatta yanında olmaya çalışırdım.. yinede yüreğim.. dualarım seninle.. kiss3 yolun kolaylıklarla dolsun.. sevgiler.. http://img187.imageshack.us/img187/7849/222wr8.gif |
Ynt: nurhanza devam ediyor patronun kaybettiği değeri anlayınca çok üzülecek..ama senin yerin orası değildi zaten..bak kendini çok daha iyi ifade edebileceğin yerlere gidiyorsun..sakın kendini korkutma, olanaklar insana hem maddi hemde manevi anlamda koşarak gelir...vede sana gelirken maratona çıkmışçasına acele ettiklerini görüyorum..yaradan yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..seninle gurur duyuyorum..ve sana çok saygı duyuyorum..bu kadar kısa zamanda bu kadar gelişmeyi ancak senin gibi bir insan başarırdı..beni yanıltmadın teşekkür ederim..gel bi yanaklarında öpeyim...canım arkadaşım banim... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: nurhanza devam ediyor şimdi ben dün gece bir mektup yazdım, yarın basına ve belediye başkanına vereceğiz, baktım uyuyamıyorum neden acaba dedim, eee mektubumu önce günlüğüme koymam lazım değilmi? her hafta bir mektup yazacağız bu ilk mektup, herkesi mektuplara alıştıracağım, unutulmaya yüz tutmuş bir geleneğide canlandırmış olurum belki, her hafta tüm beldemiz biz kadınlardan mektup bekler hale gelmeli, güzel kadınlar, üreten duyarlı değerli kadınlardan mektup almayı kim istemez işte bu nurhanza devam ediyor ve etmeli işte bu...... MEKTUP Merhaba bu ilk mektup, biz Çerkezköy’de yaşayan kadınlar bir yola çıkıyoruz, taaa Ademle Havva’dan bu yana süren bir yolculuk, kimbilir daha nerelere uzayacak, Yolculuklar, erzaksız, azıksız, arkadaşsız çekilmez bir hal alır, el ele yürümek lazım, omuz omuza, üreten, güzelleştiren, kolaylaştıran, özellikler katan kadın elleri deymeli hayata, bu tv karşısında, içi boşaltılan sömürülen toplumu silkelemek lazım, boşa harcanacak tek dakikamız yok, muhtaç durumda olan darda, zorda olan nice insanımız var, onlara balık vermek yetmez, ellerine olta vermeliyiz, haydi elleri görelim üreten güzelleştiren elleri görelim, önce düşünmeye başlasın herkes, mektubu alan herkes oturup düşünsün, sonra ellerini uzatsın, ve yola çıkalım, tüm Çerkezköy’den belediyeden taleplerimiz var, 1- lokal istiyoruz, çocuk bahçesine bakan dükkanlardan biri kadınlara tahsis edilsin, ve bir ilki gerçekleştirmeye başlayalım, çalışan kadınlarımızın 1-2 saatliğine çocuklarını bırakıp gidecekleri bir yer yok, derneğimiz işleteceği lokal ile çocuk bahçesinde tüm çocukları en sevdiği mekanda oynatacak, hayvanlarla, doğayla müzelerle tanıştıracak geziler düzenlesin, 2- gençler için motivasyon ve kişisel gelişim uzmanları ile seminerler düzenlesin, spor okullarında gençlerimize yarışmalarla, turnuvalarla hayata hazırlamakta destek olsun, 3- hukuksal anlamda kadınlarımıza danışmanlık yapsın, 4- sağlık konularında uzmanlarla eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları yapsın 5- ve en önemli hayati konu herkes eline olta alacak, işe ihtiyacı olan kadınlarımız için elele ciddi çalışmalar yürütmeliyiz, bu mektuplarla işe başlayabiliriz, her hafta bir kadınımızın yazdığı mektubu el ilanı şeklinde bastıralım, ve işe ihtiyacı olan kadınlar kollarına sepeti takıp bize gelsin, derneğimiz aracılığıyla artık ne olursa çorap, sabun, börek, poğaça sepetlere doldurup satmaya başlasınlar, hem kendileri kazansın, hemde amacımızı ve yapmak istediklerimizi bu mektuplarla duyursunlar, 6- standlar açalım, pazarda, fabrika önlerinde mektuplarımızı iliştirdiğimiz ürünleri satmaya başlayalım, 7- konser çalışmalarımız için sponsor arıyoruz, zerrin özer ile yaptığımız görüşmelerde, kendisi için değil, sadece orkestrasının masraflarını karşıladığımız takdirde konser yapabileceğiz, öncelikli olarak belediyeden konser için tam