Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   nurhanza devam ediyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5110)

comte 23-07-2008 11:32 AM

Ynt: nurhanza devam ediyor

Alıntı:

nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
şimdi derneği kapatmak üzere olan bu kadınıngörüş ayrılığımın olduğu bir parti için çalıştığına dair duyumlar aldım, dernek işine başlarken işin içine siyaset karışmıyacak, her partiden kadın gelip üye olabilir ama derneğimiz hiç bir partiye hizmet etmez diyerek yola çıkmıştım, kafam allak bullak oldu, ben kadının emeğine saygı gösterip başkanlığa devam etmesini bile önermiştim, ama bu şartlar altında eğer bir partiye hizmet edeceksek, ben bu yoldan çekilirim, ve üye yaptığım hiç kimse bu yola devam etmez, ve bu getirdiğim noktadan da görüş ayrılığımın olduğu kadınların yürüyeceğini düşünmekte beni rahatsız ediyor,

Çalışmalarınızı, yazılarınızdan takip ediyorum. Başarılı çalışmalar yapıyorsunuz.

Demokratik bir ülkede, her insan, şu ya da bu partiyi destekleyip savunma hakkına sahiptir. Siz de onu tasvip etmeme hakkına sahipsiniz. Ama burada dile getirmeniz pek hoş olmamış. Burada da, o partiye mensup bayanlar ya da erkekler vardır mutlaka. Onları, incitmiş olursunuz.

İnsanları, şucu veya bucu diye ayırmamanızı rica ediyorum.

nurhanza 24-07-2008 12:29 AM

insanları şucu bucu diye asla ayırma gibi bir fikrim olmamıştır, kimseyi incitmek istemem, ama ben bu duruma çok incindim, bana inanıp gelenlerde incinecek, ben kendi görüşümü belirtmedim bile, ilk sözüm zaten biz doğarken önce insan olarak doğarız, sonra kadın erkek, diye ayrılırız, sonra asyalı avrupalı vs. vs. milyarlarca yıldır insanlar doğup yaşayıp ölüyor, devr daim ediyor bu, yaşarken huzurlu yaşasak, hakça paylaşsak, şucu bucu değilde biz olsak,eğitim, sağlık, barınma, iş imkanlarına hepimiz sahip olsak, topu topu 20 kişi yüzünden tüm insanlık savaşın içine sürükleniyor, birileri zengin olurken, birileri yok oluyor, neyse kusura bakmayın, şevkim kırıldı, ne yalan diyeyim,
ama pes etmeyeceğim, benim mücadelem bu, ve devam edeceğim, darağacında sallasalarda yola devam edeceğim....ve emeğimin karşılığını alacağım, başkan olmak gibi bir derdim hiç olmadı, hayalini kurduğum şeyleri hayata geçirmeye çalışıyorum,
ve bu arada dünya için yapılacak şeyleri herkesin acilen harekete geçerek yapması gerekiyor, tarım, ülkemizin tarımını lüfen inceleyin, 20 yıl sonra kullanılan bu kimyasallar yüzünden artık topraklarımız bir daha eskisi gibi olmayacak,
ve psikolojilerimizde içten içe nasıl bir çöküntüye gidiyor, lütfen forumum hepimiz çok iyi olmalıyız, biz çok iyi ve bilgili olalım ki, etrafımızıda aydınlatalım, 96

nurhanza 31-07-2008 03:30 AM

çerkezköy kadınlar elele derneği olarak 29 temmuzda haydarpaşa garı merdivenlerinde istanbul' un tarihsel, kültürel ve coğrafi güzelliklerine uzanan rüya gibi bir yolculuğa gittik. piyanist tuluyhan uğurlu her zamanki gibi konsere katılanları eserleriyle, ve eserlerinde anlattığı istanbul la büyüledi, Haydarpaşa garının merdivenlerinde gerçekleşen konserde, o eşsiz atmosfer, deniz ve martıların piyanoya, bağlama ve kavala eşlik edişi, istanbul tarihinin slaytlarla izleyicilere sunulması ile 21.00 da başlayan konser 23.45 te bitene kadar vaktin nasıl geçtiğini kimse anlamadı... ve kadınlar elele derneği olarak bu muhteşem konser sonrasında, kız kulesi karşısında içilen çayların ve sohbetin tadınıda sizlere nispet olsun diye duyurmak isteriz...

2000 kişiye elden davetiye vedildi, çerkezköy, kapaklı belediyelerinde ve pazar yerinde anonslar yapıldı,trakya.tv de bir ay öncesi duyuruların yapılması ve sayısız işyerine ilan asılmasına rağmen katılım 11 kişi ile olunca, insan geldiğimiz noktaya şaşırıyor,

biz kadınlar elele derneği olarak en azından tüm halkımıza böylesi güzel bir organizasyonu, değerli piyanistimiz tuluyhan uğurlu'yu, ve dünya başkenti istanbul 'u bomba sesleri ile değil, piyano, martı ve vapur sesleri ile tanıtılması gerektiğini ve bizansa, osmanlıya başkentlik eden istanbul'umuzun hakettiği yere gelmesi ile tüm halkımızında hakettiği seviyeye ulaşacağını duyurmuş olmanın gururunu yaşıyoruz. bu organizsayonumuzun gerçekleşmesinde bize katkılarını sunan akut polikliğinden doktor Marina Abuladze'ye, şöförler odası başkanı Yaşar Kuş beyefendiye, chp kadın kolları başkanı Ayfer Dönmez'e, ezgi sazevinden Hüseyin beye, muhasebecilerimizden Nurcan hanıma ve Demet hanıma, Bony çorap fabrikasından bize katılan Sevginç hanıma çok teşekkür ediyoruz, ayrıca Lemar alışveriş merkezinde gerçekleşen dünyanın en akıllı adamı Erdal Demirkıran panelimizde bize sponsor olup, maddi manevi desteğini esirgemeyen Güven hastanesine, Onur çiçekçiliğede bu vesile ile tekrar teşekkür etmeyi borç biliyoruz.

kapanmak üzere olan kadınlar elele derneğinin daha yapacak çok işlerimiz olduğunu siz değerli halkımıza göstermeye başladığını umuyoruz. 2 ay gibi bir zamanda, pazardaki sergimizle ihtiyaç sahibi bayanlarımıza bir gelir kapısı açmayı hedefledik, ve her pazar sergimizi açmaya devam ettik, evinde sarmasını kekini poaçasını yapanlar, çeyizlik örtülerini dantellerini getirenler, takılar yapıp getirenler, bizim aracılığımızla emeklerini değerlendirmeye başladılar, ve çok acil olarak lokalimizi açmamız gerekiyor, piyanist Tuluyhan UĞURLU ile konser öncesinde ve sonrasında yaptığımız görüşmelerde, çerkezköyde acilen bir sanat sokağını hayata geçirebilmek adına neler yapabileceğimizi konuştuk, ve bu konuda tüm organize sanayi bölgesindeki fabrikalardan, esnaflarımızdan, halkımızdan, siyasi partilerden, lokal için planladığımız girişimlerde bize destek olmalarını bekliyoruz, sanat sokağının ortasında kadınların el emeği, göznurunu sergileyip kazanca dönüştürebileceği, ve hayal edilebilir tüm eğitim, kültür, sanat çalışmalarını yapabileceği bir lokalimizi hayata geçirmek istiyoruz.