destek bekliyoruz, sponsor bulma konusunda, ve lokalimizin konserden önce faaliyete geçmesi gerekli, lokal için yeni yapılan Barbaros caddesinde çocuk parkına bakan dükkanlardan birini talep ediyoruz, 8- lokalimiz haftanın 7 günü açık olsun, işe ihtiyacı olan kadınlar, sabahları nefis kahvaltılar hazırlasın, evlerinde böreğini, çöreğini yapan kadında orada çalışan kadında para kazansın, evinde ördüklerini, elişlerini sergilesin, salçasını, turşusunu, reçelini yapıp getirsin, orada satsın, 9- evlere temizliğe giden, hasta,yaşlı,çocuk bakan kadınlar, parça başı iş yapan kadınlar, bizim aracılığımızla emeklerinin tam karşılığını alarak toplumu kalkındırmak için el ele verme zamanıdır, tüm Çerkezköy halkından belediyemizden destek bekliyoruz işte kadın olmak böyle bir şey, düşünen, üreten kadın olmak bambaşka bir şey, bir kadın isterse yapamayacağı bir şey yok, toplumu doğuran, doyuran,büyüten, öpülesi eller kadın eli deysin hayata, Çerkezköy kadınlar el ele dayanışma ve yardımlaşma derneği |
Ynt: nurhanza devam ediyor evet linki burada gazertede çıkan haberimizin, yola çıktık hadi hayırlısı http://www.cerkezkoyhaber.com.tr/detay.php?id=2338#9035 |
Ynt: nurhanza devam ediyor bu arada dernek geçen yıl benim doğum günüm 12 ağustosta kurulmuş, tesadüfe bakın heleeee |
Ynt: nurhanza devam ediyor bravo. 25889 tebrikler. 25889 devamını bekliyoruz. 25889 956k |
Ynt: nurhanza devam ediyor 25889 25889 25889 25889 tebrikler ablam..daha güzel haberlerin takipçisi olacağım.. |
Ynt: nurhanza devam ediyor seni gerçekten kutluyorum umarım çok başarılı olursun. alk78 alk78 alk78 alk78 |
Ynt: nurhanza devam ediyor ay neler oluyor böleeee, büyük alışveriş merkezi ile sponsor olurmu diye görüşmeye gittim, elimizden geleni yaparız dedi, salon verecek stand açacaklar, afiş astıracaklar, zerrin için henüz bişi yapmaya çalışırken, aklıma dünyanın en akıllı adamı erdal demirkıran geldi, kızcazım tanışmıştı kendisiyle, bayılıyordu ona, bende telefonla görüşmüştüm geçen yıl, kadınlara anlattım olurmu dedim olur dediler, aradım 25 haziranda bu kocaman alışveriş merkezinde erdal demirkıranı ağırlayacağız yarın kitapları geliyor, stand açacağız, allahım allahım süper yaaaaaaaaa hemen yazdım acele acele detayları akşam evden yazıcam çok heyecanlandım yaaaaaaaa mimarı bendeniz olacak kızımla beraber |
Ynt: nurhanza devam ediyor clapping tebrikler yolunuz hep böyle güzellikle devam eder umarim. |
Ynt: nurhanza devam ediyor sevgili nurhanza çalışmalarınızda size başarılar dilerim alk78 yaptıklarınızla insanlara ve kendinize güzel birşeyler kazandırırsınız inşaallah mlk34 |
Ynt: nurhanza devam ediyor olaylar, davranışlar, tepkiler içim yanıyor, hemde nasıl yanıyor, çocuklarım gittiğinden beri, tüm sevgimi, yanlızlığımı, 2 kedim, 2 civcivim, ve köpeğimle paylaştım, içime su serpiyorlardı, emek veriyordum, ben emek verdikçe onlar daha sevimli, daha canlı oluyorlardı, dün oğlumun doğum günüydü, ona international çiçekçilikten bir kırmızı karanfil gönderdim, içine benim için anlamı çok olan bir yazı iliştirdim, " vaktiyle 7 tepeli şehirden, 7 karanfilin biri balıkesire gider, artık dünyanın en güzel canları orada yetişir, annenin yüreğindeki bu karanfil sana hediyem olsun yavrucuğum" size feda olsun canım yüreğim, ve kızımla görüştüm ah öss, ah karneler, ah hasretlik, tüm mahallenin karne alan çocuklarını sevindirmeye çalıştım, civcivlerimi dükkanın önünde yaptığımız kümese koydum arada saldım onları, çocuklar ve gören herkes hayranlıkla bakıyordu, köpeğim sultanla aynı tastan yemek bile yiyorlardı, harika bir gündü, kadınlarla toplantı yaptık, erdal demirkıran için panele tam destek sözü aldık, kitap satışı için herkes kolu bacağı sıvayacak, gece saat 2 de kızımla telefonda görüştük bana söylediği sözcükleri anlatmaya cümleler yetmez, oldukça uzun bir süredir kızımın ağzından o cümleleri duymayı bekliyordum, karnesini aldıktan sonra artık lisede bitti, okulun bahçesinde oturmuş yerde gezen karıncaları izlemeye başlamış, aynı anda aynı hareketleri yapan karıncaları gördüğünde paganinin bir eserini duyunca karnında kelebeklerin uçuştuğunu hissetmiş, ve beni aradı akşam üzeri, epey konuştuk, öyle çok duygulandım ki, gece tekrar aradı saat epey geçti, bana benim kızım olmaktan dolayı ne kadar mutlu olduğunu karnımda olmaktan bu hayatı bu gözlerle görmekten dolayı bana nasıl teşekkür etti, allahım duygular duygular, hayat bu işte dedim, gece konuştuktan sonra onların kılına zarar gelmesin diye dualar ettim, sınavı kendisi için en hayırlı şekilde sonuçlandırması için, ve yanlarında olup onları koruyamasamda, kmlerce uzaktan elimden gelen herşeyi yapacağımı, canımı ve değer verdiğim herşeyi feda edeceğimi tekrarlayıp durdum, sabah işe geldim ve gece bir k 9 köpeğinin gelip kümesi ve civcivlerimi parçaladığını gördüm onları gömdüm, hala ağlamadan, ne zamandır büyük bir sevgi ile baktığım bu civcivleri çocuklarımın adına kurban verdiğimi tekrarlayıp onları kaybettim ama çocuklarım hala sağ ve selamette diyorum ama içim yanıyoor işte sabır yüreğim sabır |
Ynt: nurhanza devam ediyor nurhanzacım ne diyeceğimi bilemedim kuzum ... mesajının içerisinde her şey var.. kıyamam sana.. öncelikler civcivlerin için sabır diliyorum tatlım.. senin hayatındaki görevleri buraya kadarmış.. sad456 http://img65.imageshack.us/img65/9356/birtday2tr.gif oğlulunun doğum gününü kutlarım.. ark5 nice güzel başarılı huzurlu sağlıklı yıllar geçirmesi dileklerimle.. http://bemine.com/categories/bday/hb38.gif kızınada sınavında başarılar diliyorum..http://www.serdarozler.com.tr/goz_hastaliklari/335.gif güzel haberleri ile hepimizi sevindirsin.. blissy sevgiler.. kiss3 |
Ynt: nurhanza devam ediyor geçen yıl köpüşüm öldüğünde siyah bir kelebek beni mor bir güle götürmüştü, dün oğluma gönderdiğim kırmızı karanfilden sonra, az önce çöpe atılmış 3 tane kırmızı karanfil gördüm, onları alıp atölyeye getirdim, saplarından birazcık kesip suya aspirin atıp solmuş karanfilleri canlandırmak için suya koydum, masamdaki çiçeğe eğilmiş tomurcuklarla bana bakıyor şu anda, masamdaki çiçeğin adı ayşiim kızımın adı, karanfiller ayşime yaslanmış, duygularımı anlatmak istedim işte |
Ynt: nurhanza devam ediyor morgül, köpüş ve siyah kelebek : buda benim gerçek hikayem... giden evlatların ardından yanan yürek aylarca hiçbirşeyden teselli bulamadı, dökülen yaşlar, alınan anti depresanlarda bir işe yaramadı. sokakta karşılaştığım kara kuru uyuz köpüş annesini emmek için tellerin arkasından nasıl çırpınıyor nasıl çırpınıyor, onu tellerin öbür ucuna annesinin yanına bırakmak lazımdı, annesine kavuşmak ve emmek için verdiği mücadeleyi, ancak yanan bir anne yüreği bilir, ertesi gün zavallı uyuz ve hasta anne köpek yanında köpüşle gözlerimin içine baktı, sanki al bu yavruya bak yoksa ölecek dedi,hemen çantamı boşaltıp uyuz yavruyu kaptığım gibi veterinere götürdüm,4 gün çalıştığım atölyede ona baktım, tüm elemanlar kokusundan rahatsız oldu, benden o köpeğe baktığım için iğrenmeye bile başladılar, sabah yanımda işe getirdim akşam eve kedilerim ve kuşumun yanına getirdim, hergün banyoda onu ilaçla yıkadım kuruttum, isveç şurubu bile kullandım, iyileşmeye başlamıştı, dükkanın önüne kocaman evini bile kurduk, herkes bana kızıyordu, bırak o sokak köpeğini diye, bir gün atölyeden elemanlar kettledaki sıcak suyu üzerine döktüler, köpüş baya ağladı, çıldırmış gibiydim, nasıl bir damlacık yavru bir köpeğe o suyu dökebildiler, ve karşısına geçip eğlenebildiler anlamıyorum, 2 