nurhanza 02-08-2008 11:44 PM

http://www.cerkezkoy.com.tr/haber_de...xhaber_no=8120
eee yorum yazın hadiiii
http://www.cerkezkoyhaber.com.tr/detay.php?id=2840

işte budur hayatım değişiyor işte, neler başarabilirmişim ve daha yolun başındayız

sanemce 03-08-2008 12:22 AM

tebrikler 25889
pes etmedin, inandın ve başardın kiss3

nurhanza 19-08-2008 12:27 AM

17 ağustos ve ben gene depremlerdeyim, yıkılıp inşa olmaktan yoruldum, ama pes etmeyeceğim, yaşadığım korkunç şeyleri yazıp üzüntümü, acımı kelimelere dökmek istemiyorum, ama konserden beri kendimi toparlayamadım, gene kontrolümden çıktı olaylar, artık hiç bir şeyi sevmeyeceğim, sevip bağlanmayacağım, gözümden çok sevdiğim kedilerimide bıraktım, karamelli dondurma yemeyeceğim, sadece kızımın üniversiteye giremeyişini, ve koca senelerde yaşadığımız lanet öss sendromunu atlatabilmek için, neler yapabilirim diye araştırıyorum, o kadar yüksek puan almasınıa rağmen yerleşemeyişi, kendimi suçlu hissetmem yüzünden, gerekirse tüm ömrümü feda etmeye hazırım, şimdi bir umut var umarım gerçekleşir gerçekleşeceğine inanıyorum bedeli ne olursa katlanmaya hazırım, yeterki kızımı okuması için yurt dışına yollayayım, az bir zamanımızı var, ve öss yüzünden böylesi harika bir gencin yıkılmasına izin vermeyeceğim, gerçi o çok güçlü duruyor, ama galiba ben yıkıldım, konserden beri zaten kendimi berbat hissediyordum, onca emeğe karşılık konsere 11 kişi götürmek belki eğitim seviyemiz düşünülünce başarı gibi görünüyor, binlerce insana tuluyhan uğurluyu anlattım, artık çerkezköyde tuluyhan uğurluyu tanıyorlar,vagon projeside gerçekleşmek üzereydi, ama dibe vurdum sanki, nasıl toparlanacağım bilmiyorum, sadece eski işime döndüm ve hummalı bir şekilde çalışıyorum, ve en ufak bir boşlukta hemen ağlamaya başlıyorum, allahtan yanımda bana destek olan bir arkadaşım var, kafam çok karışık, hala hızlıyım hareket halindeyim, ama yaptığım şeyler benim hayallerim umutlarım değil, ve sanki yaptığım tek şey kendimi feda etmek gibi geliyor bana, tüm enerjim kendimi mutsuz etmeye ve acıtmaya yönelik gibi, öyle saçmalıyorum ki, sanki kızım üniversiteye başlasa ancak öyle iyileşirim gibi, tüm kalbimle sadece istediğim kızımın balkan veya sofya üniversitesine başlaması, ancak ozaman toparlanırım ve sakinleşebilirim gibi,forumum size yalvarıyorum enerjinizi buna yoğunlaştırın, iki nokta yapalım ve kızım için bir şans olsun, tüm kapılar önünde açılsın, ve okumak için yurt dışından hemen bir kapı açılsın,,,,,,,,,, yoksa korkuyorum kendimi yitireceğim,,,, artık hiç bir şey sevmeyeceğim..................

nurhanza 23-08-2008 09:34 AM

sakin ol sakin ol, sinirlerine hakim ol, büyü, olgunlaş, hükmet,
kızım ona açtığım yoldan yürümeyecek, babamda, o zaman ben kendi yolumu açmalıyım,
kendi yolumu onlara adadığım için benimde yolum yok gibi oldu sanki, yolsuz kaldım.....
kimse bana yol açmadı açmayacak, ben açmalıyım, açacağım, vakit daralıyor acele et nurhaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn
aş kendini, boşver herkes kendi yolunda yürüyor.

nurhanza 25-08-2008 07:35 AM

kendime birşey olsa dayanıyorum, evlat bambaşkaymış,

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar... AYŞENUUUUUURRRRR 88a 96

nurhanza 26-08-2008 12:43 AM

AYŞENUUUUUUUUURRRRRRRRR, bebeğim , gözümün nuru, ışığım, bir sesini duyayım, iyi olduğunu bileyim, gene nerde hata yaptım, sadece üniversiteye giremedin diye sofya üniversitesinde okuyabilirsin yada gel beraber silivride çalışalım, iyi bir maaşla geç işimizin başına dedim, seneye daha iyi hazırlanır istediğin bölüme girersin ama yanımda ol istedim, denizi, özgürlüğü, kendine güvenmeyi, okumayı araştırmayı seversin sosyal bir insansın, bizim senle hiç problemimiz olmadıki, biz ana kız olmaktan çok kankiydik, dosttuk, üzüntünü paylaşamamak, yanında olamamak zaten çok zor, hele özlem var ya o zehir zemberek özlem, yetti canıma, bebeğim, meleğim, ben seni anlamaya çalışıyorum, enginarı sevme tamam, ısrar etmiyeceğim, ama sesini esirgeme, neler oluyor, bir anlat belki bir ucundan yetişirim, bilmemek ne zormuş, kuzum kızım canım, ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar............... 88a

nurhanza 28-08-2008 03:38 PM

HAMZAAAAAAAAAA
canım oğlum, ah bir bilsen annen seni nasıl özlüyor, gözleri cin gibi parlayan eşsiz çırağım benim, sen gibi kimse beni anlamıyor, miniciktin, bebeciktin, benim kahrımı çekerdin, gelip gıgımdan koklardın beni, ıhı ıhı diye dudağını emerdin, sıcaklığını kokunu sesini, seni nasıl özledim, ah bir bilsen, okuldan çıkıp atölyeye yanıma gelirdin, benle birlikte çalışırdın, ne çok eğlenirdik senli vakitlerde, uyumluydun, özveriliydin, gayretliydin, sensiz, bomboş kaldım sanki civcivlerle, kedilerle, kusla, köpeklerle avundum, artık karamelli dondurma bile istemiyor canım, gelsem, tatsızlık çıkacak diye korkuyorum, böyle olmasını istemedim, ayşenura neler oldu anlamıyorum, elimden geleni yapmaya çalıştım, ama olmadı, sizi huzursuz etmektense uzak durmayı tercih ediyorum, ama yüreğim dayanmıyor, hamzaaaaaaaaaaaa, sana kavuşmak istiyorum, yanımda kalmanı annem diye boynuma sarılmanı istiyorum, ayşenur artık eskisi gibi olmayacak sanırım, büyüdü artık bana ihtiyacı yok, ama benim sana ihtiyacım var, hemde çok var....

sanemce 28-08-2008 03:44 PM

Nurhanza ters giden bişeyler var o belli. Ama neler oluyor açıkça aydınlatırsan bizleri, belki yardımcı olabileceğimiz birşeydir. Anladığım kadarıyla çocuklarınla arada mesafe oluşmuş ...
Ama neden ???

nurhanza 28-08-2008 08:27 PM

açıkçası tam olarak bende bilmiyorum, öss de yerleşemedi, bir markette işe başladı, onlara telefon ve hat gönderdim rahatça sınırsız konuşalım diye, festivale gidecektik, kızım istemedi, sofya üniversitesine git ozaman dedim, tüm imkanlarımı koydum, araştırdım, burs, vs, ne gerekiyorsa ayarladım, önce olur dedi, sonra vazgeçti, ozaman markette çalışma gel yanıma bir yıl harika bir iş imkanı yakaladım, iyi bir maaş artı sigorta ve çok sakin bir ortam olacak, deniz kıyısı, teknik servislik yapacak, günde kaçtane ütü vs. tamire gelebilirki, sakince hem çalış hemde öss ye hazırlan hemde para kazanıp okulun için biriktir dedim, bundan iyisini bulmasına imkan yok ki, onuda kabul etmedi, nedenini anlamadım, ve kahrımdan ölmek üzereyim,nerde hata yaptım anlamıyorum, kadınsanız, hele boşanmış bir kadınsanız, ne yaparsanız, bu toplumda saldırıya maruz kalırsınız sorun bu galiba, her ne yaptıysam emeğimle yaptım, cidden kelimenin tam anlamı ile emeğimle yaptım, ama babası olacak olan adam telefonu kızımın elinden alarak, asla ağıza alınmayacak kelimeler söyledi, onun tarzı gerçi, ama kızımın bu duruma sessiz kalması ve telefonu açmaması beni kahretti, bu öfkeyle çıkıp gitsem, daha kötü olacak, onları üzmek istemiyorum, çocuklarım üzülmesin diye sineme çekiyorum tüm kötü sözleri, ve kötü söz sahibine aittir, ben kendimi ve ne yaptığımı çok iyi biliyorum, ve beni tanıyanlarda bilirler, umarım bir an önce düzelir....

sanemce 28-08-2008 10:31 PM

canım paniklemişsin.. seni çok iyi anlıyorum.. bende 8 yıldır kızımı tek başına büyütüyorum ve 3 yıldır yatılı okuyor. ona bişey olsa,canı sıkılsa, ağlasa içimden bişeylerin eridiğini hissediyorum ve kuş olup uçasım geliyor yanına gitmek için..bizde baba faktörü yok o ayrı.. babası kendi yaşamında..
biz çocuklarımıza elimizden geldiğince destek olmak, mümkün olduğunca rahat olmalarını sağlamak istiyoruz.. kabul etmediklerinde de bizi anlamadıklarını düşünüp üzülüyoruz..
aslında biraz rahat bırakmamız lazım.. elimizden geldiğince.. hayatı yaşayarak öğrenecekler.. bizim anlatımlarımızla ya da sağladığımız imkanlarla değil.. çocuklar bazen fazla ilgiyi baskı olarak algılayabiliyorlar..sen onların annesisin bunu hiçbir şey değiştiremez.. biraz zaman ver kendine de onlarada.. herşey yoluna girecektir.
sevgiler

Mustang 29-08-2008 09:09 AM

sevgili Nurhanza sen çok güçlü bir kadınsın ve gücünün üstünde yüklerin altına gönülü girmişsin dur biraz yavaşla okadar yoğunsun ki kendini bırakmışsın .Seni okuyarak takip ediyorum ama epeydir söylemek istediğim sende gözlemlediğim kendine bir çok olumsuzluğu çekiyorsun .Öncelikle biraz sakin ol ve iyi şeyler düşün .Çocuklarımız henüz çok gençler onlara biraz zaman ver mutlaka senin gibi bir anneleri olduğu için çok gurur duyuyorlardır.Sen onlara bumerenggını sevgi yönünde attın mutlaka geri dönecektir biraz zaman tanı .Sakinleş ve bekle olumlu düşünceler geliştir .Hayat çocukların ve senin için çok güzel olacak bundan hiç şüphem yok. kiss3

nurhanza 29-08-2008 11:59 PM

2 gün önce okulun bahçesinde, kendimi kaybedene kadar avazım çıkana kadar ağlayıp, içimdeki acıyı ve öfkeyi kustum, artık telefon etmiyorum, mesaj çekmiyorum, sadece peki yazdım ve yolladım, eminim bir süre sonra kızım paraya veya herhangi bir şeye ihtiyaç duyduğunda arayacak, hep öyle oldu, sanki taşlaşıyorum, ve o benden maddi bir şeyler isteyecek olursa, yardımcı olmamaya karar verdim, sadece anne sana ihtiyacım var, gel yanıma derse koşacağım, bana derdini anlatıp fikrimi sorarsa var olacağım, ve para biriktirme kararı aldım, ciddi anlamda para biriktireceğim, kendimde harcamayacağım, bir gün geldiğinde mutlaka yanıma gelecekler, cektiğim özlem, döktüğüm göz yaşları bir anlam ifade etmeyecek, allahtan sadece onların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını diliyorum, allah kötü haberlerini esirgesin, 2 side harika pırıl pırıl çocuklar, ananın yazgısı kızına geçermi bilmem, ama benim annemde çok gözyaşı dökmüş hasretlikten,boşanmışlar ve bizden ayrılmak zorunda kalmış, annesiz büyüdüğüm gibi, şimdi evlatlarımdanda ayrı kaldım, ve eski eşim asla çocukları alamazdı, sadece eşi olan kadın sayesinde iyi bir yuva kurduda öylelikle gitti çocuklar, en azından buda bir teselli, ben çocuklarımı terketmedim, okumaları kendilerini geliştirmeleri için gerekeni yaptım, verdiğim mücadeleyi herkes gördü, hatalarımla sevaplarımla ortadayım, canım yavrularım, gün olur devran döner, ben çok güçlü bir şekilde dimdik duracağım sadece sizin için, hayalayaz canım benim, sana ne kadar teşekkur etsem azdır, herşeyden elimi ayağımı çekip kendimi pisimbatımın bana kızdığı tempo ile çalışmaya adamıştım gene, neyse ki bugün daha iyiyim, her damla gözyaşında olgunlaşıp büyüyorum sanki, herşey çok güzel olacak eminim, babamda harika olacak çocuklarımda, isterlerse yanımda olmasınlar, onları özgür bıraktım artık, kendi ayaklarının üzerinde dursunlar, kendimi taşıyacağım sadece, çoook mutlu olacağım, öss ye hazırlanacağım, 40 yaşımda basın yayına girmiş olacağım, kim nederse desin, tek başıma kimsenin tek kuruşu ile değil kendi emeğimle terimle, bilgimle, yüreğimle, sevgimle başaracağım, mustang canım benim, olayı çözdüm galiba, olay budur yani değilmi, enerjiyi açığa çıkarttım, ve serbest bıraktım, heeey evren ben burdayım, enerjimi görüyormusunuz, ışıklar saçıyorum sanki...., dernek için tekrar harekete geçiyorum, ben böle bunalıma girince herkes durdu bekliyor, ne garip ama tek başıma aldım başımı yürüdüm, erdal demirkıran paneli, ve tuluyhan uğurlu konseri, 3000 mektup, ve 2 ay boyunca kaç kez tam sayfa haber bile oldu yaptıklarım, şu tren vagonuna asılayım bari tuluyhanla görüşüp, meydana vagonu şööle gümbür gümbür getirmeli,,,3. mektubu yazacağım şimdi ve her gördüğüme elden dağıtacağım, bana fikir verin emi arkadaşlar mektubuma yazacağım şeyler öyle konular olmalıki, tam yürekten 12 den isabet etmeli, kadın olmak nedemekmiş, yapacak ne çok şey var daha hele dur sen, bir öss bizi bitiremez ki, bu arada % 52 gençlerine hayranlığım iyice artmaya başladı, greenpeace, BAK, bir umut, az olmayacağız, çok olacağız ki görsün millet açsın gözünü.. aldığımız oksijenin hakkını verelim dimi amaaa

Mustang 30-08-2008 07:35 AM

nurhanza'cığım en azından çocukların rahat birde babalarının yanında rahat olmasalardı aklın sürekli onlarda kalsaydı .Çok güzel kararlar alamışsın şimdi kendinle ilgilen sen kendini toplayıp güçlü bir şekilde karşılarında olursan kimse sana birşey yapamaz.Öncelikle sakin ol ve onların sana gelmek istemelerini bekle para konusundada çok iyi bir karar almışsın eğer bu konuda aramaları seni incitiyorsa verme ancak istedikleri zaman yanlarında ol.Bütün aldığın kararlar çok güzel sakin ol ve kendi hayatını kur .Herkes yaşarken sen acı içinde yok olma herşey yoluna girecektir .Onlar çok gençler ve bir gün seni anlayacaklardır.Birazcık zaman.... alk78 alk78 alk78

cedrus48 30-08-2008 07:42 AM

Benim ilave edeceğim bişey bırakmamış mustang çok güzel meseleye değinmiş Nurhanza lütfen üzülme vede hayattan kopma senle beraber yapacağımız çok şeyler var. dünya ve ormanlarımız kurtarılmayı bekliyor.Senle hayata geçireceğimiz bir projemiz vardı.Ben unutmadım senin projeni vede sende unutma .senin arkanda seni seven ve senin üzülmeni istemeyen bir sürü dostların var.Dualarımız seninle.