gün içinde o iyileşmeye başlayan köpüş yemeden içmeden kesildi, hergün veterinere götürdüm, serum bile verdiler, dükkanın önündeki kulübesinde kalıyordu, iyileşeceğine okadar çok emindim ki, sabah öldü dediler, onu aradım sordum yerini bile söylemediler.tesadüfen çöpü dökmeye çıktığımda çöp tenekesinin içinde cansız bedenini gördüm, hemen çıkartıp onu ellerimle gömdüm, günler süren bir ölüm kalım savaşında hastalığa ve tüm zorluklara direnen başka hayatlara tanık oldum, bu süreçte, evlat hasretiyle yanan bir annenin son nefesinde evladının ağzından duymak isteyeceği tüm sözlere tanık oldum, öyle bir bakış gördüm ki, öyle bir anne bakışı, yoğun bakımda hareketsiz yatıp konuşamazken bile, gözleriyle bana neler anlattı, asla o bakışı ve bana uzatıp elimi sıkan elini unutamam, bir anda hayat karşıma öyle olaylar çıkarttı ki, zaten her yılında muhakkak ki enteresan olaylar hep olmuştur, ama bu yıl nasıl bir yılmış, tüm yıllarıma bedel oldu, onca yaşananların ardından soğuk kış günü gözümün önünden siyah bir kelebek geçti, öyle güzel ve büyük kanatları ve desenleri vardı ki başkası koşarmıydı peşinden bilemem ama bu güzelliği herkesin görmesini istedim, seslendim, bakın şuna bakın dedim, peşinden koştururken, beni köpüşümün ölüsünü bulduğum çöpün yanına kadar koşturdu, çöpte bir sürü gül dallarının içinden bir tomurcuk mor gül buruş buruş olmuş, bana bakıyor, hemen koca dalların arasından onu çıkartıp, vazoya koydum, aspirinde koydum suyuna nerdeyse 3 haftadır hala yaşıyor büyüdü güzelleşti, biliyorum yakında ömrü bitecek ama onu sevgili nusret kaya nın bana verdiği iyileşme kitabının arasına koyacağım, ve uzun yıllar kuru bir gül dahi olsa benle birlikte olacak, ve bu yılın en önemli hatırası olacak, köpüş, kelebek, anne, mor gül, ve ÖSS..... |
Ynt: nurhanza devam ediyor Sana söyleyecek şey bulamıyorum her seferinde yadıklarından çok etkileniyorum umarım çocukların ve senin için gelecek günler umut ve aydınlık getirsin . |
Ynt: nurhanza devam ediyor İmza kampanyası başlattık işte budur EMEĞİNE VE EKMEĞİNE SAHİP ÇIK Çıkarılan yasalarla, uygulanan sosyal ve ekonomik politikalarla kuru ekmeğe muhtaç bırakılan halkın şimdide ekmeğine göz dikildi. Biz haklarımıza, emeğimize ve ekmeğimize sahip çıkmacağız, · Zamların geri çekilmesini istiyoruz · Üreticiye daha fazla devlet desteğinin sağlanmasını istiyoruz · Belediyenin ekmek zammına itiraz hakkını kullanmasını istiyoruz · Belediye ekmek büfelerinin çoğaltılıp üretilen ekmek sayısının arttırılmasını istiyoruz Zamlara karşı sessiz kalmayacağız. EMEĞİMİZE VE EKMEĞİMİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BİR İMZA DA SEN VER!!!!! |
Ynt: nurhanza devam ediyor nurhanza imzayı nereye çakıyoruz ablam, link ver, stanlarmı var keşke daha fazla bilgi verseydin.. |
Ynt: nurhanza devam ediyor henüz taze çıktı bu tasarıda, ekmeğin 70 kuruş oluşuna, oy benim halkım çok kızmış, kadınlara dedim varmısınız, varız dediler, bizde yazdık, ve inanmayacaksınız, metni ilk kaleme alan henüz fen lisesi 2. sınıfta okuyan bir kızımız, gurur duydum, gençlerimiz bile ses çıkartmak istiyor, ilk olarak hemen foruma koydum, bunun için bir web sitesine rica etmek lazım, mesela atakan bey kardeşim bir el atıver diyecem ama, forumumuz içerisinde nasıl olur pek kestiremedim, o yüzden günlüğüme koydum zaten, ama uygun görülürse foruma giren herkes ilk önce bunu görse ve bir imza çaksa pek kıyak olurdu dimiii, teklif var ısrar yok, bu imza kampanyası dalga dalga ülke genelinde yayılacaktır, başka bir ilde ben gibi biri kapınızı çalıp ver bir imza diyebilir ee atarsınız o vakit, canlarım benim, 22 haziran için bi yazı okudum ay du onu öbür başlığa ekliyim, |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:52 AM. |