nurhanza 31-08-2008 09:30 AM

ciddi anlamda, kafam karışık, etrafımdaki insanlar özelliklede en yakınımdakiler, bana dengemi bozduğumu, aykırı bir insan olmaya başladığımı, çok zeki olsamda, akıllı ama fikirsiz olduğumu, ani ve fevri hareketlerde bulunduğumu söylemeye başladılar, deliriyor olamam. olaylar kontrolümden çıkıyor, olaylara yetişemeyince, kendi kontrolümü mü kaybediyorum acaba?. kimseye zarar vermek istemem, ama dün iş yerinde olan bir olay bir anda hemen çıkıp git uzaklaş nurhan dedi, aslında sebeb bile yoktu öyle ani tepki vermeme, atölyede sistem oturtmaya çalışıyoruz, herşeyi kayıt altına alarak sistemli çalışma başlatmaya uğraşıyoruz, ama bir türlü olmuyor, ve atölyede belkemiği gibiyim, sistem benim sanki, ve atölyede yaptığım her iş kesin doğru, işimi severek ve çok iyi yaptığım için, kurmaya çalıştıkları sistem bana basit geliyor, daha doğrusu gereksiz, aslında sistem bana değil, insanlar sisteme bağlı çalışmalı, herşey kuralına göre oturunca, sistemin o halkasına kim oturursa otursun çark dönmeli, kuranlar böyle kurmuş, iyi mi yapmış bilmiyorum, sorgulayıp değiştirmek lazımmı onuda bilmiyorum, aslında bilirimde, uğraşma nurhan, böyle gelmiş böyle gider demek bana yakışmıyor, aykırı oluyorum bu seferde, aykırı olsam neyse, dün tuluyhan uğurlu konserinden beri, dibe vurmuş gibi hissetmeye başladığım andan itibaren, allahım ne çok ve uzun konular var, her biri ayrı destan sanki,kadınlar elele derneği, erdal demirkıran paneli, tuluyhan konseri, pazar sergisi, koşturmacalar, ne tatlı ve heyecan verici günlerdi, kendimi öyle iyi hissettim ki, işsiz kalmama rağmen, sokakta kalmış bir aileyi evime aldım 5 kişilik kocaman güzel bir aile, en dar günde bile birbirlerine sarılmış bir aile,baba necati, anne fadime, asker oğulları ali, somurtkan kızları ceylan, ve can evlat apti, sağ kolum apti, 5 yaşında gözleri rahatsızlanmış, kendi kendine saz çalmaya başlamış, sesi çok güzel % 77 görme özürü var, allahım gene konuları ne biçim dağıttım, neyse şimdi buraya özet geçiyim, 40 yaşımda basın yayına gidicem yaaa, burdan bakar bakar kitap haline getiririm bu konuları, tabi ozaman imla kuralları vs cümle yapıları içeriği 4-4 lük olur, tabi ben okulu bitirene kadar bu yazılanlar kalırmı bilmiyorum, en iyisi ben bunları yazdırayım, elimin altında dursun dinazor gibiyim heee, dengesiz,fikirsiz, aykırı nurhan, heheh bu sıfatları sevdim ben sanki, kendimle felan dalga geçer oldum galiba, atölyedeki olayı anlatacakken en baştan başlıyayım konu dağılmasın derken herbişey dağıldı gel topla şimdi, dün atölyede siteme aykırı durunca, aslında bence kafamın içinde temelde başka sebepler vardı, sebepler kelimesi bile az kalır kesmez, kendimi dükkandan dışarı atayım kimseye saldırmayayım diye fırlarken, bizim çırak ayağıma dolaştı, onu ittirip fırladım çekilin ayağımın altından diye bağırdım, yazık çocukta korkmuştur, durakta oturup derin derin nefesler aldım, sonra gidip hemen çırağı buldum, ona çikolata aldım özür diledim, beni affetti yavrucum, dükkana geldim selmadan ve diğer arkadaşlardan da özür dilemek için, ana bir de baktım ki, selma konserden beri tüm anlarımızı beraber geçirdiğim değerli bir arkadaşım, ben ona o bana destek olmaya çalışıyoruz, onu eski çalışitığım iş yerinde işe başla ben sana işi, öğretirim diyerek işe aldırdım, kanki olduk şimdi, hatta çoğunlukla beraber kalıyoruz, çantasını omuzuna takmış, ben böyle çalışamam, sen bana zarar verirsin, işi bırakıyorum felan gibi laflar etti, özür dilemeye gelmiştim desemde, baya ciddi görünüyordu, gene fırladım dükkandan çıktım, sen gitme sorun yaratan bensem ben giderim zaten sana işi öğretmek için burdaydım, dedim çıktım, patronu aradım git selma işten ayrılacakmış engel ol sakinleştir dedim, bende bir süre kafetaryaya gidip oturdum, aman yarabbim aklıma neler hücum etti anlatamam, neyse beni aradılar dükkana gene geri geldim, ama beynimde korkunç bir zonklama ile, koca gün verimli çalışamadım, ve adım dengesize çıktı, oooooooooooooooffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa, anlamıyorum anlatamıyorum, 2 aylık dernek çalışmaları süresince yanımdan ayrılmayan can evlat apti, beni dün öyle görünce oda duvarı yumruklamış, daha 16 yaşında olmasına rağmen, nasılda beni korumak için tavır takınıyor, şaşırıyorum olaylara, benim yorumum mu farklı neden böyle oluyor anlamıyorum, farkında olmak farkındalıklar yaşamak, ot gibi değilim insan insan insanım..... insanız insanca yaşamalıyız,

Mustang 31-08-2008 09:55 AM

Nurhanza sakin ol sakinleş ne yapman gerekiyorsa ozaman yaparsın Hayalin meditasyonlarından birini yap Eft yap ama sakinleş yavaşla arabayla çok hızlı gittiğimizde çevremizi göremeyiz onun için yavaşla ve dinle kendini hırpalamaktan vazgeç.Sen herşeyi başarırsın .Yolun açık ve aydınlık olsun. yrl78

nurhanza 03-09-2008 07:21 PM

evet bir sakinleşsem, neler neler değişecek, enerji fazlası var galiba, ani ve fevri davranışlarımla bir çuval inciri berbat ediyorum, farkındayım ama düzelecek, zamanla diyorum, düzelmezse, ben biteceğim, fıtık gene hortladı, dayanılmaz bel ağrısı, ve iş yoğunluğu ile birlikte ekonomik sıkıntılar var, çok geriliyorum, kimseye inancım ve güvenim kalmadı, sevgimde bitti sanki, noluyoruz daha neler olacak bakalım, kırıcıyım çok kırıcı..............

Novos 03-09-2008 09:41 PM

merhaba nurhanza biraz fazla endişelisin galiba, biraz yavaşla istersen, çevrene bak, dinle, görmeye çalış herşeyi, insanlara fevri davranman belli ki
telkinlerin sana etkileridir bence. istersen, biraz sakinleş ama, sen iyi birisin, olumsuzluklara yoğunlaşma, daha iyi olacağına, kendini daha iyi hissedeceğine
yoğunlaş, insanlara maalesef bu devirde güven olmuyor ama bu demek değil ki iyi insanlar, anlaşabileceğimiz insanlar yok. biliyorsun dünya iyi ile kötünün
savaş sahnesi, ve böyle de devam edecek. ruhunu dinlemeye, iyiyi kötüyü ayırdetmeye çalış, içindeki seni ortaya çıkarttığında, her şey düzelecek.
sevgiler, saygılar smiliyface

nurhanza 04-09-2008 12:00 AM

sakinleşiyorum, kırdığım kişiler beni cidden sevmiş demekki, o hareketlere rağmen üzüldüler, ağladılar, ama gelip gene bana sarıldılar, gerçi bende kırdıktan sonra hemen gönüllerini almaya çalıştım, onların şahsına bir kastım olmadığını patlamak üzere olduğum için en yakınımdakilerin ateşe maruz kaldığını belli ettim, bu öss, ve kızımın içinde bulunduğu durum, beni yedi bitirdi, kızıma sevgimi, ilgimi yanında olduğumu gösterdim, alternatif çözümler sundum, tercih kendisine aittir, 18 yaşında, saygılı olmalıyım, saygılıyımda, ama ya yanlış tercihlerde bulunuyorsa diye kahrolmaktanda kendimi alıkoyamıyorum, ve acaba benim nederece etkim var bu tercihlerde diyede düşünmekten kendimi alamıyorum, sevgili can evlat apti, bugün ona patladım, onları bir okul bahçesinde evsiz, aç, bilaç perişan halde bulduğum günden beri yanımda, erdal demirkıran panelinde tuluyhan uğurlu konserinde, kadınlar elele derneği çalışmalarının tümünde hiç yanımdan ayrılmadı, kuru ekmeği bölüştük, bir birimize can yoldaşı olduk bu aile ile, apti, görme özürlü, 20 metre ancak görebiliyor, ona rapor çıkarttık, ve atölyede yanımda işe alınmasını sağladım, az bir ücret olmasına rağmen, gayretle çalışıyor, 5 yaşında saz çalmayı öğrenmiş, çokta güzel sesi var, bugün atölyede gerçekten korkunçtum, neden yaptığımı bir türlü anlamadım, ama resmen aptiye saldırdım, belim çok ağrıyordu, ve ciddi anlamda hareket zorluğu çekiyordum, eğilip kalkmam bile işkence idi, hala ağrılarım var, ve bugün mutlaka halletmem gereken bir kargom vardı, ay sonu fişlerim yetişmedi, koliyi döküp tek tek yerleştirmem ayıklamam gerekiyordu, ve kaç koli hazırladım , en önemli koli bugüne kaldı, bitmesi ve gitmesi gerekiyordu, aptiye verdiğim işi 2.5 saat boyunca yapmasını bekledim, ve koliyi dök ve artık gruplamaya başla apti dedim, birden koliyi alıp yere öyle öfkeli bir şekilde döktü ki, en deli olduğum harekettir, bir iş yapılırken lanet ederek yapılırsa hiç bir hayır beklemeyeceksin, bana küfür etseler koymaz belki, bu hareket küfürden ağır gelir bana, bir anda kendimi kaybettim, ağzıma geleni söyledim, ve koli öyle dökülmez böyle dökülür dedim koca koliyi nasıl kaldırmışım hırsla, zaten 2 korse, ve bir ton ağrı kesici ile duruyordum, yere bir yıkılışım vardı ki, kolinin altında ezildim resmen, apti yazık nasıl korktu, içeri gitmiş ağlıyordu, hemen toparlandım, diğer elemanlar yetişti, sakinleşince gidip aptiyi, dışarı yolladım, eve gönderdim, zavallı kedim sasu eve döndü, ona mama al doyur dedim, hem oda sakinleşsin istedim, akşamda kolinin işi bitince pide ziyafeti çektirdim, ve aptiyide alıp bir kafeye gittik, bize saz çalıp türkü söyledi, selmada kendini daha iyi hissediyor, ben sakin ve iyi olursam herkes sakin ve iyi oluyor, işler daha kolay yürüyor, kızımla nihayet görüştüm, kaçgündür telefonu açmasını bana bir haber salmasını bekliyordum, bugün msn açtı, ve altına yazı yazmış, mutluluğu asla haketmeyen zavallı kız sen nezaman öleceksin yazmış, bu yazıyı görünce işyerimdeki pcde başladım ağlamaya, gene nurhan başladı ağlamaya, hayır gelmez artık ondan dediler, şu bir buçuk yılda ne çok gözyaşı döktüm, ne çok piştim, kızıma hemen "sen yaşa diye gözümü kırpmadan canımı verecek kadar seni seviyorum",lütfen o yazıyı sil, en büyük mutlulukları biz hakediyoruz yazdım, artık mutlu olamam yazmış, arkadaşından ayrılmış ve çok üzgünmüş, bense günlerdir ne yangınlardayım, ne özlemler ve ne acılardayım, hemen gözümün yaşını sildim, çektiğin acı sabırlı olursan kısa sürede yerini başka şeylere bırakır, seni sevdiğimizi unutma, işim var, çıkmalıyım dedim ve oturumu kapattım, hemen 2 satır görüştük, kenara çekildim, ve ağlamayı hemen kestim, işime baktım, büyüyor, bana ihtiyacı olsa bulur, ben yazıyı görünce laf attım o bana laf atmadı, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar, büyüsün bakalım, sakin olacağım, bu olaydan sonrada selmayı kırdım, gerçi oda beni kırdı, öyle acı konuştu ki, hazmedemedim, al işte dedi, sen kendini parçala evladım kızım diye, onun derdi başka dedi, bir sürü şey dedi, ve bende ona saldırdım, işime bakınca herşey yoluna giriyor, inmemek lazım galiba derine dibe, havuza yazılıcaz, sigarayı bırakıcaz, sağlıklı besleneceğiz, para kazanacağız, sakin olacağız, sakin olup işimize bakacağız, yaşıyoruz işte, büyüyoruz, 40 yaşından sonrada yapacak çok iş var, pes etmeyeceğiz, devam ediyoruz, arkadaşlar, artık ağır ağır yola devam edeceğiz, sindire sindire, hazımsızlığa yer yok,

Mustang 04-09-2008 10:16 AM

Nurhanza bugün yaşadıklarımız geçmişte çektiklerimizdir .Yarın yaşayacaklarımızda bu gün ki çekimlerimiz olacaktır .Lütfen hayatına olumsuz çekimler yapma .Bende 40 yaşında çok olumsuzluklar yaşadım ve sıkıntılar bile bana çok şey öğretti kendim için hep iyi ve kaliteli insanlarla olmayı diliyordum ve bir gün secret kitabını okudum ve benim hayatımı nasıl değiştireceğimi neler yapmam gerktiğini gördüm .Ben hep yanlış olumlamalarla hayatı kendime zehir etmişim yanlış şekilde dua etmiş yanlış şarkıları dinlemişim .Şimdi ne yapmam gerektiğini buldum öceklikle kendime olumlu telkinlerde bulunuyorum .Dualarımı olumlu yapıyorum .Mesela ben Allahım çocuklarımı kötülüklerden koru diye dua ederdim Allah önce kötülüğü verip sonra koruduğunu öğrendim .Şimdi allahım çocuklarımı iyi günlerde iyi insanlarla iyi anlar yaşat diyorum.Her şeyin içinden olumsuz kelimeleri çıkardım yerine olumluları koydum .Önce biraz kandırmaca gibi gelsede sonra yaşam biçimi oluyor.Sonra sabah akşam şükürlerimi yapıyorum ne çok şükredecek şeyim varmış bende şaşırdım listemi yapınca şimdiki ben yüzündeki kocaman bir gülümsemeyle uyanıyor .Umarım sende aynı şeyleri yaşarsın içindeki enerjiyi kendini yenilemek için kullan ve hayatı akışına bırak .Yolun aydınlık ve açık olsun.

nurhanza 10-09-2008 12:52 AM

zamanla artık alışıyor insan acılar diniyor hayat devam ediyor, ama özlem hiç eksilmiyor hele evlada duyulan özlem hiç bitmiyor...................

nurhanza 18-09-2008 08:16 PM

epeydir kabuğuma çekildim, dost görmek istediklerimle paylaşmak istedim, en yakın dostum kendim olduğunu gördüm, kimse beni benim kadar sevip kollayamaz, kendime iyilik etmek istiyorum, sınırı geçmesine izin verdiklerime kendimden vermelerim, kendimden verirken eksilmelerim, eksilirken kendimide sınırı geçenleride yıpratmaya sebep oluyormuş....
ben davet etmedim, sınırı açmadım, zaten sınırım yoktu, farkediyorum, büyüyorum, artık daha az kafama takıyorum, kimseyle zorum yok, beklentimde yok, ben yapacaklarımı gerekenleri yapayım, sahip olan olur, olmayanın canı sağolsun, dernek için yarın kongre yapılacak, hiç bir hazırlık yapmadım, ve bugün 5 kadın gelerek benim başkan olarak seçilmemi söylediler, başkanlıkta gözüm yok, iş yapılsın istiyorum, üretelim güzelleştirelim istiyorum, dernek kapanmasın, devam etsin, hayvanat bahçesi projemiz vardı, hep beraber darıcaya gidelim, çocuklarımız içinde çok iyi olur, ve kızımla tekrar görüşmeye başladık, lanet öss nasılda dengelerimizi bozdu, ama geçiyor, geçecek

nurhanza 21-09-2008 11:17 AM

olanları anlamak zor, çook değerli bir dostumuz manik depresif teşhisiyle hastaneye yatmış, ve yine dostum dediğim kişilere karşı takındığım acaip tavırdan sonra bana bir uzman bulmuşlar, bugün saat 14 te doktora gideceğim, ilkkez ruhumu masaya yatırıp kendimce çözemediğim sorunlar için adım atacağım, tüm sıkıntılardan kurtulabilirmişiz, ben çözemiyorum, o zaman yardım almalıyım, kendimi çok güçlü sanırdım hep, aşabilirim, ama bir psikyatriste gitmek, ve kendimin çözemediklerini anlatmak bana ters geliyordu, nihayet adım atıyorum, ve korkuyorum, kendimi bilmemekten tanıyamamış olmaktan korkuyorum, yada bu güne kadar sahip olduüum düşünceleri sanki ben yapmadım, yada şu anki ben ben değilim, bu duyguya neden kapıldım bilmiyorum, umarım cevabı kısa sürede alırım

shamanic 21-09-2008 02:27 PM

nurhanzacım bu kararın iyilikleri yaşamına getirsin canım.. http://smileys.smilchat.net/smileys/happy2/bisous0.gif

hayatta farkedemediğimiz ya da bildiğimizi sandığımız şeylerin arasında iki şeyi farkettiğimizde şok olmamıza sebep olur.. şaşkın

birincisi kendimizi tanıdığımızı sanırız.. sevincli
ikincisi ise.. kendimizle yüzleşmekten tanışmaktan korkarız.. sevincli

hep kendimizle başbaşayızdır ama aslında kendimizden bi haberizdir..

bizim toplumumuz her ne kadar psikolojik olaylara ön yargılı bakarak doktora gitmeyi tuhaf bulsada wave
aslında bu çok eğlencelidir.. iyi bir terapide kişi kendi gerçek yüzü ile tanışır... 98569

toplumun zorla suratına taktırdığı maskeleri bir bir çıkarır ve gerçek benliğinin güzelliğini farkeder.. b456

bu süreç terapist tarafından iyi analiz edilerek ilaç bağımlılığına dönüştürlmezse eğer bir keşif oyuna benzer ve her iki tarafada çok şey katar.. http://smileys.smilchat.net/smileys/happy2/acclamee.gif

umarım harika bir doktor ile tanışacaksındır... tender45
ve bize bu harika yolculuğundan hoş anılarını anlatarak küllerinden yeniden doğuşuna tanık olmamızı sağlayacaksındır.. ark5

her şeyin en mükemmel haliyle yaşamına katılması dileklerimle..

http://img252.imageshack.us/img252/8311/cicek2ee8.gifsevgiler..

nurhanza 21-09-2008 10:02 PM

ve doktorla ilk terapi, akıllı, mizah duygusu gelişmiş, enerjik nurhan var, ama nurhanı çok üzmüşler, eğer babam ilk alkole başladığı ve tedavi olması gerektiği anda tedavi olsaymış bugünki nurhan olmayacakmış, onun verdiği rahatsızlık yıllar içine yayılarak iliklerimize kadar işlemiş, ağlamam sadece ihtiyacım olduğu kadarmış, fazla değilmiş, tepkilerim normalmiş, ve ciddi olarak sevgi açlığı varmış, bu açlık yüzünden kendime kırmızı bir çizgi çekmişim, ve anlayamadığım, bir sürü şey, anlamayı umuyorum, anlamalıyım çözmeliyim, çözülecek, daha yapacak çok iş var.................

Mustang 22-09-2008 08:54 AM

Nurhanza'cığım dr gitmene çok sevindim bazen aşamadığımız şeyler için başka uzman bir gözden yardım almak iyidir .

birde telkinleri dinliyormusun merak ettim ?Ben bir ara bırakmıştım ,bu benim duvarlarımı yıkmamı yavaşlattı yeniden

dinlemeye başlayınca kendimle ilgili yeni keşifler yapmama olayları daha kolay çözmeme sebep oldu .

Telkinler biz farkında olmasakta bize çok iyi destek oluyor.Ben telkinleri arabalardaki hava yastıklarına benzetiyorum.

Bir çarpma anında çok güzel koruma yapıyorlar .Yaşadığımız olayların etkisini azaltıp daha az etkilenmemizi sağlıyorlar .

Belgin ∞ 22-09-2008 09:53 AM

Alıntı:

nurhanza Nickli Üyeden Alıntı
daha yapacak çok iş var.................

Nurhan ablacım öncelikle attığın bu güzel adım için seni canı gönülden kutluyorum.Elimde olsa ben haftada 2 kez giderim.Konuşmak,anlatmak ve tarafsız bir gözle yaşananlara farklı bir bakış açısı görmek için,fikir almak için çok doğru bir karar.

Affına sığınarak bir noktaya dikkatini çekmek istiyorum.Her yazışında sonuna ''daha yapılacak çok iş var'' diyorsun.Ve bir dahaki sefere yazdığında da yapılacak o çok olan işlerden bahsediyorsun.Her seferinde yeni bir iş,çözülmesi gereken yeni olaylarla dolduruyorsun sayfalarını.Bu beni üzüyor,seni sevenleri üzüyor,en önemlisi de seni yıpratıyor.

Mesela şöyle düşünelim;bir uzman yardımına başvurman çok güzel bir adım.Ve her şeyin daha iyiye gideceğini gösteren bir seçim yapmışsın.Demek ki hayatında bir şeyler yoluna giriyor,neden giriyor bunu sen istediğin için.Bu fırsat çıkmış karşına sen de değerlendirmişsin.Şimdi iş buna uygun cümleler kurmaya kalmış.

Sen bu kelimeyi daha çok yolum var,dur yeni başladım,göreceğim güzel günler var,ilerleyeceğim yeni yollar var anlamında kuruyor olabilirsin.Ama bilinçaltı imalardan anlamaz di mi ablacım?Bunun yerine daha görecek çok güzel günlerim var desen,çözümler buluyorum ve uyguluyorum başarılıda oluyorum desen,ben güçlüyüm ve yapmam gerekenlerin farkındayım bu yolda emin adımlarla yürüyorum desen nasıl olur?

Nacizane fikrim bu.Bence denemeye değer.Peki ya sence?

Sevgiler. kiss3

nurhanza 23-09-2008 08:56 PM

vay canına daha ilk gün ilaç almaya başladım, öleeee tepkisiz bir halde gün geçti, ağzım kurudu bolca, o kıpır kıpır nurhan gitti sus pus biri geldi sanki, ne kadar sakinim yahuuu, sanırım hemencecik uyuyacağım, açıp telkinlerimi sabaha kadar hemde telkinlerimi bırakmayayım, aynen adım adım, güçlü nurhan yenilensin, kendimle yüzleşip, tüm o geçmişten gelen özümü döküp, şimdime ve gerçeğe sarılayım, hayatla kendimle barışayım. ben iyi bir tamirciyim, atölyede nasıl iş çıkarttığımı herkes biliyor, şükürler olsun. kızımla oğlumla babamla görüşüyorum, ve onları artık taşımıyorum, sadece bana sarılmalarını istiyorum, hazırım, tüm güzel günlere, herkesi affettim, canımı yakan herkesi affettim,

suzzy 23-09-2008 09:15 PM

canım nurhanzacım...önemli olanda budur bence... ark5

bize acı verenleri affedebilmek... coffe2 ve artık yaşamın güzel yönlerine bakmayı kabul etmek...

tebrik ederim seni...yeni bir adım daha attığın için... super

nurhanza 24-09-2008 09:30 PM

vay canına nasılda hem kendimi, hemde etrafımdakileri yoruyormuşum, sakince işimi yapıp evime gelmek, yürürken yolun tadını çıkartmak, insanlara sakince cevap vermek bile beni gören herkeside şaşırttı sanki, aynı anda birsürü işe saldırıp, hepsini halletmek için kendimi paralıyordum, 2 gündür tedaviye başladığımdan beri, teker teker sakince işimi bitirip öbürüne geçiyorum... bu halimi sevmeye başladım, herkes daha memnun sanki, ama bu radyoya noldu gene bağlanamıyorum ,müzik ruhumun gıdası, sizle paylaşmak ise en keyifli hali... mlk34 kiss3 ttli3 wave

nurhanza 25-09-2008 11:12 PM

oley oley oleeeeyyyyyyyyyyy,
hep hayalini kurduğum gezi gerçekleşecek galiba, darıcadaki boğaziçi hayvanat bahçesine mail atmıştım, bugün aradılar,
4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ sebebiyle 15 ytl olan biletler biz kadınlar elele derneği için 5 ytl olacakmış, şöförler derneği başkanından daha tuluyhan uğurlu konseri sırasında söz almıştım, konserede bizi derneğin aracı götürmüştü, hayvanat bahçesi gezimiz gerçekleşecek, basınada haber verdim, yerelde haberide çıktı, çok mutluyum daha gitmeden üstelik............ mlk34

nurhanza 26-09-2008 08:56 PM

bebişim canım kedimi buldum, evine döndüüüü, çok mutluyum, bu kış sokaklarda ne yapar diye kahroluyordum, yıkadım onu kendini kurtmaya çalışıyor, beni evini unutmamış, nasıl samimi görmek lazım, hayvan deyip geçmemek lazım, keşke babamda birazcık sevgiyle yaklaşabilseydi,kandilinizi hepimizin kandilini kutluyorum, yüce rabbim kulunun kalbini en iyi bilen, şükürler olsun rabbime.......... smiliyface

nurhanza 26-09-2008 09:40 PM

bebişimi bulduuum, sevgili kedim bebiş bu kış günü ne yapar diye kahroluyordum, 1,5 aydır kayıptı, bugün buldum, allahım sana şükürler olsun, öyle mutluyum ki, babama gidecektim, onun için balık aldım, çamaşırlarını yıkadım, çantaları ağırlık etmesin diye hastaneden alıp eve getirmiştim, ama hastaneden çıkartmaya gitmedim, çook acı konuşuyor, ve bugünde sarhoş, daha dün çıktı hastaneden, hemen içmeye başlamış, tam eşyaları hazırladım balık aldım babama gideceğim, birde baktım, balıkçıda benim bebişim, bir yıl koynumda uyuyan beni annesi sanan kedim, hemen eşyaları dükkana bırakıp kedimi aldım eve getirdim, yıkadım doyurdum, evi beni unutmamış, babama eşyaları biriyle gönderttim, kapıdan verirken telefonda sesini duydum, öyle acı konuşuyorduki...........allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine ona yardım etsin demekten başka birşey gelmiyor elimden, kulunun kalbindekini en iyi bilen yüce rabbim sana şükürler olsun, sen en iyi bilensin, mutlak bir hayır vardır.

shamanic 26-09-2008 10:47 PM

canım seninde kadir gecen mübarek olsun.. http://wallpaper.jelibom.com/albums/...avatar_021.gif

bu gecenin güzel hediyelerinden biri olarak kediciğine kavuşmana sevindim.. http://img341.imageshack.us/img341/4318/hay58vm1.gif
evine tekrar hoşgelmiş.. http://img255.imageshack.us/img255/8...2132885yr4.gif

nurhanzacım acı sözleri duymayacaksın.. yeri gelince sağır olmayı öğren artık tatlım..

herkes kendi yaşamından mesuldür ve herkes yaşamını kendi istediği gibi yönlendirir..
bizim yapacaklarımız nacizane kendi öğrendikleimizi uyguladıklarımızı anlatarak davette bulunmak yollarına ışık olmaktır..

tıpkı burada birbirimize yaptığımız gibi..

asla başkalarını değiştiremeyiz.. sadece değişmelerine vesile olabiliriz..

farkında mısın her seferimde aynı şeyler yaşanıyor;
sen baban için başta kendin olmak üzere her şeyi bir kenara atıyorsun..
bu arada kendin ve başka herşey geride kalıp başa dönüyor üzerine bir sürü acı hatıra birikiyor..

sonra baban yine kendi yaşamına kaldığı yerden kendi istediği gibi devam ediyor..

sen ve ikinci plana attığın her şey böylelikle başka sorunlarlarıda üzerine alarak kaldığın yere bile değil daha gerilere dönüyorsun..

baban için yapabileceklerini yap lütfen daha fazlasını değil..
çamaşırlarını yıka temizliğini yap.. çok paran olduğunda harçlığını ver.. bıkmadan ve duyduklarına aldırmadan sağlıklı yaşamasını öğütle ama kendin için yoluna devam et.. bu bir kuyu ise eğer baban senide içine çekiyor.. onu kurtaracak kadar güçlü değilsin bunu kabul et.. ve onu kurtarmak senin ana görevin değil bunuda kabul et lütfen..

sen bir annesin.. önce kendi yaşamını iyileştir .. yoksa ne kendini ne bir başkasını iyileştirecek gücün kalmayacak..

doktora gitmeye başladın.. eskiden bir tuluyhan şarkısı yeterdi içindeki kırgınlıkları iyileştirmeye.. şimdi ilaçlara kadar yükseldi bu durum..

artık dur ve lütfen ama lütfen kendi yaşamına sahip çık..

tüm yüreğimle ruhunun iyileşmesini ve mutlu olmanı diliyorum.. senin gibi güzel yüreklere bu dünyanın ihtiyacı var..

sevgiler.. kiss3

nurhanza 04-10-2008 09:18 PM

veeeeeeeee
nefis bir gün ve nefis bir organizasyon oldu, hava günlük güneşlik, pırıl pırıl güneş, ve hayvanat bahçesi bir harikaydı, taaabbbiiii, açlıktan ölen zürafa için üzüldük, 64 kişi olduk ve herkes çok eğlendi, derneğimiz her nekadar yönetimsiz olsada, ben bile tek başıma dernek olurmuşum onu gördük, bakalım daha neler göreceğiz, bugün ilaçlarımıda almadım acaip enerjim tavan yaptı, tüm şebeklikleri yaptım hatta bir ara beni otobüsten atacaklar diye korktum, hele otobüse tuluyhan dinletim acaip oldu,,,,,,,,,, malesef halkımızın kültür seviyesi buna müsait değil, şıkıdımlı olmayınca beni yuhalayacaklardı, hele yarım saatte bir nutuk çekişim hehehhe, milleti kırdım geçirdim, ben bile bu kadar komik olduğumun farkında değilmişim, nolduysa bana en kötü tarafı çocuklarım balıkesirden kalkıp gelecek diye umdum ama, ikiside gelemedi, iyi olsunlar yeter bana................................. 96

nurhanza 08-10-2008 07:37 PM

Kadınlar Elele Derneği yine güzel bir etkinliğe imza attı, biz kadınlar elele verdiğimizde gerçekten güzel işler çıkartacağımızı biliyoruz, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde ülkemiz için ciddi ve güzel bir yatırım olan, ancak her zaman ki gibi sahip olduğumuz değerlere gereken önemi göstermediğimiz için ciddi sıkıntılar içine girmiş bir kurumu gündeme getirdik. Umuyoruz ki tüm halkımız elindeki güzelliklerin, değerlerin farkına varır ve gerçekten hakkettiği özeni gösterir. Biz hayvanat bahçelerimize, milli parklarımıza, müzelerimize, kültürümüze, sazımıza, sözümüze sahip çıkmalıyız.
Kadınlar Elele Derneği olarak kısa bir sürede, gerçekten dar imkanlarla, ciddi etkinlikler ortaya koyabildik, Lemar Alışveriş merkezinde dünyanın en akıllı adamı Erdal Demirkıran panelinde, yeni yapılanma içinde olan derneğimizin ilk mesajı, kendi gücümüzün farkına vararak silkelenmemiz, hayal edip, hedef koyup durmadan çalışmamız gerektiği ve hepimizin birer mucize ve çok değerli insanlar olduğumuzu vurgulamak oldu.
Pazar sergilerimizde kadınlarımızın el emeğini sergilerken ve halka dağıttığımız taleplerimizi anlatan mektuplarımızla tüm kadınlarımızın ne kadar değerli, üretken, ve toplumu şekillendiren bireyler olduğunu vurguladık, geleceğimiz kadın elleri ve emeğiyle şekillendi her zaman. Dünyamızın doğal dengesi bozulurken, hergeçen gün, düne özlem duyuyorsak acil olarak biz kadınların tedbirler alması, daha fazla duyarlı olması gerekir. Tv başında ne kendimize, ne toplumumuza bir fayda sağlayamayız, biz kadınlar toplumla, gençlerle, çocuklarla, elele vererek ayağa kalkmamız, ve yürümeye hatta koşmaya başlamamız gerekli.
2. büyük etkinliğimizi dünyaca ünlü değerli piyanistimiz Tuluyhan Uğurlu’nun Haydarpaşa garındaki dünya başkenti İstanbul konserine gitmekle düzenlemiştik, maalesef halkımız gerçek sanata ve sanatçıya ne kadar ilgisizmiş bunuda gördük. Belediye başkanımız bile Tuluyhan Uğurlu’yu tanımıyor, oysa bu piyanistimiz, dünyanın her köşesinde, tüm dünya insanlarının ayakta alkışladığı konserlerinde, nerde bir türkü duysa besteciliğinden utanan bir garip Tuluyhan diye kendini tanıtır. Ve eserlerinde Türk ezgilerini evrenselleştirmeye çalışır.ve konserden beri büyük bir coşkuyla beklediğimiz Kadınlar Elele derneğinin lokali ile ilgili güzel gelişmeyi size duyurmak isterdim, ancak bir türlü tüm malzemeleri elimizde olduğu halde, daha yemeği hazırlayıp, ocağa koyamamanın acısını yaşıyorum. Bu dünyaca ünlü piyanistimizin Haydarpaşa’daki konserine gittiğimizde çok sevindirici bir gelişme oldu. Halen tüm çabalarımıza rağmen bir lokalimiz olmayışı ile ilgili olarak Tuluyhan Uğurlu ile yaptığımız görüşme sırasında, bize Haydarpaşa garının anlam ve öneminide vurgulayarak bir tren vagonu tahsis edilebileceğini öğrendik, inanın hayali bile bu kadar güzel bir gelişmeyi yakalamış bir dernek mensubu olarak, halen adım atamamış olmak çok üzücü. Vagonumuz hazır, belediye başkanımızla yaptığımız görüşme sonrasında imar işlerine bakın uygun gördüğünüz yere geçici olarak vagonu getirebilirsiniz dedi, biz geçici değil daimi olarak vagonumuzu koyacağımız bir yer talep ediyoruz, kaç aydır mektuplarla hatta adres göstererek bir lokal talep ettik, ama bir türlü mümkün olmadı, duvar, kapı, pencerede istemiyoruz artık, sadece dünyaca ünlü bir piyanist olan Tuluyhan Uğurlu ve Erdal Demirkıran’ında destekleriyle, ve her şeyden önce tüm Çerkezköy halkının elele vermesiyle belediye meydanına kadınlar elele vagonunu koymak ve işe ihtiyacı olan kadınların, emeklerini sergileyebileceği, nefis yiyecekleri evlerinde yapıp, getiren kadınların ürünlerini satmak ve o bölgeyi bir sanat sokağına çevirmek istiyoruz, akla, hayale gelen tüm sosyal etkinlikleri yapabilecekleri bir lokali hayata geçirmek zorundayız. Biz kadınız, toplumda ekonomik özgürlüğü tamamen elinden alınmış, kıt imkanlarla çocuk büyüten, ev geçindiren, ezilen kadınlarız, işçi kadınlarız, hem fabrikada, hem evde, hem sokakta hep geçim derdinde, cahil bırakılmış, güzel günler düşleri kuran yiğit kadınlarız, en iyisini, en güzelini hak ediyoruz. Ve üretmek, güzelleştirmek istiyoruz, Ya bizim istediklerimiz çok şey yada siz bize bunları çok görüyorsunuz, sizce hangisi? çok mu şey istiyoruz?
Ve 4 Ekim dünya hayvanlarını koruma gününde, asyanın en büyük hayvanat bahçesi olan darıcadaki Boğaziçi hayvanat bahçesine yaptığımız bu gezi ile çocuklarımıza, gençlerimize doğal hayatı tanıtmak adına ilk gezimizi düzenlemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bu geziyi organize ederken bize destek veren en başta yaşar kuş’a otobüsleri ayarladığı için teşekkür ediyoruz, her ne kadar planladığımız şekilde başlamasada, gezimizin başında gerçekten bireysel olarak gösterdiği çabadan ötürü şöförlüğümüzü yapan Reşat Demirkol’a, Ferhat ve sefer beye özel olarak teşekkürü borç biliriz, gezimize katılan yumurcakları eğlendirmek için ellerinden geleni yaptıkları için. Lemar alışveriş merkezinden Resul beye ayrıca teşekkür ederiz, gezimize katılanlar için verdiği meyve suları ve keklerden ötürü,
Tüm gezi boyunca bizi yalnız bırakmayan CHP kadın kollarına çok teşekkür ediyoruz, ve çocuk esirgeme kurumunuda götürebilmek için çok çaba sarfettik, Chpden aday olan dr Kamil Yüceer bizzat çocuk esirgeme kurumundaki çocukların masrafını üstlendiği halde, gezimiz tatile denk geldiğinden ötürü şehir dışına çıkmadan 2 gün önce yasal izin alınması gerektiği için hayvanat bahçesine bizimle gelemediler. Umarım diğer etkinliklerimizde ilk önce çocuk esirgeme kurumunu götürebiliriz ve gerekeni daha önceden organize ederiz. Üstelik bir gün öncesinde yağmur başladığı halde hava sanki bizim gezimiz için özel olarak hazırlanmış gibi günlük güneşlik oldu, geziye katılan herkes gönlünce eğlendi, ve çok memnun ayrıldılar, 64 kişilik bir kafile oluşturduk, 50 kişi çerkezköyden 14 kişide istanbuldan gezimize katıldı, bir dahaki sefere minyatürke gitmek üzere sözleştik. Hayvanat bahçesinin cidden desteğe ihtiyacı var, hatta çocuklar açlıktan ölen zürafa konusunu duyunca çok üzüldüler, zürafa ve filleri göremedikleri için ayrıca üzüldük, gerçekten böyle büyük bir hayvanat bahçesinin çok daha bakımlı olmasını beklerdik. Yinede biz kadınlar elele derneği tüm Çerkezköy halkından önemle rica ediyoruz, bu ülke, bu gelecek bizim, lütfen hepimiz daha duyarlı olalım, elimizdekilerin kıymetini bilelim, sahip olduğumuz imkanları kendimiz kullanabiliriz, en iyisine layığız, gücümüzün farkına varalım, ve tüm kadınlar yapacak çok işimiz var, elleri görelim, üreten, güzelleştiren, özellikler katan kadın elleri değsin hayata, topluma. Sevgiyle saygıyla

Nurhan Altıntaş

nurhanza 12-10-2008 05:53 PM

kızım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, çok mutluyum,,,,,,,,,,,,,,,,, vien1 guitar 25889 956k sevincli blissy uy897

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM.